2010 Nisan Anneleri

canım onların soyaı GÜNER ...
annemlerin AYDIN....
ya dün yengemi aradım çok konuşamaık kafası biraz dağınıktı sanırım zamansız aradım ....
tam konuşamadık.....
annemler sülale olarak ''karamahmutoğullarından''
zeynepler ''hocağullarındanmış''
siz kimlerdensiniz...
ya bide yengem yaşlıları daha ii tanırım ,gençleri ben pek çıkaramıyorum diyo:)))))
ama ben bu sene geleyim valla elimle koymuş gibi bulurm zeynoyu....
sen hangi köydensin.....

kızlar foto nasıl yükleniyor bilen varmı

canım ben netden ''hızlı resim''yükle sitesinden yapıyroum....
orda baya bi kolay,site açılınca pc den kayıtlı resmi sec ve mesaj panoları yazan seceneği tıkla resim boyutu olarak tamam de....
baya bi kod çıkıyo en altda htpp ilebaslayan kısmı bizim mesaj sayfasına ekle ama önce bu bölümde dağ işareti varya onu tıklayıpp o kısma kopyala ve mesajını yolla....

özgecim sitenin tam adresini ve 90 lık olanın linkini yollayabilirmisin canım.ben bulamadım bizim baktımız viskolet yatakla birlikte 270 milyon tuttu daha almadık ama sunny babay marka ve 80X120 ebatında

herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı kandiller olsun Rabbim bugün gönlümüzden geçen herşeyi gönlümüze göre versin. hepimiz yavrularımızı sağ salim sağlıkla ve hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.

erken değil refiyecim zaten 10 gün önce alıyolarmış tam olarak kanala girmeden böylece daha rahat oluyomuş.

günaydın özgecim sana da hayırlı kandiller olsun. amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. oğluşunun yeni ismi de çok güzelmiş inşallah hem dededini yaşatsın hem de Hz. Ömer gibi kişilik sahibi olsun adıyla yaşasın canım

amin atalacım sana da hayırlı kandiller.

günaydın kızlar hayırlı kandiller.

oldu galiba oğluşumun beşiği bu bizim yanımızda kalırken yatacak.

günaydın sarımelekçim. sana da hayırlı kandiller. bu arada çok cici güle güle sağlıkla kullansın oğlun inşallah beşiğini

özgecim sitenin tam adresini ve 90 lık olanın linkini yollayabilirmisin canım.ben bulamadım bizim baktımız viskolet yatakla birlikte 270 milyon tuttu daha almadık ama sunny babay marka ve 80X120 ebatında

canım yatağın fotosunu yolliyim ....

ben bu yatağı o dediğim kampanyadan aldım canım.....
googleden '' e- bebek'' mağazası yazarsın çıkıyo tatlım.....

günaydın sarımelekçim. sana da hayırlı kandiller. bu arada çok cici güle güle sağlıkla kullansın oğlun inşallah beşiğini[/QUOTE]

çok sağol canım.

kıslar herkesın kandılı mübarek olsun hepınızı öpüyorum bu mübarek gunde rabbım tum dualarımızı kabul etsın..saglıkla sıhhatle vaktınde saatınde bebeklerımızı kucagımıza almak nasıp etsın

kızlar ben çıkıyorum hepinize tekrar hayırlı kandiller dualarınızda unutlmamak dileğiyle nezle olmuşum eve gidip dinlencem inşallah.hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum.Allah(c.c.) emanet olun.baybay...

kızlar biz geldik doktordan ayyy çok yoruldum yaaa inanın artık yürümeye bile halim kalmadı çok yoruldum çokkk akşamada misafirim gelicekmiş az önce konuştuk nasıl yapıcaksam bu yorgunluğa bakalım neyse fazla kalmayacağım evde işlerim var daha nsteye girdik kan idrar tahlili verdim hepside güzel dedi doktorumuz her şey şu anda yolundaymış ayın 16sında gideceğim bidahaki randevumuza inşallah ayyy nste olayı beni bitirdi zaten dünyada ki en güzel sesi duydum 20 dakika kulaklarımda canım benim yaaa birde benden sonra doğumu olacak bir kızı aldılar genelde karşılaşıyorduk sezeryana yatışını yaptılar saat 1de bebişini kucağına alaıcak inşallah aslında doktor normal olmasını istemiş son ana kadar ama kanala girmemişö bebişi olsun hayırlısıyla rabbim kurtarır inşallah kan tahlillerim genelde düşük çıkıyordu neyseki bu sefer sorun çıkmadı şükürler olsun hadi hepinizi öptüm uğrarım ara ara yine görüşrüz

hadi gözün aydın canım herşeyin güzel çıkmasna çok sevindim.

hg zeynepcim. gözün aydın güzel çıkmış tahlillerin. allah sonuna kadar hep iyi şeyler duymak nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…