bende yemeği ocağa koydum geldim...
o pişşin bende azcık aylaklık yapim...
sonra belki azcıkın uyurum....
havada yağmurlu tam uyku havası....
aslında diyorum şöle hoş bir filim açsam ve yağmurlu havada sinema keyfimi yapsam......
annee canım işinin hafif olmasına sevindim canım benim de işim çok haffiflemişti son zamanlarda ama aklım hazırlıklarda kalınca duramadım büro bana dar geldi:roflol:
neyseki ben 7. aya girdiğim zamanlarda herşeyi yıkayıp ütüledim sonra sonra da çantalarımızı hazırladım çok şükür o tarz işlerim kalmadı ama doğumdan önce dinlenmek de gerekiyomuş canım vücudun yorgun girmemesi daha iyiymiş o yüzden 2 hafta çalışıcam yoksa toplamı 5 hafta çalışabilirim.
ya kızlar kimin 33 günü kalmış merak ettim ben
bebeg83 ( yani refiyenin) canım
bende yemeği ocağa koydum geldim...
o pişşin bende azcık aylaklık yapim...
sonra belki azcıkın uyurum....
havada yağmurlu tam uyku havası....
aslında diyorum şöle hoş bir filim açsam ve yağmurlu havada sinema keyfimi yapsam......
ayyyyyyy yapsana özge benim için de öyle hoş bişey. ben uyumaktansa o tarz keyifleri daha çok severim. gündüz uykum hiç yoktur.
yaaa valla yap canım ne güzel karnınıda doyur şöyle mis gibi.ben 37. haftaya kadar çalışcam.1 haftası gitti 4 haftam kaldı.sadece oturuyorum amaçokda sıkılıyorum şal örüyorum onu getiriyorum arada onu örüyorum.bugün işler var diye onuda getirmedim ama çok sıkıldım valla ha.günler geçmek bilmedi gibi geliyor.bebeişime hazırlık yapayım diyorum onunda işi kalmadı nerdeyse.bi çanta hazırlanacak hepsi o kaldı.neyseki annem yanıma geldi 15 gündür o varda rahatım.ama iş sıkıyor artık insanı evde olmak istiyorum.yada çarşılarda gezmek...
annee canım işinin hafif olmasına sevindim canım benim de işim çok haffiflemişti son zamanlarda ama aklım hazırlıklarda kalınca duramadım büro bana dar geldi:roflol:
neyseki ben 7. aya girdiğim zamanlarda herşeyi yıkayıp ütüledim sonra sonra da çantalarımızı hazırladım çok şükür o tarz işlerim kalmadı ama doğumdan önce dinlenmek de gerekiyomuş canım vücudun yorgun girmemesi daha iyiymiş o yüzden 2 hafta çalışıcam yoksa toplamı 5 hafta çalışabilirim.
bebeg83 ( yani refiyenin) canım
ayyyyyyy yapsana özge benim için de öyle hoş bişey. ben uyumaktansa o tarz keyifleri daha çok severim. gündüz uykum hiç yoktur.
yaaa ben uyumayı tercih ediyorum sanırım....
uyumazsam sersem gibi olurum.....
ben hep uykucuydum ama....okul zamanlarında okuldan geldimmi formayla bi vurur kafayı yatardım akşama kadar uyurdum heheehhehh:)))))
bakalım benim gece falan değilde öğlen uykusu ihtayaç olmaya basladı ....
bide film izlesem şimdi ne izliycem bi bakim şöle keyifli bi eski türk filmi bulursam belki uykum kaçar.....
saolasın şeymacığım canım güzel dileklerin için bitanemopuyorumnanaktanherkese iyi akşamlar
güzel nisan anneleri mevlüt gecemiz mübarek olsun
inş bu güzel gece hürmetine hepimiz yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız
tuğbacım,zeynepcim nstye girilmiş
ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz buralarda yok öyle bişey taa doğuma gidince giriyosun nst ye sizden çoook özendim:gitm
canım maşallah canım demek zayıf ve uzun boylu olacak bebişimiz canım 41 kere maşallah canım benim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günler artık çok yakın inşallah canım sağlıcakla gelsinlerde gerisi mühim değilolumunekankayizsmileİyi akşamlar anneler, herkes sanırım aşkı mennu izliyor.
Kızlar biz doktordan geldik. Maşallah bebeğim çok iyi kilo almış.Satta uyuyor kilosu. Boyu uzunmuş. Doktorumuz sana benzeyecek zayıf ve uzun olacak dedi. :asigim: Babamızda öyle zaten.
Bu arada 37 den sonra doğumu bekleyeceğiz. Muhtemelen erken gelecek dedi. Görüntü öylemiş. İki hafta sonra çatı muhanesi var. Herşey daha netleşir dedi. Çatın dar gibi dedi, bebeğin iri bebek olmaması iyi dedi. Yoksa normal doğum yapmana izin vermezdim dedi.
Kızlar, şişlik demişsiniz. Bol kalsiyum alın ve magnezyum. Birde portakal şişliği önler.
Bonbolin canım geçmiş olsun. Bazen olabilen bir durummuş. Merak etme bebişin yakında kordon dolanması geçer ins. Çok dikkat et canım kendine.
selam kandiliniz mübarek olsun cümleten
allahim dualarimizi kabul etsin insallah
refiyecim, fundacimcok sagolun kizlar cümlemizi insallah
zeynep adina cok sevindim canim benim
insallah sonuna kadar bukadar güzel haberler alirsin
gecmis olsun canim hareketlerini takip et azalma olursa hemen doktorunla irtibata gec
sende farkindasin sanirim cok tehlikeli bir durum
ama dualarim seninle canim
aradım hemde ne arama ayy çok merak ettim canım dün akşam seni telefonu açmayınca anam dedim bu kız dışarı çıkmaz dedim neyse canım sohbet edecektim azıcık telefonda azıcık dediğimiz 1 saati buluyo ama neyse:)))inşallah canım bugün güzel haberlerle geliceksin canım benimboshayallersmiledünürcüm beni aramışsın canım dayı kızı geldi samsundan bebeğini bakmaya gitmiştik canım.çok tatlı bi görsen masmavi gözler bembeyaz bi bebek.........süt gibi ya.........
canım ne kalçasıda ne poposu valla sabahları artık desteksiz kalkamıyorum canım sonunda kapıya bir ip bağlayacağım onuda yanımda dursun öyle kalkıcam bizim adam garibim beni taşıyo nerdeyse ama benim sabahları felaket oluyorum zaten uykularım paramparça müslümgürsesin şarkısını söylüyorum paramparçaaaa ağır ağır ....:roflol::çok üzgünüm:günaydınnn..
bugün canım hiç bişey yapmak istemiyo yaa evde olmak bana yaramadı iyice ağırlaştım.kızlar bişey sorucam iki üç gündür böyle sol kalçama bi ağrı giriyo nerdeyse yürüyemiyorum özelliklede ilk ayağa kalktığım zamanlar sonra yürüdükçe açılıyo sizde de oluyomu bu tür ağrılar?
günaydın canım arkadaşlarım:))
hafta başından belli evde durmuyoruz:)
ilk üç gun eskı iş yerımde çalıştım yardım ettım..
dun gezmeye gıttık oğluşumla..
bugunde az önce annem aradı teyzeme gıdıyorlarmış
benıde çağırdılar bende gececeğim şimdi:)
bu arada kızlar salı gunu dayanamayıp farklı bır
doktora gıttım oğlumu çok özlemıştım.. benım muayene zamanım mart basıydı cunku..
33+6 da oğluşum 2,300 gr olmuş.. bana az geldi.doktor ıyı haftasına göre dedı ama
en guzelıde doğum pozisyonunu almışız.. eger bır aksılık çıkmazsa normal doğum görünüyor şuan buda benım en cok ıstedıgım seydı:))))
70 kılo olmuşm((( ıns doğuma kadar cok almam.. benden sımdılık bu kadar
:lepi: hihoyyyt :teytey: delikafadulden benimm canımm.. 30-31 martta alıcak dr.umuz bebeğimi... enn geç 2 nisaan hihoyyyt ama 31 mart diyorum demişti en son.. bakalım yarın kesinleşicek inş.. hayırlısı canım hepimiz içinn :Saruboceq:ya kızlar kimin 33 günü kalmış merak ettim ben
canımmm çok yorma sen kendini yine de.. dinlen sık sık.. latife yapıyorum canımcım yaa.. ama eskiye nazaran bayaaca bir fark var onu da sölemeden geçmiiim kaydirigubbakcemile3 inşallah kaıynvaliden yine eski günlerdeki gibi evine işlerine döner de tez zamanda.. sen de accık rahat nefes alırsın canımm.. eda hanım da gayett iyi teyzesii.. okuldan eve evden okula gidip geliyo işte :)) tek meşgalesi dersleri.. herşey iyi allaha şükür şimdilik.. kardeşini dilinden düşürmüyo.. sürekli seviyoo.. :asigim: hayaller kuruyo ama inş.. doğduğunda kıskanmaz canım yaa.. tek düşüncem o.. bilmiyorumkismile kızz bizim oğlanlar aynı kilolarda mı gidiyo yoksaa :)) biz de 33+1 de 2,145 gr.dıkrefişimmm canımmm benimmm aşk olsun sende mi sitem edicen bana:kedi: topiğin en kaçak annesi oldum ama bi sor niyeeekaydirigubbakcemile3
büyük bir panikle oğluşumun hazırlığını yapıyom doğal olarak da geri kalan zamanlarda belimi dinlendiriyom ama en zoru bitti bi tek ütülerim kaldı, sonradaaa çantamızı hazırlarızkaydirigubbakcemile2
kayınvalidemle nöbetleşe yaparız, hatta o eskisi gibi yemeği mutfağı devralsa yeter bana.
eda hanım nasıl yerim ben onu neler yapıyo bakalım:asigim:
ilke nur canım maşallah bebeğinin kilosu gayet iyi benimde 33. haftada 2114 gramdı (14 gramı kaanın pipisi:dance:)
:lepi: hihoyyyt :teytey: delikafadulden benimm canımm.. 30-31 martta alıcak dr.umuz bebeğimi... enn geç 2 nisaan hihoyyyt ama 31 mart diyorum demişti en son.. bakalım yarın kesinleşicek inş.. hayırlısı canım hepimiz içinn :Saruboceq:
canımmm çok yorma sen kendini yine de.. dinlen sık sık.. latife yapıyorum canımcım yaa.. ama eskiye nazaran bayaaca bir fark var onu da sölemeden geçmiiim kaydirigubbakcemile3 inşallah kaıynvaliden yine eski günlerdeki gibi evine işlerine döner de tez zamanda.. sen de accık rahat nefes alırsın canımm.. eda hanım da gayett iyi teyzesii.. okuldan eve evden okula gidip geliyo işte :)) tek meşgalesi dersleri.. herşey iyi allaha şükür şimdilik.. kardeşini dilinden düşürmüyo.. sürekli seviyoo.. :asigim: hayaller kuruyo ama inş.. doğduğunda kıskanmaz canım yaa.. tek düşüncem o.. bilmiyorumkismile kızz bizim oğlanlar aynı kilolarda mı gidiyo yoksaa :)) biz de 33+1 de 2,145 gr.dık
slm kızlar
herkesin cuması mübarek olsun
bu aralar bebeğin hareketleri azaldı ya sizdede öyle olan varmı hareket ediyor ama az ve zayıf hareketleri acaba bi sorunmu var yoksa normalmi bu zamanlar için
slm kızlar
herkesin cuması mübarek olsun
bu aralar bebeğin hareketleri azaldı ya sizdede öyle olan varmı hareket ediyor ama az ve zayıf hareketleri acaba bi sorunmu var yoksa normalmi bu zamanlar için
anladım canım.ok o zaman bizimki şimdilik normal zamanında seyrediyor.aman zamanında gelsin.benim mart 30 da duruşmam var.ona girmem gerek.sonra istediği zaman gelsin beyefendi.atala.. :) yok canımcıım.. kızım sezeryanla doğmuştu çünkü.. o yüzden dr.um bunu da sezeryanla alıcak.. normal yoldan kaldı oğluşum da şükür..
gerçi 7 yıl geçti aradan.. kızım 7 yaşında :) ama yine de riske girmeyelim dedi dr.umuz.. hakkımızda hayırlısı artık hepimiziin...
avukatçıım... canım sata göre değill.. biz 10 gün önde görünüyoruz usg ye göre.. yani usg ye göre 9 nisan görünüyo 40 haftamızın dolumu.. biz de 38+5 de sezeryanla alınıcaz...
mrb kızlar nasılsınız bakalım umarım bebişler ve anneler iyidir.benimde doktor kontrolüm var yarın.geçmişe bakınca korktum biraz kötü haberlerde var.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
canım az hareket etmesi normal.çünkü büyüyorlar.doktorum ilk oğlumda bana önceleri günde değişik zamanlarda 20 kez hareket etmesi gerekiyor derken,son ay 10 kez hareket etmesi gerek demişti.
slm canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar annesi artık büyüyo bebişler hergün biraz daha yerleri daralıyo bebişlerimizin canım ondan artık nadir hissedeceğiz o çok sert hareketlerini canım benim günde 10 kere hareket ettimi o gün normal say canım doktoruna gidince danışırsın oda söyler sana zaten offf doktor dedimde adamı daha dün gördüm gelmişken gel seni bir ultrasyona alalım deseydide kızımı görseydim şimdi teeee 16sını bekleyeceğim ama iyi olacak doğuma yengem geliyo 16sından önce gel dedim gelecek benim ikinci annem diyorum ona aramızdaki 6 yaş fark var ama öyle benim için olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?