2010 Nisan Anneleri

evet kızlar benımde cok hosuma gıttı.arımelek sağol bakıcam sıteye.kahvaltı yapıp gelelım.

Günaydın kızlar,biraz geç oldu günaydın için ama:))Nasılsınız?

Aşkitom ömer nasıl?İnternetin kesilecekmiş üzüldüm alışmıştık biz sana.Arada yine bizi ziyarete gelirsin inş.a.s.

Afiyet olsun canım yarasın gizemimize.:ecrin_bebek:

teşekkürler tatlış teyzoşumuz keşke yakın olsakta elcağızlarımla senide çağırsam güzel bir kahvaltı yapsak anam bizim dünür gelemiyo tek izin vermiyo eşi gündüz gelse ne kaynatırız ben çok severim kahvaltı muhabbetini:içelim:

gunaydın kızlar
mehtapcıgım evet dun kapattık
heran gıdebılır
ömere nazar degdı uyku duzenı tam oturmaya baslamıstı kı
dungunduz ve gece toplasan 3 saat uyuduk
sımdı yatırdın ıns uyur bende yatacagım
hoscakalın
belkı kalktıgımda net gıtmıs olur

günaydın nisan anneleri umarım bütün anne ve bebişler iyidir.ben bugün acayip sinirli ve stresliyim böyle giderse erken doğurmaktan korkuyorum.

canım gitmediysen bişey sorucam doğumunu nasıl yaptın ve tavsiyen nedir

günaydın nisan anneleri umarım bütün anne ve bebişler iyidir.ben bugün acayip sinirli ve stresliyim böyle giderse erken doğurmaktan korkuyorum.

merhaba canım neden sinirlisin anlat istersen rahatlarsın belki.izne ayrıldınmı.mesleğine öğretmen yazmışsın.bu dönemde sinirli olmak galiba normal bende aşırı geriliyorum bazen kendimi bile tanıyamıyorum.

sakın ol selencım hayırdır.atalacım askıtom normal doğum yaptı

Keşke bende çok severim kahvaltı muhabbetini.Siz yakınsınız çok fırsatınız var ama değerlendirmiyorsunuz.
Tekrar düzelir inşallah uykuları ömerciğin.Seni özlicez canım.

teşekkürler özlem teyzoşumuz gel beraber olsun canım valla yakın olsak ben size bir güzel sofra hazırlardımya işte canım benim

zselen canım ne oldu dur stres yapma salla gitsin kim üzdüyse canım bebğinden kıymetli değilya boşver

sakın ol selencım hayırdır.atalacım askıtom normal doğum yaptı

acaba nasıl oldu kolay oldumu.ya kafamda bir takıntı kararımı verdim normal doğum için diyorum ama hala verememişimki merak ettiğim şeyler var.dünde zaten papatyam dizisinde gelin evde doğurdu hastaneye bile yetişemeden öyle bişey olurmu diyede korkuyorum ya amannn üfff.çantanı alıp gidiceksin aslında yatıcaksın uyutucaklar uyandığında bebeğin tertemiz kucağında olacak misler gibi.

canım bende izledim merak etme canım suyun gelince hemen dourmuyosun canım 2 saat en fazla zaman geçmesi lazım şükürler olsun hepimizin doktorlarına uzaklığı iki saat yok sanırım bende benim doktorum 2-3de konferansa gidecekmişl martın aman aman diyorum o günü bir atlatalım inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…