bu sefer biz kaçtık teyzeleri
meraba tatlımmm naberopuyorumnanaktangidemedim valla yarım yoluk tavuk oldumkaydirigubbakcemile3 buna da şükür canım en kötü ihtimal dediğin gibi hemşirelere yalvarırım:lepi:tuğbacığım canım hoşgeldin nasılsın gidememişsin bugün otları yoldurmayakaydirigubbakcemile3 boşver canım yaa eğer aniden olursa hemşireller halledeverir çok işim vardı deriz bende yapmadım daha canım zaten ben kendim yapıcam canım ben hiç güvenemiyorum nedense kuaförlere ne kadar temiz olurs aolsun ben kendim evde yengem gelince ona yaptıracağım yabancı benim yengem valla tam kafa zaten yazın geldiğinde denize falan gideceğimiz zamn ben ona çok yapmıştım temizliğini eldiven ağda bişekilde hallederiz artıkın ne yapalım
seni okuyucu seniiikaydirigubbakcemile3 yok canımcım bende şişlik yok en azından gözle görülür şişlik yok geceleri ellerim uyuşuyo azıcık şişiyo galiba uykudan uyanıp yüzüğümü çıkarıyomkızlar saatlerdır onlıne durumdayım ama bı agırlık var uzerımde kolumu kaldırıp yazasım gelmedı.gecenlerde soracaktım unuttum şişliklerınız var demı kızlar basladı sızdede gercı bende 1 aydır var.
benimkide bikaçgün önce bir uyandım aşağıda valla korktum hatta erken değilmi doğurcammı yoksa diyekaydirigubbakcemile3 halada aşağıda göbeğim de bebeğimdekızlar cıkmadan bı sı sorum sızınde karnınız asagıda gıbı oldumu son zamanlarda bana karnın inmiş diyorlarda
hoşgeldin mehtapcımmmm iyidir seni sormalıİyi akşamlar gece kuşları.a.s.Nasılsınız?
hoşgeldin mehtap teyzoşumuz nasılsın canımcım
Hoşbuldum tuğbacığım azcık yoruldum ama tatlı yorgunluk.zemuszemus
afiyet olsun canım.kızlar azsonra burdayım meyvemi yemedim yiyeyim geliyorum
hoşgeldin canım.Gebelik reflüsündendir ben aylardır çekiyorum mide yanmasını.iiakşamlar güzel annişler nasılsınız bende 2 gecedir uyku uyuyamıyorum düngece 5te ayaktaydım yine nelck bu uykusuzluk bilmem çok zor bişey midem hiç yanmazdı 2 gündür yanıo oğluşum saçlanıyomu acep ondanmıki..
İyiyiz refiş teyzoşumuz.Yorulduk azcık ama olsun.:CüvCüv:mahtapçım açık görünüyosun tatlımm.... opuyorumnanaktan nasılsınız oğluşunla?
evet tuğbacığım hala çalışıyorum zorlansamda.hayatsn canım çok iyi anlıyom valla bende havamda olmadığım zaman elim gitmiyo yazamaıyom ama uzak da duramıyom senin gibi okuyombilmiyorumkismile
mehtapçım canım bende o tatlı yorgunlukları yaşıyom ama yine de dikkat et canım kendine sen izne ayrılmışmıydın canım sanki 37. haftaya kadar çalışcaktın gibi hatırlıyom ben?
öylemi yosuncum geçmiş olsun canım yaa nekadar zor bi durumdur bende hiç olmazdı ama 2 gündür çokkk var senağlama
mehtapçım.. sen yine de çok yorma kendini canımm.. ama çok tatlı telaşe bunlar yaa... bende çantayı hazırlarken şu zıbını da şu takımı da dedikçe annem dayanamayıp ağlıcaktım inan... ama sen yine de dinlen cnım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?