2010 Nisan Anneleri

günün beli olmuş ne güzel.belimden dolayı demişsin,ben de hem bel fıtığı hem de ankilozan spondilit var.ama doktorum normal düşünüyor.senin rahatsızlığın nedir acaba?

merhaba kızlar benimde misafirlerim gelicek. mutfak hazırlığımı bitirdim. bi meyve salatası yapılacak. oda taze tzae olur zaten:)) kızımın dolabının örtülerinide hallettim. ya galiba doğurmak istiyorum ben artık. benim kuzum 31+3 de 1800 gr dı. şimdi 34+4 olduk. olmuştur baya kilosu herhalde. martın 3 ünde gidicem dr'a. veeee sağlık ocağındaki gibi son muayenem olacak. inşallah ben hala caymamışmafoldumben olursam normal doğumu konuşucaz. bakalım hayırlısı..

inşallah canım adamız kocamn kız olmuştur annesi bak gör canım artık günlük 40-50 gram alıyolar canım biryerde okumuştum benimde daha o konuyu konuşmamıza 16sında randevumuz bakalım bizimki ne diyecek 36 haftalık olacağız o zamana bizde inşallah kolay gelsin misafirlerinle güzel vakit geçirirsiniz inşallah:Saruboceq:

hoşgeldn elifcim maşallah yavruna.kilosu ayet iyi benimde 32 haftalıkken 2337 gramdı.sen doğum şekline karar verdinmi canım*

hayatim son ana kadar birsey söylemek mümkün degil diye biliyorum ben yani bebgin durumuna göre ben olusum döndü diye biliyordum ama basi hala dönmemis sol tarafta imis gerci nasil olacak daha bilmiyorum Burdaki doktorlar yani Almanya da sezeryan taraftari olmuyorlar bakalim hayirlisi son ana kadar bekleyecegim bakalim gönlüm hep normal dogumdan yana merak ettigim dogum sekline karar verebiliyomusun yani hersey normaliken sezeryan istiyorum diyebilirmisin :sm_confused:

kızlar doktorların söyeldiklerine inanmayın bana oo tosun bu tosun 4 kilonun üstünde doğacak dedi 3200 doğdu oğlum

hayatim ben yanlis bilmiyorsam bebginin dogum kilosunu senin bilgilerinden otamatik hesapliyorlar yani her hafta 185gr ile 250 gr almasi sözkonusu yani senin gidisatinin 40 haftasini son hafta alip öyle hesapliyorlar tabiki her hesaplamada + /- 180-200 gr oynuyor olabilirmis

Benim su an 2,800gr geriye kalan 5 haftam var o da toplamda 3,800 veya 3,500 olarak cikiyor ama tabiki 2,500 ve üstü normal sayiliyor önemli olan 2,500 üstünde ise sonrasindaki beslenmesi emzirmen beslenmen önemli faktör

herkese iyi akşamlar
güzel nisan anneleri mevlüt gecemiz mübarek olsun
inş bu güzel gece hürmetine hepimiz yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız

tuğbacım,zeynepcim nstye girilmiş
ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz buralarda yok öyle bişey taa doğuma gidince giriyosun nst ye sizden çoook özendim:gitm

merhaba arkadaşlar, ben de nisan annesiyim 34+1 haftalık
pazartesi doktora gitmiştim ve hep çok iyi giden hamileliğimde ilk kötü haberi aldım, bebeğimin boynuna kordon dolanmış bu nedenle doktorum benim her hafta gelmemi istedi ve bebeğin hareketlerini saymamı istedi....kötü bir durum olmadığını ancak doğumda zorluk yaşanacağından bahsetti...
bu konuda fikri olanlar var mı veya benimle aynı durumu yaşayanlar?

ıyi akşamlar anneler, herkes sanırım aşkı mennu izliyor.
Kızlar biz doktordan geldik. Maşallah bebeğim çok iyi kilo almış. Satta uyuyor kilosu. Boyu uzunmuş. Doktorumuz sana benzeyecek zayıf ve uzun olacak dedi. :asigim: Babamızda öyle zaten.
Bu arada 37 den sonra doğumu bekleyeceğiz. Muhtemelen erken gelecek dedi. Görüntü öylemiş. ıki hafta sonra çatı muhanesi var. Herşey daha netleşir dedi. Çatın dar gibi dedi, bebeğin iri bebek olmaması iyi dedi. Yoksa normal doğum yapmana izin vermezdim dedi.

Kızlar, şişlik demişsiniz. Bol kalsiyum alın ve magnezyum. Birde portakal şişliği önler.
Bonbolin canım geçmiş olsun. Bazen olabilen bir durummuş. Merak etme bebişin yakında kordon dolanması geçer ins. Çok dikkat et canım kendine.

slm arkadalar tekrar hepinizin kandili mübarek olsun hayirlara vesile olmasini dilerim,benimde bugün doktor randevüm vardi yavrum 2600gr ve46 cm ,ctg de kalp atislari normal ama agri tespit etti,rahim acilmasi yok cok sükür,2 hafta sonra tekrar gidecem....

Canım maşallah bebeğine. Allah nazarlardan saklasın.

selam kandiliniz mübarek olsun cümleten
allahim dualarimizi kabul etsin insallah

refiyecim, fundacimcok sagolun kizlar cümlemizi insallah
zeynep adina cok sevindim canim benim
insallah sonuna kadar bukadar güzel haberler alirsin

gecmis olsun canim hareketlerini takip et azalma olursa hemen doktorunla irtibata gec
sende farkindasin sanirim cok tehlikeli bir durum
ama dualarim seninle canim

canım hoşgeldin öncelikle.bende öyle bi durum yok.yalnız bikaç tanıdığımda olmuştu.normal doğumla sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar.sen zaten bebeğin hareketlerini sayıyosundur.en azınan ne kadar olduğunu biliyosundur canım.hepimiz sağlıkla alsak kucaklarımıza da bebeklerimiz bizi korkutmasalar

canım maşallah kuzucuğuna.demek annesine benzeyip ince uzun olacakmış he....rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmek nasip etsin

slm canım seninde bebişine maşallah.kilosu, boyu gayet iyi.artık drlarımız sık çağırmaya başladılar zaman azaldı.bende her hafta nst ye gircem artık

dünürcüm beni aramışsın canım dayı kızı geldi samsundan bebeğini bakmaya gitmiştik canım.çok tatlı bi görsen masmavi gözler bembeyaz bi bebek.........süt gibi ya.........

günaydın nisan anneleri ve nisan melekleriopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım biz bugün de erkenciyiz hadi uyanın fıstıklarropuyorumnanaktan
günaydın kızlarr.. bu saatte gelip de topiği boş bulmamak ne güzel :))
tuğbcım... iyi haberlerle gel bize inş.. canımcıımm... kaanın hareketlerindeki azalma da büyük ihtimal hareket edebileceği alanın daralmasından kaynaklıdır canımm.. içini ferah tut sen :)

gunaydın herkese
fundacım zeynepcım tuğbacım guzel haberlerle gelırsınız ıns.bız<de kah.yapıyoruz sonra okul on 2 gun Allahım guc ver.

günaydın herkese.........mevlid kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar......
tuğbacığım inşallah herşey iyidir canım benide meraklandrdın şimdi.bende tam yazcaktm ki msj at bana zaten yazmışsın.

nts sonuclarının iyi çıkmasına sevindim canım ufaklıkların yerlerı daraldıkca hareket etemelerıde zorlasıyor biraz malesef
nts sonuclarının iyi çıkmasına sevindim canım ufaklıkların yerlerı daraldıkca hareket etemelerıde zorlasıyor biraz malesef

kızlar hepinize çooookkk teşekkür ederimopuyorumnanaktan dünkü uykusuzluğun ve yorgunluğun üstüne size haberleri verdikten sonra uykuya yenik düştük. o yüzden daha yeni cevap verebiliyorum. kaanın hareketlerini sayıyorum bir yandan da. gün içinde farklı zamanlarda 10 hareket saymam gerekiyomuş aynen sizin dediğiniz gibikaydirigubbakcemile5
bugün uzun bir gün olacak ütüler beni beklerkaydirigubbakcemile3
2 parça ütüler, döner topiğe bakarımkaydirigubbakcemile3

günaydın tuğbacığım.........
bizde şeker ölçümümüzü zamanında yapmak için erken kalkıyoruz...........
bugün baya işin var desene....Allah kolaylık versin canım..........
çok yorma kendini.............

günaydın fundacımm nasılsın canım?
dün azıcık yüksek çıkmış şekerin galiba sıkma canını emi.
şu tüp bebek doktorunla görüşmeni bekliyorum ben dört gözle eminim için çok rahatlayacaktır ondan sonraopuyorumnanaktan

canım bugün nst için gidecektimya öğleden sonra tüp bebek dr um kendi dr umun olduğu hastaneye geliyomuş.şimd, kendi dr umun yanıda muayene edermisiniz diyemem ya.kötü oldu bu......sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek dr um*canım benim şimdi dışarı çıkmam lazım belki öğleden sonra belki dr dönüşü görüşürüz canım.çok yorma kendini tuğbişim.kaanımı yorma .öptük sizi

Günaydın nisan anneleri,kontrolden gelen arkadaşlara maaşallah..iri bebek mevzu bence de göreceli.dogum kg su 2,5-3 kg gecsin yeter bence zaten cok iri bebek saglıklı değil.4 kg yu gecirmemek lazım..son ay herkesde aynı yakınmalar,uykusuzluk,hareketlerin zorlugu korku,endişe,durduk yere aglamalar,az cok herkesde var...

herkesinde bebegini saglıkla dogmasını Allah nasip etsin...bizim kontrol 8 mart..35 hft yı gecse diyorum hep,küvezde kalmasın sonra içim rahatlıycak..kg su da 2,5 üstü olan bebek avantajlı her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…