2010 Nisan Anneleri

yok canım benimkide normal.ama işte evham var erken oldu olacak korkusundan kendim zorla doğuracam ben bu gidişle.bahar bebekleri erken gelirmiş dediler bide kızya bizimki hatınlarda acele ederlermiş dünyaya gelmek için ben ondan biraz telaşlıyım.

inşallah anneeciğim dualarımız rabbim kabul eğlemiştir mekanında ayyy ben böyle kandil gecelerinde hep tuhaf olurum kızlar hiç düşünmediğim şeyler aklıma gelir onlar için bile dua ederim rabbim gerçekten o geceleri bize boşuna hediye etmemiş diye düşünüyorum

yok atalacığım ben inanmam erken gelcekmiş kız olunca falan bunlar bana saçma geliyo içini ferah tut rabbim zamnında hayırlısıyla gelmelerini nasip eğler inşallah ikiz falan olsa belki erken gelme olayı olabilir ama normal giden hamilelikte sanmam canım rabbim korusun canımcım bazen ben kızımla konuşurken annenei babanı üzme sakın kızım dur bekle zamanında gel diyorumbayanssulusmile inşallah bizim bebişler uslu hiç öyle şeyler yapmazlar:Saruboceq:

saolun kızlar saymıyorum ama sayarım bundan sonra insan endişeleniyor ne de olsa bende doktorumu değiştirdim cumayı beklicem bebeğimi görmek için bakalım ne dicek yeni doktorumuz

canım benimde 3 hafta önce falan öyle oldu sabahtan akşama kadar hiç hareket etmedi gibi geldi anneme bile anlattım kadıncazın uykuları kaçmış aklına neler gelmiş.gece oldu bizim hatun hereketlenmeye başladı.eşim diyoki vur yavrum vur tekmele annenide aklı başına gelsin.doktora sordum uyuyordur dinleniyordur diye şaka yaptı.
tabiki bu dönemden sonra bebek hareketlerinizi kontrol edin diyor uzmanlar günde kaç sefer kaç saniye sürdüğüne bile bakıcakmışız.ama çokda bence büyütmeye gerek yok.ben mesela dün nezleydim çocukta benden aldı galiba hiç neşesi yoktu çokkk az hareket ediyordu.bugün maşallahı var göbek düğümümü çözecek gibi sıpa tepiniyor.

ilahi şekerim pek hoşsun.işallah zamanında gelsinler.doktorumda öyle diyor şişşşttt zamanında gelsin sus bakim diyor.bir arkadaşımla konuştum şimdi ikizleri var 33. haftada doğmuşlar diyoki tepinmekten diyor patlattılar suyumu.hiç sancı bile olmadan doktora gitmişler biri kanala girmiş biri ters hemen sezeryanla almışlar.eskiden olsa normal olacak diye ne zor olurdu.şükürler olsun her imkan var bu devirde kızlar aslında hiç tasalanmaya gerek yok.

kızlar bu arada biz minik kızımıza isim bulamadık.eşim en son cansu dedi.fatma cansu yada zeynep cansu.ama diyor daha 2 ay var acele etmeyelim diyor.cansu pek içime sinmedi ama sizce nasıl öneriniz varmı

anladım canım.ok o zaman bizimki şimdilik normal zamanında seyrediyor.aman zamanında gelsin.benim mart 30 da duruşmam var.ona girmem gerek.sonra istediği zaman gelsin beyefendi..
canımm inşallahh bebeğin istediğin zamanda gelir de annesini zora sokmazz... :Saruboceq: ama öncelikle hepimizin yavrusu sağlıkla sorunsuz gelsinler annelerine inşallahh ve zamanında :Saruboceq:
saolun kızlar saymıyorum ama sayarım bundan sonra insan endişeleniyor ne de olsa bende doktorumu değiştirdim cumayı beklicem bebeğimi görmek için bakalım ne dicek yeni doktorumuz
canımcım.. bebeğin çok şiddetli hareket etmemesi bu haftalarda çok doğal.. bize dr.umuz dedi hatta geçen hafta.. içerde sığmaya çalıştığı alanı düşünürsek bu haftalarda şiddetli tekmeler atması garip olur diye.. sadece dirsek diz popo darbelerini hissedicekmişşiz bundan sonra... iyidir bebişin içini fareh tut canımm.. opuyorumnanaktan

atalacım.. canımm kızım 40+ günlerde halaa çıkmadığı için zorla çıkardılar canım kaydirigubbakcemile3 kız erken gelir tezini biz çürüttük.. sen de korkma canım ,paniklenme boş yere.. hayırlısıylazamanında gelicek inş. tüm bebişler.. :Saruboceq:

ben ceylin naz koyacaktım kızım olsaydı gerçi bizim ismimiz son anda değişti yavuz selim olacaktı ama kerem de karar verdik

kızlarr size iyi sohbetler.. biz biraz uzanalım.. belim zorluyo çok oturunca...

akşama da annemler yemeğe gelicekler... akşama gezinirken yorulucağım için enerji depolıyımm :))
ama allahtan yemek derdim yok :) babamın yapabileceği bişey planlandı... babam pişircek büyük ihtimal kocişle kardeşim de onu izler :))) biz de yeriz.. :)))

neyse öpüyoruz hepinizii.. iyi günlerrr...

bende kızım olsa melek rüveyda yada zeynep bengisu koymak istiyordum.ama sadece istek ayrıntılı düşünmedik.şimdi oğlumuz olacak ama sadece alisi belli.ama bende takıntı var.illa iki ismi olacak.büyük oğlumun 3 ismi var.bakarsınız bunada 3 tane isim koyarım.boshayallersmile.ispanyollar gibi.

iyi dinlenmeler canım akşamada iyi eğlenceler hadi bakalım misafirin böylesinede can feda yemek yapma derdi olmasa hergün misafir gelsin opuyorumnanaktan

mrb avukatcım 30 martta duruşmaya mı gidicen sen kaç haftalıksın zor olmazmı aman stres filan olursun korktum valla

bende oğlum olsa doruk hasan koyucaktım ama kızım olursa şunu koyarım hiç demedim eşimle anlaşmıştık kız olrusa o bulacaktı erkek olursa ben.hasan babacımın ismi dorukta çok hoşuma gidiyordu.

kızlar bu arada biz minik kızımıza isim bulamadık.eşim en son cansu dedi.fatma cansu yada zeynep cansu.ama diyor daha 2 ay var acele etmeyelim diyor.cansu pek içime sinmedi ama sizce nasıl öneriniz varmı

canım benimde kızım olucak babası selen ismini istiyor ama bakalım bizde karar veremedik daha beril ismini duymuştum bende beğenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…