2010 Nisan Anneleri

fundacım şeker sonuçlarını da bugün gösterceksin değil mi doktoruna?
nst den göktuşun gümbür gümbür kalbini dinle gel emi:asigim:
tamam tatlım çok yormam benimde öğleden sonra kayınvalidem gelcek zaten birlikte yavaş yavaş yaparız artık:1hug:

günaydın canımm inşallah hepimiz 35. haftayı geçelimde küvez riskimiz azalsın diyoruz benimde geçti sayılır 1 hafta daha sıkalım dişimizi diyoz:)
valla şikayetler dediğin gibi aynı canım geceleri artık ağrı sızı olmasa da uyuyamıyorum ben de az kaldı sonu çok güzel olcak inşallahzemuszemus

gunaydın kızlar....
doğum korkusu sarmış dört bir yanımı...diye şarkılar söleyesim geliyo:))))
bu vakte kadar gayet huzurlu geçirdiğim aylarımı,bugunden sonra nası devam ettircem bilmem....
rüyalarımda müsade etmiyo buna zaten,her akşam ayrı bir doğum rüyası....
heheh:))
bu akşamda durup durup hasta bezi alıyordum kendime....
artık oğlumda sıkıldı yeri dar geliyo onada,bende sıkıldım bitmek bilmez bi dokuz aymış....
dün bol bol dua ettim inşlh sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza....
ben kuzey paşayı besliyim gelim kızlar oğlum kaburgalarımı kırcak yoksam.....

günaydın özgecimmm
şarkına bayıldım aynen katılıyorum
bende dün gece doğum rüyası gördüm işin kötü yanıı doğumun başladığını iddia eden kiişi hastanedeki hademeydi, ortada doktorum yoktu falan filan
en beteri bebeğin babası eşim değil abimdi galiba töbe töbeklava:
rüya görmemek için uyumayacam bundan sonra yoksa abuk sabuk rüyalar yüzünden kafayı yicemkaydirigubbakcemile3
hadi afiyet olsun cicim:1hug:

günaydınnn..
bugün canım hiç bişey yapmak istemiyo yaa evde olmak bana yaramadı iyice ağırlaştım.kızlar bişey sorucam iki üç gündür böyle sol kalçama bi ağrı giriyo nerdeyse yürüyemiyorum özelliklede ilk ayağa kalktığım zamanlar sonra yürüdükçe açılıyo sizde de oluyomu bu tür ağrılar?

gunaydın tubacım....
öncelikle sitem etcem sana:))))
evdesin ama sohbetlerinden mahrum kaldık valla,ya arada fırsat bulda msn 'i aç yaw...
hehheh:)))
senin rüyanda baya komikmiş tatlım ya...ben de bikeresinde dayımın benim doğum yapacağım hastanede doktor olduğunu doğuma gireceğini görmştüm.....
ya sorma bu saçmalıklar keşke doğumla ilgili olsa gene gam yemiycem daha ne abzürtlükler var rüyalarımda :)))

gunaydın canım....
benimde canım hiçbişi yapmak istemiyo,eve gideyim bi yemek yapıcam ve yatıcam..
ya benimde kaburgama giren bir sancı var özelllikle sağ tarafa bian geliyo beni soluksuz bırakıyo....
sanırım normal artık sancılar ,kramplar.....

GÜNAYDIN NıSAN ANNELERı.
hayırlı cumalar.inşallah herkes iyidir.
geçmişe göz attım.birçok annnemiz bebişiyle ilgili güzel haberler almış.hepinize kocaman maşallah.alıntı yapamadım kusura bakmayın.o nedenle tek tek isim belirtemiyorum.hafızam bu aralar çok kötü.
buralardayım.haberlere göz atacağım.

az kaldı çoğunu atlattık sayılır artık sabredicez.tek sağlıklı bi şekilde meleklerimize kavuşalımda gece kramplarıda sancılarda geçicek nasıl olsa.bende kalıkıp yemek yapayım eşim öğle yemeklerine geliyo eve,ufff hergün hergün yemek yapmak ne sıkıcı

kızlar öncelikle hepinize hayırlı cumalar ve günaydınlar.
özgecim sağ kaburgamda benimde aşırı ağrı oluyor ve oturtmuyordu.ama benim bebeğim tersti o dönemde şimdi aşağı indi kafası ve çok rahatladım.kasıklarımdaki ağrı bile azaldı.bebeğin ters duruyor olabilir yani kafası havadayken hem kaburga ağrısı yapıyor hemde dönmeye çalışırken kasıklarda ağrı yapıyor.
semmm cim kalça ağrısıda sanırım bel ağrısı gibidir.benimde kalçamdan başlayıp ayaklarıma vurak bir ağrı hep var kızkenden beri.yatakta dönemiyorum bile bazen.ama doktor diyorki hamallık yapıyorsun çok normal bu ağrılar sen yürüyüşüne devam et diyor.

hepınıze gunaydın kıslarrr nasılsınız..bızde doktorumuza gıttıkgeldık cok sükür hersey yolunda kocaman olmus oglusum..2 kg. 43 cm..şaka maka 1.5 ay kaldı kıslar yaa

hepınıze gunaydın kıslarrr nasılsınız..bızde doktorumuza gıttıkgeldık cok sükür hersey yolunda kocaman olmus oglusum..2 kg. 43 cm..şaka maka 1.5 ay kaldı kıslar yaa

maşallah maşallah aman nazar değmesin tontişine kilosuda boyuda iyi.duruşu pozisyonu nasıl doğum için bişey diyormu doktor

canım gunaydın....
ben 31.haftamda kontrole gittiğimde bebek dönmüştü....
normal doğum için uygun pozisyona gecmeye başlamıştı....
hatda bende bu kaburgamdaki baskıyı sorduğumda ,sağ kaburgamda ayaklarının olduğunu,başınında sol yanda rahime yakın olduğunu sölemişti doktorum....
ben kaburgamda ve göğüs kafesimde duyduğum baskıyı anlatamam sana...
nefes alırken bile zorlanıyorum....
dün akşam gene ayaklarını sevdik oğluşumun derim okadar incelmişki resmen bir parmağım kadar ayacığı....
beni bebişimin tekmleri zorluyor sanırsam....

canım maşlh oğluşuna valla kocaman olmuş bende en son gittiğimde 1.600 gramdı ....
merak ediyorum şimdi ne kadra oldu,pazartesi gideceğim bende kısmetse....
ayyy ewt ya artık zaman gecsin artık ben oğlumu çok özledim....
eminimki oda beni özledi:))))))

maşallah bebişe.hayırlısıyla hayırlı zamanda kucaklarımıza almamız dileğiyle...

yaaaaaaaa biz hiç ayaklarını falan farkedemiyoruz ama ya.çok güçlü vuruşları oluyor ama ayaklarını hissedemiyorum.derim benimde inceldi zaten çok göbüşlü değildim hamilelikten önce şimdide derim ince.o kadar bakıyouruz ama.elimi falan koyuyorum parmaklarını falan hiç hissedemedik.belki benimkinin boyu kısadır kıvrılmıştır yavruşum içerde kalmıştır ayakları ondan hissedemiyoruzdur.son aylara doğru ama olucaktır işallah.

ruzenincim biz senle aynımız ya.yoksa bu tickerlarda bir problemmi var.evet canım benimkinde var.cumartesi 33 hafta olması lazım benim.bu ticker geri kalmış.sırnaşık şey

günaydın kızlar,

nasılsınız? ben de sabah gittim diyetisyenin istediği tahlilleri verdim. akşam da gidicem bakalım. gelsin listeler, yasaklar,...açlık şekerim de 94 çıktı. iyi aslında ama..bakalım ne olacak.
semmm o ağrılar bende de var. hatta herkes her türlü ağrısını bana sorabilir.kalça ve popo ağrısı mükemmel. özellikle dediğin gibi yatar vaziyette iken. sonra açılıyo.kaburgalarımın acısından iki yana da yastık koyarak yatıyorum.bide başımın altında iki yastık.oturur gibi yatıyorum yoksa uyku yok. o yüzden ağırlık ister istemez popya veriliyo. sonuç:ağrı :)))

özge senin oğluşunla benim kızım aynı pozisyonda yatıyolar.:))))) sağ kaburgamın acısından nefes alamıyom ben de.uzun süredir de bu pozisyonda valla.o zamn senin karnında benim gibi düşük yani aşağıda.herkes normal yaparsın diyo. hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…