hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz bakim???
ben cok iyiym bugün hastaneye gittim
ve sezeryan olacagim kesinlesti
ama bebegim tersti 2 gün önce bugün dönmüs
ama belimden dolayi sezeryan olacam
insallah allah nasip ederse nisanin 4-5 bende alacam yavrumu kucagim a
merhaba kızlar benimde misafirlerim gelicek. mutfak hazırlığımı bitirdim. bi meyve salatası yapılacak. oda taze tzae olur zaten:)) kızımın dolabının örtülerinide hallettim. ya galiba doğurmak istiyorum ben artık. benim kuzum 31+3 de 1800 gr dı. şimdi 34+4 olduk. olmuştur baya kilosu herhalde. martın 3 ünde gidicem dr'a. veeee sağlık ocağındaki gibi son muayenem olacak. inşallah ben hala caymamışmafoldumben olursam normal doğumu konuşucaz. bakalım hayırlısı..
hoşgeldn elifcim maşallah yavruna.kilosu ayet iyi benimde 32 haftalıkken 2337 gramdı.sen doğum şekline karar verdinmi canım*
kızlar doktorların söyeldiklerine inanmayın bana oo tosun bu tosun 4 kilonun üstünde doğacak dedi 3200 doğdu oğlum
slm arkadalar tekrar hepinizin kandili mübarek olsun hayirlara vesile olmasini dilerim,benimde bugün doktor randevüm vardi yavrum 2600gr ve46 cm ,ctg de kalp atislari normal ama agri tespit etti,rahim acilmasi yok cok sükür,2 hafta sonra tekrar gidecem....
merhaba arkadaşlar, ben de nisan annesiyim 34+1 haftalık
pazartesi doktora gitmiştim ve hep çok iyi giden hamileliğimde ilk kötü haberi aldım, bebeğimin boynuna kordon dolanmışbu nedenle doktorum benim her hafta gelmemi istedi ve bebeğin hareketlerini saymamı istedi....kötü bir durum olmadığını ancak doğumda zorluk yaşanacağından bahsetti...
bu konuda fikri olanlar var mı veya benimle aynı durumu yaşayanlar?
merhaba arkadaşlar, ben de nisan annesiyim 34+1 haftalık
pazartesi doktora gitmiştim ve hep çok iyi giden hamileliğimde ilk kötü haberi aldım, bebeğimin boynuna kordon dolanmışbu nedenle doktorum benim her hafta gelmemi istedi ve bebeğin hareketlerini saymamı istedi....kötü bir durum olmadığını ancak doğumda zorluk yaşanacağından bahsetti...
İyi akşamlar anneler, herkes sanırım aşkı mennu izliyor.
Kızlar biz doktordan geldik. Maşallah bebeğim çok iyi kilo almış.Satta uyuyor kilosu. Boyu uzunmuş. Doktorumuz sana benzeyecek zayıf ve uzun olacak dedi. :asigim: Babamızda öyle zaten.
Bu arada 37 den sonra doğumu bekleyeceğiz. Muhtemelen erken gelecek dedi. Görüntü öylemiş. İki hafta sonra çatı muhanesi var. Herşey daha netleşir dedi. Çatın dar gibi dedi, bebeğin iri bebek olmaması iyi dedi. Yoksa normal doğum yapmana izin vermezdim dedi.
Kızlar, şişlik demişsiniz. Bol kalsiyum alın ve magnezyum. Birde portakal şişliği önler.
Bonbolin canım geçmiş olsun. Bazen olabilen bir durummuş. Merak etme bebişin yakında kordon dolanması geçer ins. Çok dikkat et canım kendine.
slm arkadalar tekrar hepinizin kandili mübarek olsun hayirlara vesile olmasini dilerim,benimde bugün doktor randevüm vardi yavrum 2600gr ve46 cm ,ctg de kalp atislari normal ama agri tespit etti,rahim acilmasi yok cok sükür,2 hafta sonra tekrar gidecem....
günaydın kızlarr.. bu saatte gelip de topiği boş bulmamak ne güzel :))
tuğbcım... iyi haberlerle gel bize inş.. canımcıımm... kaanın hareketlerindeki azalma da büyük ihtimal hareket edebileceği alanın daralmasından kaynaklıdır canımm.. içini ferah tut sen :)
gunaydın herkese
fundacım zeynepcım tuğbacım guzel haberlerle gelırsınız ıns.bız<de kah.yapıyoruz sonra okul on 2 gun Allahım guc ver.
günaydın herkese.........mevlid kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar......
tuğbacığım inşallah herşey iyidir canım benide meraklandrdın şimdi.bende tam yazcaktm ki msj at bana zaten yazmışsın.
nts sonuclarının iyi çıkmasına sevindim canım ufaklıkların yerlerı daraldıkca hareket etemelerıde zorlasıyor biraz malesef
nts sonuclarının iyi çıkmasına sevindim canım ufaklıkların yerlerı daraldıkca hareket etemelerıde zorlasıyor biraz malesef
tuğbacım.. maşallah kaan paşaya.. nsts ye girince coştu hee.. gördün müsadece seni biraz korkutmuş yaramaz.. sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim canımm...
alminacım.. h.g cnım.. usg ye göre 33+6 bugün.. sata göre 32+3 olması lazımdı..
canım yarın kalmayacağız.bu arada tüp bebek dr um yarın umuta geliyomuş.sabahtan ordunun kanalı kanal 52 de canlı yayındalarmış .o yüzden öğleden sonra gdeceğim dr a.her ikisinide görmüş olurum.zaten bi nst ye gircem ama belki tüp bebek dr umgelmişken bi usg ye sokayım seni falan der bi güZellik yapar ben diyemem şimdi kendi dr umun yanında ayıp olur adama....ya bugün tokluk şekerim 150 küsürlerde çıktı moralim bozuldu yaaaaaa
canım hoşgeldin yağmurdan baya ıslanmışsın.demek kaan dr u nst yi görünce başladı oynamaya he.ay yakında olsakt yesem senin oğlunu ya ne korkuttu annesini.canım herşeyin iyi olmasına sevindm.dr un kaç defaya kadar hareketlerini normal dedi?birde canım ütünü bugün bırak çok kötü olursun yarın yaparsın tatlım.ya ben hem çok yürüyüp hem ütü yapınca çok yoruluyorum çok kötü olıyorum gece..........
kızlar namaz kılmadan bir gireyim dedim misafirim gelmedi son dakika golü attı resmen((onlarında misafiri gelcekmiş o yüzden gelemeyeceğim dedi neyse canı sağolsun sonra gel dedim bende bu arada tuğbiş canım benim gözümüz aydın ne güzel haberlerle gelmişsin canım artık yerleri epey bir daralıyo bebişlerin o yüzden o eski küt kütleri hissetmemek normal dünürcüğüm canım benim moralini bozma ne olur yaa sana ne dedim geçen gün telefondada strestenede şeker etkiliyo yükseltiyo ben 50lik yüklemesinde öyle olmuştum canım çok stresliydim yüksek çıktı sende şeker falan yok canım doktoruna söyle yarın dünürümün çok selamı var de artık damadımın peşini bıraksın annesini strese sokmasın diyo dermisin benim için canım
elifciğim maşallah kuzucuğuna canım yaaa oyyy kıyamam ben maşallah ne kadar büyümüş canım rabbim nazarlarda korusun amin
herkese iyi akşamlar
güzel nisan anneleri mevlüt gecemiz mübarek olsun
inş bu güzel gece hürmetine hepimiz yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız
tuğbacım,zeynepcim nstye girilmiş
ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz buralarda yok öyle bişey taa doğuma gidince giriyosun nst ye sizden çoook özendim:gitm
kızlar hepinize çooookkk teşekkür ederimopuyorumnanaktan dünkü uykusuzluğun ve yorgunluğun üstüne size haberleri verdikten sonra uykuya yenik düştük. o yüzden daha yeni cevap verebiliyorum. kaanın hareketlerini sayıyorum bir yandan da. gün içinde farklı zamanlarda 10 hareket saymam gerekiyomuş aynen sizin dediğiniz gibikaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar, ben de nisan annesiyim 34+1 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?