bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun kızlar rabbim nice kandillere nasip eğlesin bizleri iman yolundan ayırmasın kötülüklerden uzak eğlesin inşallah rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip eğlesin c.c rabbim sağlıklı şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip eğler inşallah hayırlı kandiller
geçmişe bakamadım işlerimi bitirirsem bakarım erken yoksa çok yorgunum ve uykusuzum belki uyurum öptüm hepinzi
bende evdeyim....
gideyimde azcık uzanayım kendimi ii hissetmiyourm,belim ağrıyo ,uykulu gibiyim...
hava gzl azcık yürüsem çok faydalı ama yok yatıcam içimden gelmiyo.....
canım onların soyaı GÜNER ...
annemlerin AYDIN....
ya dün yengemi aradım çok konuşamaık kafası biraz dağınıktı sanırım zamansız aradım ....
tam konuşamadık.....
annemler sülale olarak ''karamahmutoğullarından''
zeynepler ''hocağullarındanmış''
siz kimlerdensiniz...
ya bide yengem yaşlıları daha ii tanırım ,gençleri ben pek çıkaramıyorum diyo:)))))
ama ben bu sene geleyim valla elimle koymuş gibi bulurm zeynoyu....
sen hangi köydensin.....
kızlar biz geldik doktordan ayyy çok yoruldum yaaa inanın artık yürümeye bile halim kalmadı çok yoruldum çokkk akşamada misafirim gelicekmiş az önce konuştuk nasıl yapıcaksam bu yorgunluğa bakalım neyse fazla kalmayacağım evde işlerim var daha nsteye girdik kan idrar tahlili verdim hepside güzel dedi doktorumuz her şey şu anda yolundaymış ayın 16sında gideceğim bidahaki randevumuza inşallah ayyy nste olayı beni bitirdi zaten dünyada ki en güzel sesi duydum 20 dakika kulaklarımda canım benim yaaa birde benden sonra doğumu olacak bir kızı aldılar genelde karşılaşıyorduk sezeryana yatışını yaptılar saat 1de bebişini kucağına alaıcak inşallah aslında doktor normal olmasını istemiş son ana kadar ama kanala girmemişö bebişi olsun hayırlısıyla rabbim kurtarır inşallah kan tahlillerim genelde düşük çıkıyordu neyseki bu sefer sorun çıkmadı şükürler olsun hadi hepinizi öptüm uğrarım ara ara yine görüşrüz
özge slm cnm neden iyi degilsin yoruldunmu ev isi yapcam diye,bura dada hava harika az rüzgarli olsada...yürüyüs iyi gelir cnm acilirsin,ben yürüyüse cikinca 10 dak icersinde wc ihtiyaci duyuyom esimde anliyo yinemi diyeeeeakannehir
aynen benide senin gibi denizcim.biraz yürüyeyim hemen wv ihtiyacım oluyo..hayatım hep wc de geçiyo yasırnaşık şey
merhaba nisan anneleri bizide kabul edermisiniz aranıza:kedi: bizde bugün itibariyle 32 haftalık hamileyiz.22 nisan beklenen doğum tarihi tabi sabredebilirsem ozamana kadar.çünkü biraz gebelik şekeriyle başım dertte.bu arada hepinizin kandilini kutluyorum
HERKESE İYİ GÜNLER HANIMLAR.
kandiliniz mübarek olsun.lütfen bizlerede dua edin.bugün hiç geçmişi okuyacak havamda değilim.inşallah herkes iyidir.bu mübarek günde inşallah Rabbim hepimiz için,herşeyi kolaylaştırsın,zorlaştırmasın.ben hayatımda hiçbir şeyi kolay elde etmedim.emek verdiğim şeylerde bile mutlaka ekstaradan çaba harcarım sonuç için.artık gerçekten kaldıramaz hale geldim.benimde imtihanım bu galiba.Allah bana sabır ve dayanma gücü versin.tabii ihtiyacı olan herkesede.herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla.
merhaba nisan anneleri bizide kabul edermisiniz aranıza:kedi: bizde bugün itibariyle 32 haftalık hamileyiz.22 nisan beklenen doğum tarihi tabi sabredebilirsem ozamana kadar.çünkü biraz gebelik şekeriyle başım dertte.bu arada hepinizin kandilini kutluyorum
hoşgeldin. oğlumla aynı senin bebeğin.
zor bir gün geçiriyorsun sanırım.allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?