2010 Nisan Anneleri

işallah canım ya valla içimde kocaman bir sıkıntı işallah herşey kolay olur.nasıl olacak bilmem.ben bu günlerde pek bi depresifim nedense.çaptan düştüm şekerim verimsizim.olumsuzum.

atalacım hatırladığım kadarıyla zorluk cekmemıstı askıto.bende normal ıstıyorum ama cok acısı olcakmıs gıbı gelıyodu.hanı hep tv dede oyle oluyoya.h.sonu 22 gunluk bebek gormeye gıttık arkadasıma.nasıl oldu bende anlamadım sakın korkma banada hep zor falan dıye anlatıldı ama allah sabrınıda verıyo dedı.cok zor olmadı dedı.hatta onunsancısı yokmus sunı sacıyla doğum yaptı kı o kendılınden gelen sancıdan daha zor.2 tanede dıkıs varmıs.aralıklı sancılar 3 saat falan surmus ama en son sıklasan sancılarım 5 dk surdu ve bebeğım geldı dedı.nasıp bebeklerımıze bısey olmasında her 2 yontemde olsun artık.ıcını ferah tut psıkolojıde onemlı canm

zeynepcım bı tane bebk odası avızesı resmı ekledım 1 kac sayfa gerıde sende bak ıstersen

ayyyben geldim sarımelekciğim çok yoruldum bir koşu kayınvalideme gittim geldim yolcu etmek için akşam tek gidemem oraya eşim nöbetçi kapıdan uğurladım geldim beklmedim ama asansöre binmedim onların asansörü bozuluyo arada ve canım çıktı 4. kata varana kadar off off çok yoruldum çokkk

bizim topik yine sessizliğini yaşıyo ayy kızlar nerdesiniz yaa valla diğer topikler coşmuş durumda bizde ne kadar az kişi var uğruyo yaaa

çıktım ne yapim yaa eşim yokken asansöre binmiyorum ben çok korkarım bi kaç kere kalma olayı olmuş içerde bende o yüzden tek olunca binmiyorum ama nasıl nefes nefese kaldım anlatmam

merhaba kızlar.biz kahvaltıdan sonra şekerimizi ölçüp uyuduk oğlumla.yarım saat önce yemeklerimizi attık ocağa.pişince gelin yiyelim kızlar

dünür çok zor oluyo he merdiven çıkmak.dün abimlere gittik 3. kata çıktım çok yoruldum ya....canım güle güle kavuş

kızlar sinirlenmiyeyim diyeyim olmuyor elimde değil kafayı yicem yaaa.33+3 teyim izine ayrıldım 1.5 hafta oldu keşke okulda olsaydım daha iyiydi.iznimin başladığı hafta tayinim çıktı erş durumundan.evime 1.5 saat kadar uzak oyüzden yeni okulumda hiç çalışmadan izne ayrıldım.şu an evdeyim ama dinlenmek ne mümküm üstüne birde sinir keşke çalışsaydım.

dün demiştimya kayınvalideler ve görümceler bende diye oturmak bile zor birde misafir çekilmiyor.sabah bir kalktım mutfak yine darmadağın yiyen yiyip yediğini bırakıp gitmiş.kayınvalidelerle görümcenin eşi hastaneye gitmiş görümcede çocuğunu uyutup birdaha yatmış 9 aylık bebeği.ben 10.30 da kalktım mutfak rezalet sinirden ölücem ya hergün aynı yiyen gidiyor toplaması

toplaması bana kalıyor.sofrada da öyle çocuğu alıyor kucağına öbürüde geçiyor köşeye hizmet et bakalım.sizce abartıyormuyum sabredemiyorum yaa normal bir halde olsam neyse...

teşekkürler dünürcüğüm saolasın sorma canım benim o kadar zorlandımki anlatamam yaa birde kayınpederim yelek almış kızıma hacı dedesi ayyy çok severim ben kaynatamı valla adamın ağzı var dili yok o biçim yani akşamda ordaydımk biraz oturup geldik bebkleri çok seviyo kızıma yelek alması beni çok duygulandırdı pembiş sağolsun düşünmesi yeterli kayınvalidemde bana şal dokuyodu elinde ip almış yine yelek dokuyacakmış bitane daha kızımaboshayallersmile

zelihacığım canım valla ne desem bende simetrik hastalık var sanırım hiç mutfağımın tezgahın üstünde bir bardak bile görmek istemiyorum canım benim yaa ne kadar düşüncesiz davranışlar yaa hamile kadına yük olunurmu yaa yıkasınlar söyle bulaşıklarını makina varsa doldursunlar hiç olmazsa ayıp yani

ayy canım yaa iyi onlar eni bakmaya değil sana kendilerini baktırmaya gelmişler sanırım ne uyuz bir durum hiç sevmem öyle insanları valla

benim kayınvalide epey bir hazırlık yapmış dürüm yufka falan yapmış misafirlergelinc hazır olsun diye sonra 3 poşet sarma sarmış tatlısını zaten yapıcak kendileri aşçı düğünlerde zaten mevlüdündede etli pilav tatlı faln ikram edeceğiz onlarda olacak ayyy yükümü hafifletti valla sağolsun annemde sarıyomuş bana az önce aradım onuda ne yapim oturuyorum ayağımdan kalkamıyorum diyo bari sarmalar hazır olsun diyo sağolsunlar yaa iki annelerde kızıma çalışıyo maşallah maşallah ne diyeyim mavi boncuk takıcam onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…