2010 Nisan Anneleri

fatmacım benim yerimede uzansana ya çok uykum geldi yatamıyorum kayınvalide görümceyle dışarı çıktı çocuğu bana bıraktılar uyuyor ama onu bekliyorum.

ya canım kızmada bu senin kaynananla görümcen ne kadar kalacaklar ya 2 gün öncede bulaşıkları lavoboya yığıp gitmişlerdi çok kızmıştık hepimiz nerden geldiler ne zaman gidicekler bide hamile hamile sana çocukmu buraktılar

mrb avukatcım 30 martta duruşmaya mı gidicen sen kaç haftalıksın zor olmazmı aman stres filan olursun korktum valla
canım 10 nisan tahmini doğum zamanım.yani 38 haftalık hamile olacağım.zaten o hakimden korkuyorum,durup durup azarlıyor insanı.bu nedenlede çok şaka yaptım,onun duruşmasında doğuracam,bütün basına çıkacağız diye.şimdi bende korkuyorum.artık hiç halim yok.keşke evde olup uyuyabilsem ama mecburen hergün geliyorum işe.serbest meslek olduğu için öyle doğum iznim filan yok.dayanabildiğim yere kadar artık.
fatmacım benim yerimede uzansana ya çok uykum geldi yatamıyorum kayınvalide görümceyle dışarı çıktı çocuğu bana bıraktılar uyuyor ama onu bekliyorum.

ohhhhhh ne ala memleket.bırak bebeği gez dışarılarda.böyle gelin dostlar başına

kızlar bu arada biz minik kızımıza isim bulamadık.eşim en son cansu dedi.fatma cansu yada zeynep cansu.ama diyor daha 2 ay var acele etmeyelim diyor.cansu pek içime sinmedi ama sizce nasıl öneriniz varmı

cansu bence güzel bir isim.bir arkadaşım da tereddütte idi cansu da.cansu ya yakın düşünerek sonunda cansın(canımızsın anlamına gelen) ismini verdiler kızlarına.

cansu bence güzel bir isim.bir arkadaşım da tereddütte idi cansu da.cansu ya yakın düşünerek sonunda cansın(canımızsın anlamına gelen) ismini verdiler kızlarına.

ay canım cansında cansıns baby gibi olur.duyanlar artık türkçe değil yabancı isim koymuş falan derler accık mutahassıp bir yapı varda etrafımızda...zemuszemus

Merhaba güzel bayanlar, ins hepiniz iyisinizdir. a.s.
Kızlar, ne güzel bebişlerden hep güzel habarler gelmiş. Allah bebeklerimizi korusun. Artık yavaş yavaş zamanımız az kaldı. Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeişlerimizi kucağımıza alalım. :Saruboceq:
ılke_nur, derindeniz, birperi bebeişlerinize maşallah kızlar. Allah nazarlardan korusun.

Son düzenleme:
sesler kesildi heyyy nisan anneleri güzellik uykusundalarmı.ahhh ahh bende sandalye tepesinde pinekliyorum evdeki annler keyfini tadını çıkartın.ama gece uykusu olmayanlar uyumasın geçen bir yerde okudum eğer gece uykularınız yoksa gündüz uyumayın yazıyordu.

ben kaçar hanımlar.yani atalacım birtek sen varsın heralde.evde işler beni bekler.iyi hafta sonları diliyorum herkese.evden vakit bulursam girerim nete.iyi akşamlar.

opuyorumnanaktanhakkaten ya bende kaçıyorum herkeze iyi hafta sonları şekerler.benim evde net olayı henüz yok.işallah en kısa zamanda olur.sizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet ediyorum.dualarınızı bekliyorum.hepiniz hoşçakalın kocaman öpüldünüz.

slm kızlar uyuduk uyandık geldik...
pilavımız pişiyo babamıza yemek götürcez adamcağız aclıktan öldü vallahi kıyamam...
nese cıkayım dukkandan dewam ederiz.....

ohooo ben yemeğimi yaptım dükkana geldim hatda yedik okadar vakit gecti kimsecikler uğramamış kızlar nerdesiniz......

selam herkese.sonunda bitti.bugün son kez okula gittim.çok şükür artık evdeyim.şimdiden rahatladığımı hissediyorum.evde olmak güzel olacak galiba.mutfak beni bekliyor şimdi.sonra görüşürüz.

merhabaaa
bi kaç zxamandır pek bi yorgunum. girip girip çıkıyorum topicten ne yazdıklarını okuyabiliyorum ne yazabiliyorum. neyse ki. kırdım zincirlerimi:))))

nasılsınız.. kötü giden bişi yok dimi bikaç gündür?

kızlarrr merhabalarr
ben çok gerginimmm:çok üzgünüm:
ütü bozuldu
daha ilk parçayı ütülüyodum ki ütü bozuldu
çıldıracammmmm kaçıncı haftaya geldik şu çantayı hazırlamak kısmet olmadı kendimi paralıyom olmuyo:sinifsinif:
hatırlarsın hep bir engel çıkıyodu alışverişe gitceğimiz hafta türkiye kara büründü, o oldu şu oldu bu oldu derkeeennnn yine planlarım bozulduuuualsanaalsanasmile
çıldıracammmmm valla artık pes doğurmuyom anasını satıyım daha çocuğun kıyafetlerini hazırlayamıyom:umursamaz:
kayınvalidem geldi çocuk gibi herşeye morali bozuluyo, kafasına takıyo, uykuları kaçıyo, o beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyom:uhm:
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff herşey batıyo bana bugünmafoldumben

bu arada özgecimm ben ütüyle boğuşuyodum geldim yalnız kalmışsın canımcımopuyorumnanaktan
nazlıcım merhaba çok yorma kendini cicim bak ben doğurmaktan vazgeçtim bari sen doğurkaydirigubbakcemile3

:)))))))))) ayyy doğurma tabi canım yaaaa aaa ama ütü de bozulacak günü mü buldu:))))

ama olmaz kızzz yazık kaanıma sıkıldı artık annesi ütüsüzde giyer salla

ama tahammül sınırlarımız baya düştü. bende pek tahammül gösteremiyorum bazı şeylere. müşteriler bile ağır gelmeye başladı. bi derinnnn nefes sonra devam:))) yarın yeni bi ütü alıcan sende... boşvar tamirle falan uğraşma... çünkü hiçbi zman eskisi gibi olmaz. uygun fiyatlı bişi al... sonra iyisinden alırsın.

:roflol::roflol:doğurmuyom yaaa yazık çocuğa doğduktan sonra da bi ihtiyacını gidermeye kalkcam artık kafama tuğla mı düşer, çatı başıma mı çöker bilmem:roflol:
kızzz sen müşterileri paylama sakın malum ekmek parası:))))

mrb kızlar bız yenı geldık veee ızın basladı artık okul yok.darısı tum calısanlara...bı gecmıse bakalım gelım.ıns.herkes ıyıdır

İyi akşamlar kızlara.s.Nasılsınız?

Ben dün doktora gittim.Her zaman sattan bir hafta önde giden oğluşum satla aynıydı.15 gün önceye görede sadece 150 gram almış canım sıkıldı(Geriye düşmez inşallah.Kan-idrar-nst normal çıktı hepsi çokşükür.Beni huzursuz görünce ayrıntılı usg ye yolladı doktorum.Radyologda herşey yolunda deyince azcık içim rahatladı ama inşallah 15 gün sonra bebeğim güzel kilo almış olur.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…