:roflol::roflol:doğurmuyom yaaa yazık çocuğa doğduktan sonra da bi ihtiyacını gidermeye kalkcam artık kafama tuğla mı düşer, çatı başıma mı çöker bilmem:roflol:
kızzz sen müşterileri paylama sakın malum ekmek parası:))))
Merhaba canım.Emin ol şu an bende senin kadar sinirliyim.Fotoğraf makinasında kızımın doğumgünü ve oğluşumun cicileri ve beşiğinin fotoğraflarını pc ye atmaya çalışırken yanlışlıkla hepsini sildimkızlarrr merhabalarr
ben çok gerginimmm:çok üzgünüm:
ütü bozuldu
daha ilk parçayı ütülüyodum ki ütü bozuldu
çıldıracammmmm kaçıncı haftaya geldik şu çantayı hazırlamak kısmet olmadı kendimi paralıyom olmuyo:sinifsinif:
hatırlarsın hep bir engel çıkıyodu alışverişe gitceğimiz hafta türkiye kara büründü, o oldu şu oldu bu oldu derkeeennnn yine planlarım bozulduuuualsanaalsanasmile
çıldıracammmmm valla artık pes doğurmuyom anasını satıyım daha çocuğun kıyafetlerini hazırlayamıyom:umursamaz:
kayınvalidem geldi çocuk gibi herşeye morali bozuluyo, kafasına takıyo, uykuları kaçıyo, o beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyom:uhm:
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff herşey batıyo bana bugünmafoldumben
mrb kızlar bız yenı geldık veee ızın basladı artık okul yok.darısı tum calısanlara...bı gecmıse bakalım gelım.ıns.herkes ıyıdır
İyi akşamlar kızlara.s.Nasılsınız?
Ben dün doktora gittim.Her zaman sattan bir hafta önde giden oğluşum satla aynıydı.15 gün önceye görede sadece 150 gram almış canım sıkıldı(Geriye düşmez inşallah.Kan-idrar-nst normal çıktı hepsi çokşükür.Beni huzursuz görünce ayrıntılı usg ye yolladı doktorum.Radyologda herşey yolunda deyince azcık içim rahatladı ama inşallah 15 gün sonra bebeğim güzel kilo almış olur.:Saruboceq::Saruboceq:
Saolasın canımopuyorumnanaktancanım sen hepimizden daha ii bilirsin. normal bu haftalarda 1 hafta daha çok kilo alıp diğer hafta daha az alabiliyormuş. artık satla tutmamız bile mucize... çok şükür ki bişi yokmuş işte.... mutlu ol:)))
mehtapcım sen hepimizden çok bu işin içindesin sana akıl vermek gibi olmasın ama bebişlerin kilo alımları her zaman aynı hızla olmuyo, doktor bir problem görseydi seni uyarırdı zaten canım beslenmem konusundaİyi akşamlar kızlara.s.Nasılsınız?
Ben dün doktora gittim.Her zaman sattan bir hafta önde giden oğluşum satla aynıydı.15 gün önceye görede sadece 150 gram almış canım sıkıldı(Geriye düşmez inşallah.Kan-idrar-nst normal çıktı hepsi çokşükür.Beni huzursuz görünce ayrıntılı usg ye yolladı doktorum.Radyologda herşey yolunda deyince azcık içim rahatladı ama inşallah 15 gün sonra bebeğim güzel kilo almış olur.:Saruboceq::Saruboceq:
gözün aydın canımmm evde insan daha çok yoruluyo ama çalışmaktan daha iyii tabikiimrb kızlar bız yenı geldık veee ızın basladı artık okul yok.darısı tum calısanlara...bı gecmıse bakalım gelım.ıns.herkes ıyıdır
yok paylayamam zaten.. sürekli sırıtan ve muhabbet eden bi tipim müşterilerle. müşteri memnuniyeti önceliğim:)))) ama işte bu yoruyor beni zaten. beş para etmez biriyle bile oturup sohbet ediyorum. ağzım ağrıyor zaten zoraki olunca...
birde bugün mesela bi tane mesleğini söylemeyim yiyici tiplerden bir adam var. eşim çok yumuşak onu her seferinde kullanıyor. bugün ben baktım adama fiyat verdim. o sırada eşimde başka bir müşteriye bakıyor. döndü eşime ohoo yenge çok fiyat çıkarıyor sen bi bak diyor. zaten adam yoğun. yoğun bi saat ki bütün indirimimide yaptım yani... uyuz..... sonra benim verdiğim fiyata aldı paşa paşa.... hoş daha ödemedi ama bakalım:))
ayyyy mehtapcımmmm geçmiş olsun çok sinir bozucu valla akannehirMerhaba canım.Emin ol şu an bende senin kadar sinirliyim.Fotoğraf makinasında kızımın doğumgünü ve oğluşumun cicileri ve beşiğinin fotoğraflarını pc ye atmaya çalışırken yanlışlıkla hepsini sildim(((((((((
.
jalecim maşallah kız 38 hafta ne demek doğurdun doğuracan sen heraldeiyi akşamlar kızlarr
annemlerdeyim 2 gündür o yüzden nete giremedim ama aklım sizlerde inşallah iyisinizdir
burda pc masa üstü olduğu için oturamıyorum başında
bugünde doktora gittik nst ve ultrasona girdim bebişim sata göre 34+5 ama ultrasona göre 38 haftalık görünüyor suyumuz iyiymiş bir hafta sonra tekrar gel dedi. çapa ya gittiğim için orda ultrasonla ilgili bişey söylemiyorlar ben sordumda söyledi doktor bakalım hayırlısı artık
eve geldik yok o kadar yordu ki unutmuşum istanbul trafiğini tabi:) anca kendime gelebildim
tuğbacım sakin ol hayatım yılma sen :) inşallah herşey hallolacak
nazlıcım rabbim sabır versin sana da insanlarla uğraşmak zor
yosun aklına kötü şeyler getirme canım inşallah bir sorun çıkmayacak
hayatsn hadi bol bol dinlenirsin artık canım
canım benimyaa rabbim sabırlar versin eltineiyi aksamlar arkadaslar umarim iyisinizdir
gecmise bakamadim insallah herkes iyidir
eltim 3 aylik bebegini düsürdü,dünden beri yanindaydim anca girebildim nete ama birazdan yine gidicem yanina
rabbim kimseyi dogmamista olsa yavrusuyla sinamasin ,yavrularimizi bize bagislasin insallah :Saruboceq:
ay sorma tatlımyaa hatta nst ye girdim hemşire kemeri bağlarken kaç haftalık dedi 35 dedim ama daha büyük görünüyor suyunmu fazla dedi bende yok dedim şaşırdı kadın. ultrasonu çeken doktorda öyleayyyy mehtapcımmmm geçmiş olsun çok sinir bozucu valla akannehir
jalecim maşallah kız 38 hafta ne demek doğurdun doğuracan sen heraldeçapa da bebeğinn kilosunu da mı söylemiyolar yoksa merak ettim şimdi sıpacık kocaman olmuştur maşallah canım annesine kavuşmak için acele ediyo bebişin
canım yaa senin sat da bir hata olabilir mi acaba yani üsütne görme falan olabilir mi ilk usg lerde de ileri çıkıyomuydu senin haftan?
İyi akşamlar canım hoşgeldin.Maşallah ahmet yusufumuza mart 15 demeden gelecek bu gidişle.iyi akşamlar kızlarr
annemlerdeyim 2 gündür o yüzden nete giremedim ama aklım sizlerde inşallah iyisinizdir
burda pc masa üstü olduğu için oturamıyorum başında
bugünde doktora gittik nst ve ultrasona girdim bebişim sata göre 34+5 ama ultrasona göre 38 haftalık görünüyor suyumuz iyiymiş bir hafta sonra tekrar gel dedi. çapa ya gittiğim için orda ultrasonla ilgili bişey söylemiyorlar ben sordumda söyledi doktor bakalım hayırlısı artık
eve geldik yok o kadar yordu ki unutmuşum istanbul trafiğini tabi:) anca kendime gelebildim
tuğbacım sakin ol hayatım yılma sen :) inşallah herşey hallolacak
nazlıcım rabbim sabır versin sana da insanlarla uğraşmak zor
yosun aklına kötü şeyler getirme canım inşallah bir sorun çıkmayacak
hayatsn hadi bol bol dinlenirsin artık canım
iyi akşamlar canım.Aminnn.Geçmiş olsun.Hayırlısıyla tekrar hamile kalır inş.iyi aksamlar arkadaslar umarim iyisinizdir
eltim 3 aylik bebegini düsürdü,dünden beri yanindaydim anca girebildim nete ama birazdan yine gidicem yanina
rabbim kimseyi dogmamista olsa yavrusuyla sinamasin ,yavrularimizi bize bagislasin insallah :Saruboceq:
a.s canım hoşgeldin.İdare ediyoruz işte sen nasılsın?slm kizlar nasilsiniz,zehir gecmis olsun eltine allah sabir versin cnm
merhabalar canım allah sabır versin eltine en kısa zamanda tekrar hamile kalır inşallah:Saruboceq:iyi aksamlar arkadaslar umarim iyisinizdir
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanslm kizlar nasilsiniz,zehir gecmis olsun eltine allah sabir versin cnm
yine bekliyoruz canımm afiyet olsunnnopuyorumnanaktankızlaryaa ben çıkmak zorundayım yemeğe bekleniyorum
kendinize çok dikkat edin fırsat buldukça girmeye çalışacağım
Merhaba canım hoşgeldin.İnşallah erken gelmeye kalkmaz Göktuğumuz.Selam söyle fundaya dualarımız onunla.Erken doğum riski yoksa niye yatırmış ki?merhaba kızlar nasılsınız bende az önce annemlerden geldik yemeğe gitmiştik telefonum evdeydi funda mesaj çekmiş doktoru iki gün hastahaneye yatırmış nstede sancı görmüş erken doğum riski yokmuş ama yinede yatırmış çok kötü oldum mesajı okuyunca yaa o kadar dikkat ediyoruz bebişlerimize rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri nasip eğlesin inşallah herşey onlar için
Merhaba canım hoşgeldin.İnşallah erken gelmeye kalkmaz Göktuğumuz.Selam söyle fundaya dualarımız onunla.Erken doğum riski yoksa niye yatırmış ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?