2010 Nisan Anneleri

yarın eşim şu soba olayını halletcek ben gelene kadar bakalım inşallah hlleder benimde uykum çok geldi bende yatarım şimdi kızlar hepinizi kocamn öptüm görürşüz yarın inşallah

iyigeceler kızlarrr
uykucu fundacım, 1543sym cim:) adın ne kız senin böyle çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3,zeynocum, nazlıcım, sarımelkecimm iyigecelerrr nasılsınız

dünürcüm iyi olurdu valla ya sıkıldım bende eşin ne yapacak sobayı mı dökecek offfff ya inşallah bizimde kaloriferli evlerimiz our
canım yarın görüşürüz inşallah.kendine iyi bak iyi haberlerle gel

iyi geceler tuğbişim kız bende uyumaya kaçıyorum bu akşam erkenciyim sorma yarındoktora gideceğim yatayım zaten uykum çok geldi ne olduysa bana hayret bu akşam kocamn öpüyorum canımcım

:Saruboceqlumunekankayizsmileboshayallersmile

iyigeceler kızlarrr
uykucu fundacım, 1543sym cim:) adın ne kız senin böyle çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3,zeynocum, nazlıcım, sarımelkecimm iyigecelerrr nasılsınız

iyi geceler canım nasılsın*ay çok uykucuyum ben ya napcam ben dışarı hayatoımın olmaması bana uyku getirdisempatiksalakcinni

iyi geceler tuğbişim kız bende uyumaya kaçıyorum bu akşam erkenciyim sorma yarındoktora gideceğim yatayım zaten uykum çok geldi ne olduysa bana hayret bu akşam kocamn öpüyorum canımcım
iyigeceler canımmm doktordan güzel haberlerle gel canım.opuyorumnanaktan bende yarın sabah doktora gidecem nst için ama muayenede olmaya çalışacam kaanın hareketleri çok seyrek 2 gündür içim rahat etsin.bilmiyorumkismile

iyi geceler canım nasılsın*ay çok uykucuyum ben ya napcam ben dışarı hayatoımın olmaması bana uyku getirdisempatiksalakcinni
iyiyim canım boşver uyu tatlım doğumdan sonra uyutmayacak sıpacıklar biziopuyorumnanaktan

yarın nst gününüz ne güzel benimde cuma günü.çok güzel oluyo bebeğin kalp atışlarını dinlemek.nasılda çarppıyo kalpleri yerim ben onları ya.tuğbacığım bugün benide korkuttu oğlan saydın mı hiç günde 10 defa hareket ediyosa iyi sayılırmş

yaşasınnn 33 hafta 49 gün kaldı.....kızlar ben yatıyorum uykum geldi hepiciğinize iyi geceler.yaın iyi haberlerle gelin canım

tatlım sayamadım çünkü hem çok çalıştım yoruldum hem de nerdeyse hiç hareket etmedi 1 günde 10 defa çok az değil mi?
yaşasınnn 33 hafta 49 gün kaldı.....kızlar ben yatıyorum uykum geldi hepiciğinize iyi geceler.yaın iyi haberlerle gelin canım
iyigeceler cicimmm tatlı rüyalarropuyorumnanaktanvaaayyy 33 haftanız dolmuşşşş gözünüz aydın canım

tuğbacım ii geceler cnm şimdi gördüm. acayipte uykum geldi. merak etme o hareket ediyodurda sen iş güç içinde anlamıyosundur.

kandiliniz mubarek olsun bu arada güzel hamişler...

günaydın güzel nisan anneleri bugün açılış benden.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
eşimi de beni de uyku tutmadı
bugün ilk nst günümüz
birazdan çıkacaz doktora gitcez oğluşumun hareketleri çok azaldı hiç hareketsiz değil ama çok bariz bir azalma var
umarım iyidir kaanım
doktordan sonra dışarda birsürü işimiz var akşama anca gelirim merak etmeyin olurmu
kötü bir şey olursa msj atarımm fundacıma bir tek fundanın numarası var bende
ama haber çıkmazsa benden bilin ki herşey yolunda. iyi haberi kendim vericemkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr.. bu saatte gelip de topiği boş bulmamak ne güzel :))

tuğbcım... iyi haberlerle gel bize inş.. canımcıımm... kaanın hareketlerindeki azalma da büyük ihtimal hareket edebileceği alanın daralmasından kaynaklıdır canımm.. içini ferah tut sen :)

gunaydın herkese fundacım zeynepcım tuğbacım guzel haberlerle gelırsınız ıns.bız<de kah.yapıyoruz sonra okula.son 2 gun Allahım guc ver.

gunaydın bebegcım.bende oyle dusundum belkıde oynuyodur ayakta ıs guc derken hareketıı hıssetmemıste olabılır.yerıde daraldı tabı.kayınvalıden gıttımı cnm

canımm.. çok sevindim iyi olmana ve sezeryan gününüz kesinleşmiş.. hayırlısı olsun canımm.. opuyorumnanaktan
gunaydın bebegcım.bende oyle dusundum belkıde oynuyodur ayakta ıs guc derken hareketıı hıssetmemıste olabılır.yerıde daraldı tabı.kayınvalıden gıttımı cnm
kesinlikle oynuyodur.. ama insan ayakta koşuştururken anlamıyo oturup dinlenince coçuyo oğlanlar gamyoncuiremsu kayınvalidem gitmedi daha canımcıım.. ama bana sıra gelmedi daha.. sırayla 1 er gece kalıpgidicekmiş :) 1. kattan başladı kalmaya.. akşam 2. kattaydı.. bu gece de yemeğe ve yatılıya bizde inşallah canım zemuszemus sonra da birtek görümcem kalıyo... haftasonu gider sanırım.. neyse.. sizin de son 2gün hee.. hayırlı olsun.. gözünüz aydın.. afiyet olsun bu arada opuyorumnanaktan

şafak 34 ohaoldumsmile

kızlarr bişiy sorucam..
dr.um bana 31 martta alırız büyük ihtimalle dedi...
ama kafam karışık accık..
şimdiki usg de göründüğümüze göre31 martta 38+5 olucaz..
erken değil dimi ?

günaydın herkese.........mevlid kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar......
tuğbacığım inşallah herşey iyidir canım benide meraklandrdın şimdi.bende tam yazcaktm ki msj at bana zaten yazmışsın.

çantamızın içeriğini yazalım diye gittik.. kimseler kalmamış
kızlarr çantamıza koyduklarımızı yazdım.. unuttuğumuz bişiy varmı bilemedim.. yada koyup da yazmayı da unutmuş olabilirim :))

neyse bende acık daha uzanıyım kimseler yokken edoşumun yanına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…