2010 Nisan Anneleri

ben çıkıyorum hanımlar.işlerimi bitirdim.gidip evde yemek yapayım.kocacım kaç akşamdır aç kalıyor.yazık ona.vaktim olursa evden nete girerim.şimdilik size iyi sohbetler.

canım annem diyorki kızım ben bir kişiye güvenemem onun yerine kreşe ver diyor.bakıcıyla yalnız kalmasın kreşte diyor hiç olmazsa yanında diğer çocuklarda olacak aslında haklı.bebeğin diyor ağlar kadın bakmaz.ama kreşte birden fazla kişi var.biri bakmazsa biri bakar diyor bencede çok mantıklı.
avukatcım valla işin zor duruşma falan çok stresli.benimde tam doğum zamanına sanırım yar doç atamam denk gelicek sınav dosya falan hazırlıcam ama ne yapalım doğumda olur kadroda sağlık olsunda.

canım annem diyorki kızım ben bir kişiye güvenemem onun yerine kreşe ver diyor.bakıcıyla yalnız kalmasın kreşte diyor hiç olmazsa yanında diğer çocuklarda olacak aslında haklı.bebeğin diyor ağlar kadın bakmaz.ama kreşte birden fazla kişi var.biri bakmazsa biri bakar diyor bencede çok mantıklı.
avukatcım valla işin zor duruşma falan çok stresli.benimde tam doğum zamanına sanırım yar doç atamam denk gelicek sınav dosya falan hazırlıcam ama ne yapalım doğumda olur kadroda sağlık olsunda.

erkflzm iyiyiz biz sabah hareket etmiyodu korkuttu beni daha yeni yeni başladı........ya bu doğum sonrası izin bebeğin bakımı,bakıcı işi çok zor Allah kolaylık versin

kızlar bende kaçtım.hepinizi meleklerinizle birlikte Allah (c.c.) emanet ediyorum.öpüldünüz en kocamanından hoçakalın.selamlar.

selam kızlar biz geldik oğlumla ama hemen çıkacanm işim var çok şükür iyiyiz ama hala kasıklarımda sancı devam ediyor 2 haftam kaldı sonrahemen doktora bakalım ne diyecek bu sefer akşama misafirlerim var biraz kalabalık olcak galiba pasta falanda yapmam lazım
umarım herkes iyidir

tekrardan mrb.kızlar okula gıttık geldık.bakıcı sorunu evet napcaz.dedıgınız gıbı 5-6 aylık olmus olcaklar.yaz tatılı buyuk bır avantaj.

fundacım göktuğun uyudugu zamana denk gelmısısndır belkı ıcını ferah tut.bende bıgun senın gıbı cokkorkmustu. dokuna dokuna uyandırdım galıba oğlusumu esım kızmıstı bak cocuk uyuyomus uyandırdın dıyeyerimseniben

kızlar bakıcı işi cidden zor benim annemde kayınvalidemde burada onlar bakacak.zaten okulum 12.30 a kadar.sonra ben olacağım.yani sabahtan bakılacak tek oğluşum.

senın yarım gunmus sarımelek ne guzel benım tam gun 3 e kadar.gercı haftada 5 saat bos dersım olacak.

iyi akşam üzerleri kızlar :))

sabahtan bi günaydın deyip kaçtım malesef..kayınvalidem burda ve sabah bana kahvaltıya geldi.. sonra da netimizgünde5-6 kez düştüğü için arızayı aramıştım onlar geldi.. kablolar fln yenilendi.. girişler fln.. neyse bide bağlantınızı sıfırlayıp tekrar açtıralım merkezden dediler.. daha yeni geldi.. inşallah bi daha sorun çıkmaz...

umarım herkes iyidirr.. biz iyiyiz oğluşumla.. bütün günümüz ayaklarını bi mideme bi kaburgalarıma dayamasıyla geçiyo maşallahh paşamaa.. bi geçmişe gidip gelelim biz..

bransın neydı sarımmelek bıde sakıncası yoksa ısmın benımözlem

slm kızlar.... bakıcıdan bahsetmişiniz...ben annemi istym baksın diye hazır emeklide olcak ama gencim çalışayım diyor,off bilmiyorum belki torununun yüzünü görünce vazgecer....
hoş dyorum bakcıya yada kreşe para vermiycem mi sana veririm onuda kabul etmior....
benim haziranda işe başlamam gerek,10 gun aralıksız devam etmeliyim....
sonra eşimde olur ama ....
ahh ne zormuş bunu düşünmek....

ozgecım neden hazıran kendı yerınız degılmıydı.anne annesı kıyamaz gıbıme gelıyo.

ozgecım neden hazıran kendı yerınız degılmıydı.anne annesı kıyamaz gıbıme gelıyo.

canım benim her yıl katıldığım bir festival var ,bu senede geldi yine katılcaz ama ben katılamıyorum,normalde orda bulunmam şart ama olmuycak eşim gidecek benim yerime ben de dükkanda kalacağım,aslında dükkanı kapayıp bile gitmem gerekir maalesef olmuycak oyuzden çalışmaya haziranda başıycam....
bebişi yanıma getirirler emzirirm falan ev yakın dükkana....
hoş annem olmasa babanem var evde emzirir bırakırım ama off düşünüyor işte insan yinede....

kızlar geçmişe bakıyodum.. 5 sayfa geride dünürümün çarpıntısının durumunu okuyunca geldim .. inşallah başka birinde sorun yoktur..

canım dünürümm... çoook geçmiş olsun tekrardannn.. ama canım sıkma kendini.. eminim yarın sonuçlardabir sorun çıkmıcaktır.. düşünmemeye çalış üzerinde takılı olan alet edevatı kabloyu falan... inşallahh hiçbir sorun çıkmıcak yarın kontrolünde...

anladım cnm.olsun sonucta emanet edecegın bırılerı varmıs yakınında.kuzeyde gezmıs olur.emmeye gelır sonra gıder.yalnız 1 saatte bır acıktıgını dusunursekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…