dr bizim psikolojimizi düşünmüyor.pat pat söylüyorlar olasılıklar.ne olur ne olmaz diyede en kötüleri söylüyor.rabbim bebeklerimizn yardımcısı olsun.
h.b. canım.benim 50lik yükleme 142 çıktı sınırda yani 100lük yapıldı normal çıktı bebğin gelişimide normal ama doktorum çok evhamlandırdı beni bebk son iki ay karnında ölür dikkat et diyet yap filan diye.düzenli ölçüyorum bende şekerimi genelde normal ama bazen 149 filan çıktığı oluyo dün bide 150 çıktı.geçtiğimiz hafta sonu başka bi doktora gitmiştim sonuçlarıma baktı sende şeker yok yemene bak sen herşeyden ye dedi.korkudan 2 aydır hiç kilo almadım kendini boş yere aç bırakmışsındedi.bende ona güvenerek yedim ve işte dün 150 çıktı.ne yapacağımı şaşırdım yesem yükseliyo yemesem bebiş fazla kilo alamıyo.erken doğum tehliken yok dedi bebeğin kilosu normal olduğu için
sağolasınız kızlar.boşverin iyiyim ben.sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
budebecim şekerin ne alemde?doktora ne zaman gidecektin?
birde sanırım zeyra ntsye girecekti haber varmı ondan?
çok teşekkür ederiz teyzoşlar geldim geleli evi bir kat temziledim sildim sonra yattım birazcık sanırım dün üşüttüm ben üstümde bir kırgınlık var ayyy eşim sobayı temizlemiş ben hastahanedeyken yine yanmıyo şimdi sinir oldum ne olduysa bu sobaya off offff misafirim gelmese anneme kadar giderdim zaten elim kolum kalkmıyo :gitme:
dünürcüğüm eşimin akrabalarından emmeten derlerya onun kızı gelicek yanıma canıma bulancakta oturuyolar hani bir akşam ev almışlar demiştimya ev görmeye gelmiştik oraya onların kızı gerçi gelsin bana pek bir zararı olmaz hatta yararı olur:))) çok severim kendisini ama işte halsizimya oda beni çok etkiliyo yemek yapacak halim yok hiç hasta olucam kesin:gitme:
selam kızlar
semm aramıza hoşgeldin.
herkesin başı hamilelik şekeriyle dertte galiba.bende dün dr a gidince baktrmıştım.yüksek çıkmış 156 tokluk. zaten dr suyun fazla çıktı demişti geçen muayenede.dün de bebek önde gidiyor neredeyse 1 hafta öndenmiş.erken doğum falan olur demedi.özellikle sordum. rahim yolu kapalı dedi.inşallah öle bişi olmaz bebeğim vaktinde gelir.diyetisyene yönlendirdi. yarın sabah tahlillerimi yaptırıp akşam da beslenme uzmanına gidicem.yavrum 1925 gr mış.şu anda 1750 gr civarı olması lazım dedi dr.iri bebek olur dedi.offf yaa son zamanlarda hiç vakit geçmiyo.
herkese hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar,geçmişi okuyamadan hemen yazıcam pek vaktim yok.
son 3-4 gündür şişkinliğim gözüme batmaya başladı,akşam eve gittiğimde ayaklarımı şişden bükemiyorum bile,göbeğim bu hafta çok daha büyüdü,kilomda son 10 günde sanırım 1-2 kilo artış var.gerçi ben 5.ayımdan beri ayaklarım şişiyodu hep.ama bu son günlerde daha farklı sanırım.akşam ağlamaktan bi hal oldum evde,adamda kızıyo ben ağlayınca.anlıycağınız moralim sıfır,herşeyimden şikayet eder oldum.bugünde internette baktım bu ani değişimlere preeklemsi diye birşey varmış bu seferde onu taktım kafama.doktora gitmemize daha 10 gün var.oğlumun durumunu da merak ediyorum.20 kiloya yaklaştım , hiç kafaya takmayacağımı sanıyodum ama sanırım onada bozuldum ben.ayakkabılarımın hiçbiri olmuyo.kızlar biraz teselli verin bana ((((
evet şişlik gözle görülür derecede bileklerimde var.baston ninenin bacakları gibi.totomu sorma benimde öyle hep.internette neler okudum bilsen,ya öyleyse demedende yapamıyorsun.tuzuda nasıl tamamen kesicem bilmiyorum....canım benim dur hemen kendine teşhis koymuşsun ayyy bu internet bazen iyi bazende böyle insanı endişeye sokuyo valla canım bende inan sabah doktora giderken yataktan kalkamadım benim ayak şişmesi bileklerde var canım ama işin garip tarafı gülme ama sanki popomada kramp giriyobilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 kalkamadım resmen yaa eşim elimden tuttu öyle kalktım canım kilo alımını bilmiyorum gidince doktoruna sor ama fazla tuzlu bişeyler yemedende kaynaklanıyo el ayak şişmeleri geçmiş olsun canım:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?