2010 Nisan Anneleri

saolasın sarımelekciğim amin canım benim rabbim bu mübarek günde hepimize sağlıcakla bebişlerimziz kollarımıza almayı nasip eğler canım

çok saolasın anneeciğim güzel dileklerin için canım benimolumunekankayizsmile

bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun kızlar rabbim nice kandillere nasip eğlesin bizleri iman yolundan ayırmasın kötülüklerden uzak eğlesin inşallah rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip eğlesin c.c rabbim sağlıklı şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip eğler inşallah hayırlı kandiller

geçmişe bakamadım işlerimi bitirirsem bakarım erken yoksa çok yorgunum ve uykusuzum belki uyurum öptüm hepinzi

bende evdeyim....
gideyimde azcık uzanayım kendimi ii hissetmiyourm,belim ağrıyo ,uykulu gibiyim...
hava gzl azcık yürüsem çok faydalı ama yok yatıcam içimden gelmiyo.....

slm zeyra seninde kandilin mübarek olsun hepinizin ayrica kizlar,cnm bebegin iyi olmasina sevindim.bende bugün gidecem yavrumu görmeye insallah

zeynepçim maşallah canım. testlerde iyimiş şükür:))

ohh evde olanlar yapın keyif bakalım, biz çalışalım:))))

bende evdeyim....
gideyimde azcık uzanayım kendimi ii hissetmiyourm,belim ağrıyo ,uykulu gibiyim...
hava gzl azcık yürüsem çok faydalı ama yok yatıcam içimden gelmiyo.....

özge slm cnm neden iyi degilsin yoruldunmu ev isi yapcam diye,bura dada hava harika az rüzgarli olsada...yürüyüs iyi gelir cnm acilirsin,ben yürüyüse cikinca 10 dak icersinde wc ihtiyaci duyuyom esimde anliyo yinemi diyeeeeakannehir

canım biz bulancağın köyündeniz annem piraziden nefsi piraziz köyünden.orda teyzemler var.annem mutlaka tanır ama ben pek bilmiyorum büyükleri........bizmki ilçeye bağlı mahalle şemsettin mahallesi diyolar.bizim yengenlerin ordan baya tanıdığımız var.teyzem dışında babannemin kız kardeşi falanda o mahallede oturuyordu rahmetli oldu kadıncağız ama şimdi hiçbirinin ismi aklıma gelmiyo.........

canım iyi günlerde kullanın çok güzelmiş.şimdi kapı süsüne bakayım ben yptıracağım bi arkadaşa.......

dünürcüm tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım.gözün aydın.akşama kimler geliyo öyle nası yapcan karnın burnunda kabul etmeseydin keşke.........

aynen benide senin gibi denizcim.biraz yürüyeyim hemen wv ihtiyacım oluyo..hayatım hep wc de geçiyo yasırnaşık şey

merhaba nisan anneleri bizide kabul edermisiniz aranıza:kedi: bizde bugün itibariyle 32 haftalık hamileyiz.22 nisan beklenen doğum tarihi tabi sabredebilirsem ozamana kadar.çünkü biraz gebelik şekeriyle başım dertte.bu arada hepinizin kandilini kutluyorum

HERKESE ıYı GÜNLER HANIMLAR.
kandiliniz mübarek olsun.lütfen bizlerede dua edin.bugün hiç geçmişi okuyacak havamda değilim.inşallah herkes iyidir.bu mübarek günde inşallah Rabbim hepimiz için,herşeyi kolaylaştırsın,zorlaştırmasın.ben hayatımda hiçbir şeyi kolay elde etmedim.emek verdiğim şeylerde bile mutlaka ekstaradan çaba harcarım sonuç için.artık gerçekten kaldıramaz hale geldim.benimde imtihanım bu galiba.Allah bana sabır ve dayanma gücü versin.tabii ihtiyacı olan herkesede.herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla.

hoşgeldin. oğlumla aynı senin bebeğin.

zor bir gün geçiriyorsun sanırım.allah kolaylık versin.

hoşgeldin aramıza.her zaman bekleriz.hayırlısı olur inşallah.

ALLAHIM hamile olan herkeze zamanında ve rahat doğum nasip etsin. allah herkezin yar ve yardımcısı olsun. herkezin kandilini kutluyorum.

hoşgeldin semmm bende de dr gebelik şeerinden şüphelendi iri bebek dedi ve erken doğum olabilirdiye bebeğin ciğer gelişimi için iğne vurdurdu..........ama ben her gün 6 defa aç tok şekerimi ölçüyorum yüksek değil yarın gitce dr a bakalım ne diyecek*senin gebelik şekerin kaçta?erken doğum durumun olur dedimi sana dr un*

zor bir gün geçiriyorsun sanırım.allah kolaylık versin.

amin canım sağolasın.evet.ağlayacam ama bürodayım.eve gidip iyice bir ağlayayım.Allah kaldıramayacağımız yükü yüklemez.bende kaldırıyorum demekki.Annem hep Allahın sevdiği kulusun,sıkça Onun adını an diye böyle oluyor der.inşallah öyledir.aksi ihtimali düşünmek istemiyorum çünkü.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…