2010 Nisan Anneleri

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz bakim???
ben cok iyiym bugün hastaneye gittim
ve sezeryan olacagim kesinlesti
ama bebegim tersti 2 gün önce bugün dönmüs
ama belimden dolayi sezeryan olacam
insallah allah nasip ederse nisanin 4-5 bende alacam yavrumu kucagim a

hoşgeldin reyhancığım hadi gözün aydın canım inşallah sağlıcakla alalım kuzucukarımızı canım kucaklarımıza bende yarın nsteye gireceğim canım bakalım ne diyecek doktorumuz boshayallersmile

ii akşamlar kızlar geçmişe bakıodum yazamadım bitürlü..zeynepcim geçmiş olsun tatlım..daha fazla kalmayı planlıodum topikte ama pc şarjı bitio şarjımızda maelsef dükkanda kalmış.eşim sayesinde.hemen slm vereyimçıkayım dedim..artık yarın nasipse dewam ederiz..hepinizi öpüorum ii geceler kızlar..

iyi geceler canım benim kocamn öptük poyrazla seni :asigim:

amin canim
insallah sende güzel haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan

allah rahatlik versin canimopuyorumnanaktan

ıyı geceler kızlar bız yatıyoruz.dızı ızledık burda olamadık.zeynepcım guzel haberlerle gelırsın ıns..gızemın kalbını dınlıceksın15 20 dk ne guzel. .gelıncık dedıgn gıbı yarın gorusuruz optuk teyzelerı.

görüşürüz özlemciğim sanda hayırlı geceler canım benim sende erinç paşamıza iyi bak canım kocaman öptük gizemle siziopuyorumnanaktan

reyhancığım doğum yapacağın tarih ve doğum şeklin belli olmuş hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin

dünürcüm üşümediniz dimi*aklım sende kaldı naptınız*

yok canım ufoyu yaktık kuzenim geldi sağolsun aradım biraz daha erken gel diye zaten eşim annemi armış hemen babamdan için gitsin demiş benim haberim yok annem aradı soba yanmıyomu dedi kızdı bir güzel buraya gelseydin baban alırdı seni dedi bende hastahaneye gideceğim dedim ondan gelmedim dedim sağolsun geldi kuzenim ufoyla ısındık canımcım

hoşgeldin şeymacığım canım şükürler olsun iyiyiz babamız yine nöbetçi bu gece :gitme:

canım kıyamam sana yine yalnızsın he
birde soba sorunu çıkmış aman üşütme bakalım

bizim babamızın çalışma sistemi değişti artık nöbeti olmuyokaydirigubbakcemile3

iyi canım ya sevindim
dünürüm işte ne kadar düşünceli bak.hemen aramış sizinkileri.......
ay dizi manyağı oldum bende bu gece.........2 dizi izledm nerdeyse.......yarın erken mi gitcen*

canım sabah 8de eşim gelir nöbetten bende kahvaltımı yaparım çıkarım 8 buçuk gibi erken gideyimde erken bitsin canım yoksa öğleden sonrya kalmasın inşallah kan almada tanıdığımız çocuk olur orada bizim mahallede oturan bir çocuk çalışıyo sağlıkcı o olunca sonuçlarımı çok erken alıyo veriyo sağolsun keşke sana yürümek yasak olmasaydı senle giderdik gezerdik azıcık iki göbiş beraberolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…