2010 Nisan Anneleri

kıyafet küçük ayrıntı gerçekten.yapılacak işler çok oluyor.senin nelr var yapılacak?

sarımelekciğim canım bak kendimi ilk kez tebrik ediyorum valla bu zamnlarda çok unutkanım canım seni hatırlamam büyük bir başarı benim için aklımda kalmış o kadar tedavi görenlerin arasında canım benim geç oldu ama şükürler olsun kavuştuk meleklerimize[/QUOTE]

çok şükür rabbim isteyen herkese versin.

canım alınacak ve yapılacak listesini eklesende bizde baksak olurmu bende eksiğim çokmuş gibi hissediyorum ama aklıma bişey gelmiyor.tecrübesizlik ne zor ya.

gunaydın herkese.sarımelek oyle deme nolur tam vaktınde gelsınler.bızım babamız yok son hafta gelcek teyzesı...özgecım evet eksık bıtmıyor.benım kafamda sımdı lohusa yatagı var.annem ceyızımden gecen gelıısnde bıseyler cıkardı onlar serılcek.yatagın kenarınada tuller yapılcak.bebek sekerınıde alalımmı yapalımmı kararr veremedık.ınce ayrıntılar var.

kıyafet küçük ayrıntı gerçekten.yapılacak işler çok oluyor.senin nelr var yapılacak?

ben sana yapılcakları saysam valahi sen yorulursun.....
dün halısının siparişini verdik....
daha çantamız hazırlancak,bakım ürünlerimiz alıncak,perdesini diktircez,şekerleri ve lavanta kesesi yapılcak,bebeğin hastane odası için ve ev için kapı çelengi yapılcak,dahada yazdık baya bir eksiğimiz var alıncak ve yapılcak olarak,ohoooooo......
dediğin gibi küçük ayrıntılar ama baya vakit alıncak işlerimiz kaldı...
haaa avizemiz takılcak daha....
banyo küvetimiz falan....

sarımelek canım pardon doğum oranını ronesans demıs ben senı yazdım kusura bakma olurmu.yanlıs ısım yazdım arkadasım

özgecım ben bır tane kapı susu aldım hastaneden sonra eve getırcez.sen 2 tanemı dusundun.avıze ıcınde bız gecende bebek avızesı yaptık kk.topıkte gordum begenırmısın bılmemem ama ben bı ara gınderırım herkes bakar.

canım alınacak ve yapılacak listesini eklesende bizde baksak olurmu bende eksiğim çokmuş gibi hissediyorum ama aklıma bişey gelmiyor.tecrübesizlik ne zor ya.

aynen tecrübesizlik zor canım ,birde gönül herseyi yapmak istiyor ama elden gelenler sınırlı....kim istemez hersey dört dörtlük olsun ama ufak tefek eksikler elbet kalıcak,sağlıkla gelsinlerde doğuncada tamamlanır...
herkesin eksiği ve yapılacağı farklıdır ben bikaç bişiyden bahsetdim ama,çantamız,perdemiz,bakım ürünlerimiz benim doğum sonrası giyeceğim kıyafet,lohusa nevresimimiz,şeker ve keselerimiz.....

ben 2 tane kapı süsü yaptırdım.biri büyük biri küçük.büyük bebeğin oda kapısına asılacak.küçük önce hastane oda kapısına asılacak sonra evin kapısına.

canım kapı süslemesi olcak bizim eşim bu hafta yapacak çok değişik oluyor ben eklerim inşlh....
birde celenk yapılacak ama o farklı bişi....
hastane celenk veriyormuş,belki biz sadece kapısını tülle süsleriz ama normal doğum olursa zaten 24 saat kalıncak grek yok gibime geliyor...
biz bebek avizesi aldık çok cici bişi...

açıkçası ben biraz rahatım çünkü burda kaynanam ve onun eşi dostundan başka kimsem yok kaynanamgilden başka kimsede gelmiyor bize.haliyle onun rahatlığı var.ama ilk bebeğimiz herşey olsun da istiyorum.işallah süpriz yapmazda zamanında gelirse son 3 hafta nasılsa çalışmıcam o zaman hazırlarım herşeyini diyorum.şimdilik çantamız hazır olsunda her ihtimale karşı.
bu arada hepimizde bir erken doğum telaşı var nedense.bende de hep var ama genelde olurmuş bu.dün 8 aylık bir bebek haberi aldım.2250 gr erkek bebek.sezeryanla olmuş.kanamadan dolayı durmamış yaramaz bebek.dikkateli olmakta yarar var.kendimizi yormamız gerekiyor.

ben 2 tane kapı süsü yaptırdım.biri büyük biri küçük.büyük bebeğin oda kapısına asılacak.küçük önce hastane oda kapısına asılacak sonra evin kapısına.

bende öle düşünüyorum aslında ama evin kapısında nekadar dayanır o süs bilmiyorum....
aslında paylaşsan ne güzel olur bizim için fikir olur....

sarımelek sıte ısmını yazarmısın bılıyosan ben belkı evde yaparım sekerlerı.

bı bakın kızlar belkı begenırsınız.bız h.sonu sadece tıtkalını yaptık sımdı kurumasını beklıyoruz.susulemesını yapmadık daha ama acemıce oldu gıbı bakalım susuleyınce nasıl olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…