dünürcüm iyi olurdu valla ya sıkıldım bende eşin ne yapacak sobayı mı dökecek offfff ya inşallah bizimde kaloriferli evlerimiz our
canım yarın görüşürüz inşallah.kendine iyi bak iyi haberlerle gel
iyigeceler kızlarrr
uykucu fundacım, 1543sym cim:) adın ne kız senin böyle çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3,zeynocum, nazlıcım, sarımelkecimm iyigecelerrr nasılsınız
iyigeceler canımmm doktordan güzel haberlerle gel canım.opuyorumnanaktan bende yarın sabah doktora gidecem nst için ama muayenede olmaya çalışacam kaanın hareketleri çok seyrek 2 gündür içim rahat etsin.bilmiyorumkismileiyi geceler tuğbişim kız bende uyumaya kaçıyorum bu akşam erkenciyim sorma yarındoktora gideceğim yatayım zaten uykum çok geldi ne olduysa bana hayret bu akşam kocamn öpüyorum canımcım
iyiyim canım boşver uyu tatlım doğumdan sonra uyutmayacak sıpacıklar biziopuyorumnanaktaniyi geceler canım nasılsın*ay çok uykucuyum ben ya napcam ben dışarı hayatoımın olmaması bana uyku getirdisempatiksalakcinni
tatlım sayamadım çünkü hem çok çalıştım yoruldum hem de nerdeyse hiç hareket etmedi 1 günde 10 defa çok az değil mi?yarın nst gününüz ne güzel benimde cuma günü.çok güzel oluyo bebeğin kalp atışlarını dinlemek.nasılda çarppıyo kalpleri yerim ben onları ya.tuğbacığım bugün benide korkuttu oğlan saydın mı hiç günde 10 defa hareket ediyosa iyi sayılırmş
iyigeceler cicimmm tatlı rüyalarropuyorumnanaktanvaaayyy 33 haftanız dolmuşşşş gözünüz aydın canımyaşasınnn 33 hafta 49 gün kaldı.....kızlar ben yatıyorum uykum geldi hepiciğinize iyi geceler.yaın iyi haberlerle gelin canım
canımm.. çok sevindim iyi olmana ve sezeryan gününüz kesinleşmiş.. hayırlısı olsun canımm.. opuyorumnanaktanhayirli aksamlar kizlar nasilsiniz bakim???
ben cok iyiym bugün hastaneye gittim
ve sezeryan olacagim kesinlesti
ama bebegim tersti 2 gün önce bugün dönmüs
ama belimden dolayi sezeryan olacam
insallah allah nasip ederse nisanin 4-5 bende alacam yavrumu kucagim a
kesinlikle oynuyodur.. ama insan ayakta koşuştururken anlamıyo oturup dinlenince coçuyo oğlanlar gamyoncuiremsu kayınvalidem gitmedi daha canımcıım.. ama bana sıra gelmedi daha.. sırayla 1 er gece kalıpgidicekmiş :) 1. kattan başladı kalmaya.. akşam 2. kattaydı.. bu gece de yemeğe ve yatılıya bizde inşallah canım zemuszemus sonra da birtek görümcem kalıyo... haftasonu gider sanırım.. neyse.. sizin de son 2gün hee.. hayırlı olsun.. gözünüz aydın.. afiyet olsun bu arada opuyorumnanaktangunaydın bebegcım.bende oyle dusundum belkıde oynuyodur ayakta ıs guc derken hareketıı hıssetmemıste olabılır.yerıde daraldı tabı.kayınvalıden gıttımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?