şafak 34 ohaoldumsmile
kızlarr bişiy sorucam..
dr.um bana 31 martta alırız büyük ihtimalle dedi...
ama kafam karışık accık..
şimdiki usg de göründüğümüze göre31 martta 38+5 olucaz..
erken değil dimi ?
gunaydın kızlar....
tüm nisan anneleri olarak hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun...
hayırlara vesile olsun....bu mübarek gecede dualarınız kabul olsun,birbirimiz için dua edelim,dualrımızda unutmayalım.....
rabbim bu mübarek günün ,gecenin hayrına hepimize hayırlı doğumlar nasip eğlesin...
bebişlerimize sağlıkla kavuşalım.....
günaydın kızlar hepinize ve meleklerinize.bende kandil kutlamasıyla başlıcam söze.inşallah bu gecenin bereketinden ve feyzinden bizlerde nasiplenelim.tüm insanlık için nisan anneleri için dua edelim bol bol.hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.ayıpsız amansız,eli yüzü düzgün,akıllı fikirli,saygılı ve sevgili,devlete millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.hepinizi öpüyorum kocaman kocaman opuyorumnanaktan
günaydın nazlıcım,atalacım,etalenecim ve fulyancım........
kızlar sıkıldım sabahtan beri hadi uyanın muhabbet açın ........
offfffff evde oturmak bana yaramıyo ya dışarı çıkmam lazım oğlumun kapı süsünü yaptırmam lazım.bildiğiniz erkek bebek için güzel örnekler varsa bana gönderebilirmisiniz*
özgecim çok güzel maşallah ömer kuzey ismi.zaten kuzeyi duyunca çok beğenmiştim ama ömerle birlikte olması çok daha anlamlı olmuş işallah canım sahabilerin ahlaklarıyla ahlaklansız oğluşun.
fundacım bebek süsü dün gördüm bende kapı süsü ama hepsi yuvarlar tüylü mavi ve pembe bana sıradan geldi.
bu arada biz bebişin beşiğini falan almadık daha dün babyshopa gittik.park yatak beğendik galiba onu alıcaz.içinin ince bir yatağı var onunla birlikte.en azından taşıması falan kolay.hatta ben işyerine getirmeyi bile düşünüyorum laf aramızda :)
ama evde olsam sürekli mobilya alırdım çok güzel takımlar var.offf offff daha doğurmadan kim bakacak telaşı aldı beni yine ya.Rabbim (c.c.) hepimizin yardımcısı olsun işallah.mubarek günler hürmetine.
özgecm öncelikle oğlunun 2.adı hayırlı olsunadıyla yaşasın ömer kuzeyimiz.........
canım şeker ölçümü yaptığım için erken kalkıyorum o nedenle burda sizi beklerken sıkılıyorum topik topik gezekten. bi telefon bekliyorum yatıp uyuycam asında.erken doğumdan şüphesiyle dışarıda çıkamıyorum eşim olmadan........
canım hiç belli olmaz belki bizde akraba çıkabiliriz.........baya baya akraba çıktınız he......senin annen pirazizin köyünden dimi*neresiydi unuttum*
kızlar oğlumun adına karar verdik bu sabah eşimle dükkana gelirken.....
zaten kuzey olacaktı onu babamız istiyordu....
ama ben bir isim daha istedim yanına....
önceleri cesaret edemedim ,canımdan cok sevdiğim dedeciğimin adını koyarsam heran aklıma düşer yapamam demiştim.....
ama artık istyorum....
ve oğlumuzun kulağına ...'' ömer kuzey'' olarak okunacak ismi....
dedemin adını yaşatacağı için çok seviniyorum....
inşlh hz. ömer gibi de üstün kişilikli ve adletli bir insan olur......
özgecm öncelikle oğlunun 2.adı hayırlı olsunadıyla yaşasın ömer kuzeyimiz.........
canım şeker ölçümü yaptığım için erken kalkıyorum o nedenle burda sizi beklerken sıkılıyorum topik topik gezekten. bi telefon bekliyorum yatıp uyuycam asında.erken doğumdan şüphesiyle dışarıda çıkamıyorum eşim olmadan........
canım hiç belli olmaz belki bizde akraba çıkabiliriz.........baya baya akraba çıktınız he......senin annen pirazizin köyünden dimi*neresiydi unuttum*
özgecim çok güzel maşallah ömer kuzey ismi.zaten kuzeyi duyunca çok beğenmiştim ama ömerle birlikte olması çok daha anlamlı olmuş işallah canım sahabilerin ahlaklarıyla ahlaklansız oğluşun.
fundacım bebek süsü dün gördüm bende kapı süsü ama hepsi yuvarlar tüylü mavi ve pembe bana sıradan geldi.
bu arada biz bebişin beşiğini falan almadık daha dün babyshopa gittik.park yatak beğendik galiba onu alıcaz.içinin ince bir yatağı var onunla birlikte.en azından taşıması falan kolay.hatta ben işyerine getirmeyi bile düşünüyorum laf aramızda :)
ama evde olsam sürekli mobilya alırdım çok güzel takımlar var.offf offff daha doğurmadan kim bakacak telaşı aldı beni yine ya.Rabbim (c.c.) hepimizin yardımcısı olsun işallah.mubarek günler hürmetine.
özgecim hayırlı olsun damadımın adı adıyla yaşasın inşallah... semih nolldu??
canım sıkılma ya içini ferah tut.. bebeişin eşyalarıyla ilgilen terapi gibi gelicek:))))
canım çok tesekkür ederim...
haklısın bazen beklemek insanın sinirlerini bozuyo,telefon gelsede yatıp uyusan vala ben de yatmayı düşünüyordum iki gundur öğlen uykum yok sersem gibiyim....
ama bugunde kandil ya helva falan yapayım diyorum ,onunla uğraşıcam sanırım....
benim annem çayır köyünden tatlım.....
yengem piraziz şıhlı köyünnden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?