2010 Nisan Anneleri

oyyy aşı olucaklar demek minicik kollarına yaa.. kıyamamm.. canlarını çok yakma ama emi canım benim yaa ... evet canım en azından fırsat buldukça otur ve dinlen cnım....

bu arada aklım gitti..kocişim bana hadi diye bi bağırdı :))) valla dedim bak seni şikayet ediyom kızlara diye :))) hahaheh

iyi geceler hepinizee... çook öpüyoruz hepiciğinizi ve bebişlerinizii.. oyy oğlum da tekme salladı bi tae.. ama diziydi sanırım çarpan :)))

Hayırlı geceler teyzoşlar kocaman öpüyoruz hepinizi oğluşumla.opuyorumnanaktan

uykum varrr
8den berı ayaktayım
ömerde 10 dan berı sabah
toplamda 30 dk uyumustur bugun ancak

güle güle mehtapcığım ben geldim gidiyosun neyse canım sen çok yorulmıuşsun dinlen canım benim bende zaten bir gireyim dedim az sonra yattacağım kocamn öptük oğluşunuda senide canım benim

özlemciğim güle güle kavuş canım eşine hafta sonları gelir ama yakın eskişehir ankara arası şimdi hızlı trende var sanırım 1 buçuk saatte varılıyo canım benim

bu akşamki yoklamada dünür yok neden girmedi acaba belki az sonra gelir ama ben çıkacağım belim felaket oluyo artık fazla kalamıyorum

zeynepcım hafta sonu gelecek ama cumartesı aksama kadar egıtım yanı bı pazarımız var.neguzel gıderken cumaları gelecek dıye yollamıstım ama olmadı.ıyı geceler fıstığım

iyi geceler canım kocaman öptüm seni yanlız değilsin canım biz burdayız herzamn yanındayız anneciğin glcekmiş inşallah çabuk geçer zamnda gelir annen yanına canım

bılmıyorum cnm
gecede 6 saat falan uyudu kesıntısız
gazı vardı cıkardım bakalım
bıde uyanıkken pek durmaz
en fazla 10dk
hep memede kucagımda

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum artık hepinizi kocaman öptük yarın görüşmek üzere inşallah rahimeciğim canım kocamn öp ömerciği canım benim için rabbim sağlıklı günler nasip eğlesin inşallah hepimize ailelerimizle

günaydın herkese. nisan annişleri herkes iyidir umarım. bn yine faranjit oldum elimden ıhlamur düşmüo ama fayda etmio bu sefer. hala şiş boğazlarım

Günaydın bayanlar,ben sakin güneşli bi güne başladım.artık stress yapmıycam,etrafımda bi iki kötü gebelik hikayesi var.kendimi uzak tutmaya,sakin olmaya calışıyorum..dün eşim de dedi,herşey olacagına varır...kendinize iyi bakın,kafanıza bişi takmayın....

benim bi tane abim var,doguda zorunlu hizmette ,dün haber aldım 2 cocuk, eşi arabaya atlayıp geliyolarmış doguma..acayip duygulandım..kayınvalidem de adanada ,o da gelir kesin,nisandan itibaren evimizde şenlik var kesin...hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…