ateş almayamı geldin canım yaaa eşini uyut gel biz burdayız canımkaydirigubbakcemile3sohbete geldim ama yıne eşim istiyo pc yi ben yine kalamıcam
herkese iyi akşamlar kızlar
sohbete geldim ama yıne eşim istiyo pc yi ben yine kalamıcam
herkese iyi akşamlar kızlar
slm kızlar
gündüz uğradım ama kalamadım çok
zeyra görüum canım gönderdiğin mesajı hamileyim topiğiyle ilgili olanı
jnaz canım sıkma sende canını bazen büyükler çok daha cahilce davranabiliyorlar haklısın denmez ama o bunu anlamaz anlatmaya kalksan sen suçlu olursun boşver takmamaya çalış b çoğu zaman öyle yapıyorum ne yapacaksın
gelincik hayırlı olsun odası poyrazın bitince ekle resim görelim:))
ateş almayamı geldin canım yaaa eşini uyut gel biz burdayız canımkaydirigubbakcemile3
canım sadece ayaklarımda ve bileklerimde şişkinlik oluyor benimdekızlar saatlerdır onlıne durumdayım ama bı agırlık var uzerımde kolumu kaldırıp yazasım gelmedı.gecenlerde soracaktım unuttum şişliklerınız var demı kızlar basladı sızdede gercı bende 1 aydır var.
kızlar cıkmadan bı sı sorum sızınde karnınız asagıda gıbı oldumu son zamanlarda bana karnın inmiş diyorlarda
kızlar cıkmadan bı sı sorum sızınde karnınız asagıda gıbı oldumu son zamanlarda bana karnın inmiş diyorlarda
opuyorumnanaktan çook sağol canım benimm.. inşallah bitaneciim.. inşallah zamanın da gelcek oğlumm :Saruboceq: o zaman bile 38 küsürdeolucaz diye içim rahat değil.. bi de daha erken gelmesin inş. :Saruboceq:canım benim günaydın
geçmiş olsun sıkıntılı bi gece geçirmişsin
bu tip şeyler artık ufak tefek hepimizde var ama ne olsa sen deneyimlisin, sana anormal gelen, ekstra bir şey olursa ihmal etme git doktoruna bi tanem..
tamam benim damat randevusunu aldı, inşallah 31 martta gelecek ama sen gene dinle vücudunun sinyallerini..
)
olumunekankayizsmile ayy valla kız yaa.. bi denk gelemiyoruz hiç bi yerden... mafoldumbenanam gene mi kaçırdım seni yaa
aaa
ayran içtik de mi ayrı düştük nedir bu halimiz yahu
bi denk gelemedik
mafoldumben ayy benim kaynanama da bişiy olmasın yaa... kıyamamm.. bayramdan beri sadece telf. da görüşüyoduk.. çok özlemişim.. yanından ayrılmak istemedim tüm gün mafoldumben kadın 70 yaşında ama halaa çabalıyo.. patates,salça,lahana,süt,tereyağ ve bilimum ihtiyaçlarımızı getirmiş gelirken yine bilmiyorumkismile ama tabi sevgimin bunlarla asla ilgisi yok kaydirigubbakcemile3 vallaa yaaa bilmiyorumkismilehehe::):)
olmasın sekerim....
vayyy süper gelinsin sen ya....
kaynanama bşi olmasın diyebiliyorsan seni kocaman tebrik ediyorum....:lepi:
canımm.. çok geçmiş olsunn.. a.s. dinlen bol bol güzelim yaa.. az kaldı .. sağ salim atlatalım su kısa kalan zamanımızı da.. :Saruboceq:merhaba kızlar nasılsınız bakalım? inşallah hasta falan yoktur bakamadım geçmişe. biz de iyi olmaya çalışıyoruz.c.tesiden beri neredeyse kalkmadan yatıyorum şu anda daha iyiceyim çok şükür biraz heyecan yaşadık da. hafif lekelenme oldu hastaneye gittim ilk bakan dr 2 mm açılm var ondan olmuş olabilir dedi sonra nst ye bağladı hafif ağrılarım çıktı. neyse eve geldik pazar günü dayanamayıp dr umu aradım o da hastanedeymiş atlayıp gittik açılma yok ama bebek baskı yapmış olabilir o yüzden lekelnme olmuş olabilir dedi. sabah 11,5 tan akşam 7 ye kadar gözlemde kaldım 2 serum ve yatak ıstırahatine ek olarak bolca nst ye girdim. yükselen ağrılar çıkmış ara ara ama devamlı olmadğından çok şükür mutlak istırahat, ayakta kalma fazla ve mümkün oldukça yürümemeye çalış dediler raporla ve dinlenmeyle geçirecek gibiyim bakalım. bu arada ben geçen hafta 3 gün üstüste çok uzun süre yürüdüm ondan kaynaklanmış da olabilir dediler aman deyim çok abartmayın yürüme işini. şimdilik benden bu kadar gidip yatmam lazım yine size bakayım dedim ama epey oldu oturalı.kendinize iyi bakın. ara ara kaçamak yapmaya çalışıyorum. hepinizi de öpüyorum
amiinn.. canım.. bende sana eşin veoğlunla sağlıklı,uzun,hayırlı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorumm.. helal olsunn.. ne demek.. sendehelal et lütfen.. arada net buldukça bi cee de ama kaydirigubbakcemile5helal olsun
sızde helal edın
hadı allaha emanet olun
cıkıcaz sımdı
geldıgımde artık netım yok olcak
hoscakalın
hepınıze hayırlı dogumlar
meleklerınızve eslerınızle saglıklı huzur dolu bır ömur dılıyorum
opuyorumnanaktan maşallah canım poyraz paşa ya... eksikler de tamamlanmış ohh ne güzell.. güle güle sağlıklı günlerde kullansın hepsini inş.slm kızlar..özledim valla topiğimizi.koşturmaktan fırsat bulamadım girmeye.güya işten ayrıldım ama inanın daha çok koşturuyom 2 gündür.ppoyraz beyin eksiklerini tamalıoruz tüm ailece..dün yatak örtüsü,tülü filan alındı bugün tülünü gelip taktılar cumayada mobilyası gelecek inşallah.bizde babişle odasında ufak tefek süslemlr yaptık hepsi bitince ekleyecem inşallah.bugünde kon trolümüz vardı doktorda.oğluşum yine poposunu dönmüştü yüzünü göremedik..herşeyimiz ii çıktı son tahliller için yarın gel dedi doktorumuz..2 hafta sonrada doğumu konuşalım dedi.bunun dışında çok şükür iyiyiz kızlar umarım herkez iidir geçmişe bi bakalım neler olmuş...
hoşbuldum canım.. sana da iyi akşamlarr... canımm herşey olcağına varırmış.. kendini de bebeğini de üzme nolurr.. sonun da değişen bişey olmuyo ne yazıkki.. sen üzüldüğünle kalıyosun.. hem bak annene gidiyomuşsun.. orda daha rahat huzurlu olucaksın inşallahh.. rabbim sana eşin ve oğlunla huzurr dolu mutlu bir ömür versin inşallahh... dün gittik dr.a canımm.. şükür tahlillerimiz de nst mizde iyi çıktı :Saruboceq: kan değerindeki düşüklüğü normal diyerekten söylemeye bile gerek yok kaydirigubbakcemile3 şimdilik cumartesiyi bekleyip dr.umuzla gün kararlaştırma işimiz kaldı sadece .. inşallah hakkmızda hayırlısı olur bizim ve hepimizin :Saruboceq: çok şükür çantamız tamam ya bi rahatladım sorma canım valla... zemuszemus ama çekçekli bavulların en küçük boyuna hazırlıyım da tek çanta olsun dedim.. zor sığdırdık yaa.. eşim de gülüyo hastanede büyütçen galiba oğlanı diye bilmiyorumkismilebebeg ve gelincik hoşgeldiniz kızlarr
bebegcim bende geçmişe bakamadım canım sen dün doktora gideceksin diye hatırlıyordum sonuçlar ne oldu nst ye girecektin sanki? hem eksiklerde tamamlanmış ne güzel
slm kızlar
)
dimi tatlımmjaleciğim inan yaranamassın canım boşver hiç takma canım eşin senin yanında çatlasınlarda patlasınlar ohhhh değmesinler keyfimize bi doğsun bebkler bu seferde yok annesine daha çok götürüyo biz yüzünü görmüyoruz falan diyecekler canım o yüzden ben hiç takmıyorum hele bişey desinler bakalım valla çok iyiyimdir ama bana birisi ters bi hareket yaptımı hiç durmam canım gerken cevabıda veririm kim olursa olsun adam olsun karşımda ondan sonra bende ona değer vereyim canım herkes kendi kalbinin ekmeğini yer onlar yansın tutuşsun senin gibi bir gelini üzdükleri için illa kötümü olmak lazım değer anlamaları için canımcım herzamn yanındayım
rabiyacığım benimde öyle canım bu akşam daha çok farkettim canım benim artık inmeye başlıyolar canım bu haftalardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?