bı bakın kızlar belkı begenırsınız.bız h.sonu sadece tıtkalını yaptık sımdı kurumasını beklıyoruz.susulemesını yapmadık daha ama acemıce oldu gıbı bakalım susuleyınce nasıl olcak.
Afiyet olsun canım yarasın gizemimize.:ecrin_bebek:geldik teyzoşlar bizde mamalarımızı yedik geldik
Afiyet olsun canım yarasın gizemimize.:ecrin_bebek:
gunaydın kızlar
mehtapcıgım evet dun kapattık
heran gıdebılır
ömere nazar degdı uyku duzenı tam oturmaya baslamıstı kı
dungunduz ve gece toplasan 3 saat uyuduk
sımdı yatırdın ıns uyur bende yatacagım
hoscakalın
belkı kalktıgımda net gıtmıs olur
günaydın nisan anneleri umarım bütün anne ve bebişler iyidir.ben bugün acayip sinirli ve stresliyim böyle giderse erken doğurmaktan korkuyorum.
teşekkürler tatlış teyzoşumuz keşke yakın olsakta elcağızlarımla senide çağırsam güzel bir kahvaltı yapsak anam bizim dünür gelemiyo tek izin vermiyo eşi gündüz gelse ne kaynatırız ben çok severim kahvaltı muhabbetini:içelim:
Tekrar düzelir inşallah uykuları ömerciğin.Seni özlicez canım.gunaydın kızlar
mehtapcıgım evet dun kapattık
heran gıdebılır
ömere nazar degdı uyku duzenı tam oturmaya baslamıstı kı
dungunduz ve gece toplasan 3 saat uyuduk
sımdı yatırdın ıns uyur bende yatacagım
hoscakalın
belkı kalktıgımda net gıtmıs olur
sakın ol selencım hayırdır.atalacım askıtom normal doğum yaptı
günaydın nisan anneleri umarım bütün anne ve bebişler iyidir.ben bugün acayip sinirli ve stresliyim böyle giderse erken doğurmaktan korkuyorum.
acaba nasıl oldu kolay oldumu.ya kafamda bir takıntı kararımı verdim normal doğum için diyorum ama hala verememişimki merak ettiğim şeyler var.dünde zaten papatyam dizisinde gelin evde doğurdu hastaneye bile yetişemeden öyle bişey olurmu diyede korkuyorum ya amannn üfff.çantanı alıp gidiceksin aslında yatıcaksın uyutucaklar uyandığında bebeğin tertemiz kucağında olacak misler gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?