2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım canım hoşgeldin nasılsın gidememişsin bugün otları yoldurmayakaydirigubbakcemile3 boşver canım yaa eğer aniden olursa hemşireller halledeverir çok işim vardı deriz bende yapmadım daha canım zaten ben kendim yapıcam canım ben hiç güvenemiyorum nedense kuaförlere ne kadar temiz olurs aolsun ben kendim evde yengem gelince ona yaptıracağım yabancı benim yengem valla tam kafa zaten yazın geldiğinde denize falan gideceğimiz zamn ben ona çok yapmıştım temizliğini eldiven ağda bişekilde hallederiz artıkın ne yapalım

kızlar saatlerdır onlıne durumdayım ama bı agırlık var uzerımde kolumu kaldırıp yazasım gelmedı.gecenlerde soracaktım unuttum şişliklerınız var demı kızlar basladı sızdede gercı bende 1 aydır var.

canım hoşgeldin diyecektim ama çıkacakmışsın
malesef haklısın rabiacım ama kabullenemiyorum

canım sadece ayaklarımda ve bileklerimde şişkinlik oluyor benimde

kızlarr bende çıkayım artık eşim gelir
yine pc başında görmesin beni kk yı engelleyeceğim benimle ilgilenmiyorsun diyor
yarın görüşürüz inşallahh öpüyorum hepinizi

jaleciğim inan yaranamassın canım boşver hiç takma canım eşin senin yanında çatlasınlarda patlasınlar ohhhh değmesinler keyfimize bi doğsun bebkler bu seferde yok annesine daha çok götürüyo biz yüzünü görmüyoruz falan diyecekler canım o yüzden ben hiç takmıyorum hele bişey desinler bakalım valla çok iyiyimdir ama bana birisi ters bi hareket yaptımı hiç durmam canım gerken cevabıda veririm kim olursa olsun adam olsun karşımda ondan sonra bende ona değer vereyim canım herkes kendi kalbinin ekmeğini yer onlar yansın tutuşsun senin gibi bir gelini üzdükleri için illa kötümü olmak lazım değer anlamaları için canımcım herzamn yanındayım

rabiyacığım benimde öyle canım bu akşam daha çok farkettim canım benim artık inmeye başlıyolar canım bu haftalardan sonra

özlemciğim hoşgeldin canım nasılsın elin gittimi seminere canım tekmisin şimdi canımcım şişlik bende ayak bileklerimde var canım opuyorumnanaktan

kızlar cıkmadan bı sı sorum sızınde karnınız asagıda gıbı oldumu son zamanlarda bana karnın inmiş diyorlarda

Canım bebişler dönünce sanki biraz aşağı indi gibi oldu. Sanırım zamanla biraz daha inecekmiş. En son haftalar bayağı aşağıda oluyormuş. Doğumun yaklaştığının belirtisiymiş.

opuyorumnanaktan çook sağol canım benimm.. inşallah bitaneciim.. inşallah zamanın da gelcek oğlumm :Saruboceq: o zaman bile 38 küsürdeolucaz diye içim rahat değil.. bi de daha erken gelmesin inş. :Saruboceq:
anam gene mi kaçırdım seni yaa
aaa
ayran içtik de mi ayrı düştük nedir bu halimiz yahu
bi denk gelemedik
olumunekankayizsmile ayy valla kız yaa.. bi denk gelemiyoruz hiç bi yerden... mafoldumben
hehe::):)
olmasın sekerim....
vayyy süper gelinsin sen ya....
kaynanama bşi olmasın diyebiliyorsan seni kocaman tebrik ediyorum....:lepi:
mafoldumben ayy benim kaynanama da bişiy olmasın yaa... kıyamamm.. bayramdan beri sadece telf. da görüşüyoduk.. çok özlemişim.. yanından ayrılmak istemedim tüm gün mafoldumben kadın 70 yaşında ama halaa çabalıyo.. patates,salça,lahana,süt,tereyağ ve bilimum ihtiyaçlarımızı getirmiş gelirken yine bilmiyorumkismile ama tabi sevgimin bunlarla asla ilgisi yok kaydirigubbakcemile3 vallaa yaaa bilmiyorumkismile
canımm.. çok geçmiş olsunn.. a.s. dinlen bol bol güzelim yaa.. az kaldı .. sağ salim atlatalım su kısa kalan zamanımızı da.. :Saruboceq:
amiinn.. canım.. bende sana eşin veoğlunla sağlıklı,uzun,hayırlı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorumm.. helal olsunn.. ne demek.. sendehelal et lütfen.. arada net buldukça bi cee de ama kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan maşallah canım poyraz paşa ya... eksikler de tamamlanmış ohh ne güzell.. güle güle sağlıklı günlerde kullansın hepsini inş.
bebeg ve gelincik hoşgeldiniz kızlarr

bebegcim bende geçmişe bakamadım canım sen dün doktora gideceksin diye hatırlıyordum sonuçlar ne oldu nst ye girecektin sanki? hem eksiklerde tamamlanmış ne güzel
hoşbuldum canım.. sana da iyi akşamlarr... canımm herşey olcağına varırmış.. kendini de bebeğini de üzme nolurr.. sonun da değişen bişey olmuyo ne yazıkki.. sen üzüldüğünle kalıyosun.. hem bak annene gidiyomuşsun.. orda daha rahat huzurlu olucaksın inşallahh.. rabbim sana eşin ve oğlunla huzurr dolu mutlu bir ömür versin inşallahh... dün gittik dr.a canımm.. şükür tahlillerimiz de nst mizde iyi çıktı :Saruboceq: kan değerindeki düşüklüğü normal diyerekten söylemeye bile gerek yok kaydirigubbakcemile3 şimdilik cumartesiyi bekleyip dr.umuzla gün kararlaştırma işimiz kaldı sadece .. inşallah hakkmızda hayırlısı olur bizim ve hepimizin :Saruboceq: çok şükür çantamız tamam ya bi rahatladım sorma canım valla... zemuszemus ama çekçekli bavulların en küçük boyuna hazırlıyım da tek çanta olsun dedim.. zor sığdırdık yaa.. eşim de gülüyo hastanede büyütçen galiba oğlanı diye bilmiyorumkismile

slm canımm.. iyi akşamlarr.. opuyorumnanaktan

dimi tatlımm
zaten istanbulda doğum yapacağım için bi ton laf söyleyecekler eminim hayatım
kayınvaldem dönmedi ya daha fransaya sözde doğumu bekliyor daha doğrusu eşine öyle diyor ama doğuma kalacakmısınız diye soranlarada belli değil kalamam o kadar diyor
artık doğumdan sonra ne çirkeflikler yaparlar Allah bilir . ama eşime dedim kesinlikle doğum yaptığımı haber vermeyeceksin diye
ne yüzle gelecekler acaba bebek görmeye
onların seviyesine düşmemi bekliyorlar ama düşmeyeceğim hayatım
amannn canım dediğini yapacağım
çok sağol desteğin için Şeniz
rabiyacığım benimde öyle canım bu akşam daha çok farkettim canım benim artık inmeye başlıyolar canım bu haftalardan sonra

Kızlar, ne kadar doğru bilemem ama şişliğe portakal iyi geliyormuş. Birde bolca kalsiyum almak. Nette okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…