2010 Nisan Anneleri

şeymacığım online gözüküyosun nasılsın canım benim özlettin kendini canım yaa

bu sefer biz kaçtık teyzeleri

opuyorumnanaktan:asigim: görüşrüz bitanem benim eşin unutmasın ilk bana mesaj atıyo doğumda canım kocamn öptüm seni arada gir istanbula gitsende canım benim özletme kendini:asigim:

meraba tatlımmm naberopuyorumnanaktangidemedim valla yarım yoluk tavuk oldumkaydirigubbakcemile3 buna da şükür canım en kötü ihtimal dediğin gibi hemşirelere yalvarırım:lepi:

seni okuyucu seniiikaydirigubbakcemile3 yok canımcım bende şişlik yok en azından gözle görülür şişlik yok geceleri ellerim uyuşuyo azıcık şişiyo galiba uykudan uyanıp yüzüğümü çıkarıyom
kızlar cıkmadan bı sı sorum sızınde karnınız asagıda gıbı oldumu son zamanlarda bana karnın inmiş diyorlarda
benimkide bikaçgün önce bir uyandım aşağıda valla korktum hatta erken değilmi doğurcammı yoksa diyekaydirigubbakcemile3 halada aşağıda göbeğim de bebeğimde
İyi akşamlar gece kuşları.a.s.Nasılsınız?
hoşgeldin mehtapcımmmm iyidir seni sormalı
opuyorumnanaktan

hoşgeldin mehtap teyzoşumuz nasılsın canımcım

Hoşbuldum canım.Bugün bebişimin uyku setini yıkayıp ütüledim.Beşiğini hazırladık.Ne güzel bir duygu.Hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah.Sonra cicilerinide yıkadık.Şu anda kuruyorlar.Battaniyeleriniz ve alt açmalarımızıda yarın yıkarız inşallah.Sonrada çantamızı hazırlarız.Ayrıca birazda ütü yaptım az önce oturdum.

kızlar azsonra burdayım meyvemi yemedim yiyeyim geliyorum

iiakşamlar güzel annişler nasılsınız bende 2 gecedir uyku uyuyamıyorum düngece 5te ayaktaydım yine nelck bu uykusuzluk bilmem çok zor bişey midem hiç yanmazdı 2 gündür yanıo oğluşum saçlanıyomu acep ondanmıki..

zeynepcım ıyım sağol.gıttı canım esım.pazar aksamı.yalnızım annem yıgenıme bakmak zorunda bu hafta tekım yanı c.tesıye kadar.boğazıma bısey dugumlenıyo aglamıcam soz verdım kendıme zaman bı sekılde gecıyo telde falan konuusyoruz ama gecelerı psıkolojık heralde sancım varmıkı dıye uyanıyorum.neyse ıyım ıyı olmak zorundayız demı teyzesı.nasıp babamız oğlum gelmeden gelecek ıns.

mahtapçım açık görünüyosun tatlımm.... opuyorumnanaktan nasılsınız oğluşunla?

mehtapcığım ellerine sağlık canım benim ohhh miler gibi kokmuştur ev şimdi oyyy sevsinler alt açmalarını canım benim fazla yorma ama kendini ben daha hazırlamadım çantamızı canım herşeyimiz şükürler olsun hazır canım

valla tuğbacım okudum bugun hep.bensıze baktım sız bana baktınız.derman yok gıbı bende.hanı ınsan bazen nasıl olduunu bılemezya bı garıplık vardır ama anlatamaz ıste oyle bıgun teyzesı

kızlar azsonra burdayım meyvemi yemedim yiyeyim geliyorum
afiyet olsun canım.

hoşgeldin canım.Gebelik reflüsündendir ben aylardır çekiyorum mide yanmasını.

mahtapçım açık görünüyosun tatlımm.... opuyorumnanaktan nasılsınız oğluşunla?
İyiyiz refiş teyzoşumuz.Yorulduk azcık ama olsun.:CüvCüv:

hayatsn canım çok iyi anlıyom valla bende havamda olmadığım zaman elim gitmiyo yazamaıyom ama uzak da duramıyom senin gibi okuyombilmiyorumkismile
mehtapçım canım bende o tatlı yorgunlukları yaşıyom ama yine de dikkat et canım kendine sen izne ayrılmışmıydın canım sanki 37. haftaya kadar çalışcaktın gibi hatırlıyom ben?

öylemi yosuncum geçmiş olsun canım yaa nekadar zor bi durumdur bende hiç olmazdı ama 2 gündür çokkk var senağlama

oluyo ıste tuğbacım heranımız bır degıl.ama bagımlılık yaptı burdakı dostluk ayrılamıyo ınsan yazmasada okuyo

evet tuğbacığım hala çalışıyorum zorlansamda.

öylemi yosuncum geçmiş olsun canım yaa nekadar zor bi durumdur bende hiç olmazdı ama 2 gündür çokkk var senağlama

Saolasın canım sanada geçmiş olsun.İnşallah kalıcı olmaz.

mart annelerıde sıraya gırmıs.son 11 -20 falan olanlar bıle doğurmus.ay sıra geldı bıze

mehtapçım.. sen yine de çok yorma kendini canımm.. ama çok tatlı telaşe bunlar yaa... bende çantayı hazırlarken şu zıbını da şu takımı da dedikçe annem dayanamayıp ağlıcaktım inan... ama sen yine de dinlen cnım benim..

İnşallah canım.Ama yarın bebişlerin aşı günü kalabalık olur.Sağlık olsun fırsat buldukça dinlenmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…