yaaa ben uyumayı tercih ediyorum sanırım....
uyumazsam sersem gibi olurum.....
ben hep uykucuydum ama....okul zamanlarında okuldan geldimmi formayla bi vurur kafayı yatardım akşama kadar uyurdum heheehhehh:)))))
bakalım benim gece falan değilde öğlen uykusu ihtayaç olmaya basladı ....
bide film izlesem şimdi ne izliycem bi bakim şöle keyifli bi eski türk filmi bulursam belki uykum kaçar.....
iyi o zaman sen keyif aldığın şeyi yap da yarasın özgecim kuzeye :CüvCüv:
bu arada kızlar hepinizin cuması mübarek olsun dün gece yapmış olduğunuz ibadetleri duaları kabul eğlesin rabbim inşallah
amin zeynepcim cümlemizin inşallah.
atalacığım seninkidemi tüp bebk canım ayyy ben yeni öğreniyorum o zamn nisan annelerinde baya bir var tüp bebiş canım sen daha önce tüp bebk bölümündede olıuyormuydu temmuz gibi sarımeleği hatırladımda canım senide aslında nickin hiç yabancı gelmiyo
saolun kızlar saymıyorum ama sayarım bundan sonra insan endişeleniyor ne de olsa bende doktorumu değiştirdim cumayı beklicem bebeğimi görmek için bakalım ne dicek yeni doktorumuz
yok atalacığım ben inanmam erken gelcekmiş kız olunca falan bunlar bana saçma geliyo içini ferah tut rabbim zamnında hayırlısıyla gelmelerini nasip eğler inşallah ikiz falan olsa belki erken gelme olayı olabilir ama normal giden hamilelikte sanmam canım rabbim korusun canımcım bazen ben kızımla konuşurken annenei babanı üzme sakın kızım dur bekle zamanında gel diyorumbayanssulusmile inşallah bizim bebişler uslu hiç öyle şeyler yapmazlar:Saruboceq:
canımm inşallahh bebeğin istediğin zamanda gelir de annesini zora sokmazz... :Saruboceq: ama öncelikle hepimizin yavrusu sağlıkla sorunsuz gelsinler annelerine inşallahh ve zamanında :Saruboceq:anladım canım.ok o zaman bizimki şimdilik normal zamanında seyrediyor.aman zamanında gelsin.benim mart 30 da duruşmam var.ona girmem gerek.sonra istediği zaman gelsin beyefendi..
canımcım.. bebeğin çok şiddetli hareket etmemesi bu haftalarda çok doğal.. bize dr.umuz dedi hatta geçen hafta.. içerde sığmaya çalıştığı alanı düşünürsek bu haftalarda şiddetli tekmeler atması garip olur diye.. sadece dirsek diz popo darbelerini hissedicekmişşiz bundan sonra... iyidir bebişin içini fareh tut canımm.. opuyorumnanaktansaolun kızlar saymıyorum ama sayarım bundan sonra insan endişeleniyor ne de olsa bende doktorumu değiştirdim cumayı beklicem bebeğimi görmek için bakalım ne dicek yeni doktorumuz
ben ceylin naz koyacaktım kızım olsaydı gerçi bizim ismimiz son anda değişti yavuz selim olacaktı ama kerem de karar verdik
kızlarr size iyi sohbetler.. biz biraz uzanalım.. belim zorluyo çok oturunca...
akşama da annemler yemeğe gelicekler... akşama gezinirken yorulucağım için enerji depolıyımm :))
ama allahtan yemek derdim yok :) babamın yapabileceği bişey planlandı... babam pişircek büyük ihtimal kocişle kardeşim de onu izler :))) biz de yeriz.. :)))
neyse öpüyoruz hepinizii.. iyi günlerrr...
zelihacığım hoşgeldin canım nasılsın aman aklına kötü şeyler getirme canımrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah
anladım canım.ok o zaman bizimki şimdilik normal zamanında seyrediyor.aman zamanında gelsin.benim mart 30 da duruşmam var.ona girmem gerek.sonra istediği zaman gelsin beyefendi.
merhaba hoşgeldin canım.güzel haberlerle gelirsin inşallah.
bende kızım olsa melek rüveyda yada zeynep bengisu koymak istiyordum.ama sadece istek ayrıntılı düşünmedik.şimdi oğlumuz olacak ama sadece alisi belli.ama bende takıntı var.illa iki ismi olacak.büyük oğlumun 3 ismi var.bakarsınız bunada 3 tane isim koyarım.boshayallersmile.ispanyollar gibi.
canım ceylin ne demek aslında güzel kulağa çok hoş geliyor ama
kızlar bu arada biz minik kızımıza isim bulamadık.eşim en son cansu dedi.fatma cansu yada zeynep cansu.ama diyor daha 2 ay var acele etmeyelim diyor.cansu pek içime sinmedi ama sizce nasıl öneriniz varmı
kızlar herekse iyi günler ben azcık uzanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?