2010 Nisan Anneleri

dr bizim psikolojimizi düşünmüyor.pat pat söylüyorlar olasılıklar.ne olur ne olmaz diyede en kötüleri söylüyor.rabbim bebeklerimizn yardımcısı olsun.

evet canım ya benim bebeğim 6 yıl sonra oldu doktorum hassasiyetimizi kullanıyodu resmen sürekli aman dikkatli ol şöyle olur böyle olur diye bu lafı son oldu değiştirdim bende doktorumu

slm kızlarr.. herkes iyidir umarım :)

eda okula gittiğinden beri dün istedikleri kitap setini bulmaya çalışıyorum.. kırtasiye kırtasiye gezdim ama sonunda buldum.. bende bittim tabi bu arada :)) bi geçmişe bakalım neler olmuuşş :))

hanımlar benim sırtım çok ağrıyo biraz dinleneyim görüşmek üzere kendinize dolayısıylada bebişlerinize iyi bakın..

slm kızlar...
uyuduk uyandık oğlumla geldik....
öfff evde babanem var ve eşimin çok sevdiği ama benim nefret ettiğim bir yemeği yapmakla uğrasıyooo....
susadım mutfağa gecemiyorum kokudan....
saolsun allah razı olsun kendisinden ,bu yasta gene ardımızda dolanıyor....
ben aç kaldım işte...
mecbur dışardan bişiler sölüycem....
ühüü ühüü.....

bız geldık kızlar neyse bugunde bıttı kaldı 1.artık tasıyamıyorum kendımı ya.bundan sonra uyucam sabahları.refıyecım sabah ben cıkınca yazmıssın sımdı okudum gecmısı.sezeryanda 38 den sonra alıyolar zaten erken degıl yanı alacagı kıloyu doguncada alacak nasılsa.özgecım kuzeyın 2.ısmı guzelmıs adıyla ıns.zeynepcım gozun aydın hersey yolundaymıs.fazla yorma kendını hamılenın kusuruna bakılmaz.olmadı pıde falan yaptırısın yanına bı corba tamam.ben yazdım ama canım ıstedı ıyımı.burcu funda sızede mrb.

kızlarr hepinizin mübarek mevlid kandili mübarek olsun.. dualarımızda birbirimizi unutmamak dileğimle.. ayrıca kandil msjlarındaki iyi dilekleri ve duaları için tüm herkese teşekkürler ve amiiiiinnn diyorum...

özgecim.. sende kendi yiyebileceğin bişiyler uyduruverirsin artık ... yada o yemek haricinde hiç mi yiyebilceğin bişiyyok akşama.. olmadı dışardan sölersin balım yaa.. bak kadıncağız damadının sevdiği yemeği yapıyo negüzell :) ayrıca da ömer kuzey paşa sağlıkla gelsin adı hayırlı olsun inş.. dedemin ismini koymak hep aklımda olan bişiydi.. ama malesef koyamam çünkü şerafettin ismi :) ama çoook isterdim ciddyim.. eğer konulabilecek daha kısa bir isim olsaydı kesinlkle koyardım.. hatta bi ara şeref bile düşünmüştüm ama aynı isim değil sonuçta diye vazgeçtim :)))

sarımelek... beşiğiniz çok hoşmuş canımm.. güle güle sağlıklı günlerde kullanın inş..

semmm. hoşgeldin aramıza.. yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inş. zamanında..

yasmin.. canımm.. bu iri bebek olayı bana çok enteresan geliyo... her dr. kendi insiyatifine göre karar veriyo bence buna... biz de usg de 1 hafta ilerde çıkıyoruz ama dr.um bana sadece kızından daha iri bi bebek olabilir dedi.. o da bebeğin kilo alımı böyle giderse... hatta sata göre olan hafta hesaplamamıza göre benim yavruşum da normalden iri görünüyo ama benim dr. usg deki çıkan haftaya göre bakıp normal diyo...
ama benden 1 hafta ileride çıkan bi arkadaşa isim vermiim :) bebeği benim oğluştan sadece 200 gr. fazla diye iri bebek dendi.. hayretler içerisindeyim.. dr.lar daçok panik yaptırıyo çoğunuza bence yaa.. rabbime dua edelim.. ve hayırlısını dileyelim.. o neye ol derse o olurr.. rabbim hepimize hayırlısını versin herşeyin.. sağlıkla sorunsuz bi şekilde alırız inş. hepimiz yavrumuzu kucağımıza..

benim bilg.ın kırmızı kartuşu bitti galiba.. :)) bazı yazılar siyah çıkmış :)) hehe...

hayatsn...canımcımm.. senin sayende bu konuda fikir yazan arkadaşlara teşekkür etmeyi unuttuğumu hatırladım :)) sende çok sağol cv yazdığın için.. benim kafama takılmıştı işte.. çünkü biz sata göre daha geride olmamız gerekirken 1 hafta 10 gün ileride çıktığımız için usg ölçümlerimize ggöre 33+6 yız bugün... yani bu 38+5 sata göre değil.. usg de ileri çıkan haftamıza göre olunca normalde hesaplamalarda hep 17 nisan çıkarken 31 mart denince erken gibi geldi.. ama dr.um bi sorun olsa söylerdii. yada o kadar erken almazdı heralde... neyse hakkımızda hayırlısı artık...

refişşş....
içini ferah tut bebişin doktorun düşündüğü tarih uygun bence...
ya ben de bu iri bebek konusunda takıntılıyım valla anlamadım...
bana şuanki doktorumu tavsiye eden kız 37. haftasında doğum yaptı sezeryanla kilosu da 3.200 gramdı..
doktor bu bebeğe iri bebek değipte erken aldı....
ama görmeliydin allahım mincik bişiydi...
ya valla tuaf ....
banada diyorki gene aynı doktor bebeğin 3 kilo doğarsa sevinmelisin,minyon yapılı küçük bi bebek olcak diyo...
ya resmen kafamızı karıştırıyolar....

yuh ya dr un da abartmış heee.benim şeker ölçümlerimdede dengesizlik var son gittiğimde dr umda beni baya korkuttu ama öyle ne demek ölür falan.döverim benonu heeeeeeeeklava:ablamında 200 e çıktığı oldu şekeri hamile kendisi ama dr eğer düşmezse insülüin başlayacağız dedi.ay çok sinir oldum dr una benim dr da erken doğum olabilir dedi.benim şeker günde 6 defa ölçüyorum bi garip ya sabah aç 107 di tok 87....öğlen aç 104 dü tok159 olmuş anlamadım sadece mercimek çorbası içtim 2 kase o kadar bazen yükseliyo bazen alçalıyo canım ya...dikkat edelim biz yinede........

sağolasınız kızlar.boşverin iyiyim ben.sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
budebecim şekerin ne alemde?doktora ne zaman gidecektin?
birde sanırım zeyra ntsye girecekti haber varmı ondan?

canım şekerime belli olmuyo bi yükseliyo bi alçalıyo yarın hem nst ye gircem hemde şeker sonuçlarımı dr a göstericem bakalım ne diyecek*bugün neden böyle düzensiz yükselip alçaldı anlamadm

canım aman dikkat et kendine hata olmamaya çalış.......

selam canım maşallah yavruna kocaman olmuş annesi.canım bende de var şeker ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh

slm kızlar:)))

özlemciğim canım sağolasın bitanem benim güzel dileklerin için bebişim şükürler olsun iyiydi yanlız karnıma nst bantını takan hemşire biraz uyuzdu bişey soruyosun yüzünü başka tarafa çevirip konuşan tipler varya onlardndı orda kız doğum yapıcak geldi soru soruyo neler hemen acil almam gereken bişey varmı diye kıza bebğin kıyafetleri birde kendi kıyafetlerin diyo o kadar yani yaa tamam heralde onlar gelicekte yanında ekstra ne getireyim demek istedi kızcağız sanırım birde özel hastahane kimse hamilelerin psikolojisini anlamıyo valla ne diyeyim haaa birde kız valla içimizi okudun sanırım aynen senin dediğin olacak akşam yemeği canım çünkü inan elim kolum kalkmıyo canımcım dün fena oldum ufoyu açtım eşim getirdide şimdi ne yapalım halbuki sobamızda yeni yaa neden yanmaz anlamam herşeyi tam temizliğinide yaptı eşim yok yanmıyo uyuz şey yanmazsa yanmasın hııı:umursamaz:

bu arada kızlar almanyadan halam doğuma geliyormuş....
benim için ya....
çok duygulandım....
beni çok sever ve acayip benzeriz birbrimize....
martın 25 .de burda olcak inşlh ve 10 gun kalacak....
ayy bende birden düşünmeye başaldım ya kadıncağız gitmeden kuzey'i göremezse...
biizmki gelmek istemezse....hheehhe:)))) çok komik olur....
en çokta annemi düşünüyorum ,ikisi nası gecinecek acaba ,konuşmuyolar çünkü.....
valla korkudan anneme halam gelecekmiş diyemedim,anamında huyu çok kötüdür tamam o baksın falan der hemen öffffff.........arada kalmaktan erken doğurturlar zaten halamda bebeği görür ve gider.....

herkese hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar,geçmişi okuyamadan hemen yazıcam pek vaktim yok.

son 3-4 gündür şişkinliğim gözüme batmaya başladı,akşam eve gittiğimde ayaklarımı şişden bükemiyorum bile,göbeğim bu hafta çok daha büyüdü,kilomda son 10 günde sanırım 1-2 kilo artış var.gerçi ben 5.ayımdan beri ayaklarım şişiyodu hep.ama bu son günlerde daha farklı sanırım.akşam ağlamaktan bi hal oldum evde,adamda kızıyo ben ağlayınca. anlıycağınız moralim sıfır,herşeyimden şikayet eder oldum.bugünde internette baktım bu ani değişimlere preeklemsi diye birşey varmış bu seferde onu taktım kafama.doktora gitmemize daha 10 gün var.oğlumun durumunu da merak ediyorum.20 kiloya yaklaştım , hiç kafaya takmayacağımı sanıyodum ama sanırım onada bozuldum ben.ayakkabılarımın hiçbiri olmuyo.kızlar biraz teselli verin bana ((((

kız akrabam ne yapıyosun aradınmı yengeni demek benim kayınvalideyi falan tanıyo ayyy tanımayan olmaz anacığım benim kayınvalideyi çok gezer valla birde düğünlerde aşçılık falanda yapıyo beceriklidir kendileri :))bu arada ömer ismide yakışmış canım kuzey paşamızın önüne ismiyle yaşar inşallah canım benim

dünürcüğüm kalcakmısınız yarın akşama orduda beni merakta bırakma doktordan çıkınca mesaj at emi canım

canım benim dur hemen kendine teşhis koymuşsun ayyy bu internet bazen iyi bazende böyle insanı endişeye sokuyo valla canım bende inan sabah doktora giderken yataktan kalkamadım benim ayak şişmesi bileklerde var canım ama işin garip tarafı gülme ama sanki popomada kramp giriyobilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 kalkamadım resmen yaa eşim elimden tuttu öyle kalktım canım kilo alımını bilmiyorum gidince doktoruna sor ama fazla tuzlu bişeyler yemedende kaynaklanıyo el ayak şişmeleri geçmiş olsun canım:asigim:

zeynepcım bızım halımızden anlamalr ıcın hemsırelerınde hamıle olması gerek.klava:bu kendını karsındakının yerıne koymak gıbı bısey.valla ben onceden cocuklara kızarken sımdı oğlum aklıma gelıyo daha sakın davranıyorum.tabı yorma kendını.amac bı karın doyurmak degılmı.sobacık nıye boyle yaptıkı.

evet şişlik gözle görülür derecede bileklerimde var.baston ninenin bacakları gibi.totomu sorma benimde öyle hep.internette neler okudum bilsen,ya öyleyse demedende yapamıyorsun.tuzuda nasıl tamamen kesicem bilmiyorum....
allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul et.beni ve tüm arakdaşlarıma hayırlı doğumlar ,sağlıklı evlatlar nasip et allahım.çabucak geçsin şu günlerimiz....

refıyecım sata gore degıl ama sonucta utkunun gelısımı ondeymıs.onu baz alması lazım zaten.hayırlısı canım ınsan kıyamıyo demı bıraz daha beklesınde buyusun ıstıyo demı.ama o haftalarda zaten herseylerı gelısmıs olcak sadece kılo alacaklar onu doguncada alır.bugun 34 demı

valla anlamadım özlemciğim yaa hiç böyle olmazdı ne bilim dert edemem canım açtım ufoyu ısınıyorum ne yapim canım bende hep öğrencilerime o gözle bakmışımdır hiç kıyamamışımdır helede 4-5 sınıftakiler daha bir minicik oluyolarya bayılıyordum onlara birkeresinde ismin nasıl sorulup söylenceğini anlatıyorum 4. sınıflarda neyse herkesi sırayla kaldırdım bir öğrencim sadece uğur dedi :)) canım benim dedim nasıl söylüyoruz ingilizcede ismimizi uğur demiyoruz hani uzun şekilde söylüyoruz ilk ders anlatmıştım falan çocuk tuttu uğurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye uzattı valla aldı beni bir gülme ağlasmmı gülsemmi uzun söylüyoruz dedimya tuttu uzunu buymuş daha neler neler birde yabancı dil olunca bana hep öğretmenim siz yabncımısınız derlerdi bazen küçük sınıftakiler çok özledim yaa öğrencilerimi gerçekten çok kutsal bir meslek canım bizimkisi sabır taşıyız yani o kadar öğrenciyle hem ders anlatmak hem ilgilenmek çok zor ama çok zevkliboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bunlar 2. mesajın içindi özge .. :)) merak etme bacım halan kuzeyin doğumunda burda olucaktır.. inşallah yani :))

evet cnım dr.ları anlamak imkansız nerdeyse... ama ben dr.umu çok seviyorum :)) (hüseyin duymasın)
hemencecik panik yaptırmıyo.. çok relaks.. sadece dediği herşey şimdiki gibi giderse 31 martta alırız.. ama olur ya bebek son zamanlarda kilo alımı yavaşlarsa biraz daha bekleriz.. yada sorun olursa erken alırız. yanii..daha rahatt.. ve dolayısıyla bende kasmıyorum kendimi bu yüzdenn :)

senin dr.da ilginçmiş hee.. 3200 lük bebeğe iri deyip mi erken aldı ayol.. seninkide 4kilo çıkarsa hiiç şaşırmayalım o zaman :)) hahhee

ebramcım sen 20 kılodan bahsedıyosun ama 25 aldım dahada alıcam zayıftım sımdı gorenler sen kımsın gıbı bakıyo.olsun napalım ben 7 kılou ılk 3ayımda aldım mıdem hıc bulanmadı.sısılıklar benımde nezamandır var.nefesım kesılıyo durmadan oturdugum yerden kalkamıyorum bazen yerken cok yıyorum dıye nıce aksamları bende agladım eslerımıze de bu garıp gelıyo.sen hamılesın normal derdı hep.hamıleler nasıl olursa olsun guzel gorunurlermıs unutma.d.sonrası evde kosusturur verırız.sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…