zeynocuğum canım çok geçmiş olsun bitanem benim inşallah bi sorun çıkmaz kalbini ferah tut canım benim benimde sanki arada kalbime bişey sokulur gibi oluyo yarın gideceğim bende canım nsteye bakalım ne diyecek doktorumuz canımcım bol bol dinlen
zeynepcim geçmiş olsun tatlım inşallah bişey çıkmaz.iyi yapmışsın canım gittiğine........herşey iyi çıkar inşallah
ALLAH insaf versin canım.başka diyecek birşey yok.toplaması bana kalıyor.sofrada da öyle çocuğu alıyor kucağına öbürüde geçiyor köşeye hizmet et bakalım.sizce abartıyormuyum sabredemiyorum yaa normal bir halde olsam neyse...
merhaba canım hoşgeldin nasılsın bak gel canım geçmişe hadi bekliyoruzopuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar.geçmiş oku oku bitmiyor.hoşgeldin avukatcım
canım çok geçmiş olsun.ben sana bir kardiologa görün diyecektim ama endişelenirsin diye söylememiştim.kardeşimde aynı şeyleri yaşamıştı.gerçi onda panik atak çıktı.yoksa çok korkutmuştu bizi.inşallah sende de önemli bir durum yoktur.selam kızlar..
geçmişi hiç okumadan yazıyorum umarım sizler iyisinizdir her şey yolundadır
çarpıntım dün akşam hepten kötüledi, gece arayıp cumartesi sabahı olan randevumu bu sabaha aldım.
sabah 9da doktora gittim
hamilelikte çarpıntı normalmiş ancak nabzın 120ye kadar çıkması normal kabul ediliyomuş..
benim nabzım 140ları görüyordu. bu normal değil deyip bir sürü tahlil istedi..
sonra kardiyoloğa görünmemi söyledi.
kardiyolog ekg çekti, sonra da ritm holter cihazı denen bir alet taktılar vücuduma.
biyonik insan gibi geziyorum şu an, her yerimden kablolar çıkıyor..
24 saat duracakmış bu alet, yarın gidip çıkarttıracakmışım ona göre konuşacakmışız
tadım kaçtı
hiç keyfim yok
umarım iyi çıkar sonuçlar... beklemek de can sıkıcı..
sizin de aklınızda bulunsun lütfen kızlar... nabzınız 140ı geçerse görünün doktora mutlaka. her çarpıntı normal sayılmıyormuş işte....
çok sağolun kızlar... iyi çıkar inşallah..
canım çok geçmiş olsun.bende de çok çarpıntı oluyor eşim bakıyor bazen nabzıma ben bakmaya korkuyorum.ama acayip bir duygu.kansızlıktan olurmuş.bide kahve ve çaydan.ben hafif kansızım canımda aşırı kahve istiyor dayanamadım içtim yine.hemde sade ve çifte kavrulmuş.buda kansızlık alameti ama kahve çay çarpıntıyı artırırmış.biraz yediklerinede dikkat et.ben acıkınca oturup tıka basa yiyiuorum sonrada tıkanıyorum.bir kat merdiven çıkamıyorum nefes nefese.yürürken bile nefes nefeseyim.bide hem yürüyüp hem konuşursam tıkanıyorum.ama bunlar dediğin gibi normalmiş.kiminde olurmuş kimisinde olmazmış.bende var çünkü baştan beri doğru dürüst vitamin almadım şimidide kansızım işte.
selencim sıkma canını tatlım.Allah (c.c.) ıslah etsin kaynananı görümceni bazı insan düşüncesiz olur.benim kaynanam saolsun işimi gelince yapar.hatta bazen yemeğini bile getirir ama lafınıda sokar.laf sokmasınlarda bide.inan o laflarda bitiriyor insanı.şimdilerde yine sigortalarımı attırdı yüzünü görmek istemiyorum inanki.kaynana demede ne dersen de.bunların bir yüzü ipek,bir yüzü köpek şekerim.
zeynepcim iyi gidiyo sayılır çok yüksek değil değerlerim
5 dk sonra tokluk ölçeceğim bakalım nasıl çıkacak
genelde sınırın altında ama........
inşallah sende bişey çıkmaz canım ya bişeye üzülmedin veya sinirlenmedin dimi*
canım çok geçmiş olsun.ben sana bir kardiologa görün diyecektim ama endişelenirsin diye söylememiştim.kardeşimde aynı şeyleri yaşamıştı.gerçi onda panik atak çıktı.yoksa çok korkutmuştu bizi.inşallah sende de önemli bir durum yoktur.
kızlar merhabalar nasılsınız
herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyamıcam çünkü vaktim az
birazdan işlere devam edicem
sadece 1-2 sayfa geride zeynepimin çarpıntı problemini okudum çok geçmiş olsun canım umarım sonuçların temiz çıkar tatlım a.s.
canım çok geçmiş olsun.bende de çok çarpıntı oluyor eşim bakıyor bazen nabzıma ben bakmaya korkuyorum.ama acayip bir duygu.kansızlıktan olurmuş.bide kahve ve çaydan.ben hafif kansızım canımda aşırı kahve istiyor dayanamadım içtim yine.hemde sade ve çifte kavrulmuş.buda kansızlık alameti ama kahve çay çarpıntıyı artırırmış.biraz yediklerinede dikkat et.ben acıkınca oturup tıka basa yiyiuorum sonrada tıkanıyorum.bir kat merdiven çıkamıyorum nefes nefese.yürürken bile nefes nefeseyim.bide hem yürüyüp hem konuşursam tıkanıyorum.ama bunlar dediğin gibi normalmiş.kiminde olurmuş kimisinde olmazmış.bende var çünkü baştan beri doğru dürüst vitamin almadım şimidide kansızım işte.
.
sana da geçmiş olsun canım
çarpıntı, hareket zorluğu falan artık sekizinci ayımızda falan çok normalmiş ama işte 120nin üstündeki nabız normal sayılmıyormuş..
sen hep böyleyim diyorsun ama yine de kontrol et kendini e mi..
120yi geçiyorsa doktoruna söylemende fayda var
büyük ihtimalle kansızlıktan ötürüdür ama işte yine de ihmal etmemek lazım
ben çay kahve çok nadir içerim ama şimdi hiç de koymam ağzıma
Zeynocuğumm geçmiş olsun canım benim.
zselenciğim naparsın düşüncesiz insanlara hep sinir oluyoruz ama zararımız yine kendimize.Bebişini üzme çok sinirlenipte.Onların ruhu bile duymuyor malesef(
Etelena doğum iznini sormuşsun canım.32 haftada çalışabilir diye aldım ben kuruma verdim eğer ayrılacaksan işten raporunu alıp doğum öncesi iznine başlayabilirsin.
Zeynocuğumm geçmiş olsun canım benim.
Merhaba güzel hamileler, nasılsınız?
İki kedili deli, canım geçmiş olsun. Önemli birşey çıkmayacaktır ins. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Mart ayı yaklaştıkça, bebişler bir bir hepimizi birer kez korkutmaya başladı. eyvahedigeldismile.
.
merhaba canım hoşgeldin.Merhaba güzel hamileler, nasılsınız?
İki kedili deli, canım geçmiş olsun. Önemli birşey çıkmayacaktır ins. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Mart ayı yaklaştıkça, bebişler bir bir hepimizi birer kez korkutmaya başladı. eyvahedigeldismile.
Zselen, ne kadar düşüncesizler onlar öyle. Hiç sevmem öyle şeyleri. Birine misafirliğe gitmişsin, bırak hamile olmasa bile yediğini yıkamak zorundasın. Canım kendini üzmemeye çalış. Ama tepkinide belli et. Biraz somurt, kendini naza çek. Eşine söyle, şakayla karışık eşin laf etsin bari.
Canım, sen hangi hafta izne ayrılıyorsun?
Ben martın ilk haftasıda çalışıp, ayrılıyım diyorum. 16 hafta tam haziran sonuna geliyor.
okullar kapanıyor.
merhaba canım hoşgeldin.
Ben 37 haftada ayrılıcam inşallah.
ya bende 37 de ayrılcam ama sanki iyice verim düştü şimdi ayrılmak lazım aslında ama doğum sonrası bebeşlerin emmesi için sona saklayalım diyoruz.
Canım kesinlikle, bebişlerimizin ilk zamanları yanlarında olmamız çok daha önemli. Sürekli anne kokusuna, sıcaklığına ihtiyaçları olacak. İns güzelcede emerler. :Saruboceq:
Ben 36da ayrılacağım şükür iznim tatile kadar yetecek. Üç günüm eksik kalıyor onada ins bir rapor alırım.
Hoşbulduk fundacım, nasılsınız yakışıklı oğluşunla?
Atalacım, çok sükür. Ben öğretmenim. Okullar açılana kadar ins 5 aylık olacak oğlum. Ek mama zamanı yaklaşacak. Çok sükür bu bile büyük nimet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?