ya kızlar bebişin eksikleri hiç bitmiyor,tamamladık artık dediğimizde hep bi eksik çıkıyor,yapılacakların listesini çıkardık şimdi,oho ne cok eksiğimiz varmış .....
valla ben hep eksik olarak kıyafetlerini görmüşüm ,ama ince işlerimiz daha hallolmamış.....
ya kızlar bebişin eksikleri hiç bitmiyor,tamamladık artık dediğimizde hep bi eksik çıkıyor,yapılacakların listesini çıkardık şimdi,oho ne cok eksiğimiz varmış .....
valla ben hep eksik olarak kıyafetlerini görmüşüm ,ama ince işlerimiz daha hallolmamış.....
kıyafet küçük ayrıntı gerçekten.yapılacak işler çok oluyor.senin nelr var yapılacak?
canım alınacak ve yapılacak listesini eklesende bizde baksak olurmu bende eksiğim çokmuş gibi hissediyorum ama aklıma bişey gelmiyor.tecrübesizlik ne zor ya.
özgecım ben bır tane kapı susu aldım hastaneden sonra eve getırcez.sen 2 tanemı dusundun.avıze ıcınde bız gecende bebek avızesı yaptık kk.topıkte gordum begenırmısın bılmemem ama ben bı ara gınderırım herkes bakar.
aynen tecrübesizlik zor canım ,birde gönül herseyi yapmak istiyor ama elden gelenler sınırlı....kim istemez hersey dört dörtlük olsun ama ufak tefek eksikler elbet kalıcak,sağlıkla gelsinlerde doğuncada tamamlanır...
herkesin eksiği ve yapılacağı farklıdır ben bikaç bişiyden bahsetdim ama,çantamız,perdemiz,bakım ürünlerimiz benim doğum sonrası giyeceğim kıyafet,lohusa nevresimimiz,şeker ve keselerimiz.....
ben 2 tane kapı süsü yaptırdım.biri büyük biri küçük.büyük bebeğin oda kapısına asılacak.küçük önce hastane oda kapısına asılacak sonra evin kapısına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?