2010 Nisan Anneleri

kızlarrrr napıyosunuzz
ben çok yoruldum
ama kendimi tutamıyom devam ediyom belim ağrıdı
ama çok fena panik yaptım şurda 36. haftaya ne kaldı diye
yetiştirmeye çalışıyom
ilk parti fenerbahçe hastane çıkışımızı ve fenerli neyi varsa minik kanaryamın yıkadım astım şimdi.
ya bu omo baby sanki çıkmamış çamaşırlardan böyle deterjanlı kalmış gibi kısa programda yıkadım ondan mı oldu acepp
offf astımda ama şimdi içime kurt düştü toplayıp tekrar mı atsam
benim aptal makinenin (kayınvalidemin eski çam. makinesi) niyeee ekstra durulaması yok yaaa:sinifsinif:

zeyra özge kız nerden akraba çıktınız siz anlatın hele bizedelülülülülülü

amcalardan çıktık ben dedimya eşimin amcası uğur dersanesinin sahibi diye meğersem özge bizim burayı adı gibi biliyomuş ayakta uyumuşuz kızlar anlayacağınız anam ben dedimya bizim sülale çok geniş diye işte bak hiç şaşmam başka biriyle daha akaraba çıksam

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz

birazdan teyzeme gidicem ,esim gelmeden sizlere bir bakayim dedim

2 tepsi börek yaptim teyzeme öyle istedi hanimefendi kaydirigubbakcemile

annem babam bu kadar hayatima mudahale etmiyor bunlara noluyorsa höööf yhaa belim koptuu

ayyy kızlar çok gülüyorum şimdi ya özgeyle nasılda uyumuşuz bu zaman kadar yaa valla kız ben diyordum ama ona bizim sülale çok geniş kesin tanırsın her yerde bi elimiz var diye yazın diyo kesin bulurum ben seni diyo şimdide elimle koymuş gibi bulur aynende her yeri biliyo kız valla

:roflol: :roflol: :roflol: alemsiniz yaa demek akraba çıktınız.
benimle de akrabasın cicim. gelecekteki 2. dünürünüm senin :1hug:

tuğbacım bende kısa prog.da yıkadım ama ız bırakmadı hıc.omo baby

hehhehhe:)))
kızlar ben akrabamı buldum ...
süper ya....
ben yazın gittim mi aramam zeynoyu elimle koymuş gbi bulurum.....
bak işte karadeniz milleti heryerde bi akraba bulur kesin.....

tuğbacım bende kısa prog.da yıkadım ama ız bırakmadı hıc.omo baby
canım ben biraz evham yaptım galiba eşim de bişey yok çamaşırlarda dedi ona da baktırdım yaniiikaydirigubbakcemile3
sabahtan beri neyi neyle birlikte atsam diye planlama yapıyom, sanki sultan ipeklerini yıkıyomda bozulacaklar:dance: kırk yıllık tembel tuğbayı da titiz yaptı ya bu oğluşum helal olsun onakaydirigubbakcemile3

ay canım keşke yakın olsaydık ya.gelirdin bize.amcanın kızıda baya geç gelecekmiş.napcan canım ya inşallah üşütmezsin

kız dünür amcanlardan akraba çıktınız heeeeee...aylardır nerden nereye görüşüyosunuz en sonunda akraba olduğunuz çıktu he.iyi valla

canım kolay gelsin bende çamaşırları yıkarken sabun tozu kalmıştı sinir oldum bizim bişeyimiz olsa neysede bebeğin olunca farklı oluyor.ben sırf o yüzden 3-4 defa durulattığımı bilirm çok gıcık olmuştum ya.bence tekrar bi yıkama yap canım.kaanıma alerji yapar falan...Allah korusun

merhaba kızlarr çok çalıştım bugün çoookkkk. birde üstüne alışverişe gittim. geldim yerleştirdim kopan bir belle burdayım. arada birde sağlık ocağına gidip son muayenemi oldum:))))) artık bitmiş.. bebişimiz 2 günlkken gidecekmiş şimdi kan alınacakmış. sen getiremezsin dedi birde kötü olursan ben gelir bi evde kontrol ederim seni dedi:)) göğüslerni, kesini yada emzirme eğitimi için... sağolsun çok tatlı hemşirem:))
ya iyice sona geldik galiba???

tuğbişim canım sorma yaa akraba çıktık kız senin ilerde kızını alıcam oğlum olunca söz şimdi olamayız senin gelinin benimde damadım var canım ne yapalım :)) çamaşırdaki deterjan canım bende yıkadım kalmadı hiç bilmiyorumki canım tekrar durulat canımcım ama kalmamıştır yaaa bende omo baby kullandım biz biraz evhamlıyız kaldı gibi geliyo bize sanırımkaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm sorma canım benim ilk önce senle tanış çıktık topikte şimdide özgeyle dur bakalım sıra kimde ben az daha sayayım başka memleketteki akrabaları kaydirigubbakcemile3

özlemciğim canım ekledim seni bitanem benim olumunekankayizsmile

nazlıcığım canım hadi az kaldı canım valla herşeyin sonuna geliyoz sen artık sağlık ocağı faslınıda bitirmişsin ne güzel ben gitmedim bu ay hemşirede aramadı beni :))çok ilgililer canımbilmiyorumkismile yarın bende ilk nsteme gireceğim inşallah bakalım ne olacak kan tahlilim falan var inşallah güzel haberlerle gelirim

zeynepcım eskısehır sızı bulusturdu galıba.....tebrıklerrrr

:asigim:a.svalla eskişehirmi yoksa senmi canım valla sen olmasan ben hiç bahsetmezdim eskişehirden falan senin sayende canım birazdavereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…