2010 Nisan Anneleri

kızlarr bu arada şafağımız 35 :) sevinsemmi ağlasammı bilemiyorum şu sıralarr...aslında oturup şööyle deli gibi ağlayasım var... dün yine oturup bilimum sezeryan videosu izledik eltimler -kayınvalidem falan.. kadıncağız dünden beri bana bakıp " ah yavrum yaa.. nasıl doğurcan.. allah yardımcın olsun.. yine kesip dikçekler..." deyip duruyo ... o kadar çocuk delisi olmasına ve eda dan sonra hadi yokmu bi tane daha diye tutturan kadın.. yok yok yeter bak diyo :) bi kız bi oğlan tamam.. habire çekme o acıları sıkıntıları diyo şimdi...

özgecim.. kuzeyin bakım olayını hiiç düşünme tatlım.. annen torununun yüzünü görünce ona bakmak varken çalışmayı düşüneceğini sanmıyorumm :) hem çalışsa bile babaannen var bakk... rabb,im sağlık versin de bakılır canımm..

bebegcım 35 ınsana cok tuhaf gelıyo demı.belkıde dahada erken kucagına alacaklar olacak ama bılmıyoruz.ılk aylarda ne telasındaydık sımdı ne dusunuyoruz.telş ıyıce arttı.bak aglatcan benıde bacım

offf kızlar yaa sinir oldum yaa evde eşim yok soba ne güzel yanıyodu şimdi yanmıyo yaa donduk evde kızımla yaa eşimle konuştuk az önce ufoyu aç dedi ama ben onu taşımam banane dedim içerde ufo yaaa off yaaa eşimin şu nöbet işleri çok zor çok yaa ona o kadar ihtiyacım oluyoki bazen ama çalışmak zorunda ne yapsın adamcağız

özlemciğim bu akşam sizdeyim canım eşim nöbetçi :))) bu arada canım eskişehirin neresinde oturuyosunuz ben 2 sene önce gelmiştim eşimin amcası orda oturuyo vişnelikte çok güzeldi oturdukları yer bayılmıştım canım oraya belki tanırsın uğur dersanesinin sahibi eşimin amcası canım orada beni çok çağırdılar gel burada çalış dersanede diye ama ben gitmek istemiyorum aslında yaza illa gelin dedi amcası ankaraya gelceksiniz madem orayada geçin dedi gelirsem seninle tanışmak isterim canım inşallah

zeynepcım basımın ustundesın bende cok ısterım yaza gelırsenız beklerım telım falanda verırım.oğlusumla evdeyız yaza nasılsa.sımdıde gel ama ben yakarım sonuna kadar sıcacık olur.babamızda yok tekız ..eskısehırde vısnelık guzeldır.ben batıkent taraflarındayım. ugur dersanesını bılıyorum ama hıc gırmedım ıcıne falan.cok uzak yerler degıller bırbırlerıne.arabamızla 15 dk.vısnelık.gızemımızı usutme emı.ufo ayaklıgında takılı ıse tek tek tası ıster.sabaha kadar napcaksın.

hayatsn.. cnım çok tuhaf geliyo insana.. 100 lü sayılardan düşünce 35 e ama bi o kadar da sevindirici.. mis kokulumu sağlıkla kucağıma almama inş.. 35 gün kaldı :) ama ben halaa ağlamamak için direniyorum bugün nedense yaa.. ağlamam için bişiy de olmadı.. yada içime attığım bi olay ama neyse.. zaten bi tuhafız bugünlerde... napalım hamişiz :))

dünür napcaksınız ya üşürsünüz şimdi yakında çağırabileceğin kimse yok mu?

ya canım sabah demiştimya kuzenim gelecek artık tek kalmıyorum evde diye oda aradı saat 7buçuk sekiz gibi gelirim dedi sorma canım yaaa bir bu eksikti yaa sinir oluyorum bu soba olayına zaten evdeki temziliği ayrı dert bu ayrı dert ben kaldırmam canım ufoyu o bile bana ağır geliyo yaa gerçi o kadar soğuk değil ama ben illa sauna gibi oturcam ateş basması oluyodu arada o bile yok şimdi sorma hiç olmassa gelene kadar kendi kendimi ısıtırdımkaydirigubbakcemile3 canım işte senle keşke yakın olsak alırdım montumu gelirdim size valla şimdi sorma:gitme:

ah bu babalar ahhh.yazık ıs ıcabı yoklar ama yınede ahhhhh onlara...

kızlarr biz çıkalım artık.. yemeklerimiz pişmek üzere.. soframızı hazırlayalım.. babamız gelir yarım saate kadar :)
iyi akşamlar hepinizee... çook öptük..

bebgcım oluyo oyle bende dun oyleydım dokunsan aglıcam sebep ney hıc bısey duygusalız ıste.gelıp yoklyolar bızı sağolsunlar terelellıler....

canımsın özlemciğim söz gelirsem canım zaten sana msn adresimi vermiştim sanırım canım inşalllah gelirsem muhakkak tanışmak isterim canım ben çok beğendim orayı çok güzel bir yer porsukta oturmak bir çay içmek çok güzeldi canım benim ben buradan ayrılmak istemiyorum canım aslında orada amcası hem işin hazır hemde evin diyo ama yok anneme uzak kalmak istemiyorum okuduğumdan beri zaten ayrıydık hep ailemden üniversitede atanırsam belki o zamn ama özel iş içinde bırakmak istemiyorum annemleri gizemi elini öpmeye getiririm teyzesi inşallah:Saruboceq::asigim:

ah bu babalar ahhh.yazık ıs ıcabı yoklar ama yınede ahhhhh onlara...

evet yaa çok zor valla nöbet işi insanı çok zporluyo gerçi eşim 3 günde evde oluyo nöbetten sonra ama gece yokluğu çok belli oluyo işte:gitme:

ıns. canım pıstıgımıda goruruz.evet guze yer burası bızım hıc akrabamız yok burda esımın ve benım aılem ank.da.sadece bız varız burda gorev ıcabı esım geldı sonrada ben.annenın yerı ayrı oluyo bende cok ısterdım onların yanında olmayı ama tek benımkkaydirigubbakcemile3ıler olsaydı orda daha ıyıydı.

merakettımmmmmmmm ama olmazkııııı aşerdım ıste konustuklarınıza.aaa ....beklıyozzz meraklaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…