hoşgeldin aramıza.her zaman bekleriz.hayırlısı olur inşallah.
HERKESE İYİ GÜNLER HANIMLAR.
kandiliniz mübarek olsun.lütfen bizlerede dua edin.bugün hiç geçmişi okuyacak havamda değilim.inşallah herkes iyidir.bu mübarek günde inşallah Rabbim hepimiz için,herşeyi kolaylaştırsın,zorlaştırmasın.ben hayatımda hiçbir şeyi kolay elde etmedim.emek verdiğim şeylerde bile mutlaka ekstaradan çaba harcarım sonuç için.artık gerçekten kaldıramaz hale geldim.benimde imtihanım bu galiba.Allah bana sabır ve dayanma gücü versin.tabii ihtiyacı olan herkesede.herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla.
amin canım sağolasın.evet.ağlayacam ama bürodayım.eve gidip iyice bir ağlayayım.Allah kaldıramayacağımız yükü yüklemez.bende kaldırıyorum demekki.Annem hep Allahın sevdiği kulusun,sıkça Onun adını an diye böyle oluyor der.inşallah öyledir.aksi ihtimali düşünmek istemiyorum çünkü.bilmiyorumkismile
teşekkürler canım seninde kandilin kutlu olsun.ALLAHIM hamile olan herkeze zamanında ve rahat doğum nasip etsin. allah herkezin yar ve yardımcısı olsun. herkezin kandilini kutluyorum.
sağolasın canım.haklısın dünya hali.oluyor.Allah dermensız dert verip derman aratmasın.herşey geçiyor.ama işte geçene kadar.yinede şükür halimize.demek kızın olacak ne güzel.bende çık istedim kızım olsun.ama oğluşum olacak hayırlısıyla inşallah.birde abimiz var bizim.teşekkür ederim h.b. canım.bişeye canın sıkıldı sanırım,emin ol herkes bazı zorluklardan geçiyo sıkma lütfen canını
hoşgeldin semmm bende de dr gebelik şeerinden şüphelendi iri bebek dedi ve erken doğum olabilirdiye bebeğin ciğer gelişimi için iğne vurdurdu..........ama ben her gün 6 defa aç tok şekerimi ölçüyorum yüksek değil yarın gitce dr a bakalım ne diyecek*senin gebelik şekerin kaçta?erken doğum durumun olur dedimi sana dr un*
hoşgeldin canım.hayırdır rahatsız mısın yoksa keyfin mi yok ne oldu canım*hepimizin kandili mübarek olsun
kıyamam canım ya üzme kendini.oğluşunuda üzme.bırak kim üzdüyse allaha havale et.mübarek günde hamile bir bayanı üzmeye utanmıyorlar.allah iç rahatlığı versin boşver.
ALLAHIM hamile olan herkeze zamanında ve rahat doğum nasip etsin. allah herkezin yar ve yardımcısı olsun. herkezin kandilini kutluyorum.
zeynepçim maşallah canım. testlerde iyimiş şükür:))
ohh evde olanlar yapın keyif bakalım, biz çalışalım:))))
canım biz bulancağın köyündeniz annem piraziden nefsi piraziz köyünden.orda teyzemler var.annem mutlaka tanır ama ben pek bilmiyorum büyükleri........bizmki ilçeye bağlı mahalle şemsettin mahallesi diyolar.bizim yengenlerin ordan baya tanıdığımız var.teyzem dışında babannemin kız kardeşi falanda o mahallede oturuyordu rahmetli oldu kadıncağız ama şimdi hiçbirinin ismi aklıma gelmiyo.........
canım iyi günlerde kullanın çok güzelmiş.şimdi kapı süsüne bakayım ben yptıracağım bi arkadaşa.......
dünürcüm tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım.gözün aydın.akşama kimler geliyo öyle nası yapcan karnın burnunda kabul etmeseydin keşke.........
zeyracım test sonuçaların gzl çıkmış çok sevindim...
arkadaşlar size bişey danışacağım ben 31+3 haftaya yani 32+2 olunca gitsem dr dogum başlangıç izin raporunu verir mi sizce?
yoksa 32 tamamen doldurunca mı gideyim karar veremedim...Bu arada gittiğim özel hastaneden Dr ayrılmış şuan çalışmıyormuş yeni dr arıyorum(( çok canım sıkkın bu saattten sonra yeni dr nasıl alışacam bilmiyorum
32+olduğundan verirler.ben aldım.
semmm hoşgeldin aramıza canım ayy o doktorun kusura bakmada ne kadar dengesiz konuşmuş o ne demek bebğin ölür demek yaaa rabbim korusun her meslekte böyle dengesiz insanlar oluyo sanırım hamilelere en son söylencek şeyi söylemiş canım benimde 50lik yüklemem yüksek çıktı 100lük iyiydi doktorum bir kez daha rutin tahlil istedi oda iyi çıkınca bana diyet falan yap demedi boşver canım bak ikinci gittiğin doktor ne güzel içini rahatlatmış rabbim korusun zaten şurda 1 ayımız kaldı çoğumuzun benim sanırım bidahaki gidişime doktorum artık gün verir ayın 16 sında gideceğim
canım sağol ya
bazı sitelerde 32 doldurmam gerektiği yazıyordu kafam karışmışdı ozaman pazartesi yada salı gidip bu işide halledeyim:
selam kızlar
semm aramıza hoşgeldin.
herkesin başı hamilelik şekeriyle dertte galiba.bende dün dr a gidince baktrmıştım.yüksek çıkmış 156 tokluk. zaten dr suyun fazla çıktı demişti geçen muayenede.dün de bebek önde gidiyor neredeyse 1 hafta öndenmiş.erken doğum falan olur demedi.özellikle sordum. rahim yolu kapalı dedi.inşallah öle bişi olmaz bebeğim vaktinde gelir.diyetisyene yönlendirdi. yarın sabah tahlillerimi yaptırıp akşam da beslenme uzmanına gidicem.yavrum 1925 gr mış.şu anda 1750 gr civarı olması lazım dedi dr.iri bebek olur dedi.offf yaa son zamanlarda hiç vakit geçmiyo.
hoşbuldum canım sorma acayip moralimi bozdu benim şimdi sürekli bebeğin hareketlerini dinler oldum hareket etmediği zaman çok korkuyorum acaba şekerimmi yükseldi filan diye.benimde kontrolüm 5 martta.artık iyice sabırsızlanmaya başladım.bide doğum iznine ayrıldım evde zamanda çok yavaş geçiyo sıkılıyorum hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza bi alsaydık..
canım sağol ya
bazı sitelerde 32 doldurmam gerektiği yazıyordu kafam karışmışdı ozaman pazartesi yada salı gidip bu işide halledeyim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?