fatmacım benim yerimede uzansana ya çok uykum geldi yatamıyorum kayınvalide görümceyle dışarı çıktı çocuğu bana bıraktılar uyuyor ama onu bekliyorum.
canım 10 nisan tahmini doğum zamanım.yani 38 haftalık hamile olacağım.zaten o hakimden korkuyorum,durup durup azarlıyor insanı.bu nedenlede çok şaka yaptım,onun duruşmasında doğuracam,bütün basına çıkacağız diye.şimdi bende korkuyorum.artık hiç halim yok.keşke evde olup uyuyabilsem ama mecburen hergün geliyorum işe.serbest meslek olduğu için öyle doğum iznim filan yok.dayanabildiğim yere kadar artık.mrb avukatcım 30 martta duruşmaya mı gidicen sen kaç haftalıksın zor olmazmı aman stres filan olursun korktum valla
fatmacım benim yerimede uzansana ya çok uykum geldi yatamıyorum kayınvalide görümceyle dışarı çıktı çocuğu bana bıraktılar uyuyor ama onu bekliyorum.
kızlar bu arada biz minik kızımıza isim bulamadık.eşim en son cansu dedi.fatma cansu yada zeynep cansu.ama diyor daha 2 ay var acele etmeyelim diyor.cansu pek içime sinmedi ama sizce nasıl öneriniz varmı
cansu bence güzel bir isim.bir arkadaşım da tereddütte idi cansu da.cansu ya yakın düşünerek sonunda cansın(canımızsın anlamına gelen) ismini verdiler kızlarına.
:roflol::roflol:doğurmuyom yaaa yazık çocuğa doğduktan sonra da bi ihtiyacını gidermeye kalkcam artık kafama tuğla mı düşer, çatı başıma mı çöker bilmem:roflol::)))))))))) ayyy doğurma tabi canım yaaaa aaa ama ütü de bozulacak günü mü buldu:))))
ama olmaz kızzz yazık kaanıma sıkıldı artık annesi ütüsüzde giyer salla
ama tahammül sınırlarımız baya düştü. bende pek tahammül gösteremiyorum bazı şeylere. müşteriler bile ağır gelmeye başladı. bi derinnnn nefes sonra devam:))) yarın yeni bi ütü alıcan sende... boşvar tamirle falan uğraşma... çünkü hiçbi zman eskisi gibi olmaz. uygun fiyatlı bişi al... sonra iyisinden alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?