2010 Nisan Anneleri

ben ellerini değilde ayaklarını çok rahat farkediyrum ,hatda gecen eşim öle şaşırdıki minicikti....ben her akşam o minik ayakları seviyorum...boyunu unuttum valla ne kadardı ama benim bebeğim hem zayıf hemde minyon tipli....karnım çok ufak benim yazk yavrum sığamıyo içeri demekki yeri çok dar....
derimden içerisi görncek zaten artık ....
bi ara elini hisseder oldum ama genellikle ayakları ve poposu çok net hissediliyo.....

maşallah maşallah aman nazar değmesin tontişine kilosuda boyuda iyi.duruşu pozisyonu nasıl doğum için bişey diyormu doktor

sagol canım benım...bası sol tarafımda yanda hafıf dönmus .dogum ıcın sezeryan dıyor büyük bı ıhtımalle oda yaşımdan dolayı bakalım ama beklıycez tabı son zamana kadar

günaydın kızlarr.. sabah işlerimi bitirip ,kaynanamıda eltimle dr.a gönderip size koştum :))) nasılsınız bakalım? umarım herkes iyidirr.. bu arada cumanız da mübarek olsun...

biz bi geçmişe yolculuk yapalaım...

ayy canım benım yaaa ne guzel farkedıyosunuz masallah guzel ogluna...allahım nazarlardan saklasın.

masallah onaaa...ayy bızde farkedebılecekmıyızkı acaba

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. benim bugün işyerimde son çalışma günüm aslında ama ben yarın dr la konuşup 2 hafta daha çalışmaya çalışıcam en azında işe gelip gitmeye. doğumdan sonraya 2 hafta atabilirim böylece. bakalım hayırlısı. sizler nasılsınız?

erkflz, deniz gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlere. ne güzel de büyümüşler maşallah.

canım merak etme geçen gün bi arkadaş daha yazmıştı kim hatırlamıyorum ama bir kere dolanma allah korusun çok önem teşkil etmiyomuş 2. si biraz dikkat gerektiriyomuş anlatmıştı baya. ama sen dikkat et hareketleri say allahın izniyle bişeycik olmıcak hiçbirimin bebeğine sağ salim doğacaklar

günaydın kızlar.

günaydın sana da tatlım.

hadi canım ciddi misin? ayyyy maşallah ben sadece yan yattığında oluşan sertlikten dolayı kalçasını hissediyorum. bi de başı aşağıda olduğundan artık yukarıdaki hareketlerin ayaklarından olduğunu tahmin ediyorum

canım benim valla ne desen haklısın evdeyim ama bebişimin hazırlıklarıyla uğraşıyom, yalnız zor oluyo, valla böyle planlamamıştık kayınvalidem ekti benikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyseki bugün dönüyo aylak günlerime dönerim bende heraldekaydirigubbakcemile3
desene rüyalarımızı yazsak kitap olurkaydirigubbakcemile3

hepınıze gunaydın kıslarrr nasılsınız..bızde doktorumuza gıttıkgeldık cok sükür hersey yolunda kocaman olmus oglusum..2 kg. 43 cm..şaka maka 1.5 ay kaldı kıslar yaa
maşallah canımcım kocaman oğluşuna
ayyy özgecimmm hamileliğimin başlarında doktorum benle alay etmişti normalde bayanlarda 2-2.5 cm olan yağ dokusu sende 4 cm civarında demişti.kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben ne kadar hevesle oğlumun elini ayağını görmeyi beklesemde çıkmıyo bi türlü. ayaklarını ellerini veya dirseğini dayadığı zaman elimize hissediyoz ama şeklini ve ne olduğunu anlamak mmkün oluyo malesef bende çok istiyom ayacığını dayasın seveyim diye :asigim:
bu arada kuzey beyin o ayaklarını ve poposunu yerim ben yaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:

anneeee canım yaa 2 hafta dahamı çalışacaksın maşallah sana valla ben dayanamadım 2 hafta önce bıraktım işi sana maşallah canım

günaydın canım arkadaşlarım:))
hafta başından belli evde durmuyoruz:)
ilk üç gun eskı iş yerımde çalıştım yardım ettım..
dun gezmeye gıttık oğluşumla..
bugunde az önce annem aradı teyzeme gıdıyorlarmış
benıde çağırdılar bende gececeğim şimdi:)

bu arada kızlar salı gunu dayanamayıp farklı bır
doktora gıttım oğlumu çok özlemıştım.. benım muayene zamanım mart basıydı cunku..

33+6 da oğluşum 2,300 gr olmuş.. bana az geldi.doktor ıyı haftasına göre dedı ama
en guzelıde doğum pozisyonunu almışız.. eger bır aksılık çıkmazsa normal doğum görünüyor şuan buda benım en cok ıstedıgım seydı:))))
70 kılo olmuşm((( ıns doğuma kadar cok almam.. benden sımdılık bu kadar

maşallah canım bebeğine.. sağlıkla zamanında gelsin inş..
slm arkadaşlar benimde bugün doktor randevüm vardi yavrum 2600gr ve46 cm ,ctg de kalp atislari normal ama agri tespit etti,rahim acilmasi yok cok sükür,2 hafta sonra tekrar gidecem....
maşallah canım yavruna... çok iyi kilosu ve boyu.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
opuyorumnanaktan kolay gelsin.. çok yorma cnım kendinii..
bugünlerdebende de bi temebllik var ki sorma gitsin.. ütülerim duruyo daha.. çarşaflar yıkanalı 1 hafta oldu hala ütülenip kaldırılıcak ortalıktan bilmiyorumkismile o ağrı aynen bende de var canım.. ama seninki gibi tek bacağımı değil de kalçamdan tam kuyruk sokumumun ordan iki bacağımı birden kasıyo resmen.. ve biraz yürüyünce geçiyo..
hepınıze gunaydın kıslarrr nasılsınız..bızde doktorumuza gıttıkgeldık cok sükür hersey yolunda kocaman olmus oglusum..2 kg. 43 cm..şaka maka 1.5 ay kaldı kıslar yaa
maşallah canım bebeğine.. sağlıkla zamanında gelsin inşalahh... bizim 33 günümüz kaldı inş.. ohaoldumsmile
opuyorumnanaktan günaydın canımm.. idare edebilecek misin 2 hafta daha.. tabi iyi olur doğum sonrasına2 hafta atmış olman ama seni çok zorlamıcaksa ...

Son düzenleme:
sedacım.. maşalah canım oğluşuna... kızz iyi kilosu bence... benim oğluşum 33+1 de 2,145 gr . dı.. ve drumuz iyi dedi.. maşallah hepsine canım.. sağlıkla gelsinlerde 2.5 kg. geçmesi yeter li bence... yeterki sağlıklı olsunlarr...

canım boyun kaç cm benim boy 158-160 arası bende 67 kilo oldum ama bakıyorum vücudum aynı yani pantolonlar falan aynı bacak ve kalçadan değilde bebekten aldım galiba yani işallah öyledir.ayda 3 kilo falan alıyorum doktor çok hızlı gidiyorsun falan dedi ama bilmiyorum artık.

anneeee canım yaa 2 hafta dahamı çalışacaksın maşallah sana valla ben dayanamadım 2 hafta önce bıraktım işi sana maşallah canım

işim çok ağır değil tuğbacım. sağolsunlar yorulduğumda iyi hissetmediğimde eve de gönderiyorlar yani sadece oturduğu yerden iş yapacağım için çok ağrım sızım olmazsa 2 hafta 2 haftadır napalım sonrası için hem izin hem para lazım tatlım. herşey oğlum için :ecrin_bebek: dr la konuştum çalışabilir raporu aldıktan sonra eğer vazgeçersen yada uygun görülmezse değiştirebiliyormuş bakalım denicem canım ya.

maşallah sedacım sana da oğluna da dr iyi dediyse iyidir güzelim meraklanma keyfini çıkar.

sağol canım benimm.. ıns hep böyle sağlıklı haberlerını alırız... canım ya banada doktor ıyı dedı ama burda kı coğu arkadasın bebeklerıne bakınca benımkı bana zayıf gelıyor:)) besleyemıyorum mu acaba dıyorum:) dedıgın doğru 2,500 kıloyu gecsınlerde ıns...gerısı önemlı degıl..

canım benım boyumda o cıvarlarda. ama pantolonlarım felan olmuyor.. önceden 36 bendendım.. sımdı gıremıyorum içlerine imkansız:))

sağol canımcım.. ıns hep guzel haberlerle dönerız ..:1hug:

maşallah bebişe.
bugünlerde herkes güzel haberlerle geliyor doktordan.darısı başımıza inşallah.sanada iyi gezmeler bu arada canımboshayallersmile

refişimmm canımmm benimmm aşk olsun sende mi sitem edicen bana:kedi: topiğin en kaçak annesi oldum ama bi sor niyeeekaydirigubbakcemile3
büyük bir panikle oğluşumun hazırlığını yapıyom doğal olarak da geri kalan zamanlarda belimi dinlendiriyom ama en zoru bitti bi tek ütülerim kaldı, sonradaaa çantamızı hazırlarızkaydirigubbakcemile2
kayınvalidemle nöbetleşe yaparız, hatta o eskisi gibi yemeği mutfağı devralsa yeter bana.
eda hanım nasıl yerim ben onu neler yapıyo bakalım:asigim:
annee canım işinin hafif olmasına sevindim canım benim de işim çok haffiflemişti son zamanlarda ama aklım hazırlıklarda kalınca duramadım büro bana dar geldi:roflol:
ilke nur canım maşallah bebeğinin kilosu gayet iyi benimde 33. haftada 2114 gramdı (14 gramı kaanın pipisi:dance:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…