2010 Nisan Anneleri

zeynepcim geçmiş olsun tatlım inşallah bişey çıkmaz.iyi yapmışsın canım gittiğine........herşey iyi çıkar inşallah

çok sağolun kızlar... iyi çıkar inşallah..

zeynepcim nstde izlersin güzel kızının kalbini artık :)
ben girmedim daha hiç.
35-36dan sonra dedi doktorum..

fundacım sen nasılsın
nasıl gidiyor ölçümler
yolunda mı herşey

zeynepcim iyi gidiyo sayılır çok yüksek değil değerlerim
5 dk sonra tokluk ölçeceğim bakalım nasıl çıkacak
genelde sınırın altında ama........
inşallah sende bişey çıkmaz canım ya bişeye üzülmedin veya sinirlenmedin dimi*

inşallah zeynocuğum canım benim inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

toplaması bana kalıyor.sofrada da öyle çocuğu alıyor kucağına öbürüde geçiyor köşeye hizmet et bakalım.sizce abartıyormuyum sabredemiyorum yaa normal bir halde olsam neyse...
ALLAH insaf versin canım.başka diyecek birşey yok.
merhaba canım hoşgeldin nasılsın bak gel canım geçmişe hadi bekliyoruzopuyorumnanaktan

hoşgeldin avukatcım
hoşbulduk kızlar.geçmiş oku oku bitmiyor.
canım çok geçmiş olsun.ben sana bir kardiologa görün diyecektim ama endişelenirsin diye söylememiştim.kardeşimde aynı şeyleri yaşamıştı.gerçi onda panik atak çıktı.yoksa çok korkutmuştu bizi.inşallah sende de önemli bir durum yoktur.

kızlar merhabalar nasılsınız
herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyamıcam çünkü vaktim az
birazdan işlere devam edicem
sadece 1-2 sayfa geride zeynepimin çarpıntı problemini okudum çok geçmiş olsun canım umarım sonuçların temiz çıkar tatlım a.s.

aman çok şükür iyi çıksın da hep..
senin de moralin düzelsin :)

ben de canımı hiçbişeye sıkmadım valla... zaten bebeğimden başka bir şeyi umursamıyorum artık... doktor da psikolojik bir şeye benzemiyor dedi..
bakalım yarın hem bu aletin hem de tahlillerin sonuçları ne gösterecek...

canım.. sağolasın.
valla ben de ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim hakkaten. bebek büyüyo, ciğerime baskı yapıyor diye yormuştum ama işte 120nin üstü sıkıntı yaratır dedi doktor..
kardeşine de geçmiş olsun . insan yaşarken kötüsünü düşünüyor hep
inşallah yarın iyi haberler alırım da ben de rahatlarım...
hiç kafama takmıyorum öyle bi endişem gerginliğim yok, panik atak da geçirmedim daha önce, ama valla başka bir şey demesindense, panik atak demesini tercih ederim ben de...
hayırlısı artık...

çok sağol bi tanem...
inşallah iyi çıkar sonuçlar..
yoksa da artık bakıcaz duruma göre, akacak kan damarda durmuyor

sen nasılsın ?
oğluş napıyo :)
çok yorma kendini iş iş deyip.. yavaş yavaş hareket et..

Zeynocuğumm geçmiş olsun canım benim.

zselenciğim naparsın düşüncesiz insanlara hep sinir oluyoruz ama zararımız yine kendimize.Bebişini üzme çok sinirlenipte.Onların ruhu bile duymuyor malesef(

Etelena doğum iznini sormuşsun canım.32 haftada çalışabilir diye aldım ben kuruma verdim eğer ayrılacaksan işten raporunu alıp doğum öncesi iznine başlayabilirsin.

Merhaba güzel hamileler, nasılsınız?
ıki kedili deli, canım geçmiş olsun. Önemli birşey çıkmayacaktır ins. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Mart ayı yaklaştıkça, bebişler bir bir hepimizi birer kez korkutmaya başladı. eyvahedigeldismile.
Zselen, ne kadar düşüncesizler onlar öyle. Hiç sevmem öyle şeyleri. Birine misafirliğe gitmişsin, bırak hamile olmasa bile yediğini yıkamak zorundasın. Canım kendini üzmemeye çalış. Ama tepkinide belli et. Biraz somurt, kendini naza çek. Eşine söyle, şakayla karışık eşin laf etsin bari.

Son düzenleme:

Canım, sen hangi hafta izne ayrılıyorsun?
Ben martın ilk haftasıda çalışıp, ayrılıyım diyorum. 16 hafta tam haziran sonuna geliyor. okullar kapanıyor.

Zeynocuğumm geçmiş olsun canım benim.

çok sağol tatlım...

çok teşekkür ederim..:1hug:
dediğin gibi sona yaklaştıkça korkutuyolar bizi :)
canları sağolsun napalım, sonunda sağlıkla kucaklarımıza alalım da... gerisi hikaye

merhaba canım hoşgeldin.
Canım, sen hangi hafta izne ayrılıyorsun?
Ben martın ilk haftasıda çalışıp, ayrılıyım diyorum. 16 hafta tam haziran sonuna geliyor.
okullar kapanıyor.

Ben 37 haftada ayrılıcam inşallah.

ya bende 37 de ayrılcam ama sanki iyice verim düştü şimdi ayrılmak lazım aslında ama doğum sonrası bebeşlerin emmesi için sona saklayalım diyoruz.

Canım kesinlikle, bebişlerimizin ilk zamanları yanlarında olmamız çok daha önemli. Sürekli anne kokusuna, sıcaklığına ihtiyaçları olacak. ıns güzelcede emerler. :Saruboceq:
Ben 36da ayrılacağım şükür iznim tatile kadar yetecek. Üç günüm eksik kalıyor onada ins bir rapor alırım.

tuğbacığım mehtapcığım erkflzcm hoşgeldiniz kızlar.
zeynepcim bi ara bende de olmuştu o ama evliliğin başlarında malum eşimin ailesinden dolayı sinir krizi geçirmiştm o zamanlardı sanırım ondan dedim sana üzülünce olmuştu bende.şimdi okablolarla hareket etmek zordur.geçse şu 24 saat

bende şöyle hesap yaptım.5 hafta öncesinden alıp eklenicek.8 hafta normal soğum sonrası 13 hafta toplam.40 gün iznim var (20 gün geçen yıldan 20 gün bu yıldan) oda 6 hafta eder.ettimi 19 hafta.20 gün rapor alırım.3 haftada öyle desek 22 hafta eder.buda yaklaşık 5 ay demek.eğer sıkılmazsam 3 ayda heyet raporu alırım diyorum bizim hocalardan alanlar var.sen öğretmensin sanırım tatilin olduğuna göre.bende araştırma görevlisiyim malesef bizim 20 günlük bir iznimiz var.bide işte geçen yıldan kalan 20 günüm var.bunada şükür diyorum napalım.

Hoşbulduk fundacım, nasılsınız yakışıklı oğluşunla?
Atalacım, çok sükür. Ben öğretmenim. Okullar açılana kadar ins 5 aylık olacak oğlum. Ek mama zamanı yaklaşacak. Çok sükür bu bile büyük nimet.

gerçektende öğretmenlik böyle durumlar için çok avantajlı ben şimdi kara kara düşünüyorum.emzirme izni 1,5 saat evim okula 17 km ben 5-6 ay kalsam bile yanında sonrasında nasıl emziricem çocuğumu yanımda okula getirmeyi bile düşünüyorum.park yatak alıcaz büyük ihtimalle zaten odasınada onu kapatıp getirmeyi düşünüyorum.bakıcı ayrı dert kreş ayrı dert.yani çocuğu doğurmakla bitmiyor.
burdan ev hanımlarına sesleniyorum.gerçekten çok şanslısınız.tadını çıkartın.

ne güzel kızlar ya.izniniz var.benim en son 30 martta duruşmam var.nisan 10 nisan tahmini doğum tarihim.ama sezeryan olacağı için 3 nisan olabilir.nisana duruşma koydurmamaya çalışıyorum.ama mayıstada en az 3-4 duruşmam olacak.birinin tarihi kesin 17 mayıs zaten.ancak eşim bana şoförlük yapacak duruşmaya götürecek,duruşmadan alıp eve getirecek.şimdide duruşmaya götürüyor,sonra büroya götürüyor.Ama artık yürümek çok zorlaştı.akşamları kasıklarım çok ağrıyor.yürüyemiyorum bile.zaten kırkım çıkarsa bebekte işe geldiğim zamanlarda benle büroya gelecek ne yapalım.işim çıktığında sekreterim bakacak.yazın büyük oğlumda gelir.oooooooooh ne güzel çocuk bahçesi gibi.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…