2010 Nisan Anneleri

günaydın cici annişler selamün aleyküm.sadece budebe ve rönesans kalmış diğerleri uykuda galiba.
benimde bu günlerde canım çok sıkılıyor günler geçmek bilmiyor sanki işede konsantre olamıyorum.neyseki yoğunluğum yok şükür.
rönesans canım herkez doğumunun kötü anılarını anlatır bilmem sizinde dikkatinizi çektimi.halbuki herkez doğum sonrası o küçük mucizeyi kucağına aldığı andaki mutluluğunu kıskanırcasına saklar.elbette kötü hikayeler var.ama bunların üstüne senaryo yazmak içimi karartıyor artık benim.zaten olumsuz bir tipim kendime karşı.napalım nasılsa doğacak bu bebekler öyle yada böyle.bolbol dua edelimki hayırlısıyla ayıpsız amansız eli yüzü düzgün ve akıllı fikirli gelsinler inan gerisi boş.biz 8-10 dikişle 1 ay yatarız belki yeterki onlar sağlıklı olsun.bir ömür boyu.

günaydın şeker annişler hayırlı günler şimdiden herkese bebişlerimizle huzurlu bir gün diliyorum herkese

herkese günaydın hamişler.huzurlu mutlu bir gün geçirmek dileğiyle...

kızlar şubat annelerine baktım 70 annenin 27 si ocakta dogurmuş.tabii bunları içinde şubat ilk hafta olanlar da var.
mart annelerinden de 12 si şubatta dogum yapmış.

yanii istatistiklere göre %45-40 arası ki bu cok yüksek bi oran.nisan annelerinin de bir kısmı martta gelcek.benim hesaplanan 16 nisan,dr um 10 nisan dedi.ben 1 nisanı görsem yeter diyorum.zaten balık olsun istemiyorum...:CüvCüv::CüvCüv:
nostradamus kesildin başımıza diceksiniz kesin...CADIARZU

rönensanscığım valla doğru söylüyosun canım benimde ilk doktorum mart sonu demişti bakalım canım ben martın 20sinden sonra her an hazır bekleyeceğim zaten sezerynda 2 hafta önceden alıyolar o yüzden tahmini doğum tarihimiz bence 226 mart gibi hayırlısı bakalım canım vaktinde gelsinlerde canım biz bekleriz kuzucukları

benim normal doğum tarihim 22 nisan .ama sezeryan olacağım nisanın ilk haftası oluyor o da.tek dileğim şu martı geçirmek allahın izniyle.

birpericiğim hoşgeldin canım

sarımelekciğim canım bak kendimi ilk kez tebrik ediyorum valla bu zamnlarda çok unutkanım canım seni hatırlamam büyük bir başarı benim için aklımda kalmış o kadar tedavi görenlerin arasında canım benim geç oldu ama şükürler olsun kavuştuk meleklerimize

ya kızlar bebişin eksikleri hiç bitmiyor,tamamladık artık dediğimizde hep bi eksik çıkıyor,yapılacakların listesini çıkardık şimdi,oho ne cok eksiğimiz varmış .....
valla ben hep eksik olarak kıyafetlerini görmüşüm ,ama ince işlerimiz daha hallolmamış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…