2010 Nisan Anneleri

yerım ben uguuuuuuuurrrrrrrruuu ay hıc ulecegım yoktu.1.sınıflarda bazen teyze dıyolar ya seker seyler.dıllerıde donmuyo tabı ıng.de

özlemcim.. evet canım yaa.. diyorum ki.. 3-5 gün daha dursa dabirazcık daha tombilileşse.. daha bi ele avbuca gelir sanki.. ama dediğin gibi dr.lar bilir tabiki hemde o zaman herşeyi allaha şükür tamamlanmış olucak inş... bugün 33+6 yızcnım :)

ben geldim kızlarrrropuyorumnanaktan
yorgunluktan öldümmmm sempatiksalakcinni
her işimizi hallettik :lepi:
sabah yazmıştım okuyanlar hatırlar belki; kaan beyfendinin hareketleri azaldı diye tedirgindim eyvahedigeldismile
ama benim numaracı paşam biz hastaneye gidipte nst ye bağlanınca azgın boğaya dönüştühihoyyyt 1 saniye durmadı yerinde. eee tabi o nst sonucuyla doktorun karşısına çıkıpta ''bebek hareket etmiyor dohhtooorr bey'' deyince doktor benim paranoyak olduğumu düşünmüştür heraldekaydirigubbakcemile3
paşam nstye girince azıttı sonra yine sessiz sakin gün boyu kıpırtısız durdu
doktor da nst sonucumuzun iyi olduğunu, hiçbir risk faktörümüz olmadığı için de boşuna telaş yapmamıza gerek olmadığını söyledi.:sm_cool:
birde sizinde dediğiniz gibi hareketleri saymamı söyledi
işte böyleeee herşey yolunda yani kızlar
hastaneden çıktık sağlık ocağı, belediye, banka, eski işyerim, çarşı gitmediğimiz yer, halletmediğimiz işimiz kalmadı.
dönüşte birden bastıran yağmura yakalanıp sucuk olmuş halde eve döndük
oğlumun cicilerini ütülemeye başlamak istiyorum ama çok yoruldum azıcık dinleneyim sizler neler yapmışsınız bir geçmişe bakayım diyorum

merhaba kızlarrr.
Ya evde olmak ne kadar kötü yaa giremiyorum gelemiyoruz yazamıyorum size.Takip edemiyorum.
Kusura bakmayın yaa.Lütfen...Daha yemek yapmadım.ühühühühühh

herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum yüce Rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin dualarımızı dileklerimizi kabul eylesin inşallah.

nts sonuclarının iyi çıkmasına sevindim canım ufaklıkların yerlerı daraldıkca hareket etemelerıde zorlasıyor biraz malesef

canım senin 33+6 sata göremi yoksa ultrasona göremi hayatım?

sağol canım,evet erkekler anlamıyorlar normaldir hamilesin diyolar ama benim derdim kilolu olup çirkin olmak değil(belki biraz oda vardır)ya oğluma birşey olursa ,herşey yolunda mı gidiyor acaba,o da normal kilosunda mı?

tuğbacım.. maşallah kaan paşaya.. nsts ye girince coştu hee.. gördün müsadece seni biraz korkutmuş yaramaz.. sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim canımm...

alminacım.. h.g cnım.. usg ye göre 33+6 bugün.. sata göre 32+3 olması lazımdı..

denizcimm..hoşgeldin sende canımm.. eee ben boşuna demiyorumm.. evde iş bitmiyo diye :))) çok yorma balım kendini.. olduğu kadarr... akşama da aperatif bişiyler uydurursunuz...

kızlar selam.valla benim oğlan maşallah geceleri sabahları gümbür gümbür.gündüzleri genelde daha sakin gerinip kasılıyor gibi.birde bir yere toplanıyor.dokununca anlaşıyor.çooook tatlı oluyor çağan egem.

Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim..

canım yarın kalmayacağız.bu arada tüp bebek dr um yarın umuta geliyomuş.sabahtan ordunun kanalı kanal 52 de canlı yayındalarmış .o yüzden öğleden sonra gdeceğim dr a.her ikisinide görmüş olurum.zaten bi nst ye gircem ama belki tüp bebek dr umgelmişken bi usg ye sokayım seni falan der bi güZellik yapar ben diyemem şimdi kendi dr umun yanında ayıp olur adama....ya bugün tokluk şekerim 150 küsürlerde çıktı moralim bozuldu yaaaaaa

canım hoşgeldin yağmurdan baya ıslanmışsın.demek kaan dr u nst yi görünce başladı oynamaya he.ay yakında olsakt yesem senin oğlunu ya ne korkuttu annesini.canım herşeyin iyi olmasına sevindm.dr un kaç defaya kadar hareketlerini normal dedi?birde canım ütünü bugün bırak çok kötü olursun yarın yaparsın tatlım.ya ben hem çok yürüyüp hem ütü yapınca çok yoruluyorum çok kötü olıyorum gece..........

dün doktordaydim 33+5 de oglusum 2,800 dü ama arti eksi 185 gr oynar diyor doktor tahmini dogum kilosu 3,500-3,800 arasi imis normal demi kizlar
Ha bu arada alemlere rahmet kalplere nur Peygamber efendimizin ve tüm müslüman aleminin dogumgünü Mevlid Kandilimiz mübarek olsun

canım çok güzel oluyo ya bi yerlere toplannca ama o sırada hareketlerin baya zorlaşıyo.benimki resmen bana tepki veriyo konuşunca başlıyo oynamaya.Allahım çok güzel duygula bunlar ya olmayanada nasip et rabbim....:Saruboceq:

canım doğduktan sonrada gece uyanık gündüz uyur olursa işin zor vallaopuyorumnanaktan

hoşgeldn elifcim maşallah yavruna.kilosu ayet iyi benimde 32 haftalıkken 2337 gramdı.sen doğum şekline karar verdinmi canım*

kızlar namaz kılmadan bir gireyim dedim misafirim gelmedi son dakika golü attı resmen((onlarında misafiri gelcekmiş o yüzden gelemeyeceğim dedi neyse canı sağolsun sonra gel dedim bende bu arada tuğbiş canım benim gözümüz aydın ne güzel haberlerle gelmişsin canım artık yerleri epey bir daralıyo bebişlerin o yüzden o eski küt kütleri hissetmemek normal dünürcüğüm canım benim moralini bozma ne olur yaa sana ne dedim geçen gün telefondada strestenede şeker etkiliyo yükseltiyo ben 50lik yüklemesinde öyle olmuştum canım çok stresliydim yüksek çıktı sende şeker falan yok canım doktoruna söyle yarın dünürümün çok selamı var de artık damadımın peşini bıraksın annesini strese sokmasın diyo dermisin benim için canım

elifciğim maşallah kuzucuğuna canım yaaa oyyy kıyamam ben maşallah ne kadar büyümüş canım rabbim nazarlarda korusun amin

aynen yaa.nedir ben anlamadım. kimisi iri bebek olur şeker bile baktırmaz kimisi kaç gr fazla çıktı die iri der.bu işin bi standardı yok mu arkadaşım yaa. acaba erken doğummu yapcam die uyku uyuyamaz oldum ((

bu arada herkesin mevlüt kandili mübarek olsun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…