2010 Nisan Anneleri

bende yemeği ocağa koydum geldim...
o pişşin bende azcık aylaklık yapim...
sonra belki azcıkın uyurum....
havada yağmurlu tam uyku havası....
aslında diyorum şöle hoş bir filim açsam ve yağmurlu havada sinema keyfimi yapsam......

yaaa valla yap canım ne güzel karnınıda doyur şöyle mis gibi.ben 37. haftaya kadar çalışcam.1 haftası gitti 4 haftam kaldı.sadece oturuyorum amaçokda sıkılıyorum şal örüyorum onu getiriyorum arada onu örüyorum.bugün işler var diye onuda getirmedim ama çok sıkıldım valla ha.günler geçmek bilmedi gibi geliyor.bebeişime hazırlık yapayım diyorum onunda işi kalmadı nerdeyse.bi çanta hazırlanacak hepsi o kaldı.neyseki annem yanıma geldi 15 gündür o varda rahatım.ama iş sıkıyor artık insanı evde olmak istiyorum.yada çarşılarda gezmek...

valla kızlar artık çalışmak beni acayip yoruyordu birde wc olayını işyerinde çözemiyorum....iki müşteri için ayağa kalksam üçüncüde üşeniyordum...
şimdi ense yapmak süpermiş....
bide işyerinde insan yapacak bişi bulamıyo sandalye tepesinde belim ağrıyo....
evde bi dünya işim var hangisinin ucundan tutayım bilmiyorum tek yapmam bide ....
annem gelcek öle....benim daha hastne çantam bile hazır değil...amma rahatlık çöktü üstüme yaw....

saolasın şeymacığım canım güzel dileklerin için bitanemopuyorumnanaktan

canım maşallah canım demek zayıf ve uzun boylu olacak bebişimiz canım 41 kere maşallah canım benim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günler artık çok yakın inşallah canım sağlıcakla gelsinlerde gerisi mühim değilolumunekankayizsmile

canım benim çok saolasın bitanem opuyorumnanaktan

dünürcüm beni aramışsın canım dayı kızı geldi samsundan bebeğini bakmaya gitmiştik canım.çok tatlı bi görsen masmavi gözler bembeyaz bi bebek.........süt gibi ya.........
aradım hemde ne arama ayy çok merak ettim canım dün akşam seni telefonu açmayınca anam dedim bu kız dışarı çıkmaz dedim neyse canım sohbet edecektim azıcık telefonda azıcık dediğimiz 1 saati buluyo ama neyse:)))inşallah canım bugün güzel haberlerle geliceksin canım benimboshayallersmile

canım ne kalçasıda ne poposu valla sabahları artık desteksiz kalkamıyorum canım sonunda kapıya bir ip bağlayacağım onuda yanımda dursun öyle kalkıcam bizim adam garibim beni taşıyo nerdeyse ama benim sabahları felaket oluyorum zaten uykularım paramparça müslümgürsesin şarkısını söylüyorum paramparçaaaa ağır ağır ....:roflol::çok üzgünüm:

maşallah sedacığım maşallah 41 kere rabbim nazarlardan korusun canım benim demek doğum pozisyonu falan alınmış çok güzel bir haber benim kızda doğum pozisyonunu almıştı ama kilolu olcağı için doktorum sezeryan gibi gözüküyo dedi şimdilik yine bişey demiyorum dedi bakalım hayırlısıyla alaımda kucağımıza hiç mühim değil canımboshayallersmile

bu arada kızlar hepinizin cuması mübarek olsun dün gece yapmış olduğunuz ibadetleri duaları kabul eğlesin rabbim inşallah

ya kızlar kimin 33 günü kalmış merak ettim ben
:lepi: hihoyyyt :teytey: delikafadulden benimm canımm.. 30-31 martta alıcak dr.umuz bebeğimi... enn geç 2 nisaan hihoyyyt ama 31 mart diyorum demişti en son.. bakalım yarın kesinleşicek inş.. hayırlısı canım hepimiz içinn :Saruboceq:
canımmm çok yorma sen kendini yine de.. dinlen sık sık.. latife yapıyorum canımcım yaa.. ama eskiye nazaran bayaaca bir fark var onu da sölemeden geçmiiim kaydirigubbakcemile3 inşallah kaıynvaliden yine eski günlerdeki gibi evine işlerine döner de tez zamanda.. sen de accık rahat nefes alırsın canımm.. eda hanım da gayett iyi teyzesii.. okuldan eve evden okula gidip geliyo işte :)) tek meşgalesi dersleri.. herşey iyi allaha şükür şimdilik.. kardeşini dilinden düşürmüyo.. sürekli seviyoo.. :asigim: hayaller kuruyo ama inş.. doğduğunda kıskanmaz canım yaa.. tek düşüncem o.. bilmiyorumkismile kızz bizim oğlanlar aynı kilolarda mı gidiyo yoksaa :)) biz de 33+1 de 2,145 gr.dık (2,100 gr. utku bey.. kalanı pipisi demiyim ama demi :)) hahahehe)
ama tabi siz bizden ilerdesiniz o ayrı konu.. :)))

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı canım tüpbebek olduğu içinmi erken olucak.bende açıkçası benimkinin bana 1 nisan şakası yapacağını düşünüyorum.söyleye söyleyede lacak bu gidişle normal doğum 15 nisan gibi ama kısmet tabi.işallah problemsiz gerçekleşir herşey gönlünce olur canım.

slm kızlar

herkesin cuması mübarek olsun
bu aralar bebeğin hareketleri azaldı ya sizdede öyle olan varmı hareket ediyor ama az ve zayıf hareketleri acaba bi sorunmu var yoksa normalmi bu zamanlar için

ben geldim.yemek yedim.kahvaltıda etmemiştim zaten.kendime geldim.
bebegcim doktor senin tahmini doğum tarihini usg değerlerine göremi verdi?yoksa sata göremi?önceden biz senle aynıydıkta.benim en son 10 nisan dedi.benimde sezeryan.

atalacığım seninkidemi tüp bebk canım ayyy ben yeni öğreniyorum o zamn nisan annelerinde baya bir var tüp bebiş canım sen daha önce tüp bebk bölümündede olıuyormuydu temmuz gibi sarımeleği hatırladımda canım senide aslında nickin hiç yabancı gelmiyo

atala.. :) yok canımcıım.. kızım sezeryanla doğmuştu çünkü.. o yüzden dr.um bunu da sezeryanla alıcak.. normal yoldan kaldı oğluşum da şükür..

gerçi 7 yıl geçti aradan.. kızım 7 yaşında :) ama yine de riske girmeyelim dedi dr.umuz.. hakkımızda hayırlısı artık hepimiziin...

avukatçıım... canım sata göre değill.. biz 10 gün önde görünüyoruz usg ye göre.. yani usg ye göre 9 nisan görünüyo 40 haftamızın dolumu.. biz de 38+5 de sezeryanla alınıcaz...

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız bakalım umarım bebişler ve anneler iyidir.benimde doktor kontrolüm var yarın.geçmişe bakınca korktum biraz kötü haberlerde var.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

slm kızlar

bu aralar bebeğin hareketleri azaldı ya sizdede öyle olan varmı hareket ediyor ama az ve zayıf hareketleri acaba bi sorunmu var yoksa normalmi bu zamanlar için

canım az hareket etmesi normal.çünkü büyüyorlar.doktorum ilk oğlumda bana önceleri günde değişik zamanlarda 20 kez hareket etmesi gerekiyor derken,son ay 10 kez hareket etmesi gerek demişti.

slm kızlar

slm canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar annesi artık büyüyo bebişler hergün biraz daha yerleri daralıyo bebişlerimizin canım ondan artık nadir hissedeceğiz o çok sert hareketlerini canım benim günde 10 kere hareket ettimi o gün normal say canım doktoruna gidince danışırsın oda söyler sana zaten offf doktor dedimde adamı daha dün gördüm gelmişken gel seni bir ultrasyona alalım deseydide kızımı görseydim şimdi teeee 16sını bekleyeceğim ama iyi olacak doğuma yengem geliyo 16sından önce gel dedim gelecek benim ikinci annem diyorum ona aramızdaki 6 yaş fark var ama öyle benim için olumunekankayizsmile

zelihacığım hoşgeldin canım nasılsın aman aklına kötü şeyler getirme canımrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah

avukatçım... benim sat 10 temmuz canım.. 16 nisan çıkıyo hesaplamalarda.... sata göre bugün 32+4 olmamız lazım ama biz usg ye göre hep 10 gün ilerdeyiz 3 aydır.. bugün itibariyle 34+0 ız.. bu arada ticker da 1 gün ilerdeymiş.. şimdi farkettim :)))

anladım canım.ok o zaman bizimki şimdilik normal zamanında seyrediyor.aman zamanında gelsin.benim mart 30 da duruşmam var.ona girmem gerek.sonra istediği zaman gelsin beyefendi.
mrb kızlar nasılsınız bakalım umarım bebişler ve anneler iyidir.benimde doktor kontrolüm var yarın.geçmişe bakınca korktum biraz kötü haberlerde var.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

merhaba hoşgeldin canım.güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canım az hareket etmesi normal.çünkü büyüyorlar.doktorum ilk oğlumda bana önceleri günde değişik zamanlarda 20 kez hareket etmesi gerekiyor derken,son ay 10 kez hareket etmesi gerek demişti.

saolun kızlar saymıyorum ama sayarım bundan sonra insan endişeleniyor ne de olsa bende doktorumu değiştirdim cumayı beklicem bebeğimi görmek için bakalım ne dicek yeni doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…