Merhabalar hanımlar.geÇmİŞe bakıp gelİyorum.İnŞallah herkes İyİdİr.
canım dürüm yufaka şu normal yufkamızın üçgen yapılmış hali onu sütle yumurtayla falan ıslayınca çok üzel oluyo tavada fırında hemen hazıe olsun diye eve gelenlere hemen yapılır diye canım bir koli hazırlamış sağolsun canım bende fındığın var çekilmiş yaa inşallah doğuma kadar veririm sana lazım olur dünürün getirmişti çok güzel bak inan varya evdeki fındıklarda daha güzel fabrikada kıyılmış fındık canım bişekilde ulaştırırım sana canım gelemezsek bişeyler olur artık ne yapalım
selam kızlar..
geçmişi hiç okumadan yazıyorum umarım sizler iyisinizdir her şey yolundadır
çarpıntım dün akşam hepten kötüledi, gece arayıp cumartesi sabahı olan randevumu bu sabaha aldım.
sabah 9da doktora gittim
hamilelikte çarpıntı normalmiş ancak nabzın 120ye kadar çıkması normal kabul ediliyomuş..
benim nabzım 140ları görüyordu. bu normal değil deyip bir sürü tahlil istedi..
sonra kardiyoloğa görünmemi söyledi.
kardiyolog ekg çekti, sonra da ritm holter cihazı denen bir alet taktılar vücuduma.
biyonik insan gibi geziyorum şu an, her yerimden kablolar çıkıyor..
24 saat duracakmış bu alet, yarın gidip çıkarttıracakmışım ona göre konuşacakmışız
tadım kaçtı
hiç keyfim yok
umarım iyi çıkar sonuçlar... beklemek de can sıkıcı..
sizin de aklınızda bulunsun lütfen kızlar... nabzınız 140ı geçerse görünün doktora mutlaka. her çarpıntı normal sayılmıyormuş işte....
sağol tatlım zahmet oldu canım ya....maşallah baya da hazırlamış kayınvaliden sanırım burda yapan yok veya hiç görmedim ben.canım inşallah gelirsiniz biz malum biraz sıkıntı oluyo evden çıkmamız.eşimide biliyosun zaten asla göndermiyo bi yere.....o da baya korkmuş dr erken doğum falan deyince sonradan söylüyor bana..,
ya canım ben çok uykucu oldum ya sürekli uykum geliyor.10 dayatıp 12 de kalktım yemek yedim tekrar uykum geldi bu arada yemeğin dibini yakmışm pööfffffffff yaaaaaa
çok geçmiş olsun merak etme yarın herşey iyi çıkacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?