amcalardan çıktık ben dedimya eşimin amcası uğur dersanesinin sahibi diye meğersem özge bizim burayı adı gibi biliyomuş ayakta uyumuşuz kızlar anlayacağınız anam ben dedimya bizim sülale çok geniş diye işte bak hiç şaşmam başka biriyle daha akaraba çıksam
canım ben biraz evham yaptım galiba eşim de bişey yok çamaşırlarda dedi ona da baktırdım yaniiikaydirigubbakcemile3tuğbacım bende kısa prog.da yıkadım ama ız bırakmadı hıc.omo baby
canım özel mesaj yollayacağının kişinin nickinin üzerine tıklayınca bu kişiye özel mesaj gönder diye bir yazı çıkıyo onu tıklıyosun açılıyo özel mesaj sayfasıkızlar ozelden nasıl msj yollanıyor
ya canım sabah demiştimya kuzenim gelecek artık tek kalmıyorum evde diye oda aradı saat 7buçuk sekiz gibi gelirim dedi sorma canım yaaa bir bu eksikti yaa sinir oluyorum bu soba olayına zaten evdeki temziliği ayrı dert bu ayrı dert ben kaldırmam canım ufoyu o bile bana ağır geliyo yaa gerçi o kadar soğuk değil ama ben illa sauna gibi oturcam ateş basması oluyodu arada o bile yok şimdi sorma hiç olmassa gelene kadar kendi kendimi ısıtırdımkaydirigubbakcemile3 canım işte senle keşke yakın olsak alırdım montumu gelirdim size valla şimdi sorma:gitme:
ayyy kızlar çok gülüyorum şimdi ya özgeyle nasılda uyumuşuz bu zaman kadar yaa valla kız ben diyordum ama ona bizim sülale çok geniş kesin tanırsın her yerde bi elimiz var diye yazın diyo kesin bulurum ben seni diyo şimdide elimle koymuş gibi bulur aynende her yeri biliyo kız valla
canım ben biraz evham yaptım galiba eşim de bişey yok çamaşırlarda dedi ona da baktırdım yaniiikaydirigubbakcemile3
sabahtan beri neyi neyle birlikte atsam diye planlama yapıyom, sanki sultan ipeklerini yıkıyomda bozulacaklar:dance: kırk yıllık tembel tuğbayı da titiz yaptı ya bu oğluşum helal olsun onakaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar hanimlar
zeynepcım eskısehır sızı bulusturdu galıba.....tebrıklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?