ben geldim kızlarrrropuyorumnanaktan
yorgunluktan öldümmmm sempatiksalakcinni
her işimizi hallettik :lepi:
sabah yazmıştım okuyanlar hatırlar belki; kaan beyfendinin hareketleri azaldı diye tedirgindim eyvahedigeldismile
ama benim numaracı paşam biz hastaneye gidipte nst ye bağlanınca azgın boğaya dönüştühihoyyyt 1 saniye durmadı yerinde. eee tabi o nst sonucuyla doktorun karşısına çıkıpta ''bebek hareket etmiyor dohhtooorr bey'' deyince doktor benim paranoyak olduğumu düşünmüştür heraldekaydirigubbakcemile3
paşam nstye girince azıttı sonra yine sessiz sakin gün boyu kıpırtısız durdu
doktor da nst sonucumuzun iyi olduğunu, hiçbir risk faktörümüz olmadığı için de boşuna telaş yapmamıza gerek olmadığını söyledi.:sm_cool:
birde sizinde dediğiniz gibi hareketleri saymamı söyledi
işte böyleeee herşey yolunda yani kızlar
hastaneden çıktık sağlık ocağı, belediye, banka, eski işyerim, çarşı gitmediğimiz yer, halletmediğimiz işimiz kalmadı.
dönüşte birden bastıran yağmura yakalanıp sucuk olmuş halde eve döndük
oğlumun cicilerini ütülemeye başlamak istiyorum ama çok yoruldum azıcık dinleneyim sizler neler yapmışsınız bir geçmişe bakayım diyorum
özlemcim.. evet canım yaa.. diyorum ki.. 3-5 gün daha dursa dabirazcık daha tombilileşse.. daha bi ele avbuca gelir sanki.. ama dediğin gibi dr.lar bilir tabiki hemde o zaman herşeyi allaha şükür tamamlanmış olucak inş... bugün 33+6 yızcnım :)
ebramcım sen 20 kılodan bahsedıyosun ama 25 aldım dahada alıcam zayıftım sımdı gorenler sen kımsın gıbı bakıyo.olsun napalım ben 7 kılou ılk 3ayımda aldım mıdem hıc bulanmadı.sısılıklar benımde nezamandır var.nefesım kesılıyo durmadan oturdugum yerden kalkamıyorum bazen yerken cok yıyorum dıye nıce aksamları bende agladım eslerımıze de bu garıp gelıyo.sen hamılesın normal derdı hep.hamıleler nasıl olursa olsun guzel gorunurlermıs unutma.d.sonrası evde kosusturur verırız.sıkma canını
kız akrabam ne yapıyosun aradınmı yengeni demek benim kayınvalideyi falan tanıyo ayyy tanımayan olmaz anacığım benim kayınvalideyi çok gezer valla birde düğünlerde aşçılık falanda yapıyo beceriklidir kendileri :))bu arada ömer ismide yakışmış canım kuzey paşamızın önüne ismiyle yaşar inşallah canım benim
dünürcüğüm kalcakmısınız yarın akşama orduda beni merakta bırakma doktordan çıkınca mesaj at emi canım
ben geldim kızlarrrropuyorumnanaktan
yorgunluktan öldümmmm sempatiksalakcinni
her işimizi hallettik :lepi:
sabah yazmıştım okuyanlar hatırlar belki; kaan beyfendinin hareketleri azaldı diye tedirgindim eyvahedigeldismile
ama benim numaracı paşam biz hastaneye gidipte nst ye bağlanınca azgın boğaya dönüştühihoyyyt 1 saniye durmadı yerinde. eee tabi o nst sonucuyla doktorun karşısına çıkıpta ''bebek hareket etmiyor dohhtooorr bey'' deyince doktor benim paranoyak olduğumu düşünmüştür heraldekaydirigubbakcemile3
paşam nstye girince azıttı sonra yine sessiz sakin gün boyu kıpırtısız durdu
doktor da nst sonucumuzun iyi olduğunu, hiçbir risk faktörümüz olmadığı için de boşuna telaş yapmamıza gerek olmadığını söyledi.:sm_cool:
birde sizinde dediğiniz gibi hareketleri saymamı söyledi
işte böyleeee herşey yolunda yani kızlar
hastaneden çıktık sağlık ocağı, belediye, banka, eski işyerim, çarşı gitmediğimiz yer, halletmediğimiz işimiz kalmadı.
dönüşte birden bastıran yağmura yakalanıp sucuk olmuş halde eve döndük
oğlumun cicilerini ütülemeye başlamak istiyorum ama çok yoruldum azıcık dinleneyim sizler neler yapmışsınız bir geçmişe bakayım diyorum
kızlar selam.valla benim oğlan maşallah geceleri sabahları gümbür gümbür.gündüzleri genelde daha sakin gerinip kasılıyor gibi.birde bir yere toplanıyor.dokununca anlaşıyor.çooook tatlı oluyor çağan egem.
dün doktordaydim 33+5 de oglusum 2,800 dü ama arti eksi 185 gr oynar diyor doktor tahmini dogum kilosu 3,500-3,800 arasi imis normal demi kizlar
Ha bu arada alemlere rahmet kalplere nur Peygamber efendimizin ve tüm müslüman aleminin dogumgünü Mevlid Kandilimiz mübarek olsun
kızlarr hepinizin mübarek mevlid kandili mübarek olsun.. dualarımızda birbirimizi unutmamak dileğimle.. ayrıca kandil msjlarındaki iyi dilekleri ve duaları için tüm herkese teşekkürler ve amiiiiinnn diyorum...
özgecim.. sende kendi yiyebileceğin bişiyler uyduruverirsin artık ... yada o yemek haricinde hiç mi yiyebilceğin bişiyyok akşama.. olmadı dışardan sölersin balım yaa.. bak kadıncağız damadının sevdiği yemeği yapıyo negüzell :) ayrıca da ömer kuzey paşa sağlıkla gelsin adı hayırlı olsun inş.. dedemin ismini koymak hep aklımda olan bişiydi.. ama malesef koyamam çünkü şerafettin ismi :) ama çoook isterdim ciddyim.. eğer konulabilecek daha kısa bir isim olsaydı kesinlkle koyardım.. hatta bi ara şeref bile düşünmüştüm ama aynı isim değil sonuçta diye vazgeçtim :)))
sarımelek... beşiğiniz çok hoşmuş canımm.. güle güle sağlıklı günlerde kullanın inş..
semmm. hoşgeldin aramıza.. yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inş. zamanında..
yasmin.. canımm.. bu iri bebek olayı bana çok enteresan geliyo... her dr. kendi insiyatifine göre karar veriyo bence buna... biz de usg de 1 hafta ilerde çıkıyoruz ama dr.um bana sadece kızından daha iri bi bebek olabilir dedi.. o da bebeğin kilo alımı böyle giderse... hatta sata göre olan hafta hesaplamamıza göre benim yavruşum da normalden iri görünüyo ama benim dr. usg deki çıkan haftaya göre bakıp normal diyo...
ama benden 1 hafta ileride çıkan bi arkadaşa isim vermiim :) bebeği benim oğluştan sadece 200 gr. fazla diye iri bebek dendi.. hayretler içerisindeyim.. dr.lar daçok panik yaptırıyo çoğunuza bence yaa.. rabbime dua edelim.. ve hayırlısını dileyelim.. o neye ol derse o olurr.. rabbim hepimize hayırlısını versin herşeyin.. sağlıkla sorunsuz bi şekilde alırız inş. hepimiz yavrumuzu kucağımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?