yaaaaaaaa biz hiç ayaklarını falan farkedemiyoruz ama ya.çok güçlü vuruşları oluyor ama ayaklarını hissedemiyorum.derim benimde inceldi zaten çok göbüşlü değildim hamilelikten önce şimdide derim ince.o kadar bakıyouruz ama.elimi falan koyuyorum parmaklarını falan hiç hissedemedik.belki benimkinin boyu kısadır kıvrılmıştır yavruşum içerde kalmıştır ayakları ondan hissedemiyoruzdur.son aylara doğru ama olucaktır işallah.
maşallah maşallah aman nazar değmesin tontişine kilosuda boyuda iyi.duruşu pozisyonu nasıl doğum için bişey diyormu doktor
canım gunaydın....
ben 31.haftamda kontrole gittiğimde bebek dönmüştü....
normal doğum için uygun pozisyona gecmeye başlamıştı....
hatda bende bu kaburgamdaki baskıyı sorduğumda ,sağ kaburgamda ayaklarının olduğunu,başınında sol yanda rahime yakın olduğunu sölemişti doktorum....
ben kaburgamda ve göğüs kafesimde duyduğum baskıyı anlatamam sana...
nefes alırken bile zorlanıyorum....
dün akşam gene ayaklarını sevdik oğluşumun derim okadar incelmişki resmen bir parmağım kadar ayacığı....
beni bebişimin tekmleri zorluyor sanırsam....
ben ellerini değilde ayaklarını çok rahat farkediyrum ,hatda gecen eşim öle şaşırdıki minicikti....ben her akşam o minik ayakları seviyorum...boyunu unuttum valla ne kadardı ama benim bebeğim hem zayıf hemde minyon tipli....karnım çok ufak benim yazk yavrum sığamıyo içeri demekki yeri çok dar....
derimden içerisi görncek zaten artık ....
bi ara elini hisseder oldum ama genellikle ayakları ve poposu çok net hissediliyo.....
İyi akşamlar anneler, herkes sanırım aşkı mennu izliyor.
Kızlar biz doktordan geldik. Maşallah bebeğim çok iyi kilo almış.Satta uyuyor kilosu. Boyu uzunmuş. Doktorumuz sana benzeyecek zayıf ve uzun olacak dedi. :asigim: Babamızda öyle zaten.
Bu arada 37 den sonra doğumu bekleyeceğiz. Muhtemelen erken gelecek dedi. Görüntü öylemiş. İki hafta sonra çatı muhanesi var. Herşey daha netleşir dedi. Çatın dar gibi dedi, bebeğin iri bebek olmaması iyi dedi. Yoksa normal doğum yapmana izin vermezdim dedi.
Kızlar, şişlik demişsiniz. Bol kalsiyum alın ve magnezyum. Birde portakal şişliği önler.
Bonbolin canım geçmiş olsun. Bazen olabilen bir durummuş. Merak etme bebişin yakında kordon dolanması geçer ins. Çok dikkat et canım kendine.
slm arkadalar tekrar hepinizin kandili mübarek olsun hayirlara vesile olmasini dilerim,benimde bugün doktor randevüm vardi yavrum 2600gr ve46 cm ,ctg de kalp atislari normal ama agri tespit etti,rahim acilmasi yok cok sükür,2 hafta sonra tekrar gidecem....
merhaba arkadaşlar, ben de nisan annesiyim 34+1 haftalık
pazartesi doktora gitmiştim ve hep çok iyi giden hamileliğimde ilk kötü haberi aldım, bebeğimin boynuna kordon dolanmışbu nedenle doktorum benim her hafta gelmemi istedi ve bebeğin hareketlerini saymamı istedi....kötü bir durum olmadığını ancak doğumda zorluk yaşanacağından bahsetti...
bu konuda fikri olanlar var mı veya benimle aynı durumu yaşayanlar?
günaydın kızlar.
ben ellerini değilde ayaklarını çok rahat farkediyrum ,hatda gecen eşim öle şaşırdıki minicikti....ben her akşam o minik ayakları seviyorum...boyunu unuttum valla ne kadardı ama benim bebeğim hem zayıf hemde minyon tipli....karnım çok ufak benim yazk yavrum sığamıyo içeri demekki yeri çok dar....
bi ara elini hisseder oldum ama genellikle ayakları ve poposu çok net hissediliyo.....
canım benim valla ne desen haklısın evdeyim ama bebişimin hazırlıklarıyla uğraşıyom, yalnız zor oluyo, valla böyle planlamamıştık kayınvalidem ekti benikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyseki bugün dönüyo aylak günlerime dönerim bende heraldekaydirigubbakcemile3gunaydın tubacım....
öncelikle sitem etcem sana:))))
evdesin ama sohbetlerinden mahrum kaldık valla,ya arada fırsat bulda msn 'i aç yaw...
hehheh:)))
senin rüyanda baya komikmiş tatlım ya...ben de bikeresinde dayımın benim doğum yapacağım hastanede doktor olduğunu doğuma gireceğini görmştüm.....
ya sorma bu saçmalıklar keşke doğumla ilgili olsa gene gam yemiycem daha ne abzürtlükler var rüyalarımda :)))
maşallah canımcım kocaman oğluşunahepınıze gunaydın kıslarrr nasılsınız..bızde doktorumuza gıttıkgeldık cok sükür hersey yolunda kocaman olmus oglusum..2 kg. 43 cm..şaka maka 1.5 ay kaldı kıslar yaa
ayyy özgecimmm hamileliğimin başlarında doktorum benle alay etmişti normalde bayanlarda 2-2.5 cm olan yağ dokusu sende 4 cm civarında demişti.kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben ne kadar hevesle oğlumun elini ayağını görmeyi beklesemde çıkmıyo bi türlü. ayaklarını ellerini veya dirseğini dayadığı zaman elimize hissediyoz ama şeklini ve ne olduğunu anlamak mmkün oluyo malesef bende çok istiyom ayacığını dayasın seveyim diye :asigim:ben ellerini değilde ayaklarını çok rahat farkediyrum ,hatda gecen eşim öle şaşırdıki minicikti....ben her akşam o minik ayakları seviyorum...boyunu unuttum valla ne kadardı ama benim bebeğim hem zayıf hemde minyon tipli....karnım çok ufak benim yazk yavrum sığamıyo içeri demekki yeri çok dar....
Kızlar biz doktordan geldik. Maşallah bebeğim çok iyi kilo almış.Satta uyuyor kilosu. Boyu uzunmuş. Doktorumuz sana benzeyecek zayıf ve uzun olacak dedi. :asigim: Babamızda öyle zaten.
Bu arada 37 den sonra doğumu bekleyeceğiz. Muhtemelen erken gelecek dedi. Görüntü öylemiş. ıki hafta sonra çatı muhanesi var. Herşey daha netleşir dedi. Çatın dar gibi dedi, bebeğin iri bebek olmaması iyi dedi. Yoksa normal doğum yapmana izin vermezdim dedi.
.
slm arkadaşlar benimde bugün doktor randevüm vardi yavrum 2600gr ve46 cm ,ctg de kalp atislari normal ama agri tespit etti,rahim acilmasi yok cok sükür,2 hafta sonra tekrar gidecem....
opuyorumnanaktan kolay gelsin.. çok yorma cnım kendinii..kızlar hepinize çooookkk teşekkür ederimopuyorumnanaktan dünkü uykusuzluğun ve yorgunluğun üstüne size haberleri verdikten sonra uykuya yenik düştük. o yüzden daha yeni cevap verebiliyorum. kaanın hareketlerini sayıyorum bir yandan da. gün içinde farklı zamanlarda 10 hareket saymam gerekiyomuş aynen sizin dediğiniz gibikaydirigubbakcemile5
bugün uzun bir gün olacak ütüler beni beklerkaydirigubbakcemile3
2 parça ütüler, döner topiğe bakarımkaydirigubbakcemile3
bugünlerdebende de bi temebllik var ki sorma gitsin.. ütülerim duruyo daha.. çarşaflar yıkanalı 1 hafta oldu hala ütülenip kaldırılıcak ortalıktan bilmiyorumkismile o ağrı aynen bende de var canım.. ama seninki gibi tek bacağımı değil de kalçamdan tam kuyruk sokumumun ordan iki bacağımı birden kasıyo resmen.. ve biraz yürüyünce geçiyo..günaydınnn..
bugün canım hiç bişey yapmak istemiyo yaa evde olmak bana yaramadı iyice ağırlaştım.kızlar bişey sorucam iki üç gündür böyle sol kalçama bi ağrı giriyo nerdeyse yürüyemiyorum özelliklede ilk ayağa kalktığım zamanlar sonra yürüdükçe açılıyo sizde de oluyomu bu tür ağrılar?
hepınıze gunaydın kıslarrr nasılsınız..bızde doktorumuza gıttıkgeldık cok sükür hersey yolunda kocaman olmus oglusum..2 kg. 43 cm..şaka maka 1.5 ay kaldı kıslar yaa
opuyorumnanaktan günaydın canımm.. idare edebilecek misin 2 hafta daha.. tabi iyi olur doğum sonrasına2 hafta atmış olman ama seni çok zorlamıcaksa ...günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. benim bugün işyerimde son çalışma günüm aslında ama ben yarın dr la konuşup 2 hafta daha çalışmaya çalışıcam en azında işe gelip gitmeye. doğumdan sonraya 2 hafta atabilirim böylece. bakalım hayırlısı. sizler nasılsınız?
hamileliğimin başlarında doktorum benle alay etmişti normalde bayanlarda 2-2.5 cm olan yağ dokusu sende 4 cm civarında demişti.kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben ne kadar hevesle oğlumun elini ayağını görmeyi beklesemde çıkmıyo bi türlü. ayaklarını ellerini veya dirseğini dayadığı zaman elimize hissediyoz ama şeklini ve ne olduğunu anlamak mmkün oluyo malesef bende çok istiyom ayacığını dayasın seveyim diye :asigim:[/B][/COLOR]
kaydirigubbakcemile3 ayyy benim kaç santim acaba yağlarım kaydirigubbakcemile3 hıı ... bide utanmadan diyosun 2hafta oluyo çıkalı işten diye... 2 haftada kaç kere girdin de muhabbete katıldın ayoll :roflol:
günaydın canım arkadaşlarım:))
hafta başından belli evde durmuyoruz:)
ilk üç gun eskı iş yerımde çalıştım yardım ettım..
dun gezmeye gıttık oğluşumla..
bugunde az önce annem aradı teyzeme gıdıyorlarmış
benıde çağırdılar bende gececeğim şimdi:)
bu arada kızlar salı gunu dayanamayıp farklı bır
doktora gıttım oğlumu çok özlemıştım.. benım muayene zamanım mart basıydı cunku..
33+6 da oğluşum 2,300 gr olmuş.. bana az geldi.doktor ıyı haftasına göre dedı ama
en guzelıde doğum pozisyonunu almışız.. eger bır aksılık çıkmazsa normal doğum görünüyor şuan buda benım en cok ıstedıgım seydı:))))
70 kılo olmuşm((( ıns doğuma kadar cok almam.. benden sımdılık bu kadar
anneeee canım yaa 2 hafta dahamı çalışacaksın maşallah sana valla ben dayanamadım 2 hafta önce bıraktım işi sana maşallah canım
doktora gıttım oğlumu çok özlemıştım.. benım muayene zamanım mart basıydı cunku..
33+6 da oğluşum 2,300 gr olmuş.. bana az geldi.doktor ıyı haftasına göre dedı ama
en guzelıde doğum pozisyonunu almışız.. eger bır aksılık çıkmazsa normal doğum görünüyor şuan buda benım en cok ıstedıgım seydı:))))
sedacım.. maşalah canım oğluşuna... kızz iyi kilosu bence... benim oğluşum 33+1 de 2,145 gr . dı.. ve drumuz iyi dedi.. maşallah hepsine canım.. sağlıkla gelsinlerde 2.5 kg. geçmesi yeter li bence... yeterki sağlıklı olsunlarr...
canım boyun kaç cm benim boy 158-160 arası bende 67 kilo oldum ama bakıyorum vücudum aynı yani pantolonlar falan aynı bacak ve kalçadan değilde bebekten aldım galiba yani işallah öyledir.ayda 3 kilo falan alıyorum doktor çok hızlı gidiyorsun falan dedi ama bilmiyorum artık.
işim çok ağır değil tuğbacım. sağolsunlar yorulduğumda iyi hissetmediğimde eve de gönderiyorlar yani sadece oturduğu yerden iş yapacağım için çok ağrım sızım olmazsa 2 hafta 2 haftadır napalım sonrası için hem izin hem para lazım tatlım. herşey oğlum için :ecrin_bebek: dr la konuştum çalışabilir raporu aldıktan sonra eğer vazgeçersen yada uygun görülmezse değiştirebiliyormuş bakalım denicem canım ya.
maşallah sedacım sana da oğluna da dr iyi dediyse iyidir güzelim meraklanma keyfini çıkar.
maşallah canım bebeğine.. sağlıkla zamanında gelsin inş..
maşallah canım yavruna... çok iyi kilosu ve boyu.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
opuyorumnanaktan kolay gelsin.. çok yorma cnım kendinii..
bugünlerdebende de bi temebllik var ki sorma gitsin.. ütülerim duruyo daha.. çarşaflar yıkanalı 1 hafta oldu hala ütülenip kaldırılıcak ortalıktan bilmiyorumkismile o ağrı aynen bende de var canım.. ama seninki gibi tek bacağımı değil de kalçamdan tam kuyruk sokumumun ordan iki bacağımı birden kasıyo resmen.. ve biraz yürüyünce geçiyo..
maşallah canım bebeğine.. sağlıkla zamanında gelsin inşalahh... bizim 33 günümüz kaldı inş.. ohaoldumsmile
opuyorumnanaktan günaydın canımm.. idare edebilecek misin 2 hafta daha.. tabi iyi olur doğum sonrasına2 hafta atmış olman ama seni çok zorlamıcaksa ...
hamileliğimin başlarında doktorum benle alay etmişti normalde bayanlarda 2-2.5 cm olan yağ dokusu sende 4 cm civarında demişti.kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben ne kadar hevesle oğlumun elini ayağını görmeyi beklesemde çıkmıyo bi türlü. ayaklarını ellerini veya dirseğini dayadığı zaman elimize hissediyoz ama şeklini ve ne olduğunu anlamak mmkün oluyo malesef bende çok istiyom ayacığını dayasın seveyim diye :asigim:[/B][/COLOR]
kaydirigubbakcemile3 ayyy benim kaç santim acaba yağlarım kaydirigubbakcemile3 hıı ... bide utanmadan diyosun 2hafta oluyo çıkalı işten diye... 2 haftada kaç kere girdin de muhabbete katıldın ayoll :roflol:
ay ne güzel ya 33 gün. geçermi bana da 57 gün acaba hayırlısıyla sağlıkla? gerçi 200 küsür günmü geçti noldu heralde bu da geçer bilmiyorumkismile
bu arada denicem refiyecim bakalım kendimi kötü hissedersem gider değiştiririm raporumu. umarım bi aksilik olmaz da öyle böyle 2 hafta daha bitirmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?