özge kız yengen şıhlıdan mı*bizim bir sürü akraba var şıhlıdan........yengenin soyadı ne yücel mi*mutlaka bizimde ortak tanıdıklarımız vardır he.benim teyzemler şıhlıdan..mutlaka vardır ortak tanıdık
kızlar foto nasıl yükleniyor bilen varmı
canım göremedim ve çok merak ettim.bizim fakülte engellemiş bu sieteden açılan resimleri açılmıyor yasaklı diyor.
şafak 34 ohaoldumsmile
kızlarr bişiy sorucam..
dr.um bana 31 martta alırız büyük ihtimalle dedi...
ama kafam karışık accık..
şimdiki usg de göründüğümüze göre31 martta 38+5 olucaz..
erken değil dimi ?
gunaydın kızlar....
tüm nisan anneleri olarak hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun...
hayırlara vesile olsun....bu mübarek gecede dualarınız kabul olsun,birbirimiz için dua edelim,dualrımızda unutmayalım.....
rabbim bu mübarek günün ,gecenin hayrına hepimize hayırlı doğumlar nasip eğlesin...
bebişlerimize sağlıkla kavuşalım.....
kızlar oğlumun adına karar verdik bu sabah eşimle dükkana gelirken.....
zaten kuzey olacaktı onu babamız istiyordu....
ama ben bir isim daha istedim yanına....
önceleri cesaret edemedim ,canımdan cok sevdiğim dedeciğimin adını koyarsam heran aklıma düşer yapamam demiştim.....
ama artık istyorum....
ve oğlumuzun kulağına ...'' ömer kuzey'' olarak okunacak ismi....
dedemin adını yaşatacağı için çok seviniyorum....
inşlh hz. ömer gibi de üstün kişilikli ve adletli bir insan olur......
günaydın kızlar hepinize ve meleklerinize.bende kandil kutlamasıyla başlıcam söze.inşallah bu gecenin bereketinden ve feyzinden bizlerde nasiplenelim.tüm insanlık için nisan anneleri için dua edelim bol bol.hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.ayıpsız amansız,eli yüzü düzgün,akıllı fikirli,saygılı ve sevgili,devlete millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.hepinizi öpüyorum kocaman kocaman opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hayırlı kandiller.
oldu galiba oğluşumun beşiği bu bizim yanımızda kalırken yatacak.
özgecim sitenin tam adresini ve 90 lık olanın linkini yollayabilirmisin canım.ben bulamadım bizim baktımız viskolet yatakla birlikte 270 milyon tuttu daha almadık ama sunny babay marka ve 80X120 ebatında
kıslar herkesın kandılı mübarek olsun hepınızı öpüyorum bu mübarek gunde rabbım tum dualarımızı kabul etsın..saglıkla sıhhatle vaktınde saatınde bebeklerımızı kucagımıza almak nasıp etsın
kızlar ben çıkıyorum hepinize tekrar hayırlı kandiller dualarınızda unutlmamak dileğiyle nezle olmuşum eve gidip dinlencem inşallah.hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum.Allah(c.c.) emanet olun.baybay...
kızlar biz geldik doktordan ayyy çok yoruldum yaaa inanın artık yürümeye bile halim kalmadı çok yoruldum çokkk akşamada misafirim gelicekmiş az önce konuştuk nasıl yapıcaksam bu yorgunluğa bakalım neyse fazla kalmayacağım evde işlerim var daha nsteye girdik kan idrar tahlili verdim hepside güzel dedi doktorumuz her şey şu anda yolundaymış ayın 16sında gideceğim bidahaki randevumuza inşallah ayyy nste olayı beni bitirdi zaten dünyada ki en güzel sesi duydum 20 dakika kulaklarımda canım benim yaaa birde benden sonra doğumu olacak bir kızı aldılar genelde karşılaşıyorduk sezeryana yatışını yaptılar saat 1de bebişini kucağına alaıcak inşallah aslında doktor normal olmasını istemiş son ana kadar ama kanala girmemişö bebişi olsun hayırlısıyla rabbim kurtarır inşallah kan tahlillerim genelde düşük çıkıyordu neyseki bu sefer sorun çıkmadı şükürler olsun hadi hepinizi öptüm uğrarım ara ara yine görüşrüz
kızlar biz geldik doktordan ayyy çok yoruldum yaaa inanın artık yürümeye bile halim kalmadı çok yoruldum çokkk akşamada misafirim gelicekmiş az önce konuştuk nasıl yapıcaksam bu yorgunluğa bakalım neyse fazla kalmayacağım evde işlerim var daha nsteye girdik kan idrar tahlili verdim hepside güzel dedi doktorumuz her şey şu anda yolundaymış ayın 16sında gideceğim bidahaki randevumuza inşallah ayyy nste olayı beni bitirdi zaten dünyada ki en güzel sesi duydum 20 dakika kulaklarımda canım benim yaaa birde benden sonra doğumu olacak bir kızı aldılar genelde karşılaşıyorduk sezeryana yatışını yaptılar saat 1de bebişini kucağına alaıcak inşallah aslında doktor normal olmasını istemiş son ana kadar ama kanala girmemişö bebişi olsun hayırlısıyla rabbim kurtarır inşallah kan tahlillerim genelde düşük çıkıyordu neyseki bu sefer sorun çıkmadı şükürler olsun hadi hepinizi öptüm uğrarım ara ara yine görüşrüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?