2010 Nisan Anneleri

yok paylayamam zaten.. sürekli sırıtan ve muhabbet eden bi tipim müşterilerle. müşteri memnuniyeti önceliğim:)))) ama işte bu yoruyor beni zaten. beş para etmez biriyle bile oturup sohbet ediyorum. ağzım ağrıyor zaten zoraki olunca...
birde bugün mesela bi tane mesleğini söylemeyim yiyici tiplerden bir adam var. eşim çok yumuşak onu her seferinde kullanıyor. bugün ben baktım adama fiyat verdim. o sırada eşimde başka bir müşteriye bakıyor. döndü eşime ohoo yenge çok fiyat çıkarıyor sen bi bak diyor. zaten adam yoğun. yoğun bi saat ki bütün indirimimide yaptım yani... uyuz..... sonra benim verdiğim fiyata aldı paşa paşa.... hoş daha ödemedi ama bakalım:))

Merhaba canım.Emin ol şu an bende senin kadar sinirliyim.Fotoğraf makinasında kızımın doğumgünü ve oğluşumun cicileri ve beşiğinin fotoğraflarını pc ye atmaya çalışırken yanlışlıkla hepsini sildim(((((((((

mrb kızlar bız yenı geldık veee ızın basladı artık okul yok.darısı tum calısanlara...bı gecmıse bakalım gelım.ıns.herkes ıyıdır

Hoşgeldin canım.Gözün aydın.Malesef ben daha martın 17'sine kadar çalışıcam.

canım sen hepimizden daha ii bilirsin. normal bu haftalarda 1 hafta daha çok kilo alıp diğer hafta daha az alabiliyormuş. artık satla tutmamız bile mucize... çok şükür ki bişi yokmuş işte.... mutlu ol:)))

canım sen hepimizden daha ii bilirsin. normal bu haftalarda 1 hafta daha çok kilo alıp diğer hafta daha az alabiliyormuş. artık satla tutmamız bile mucize... çok şükür ki bişi yokmuş işte.... mutlu ol:)))
Saolasın canımopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarr
annemlerdeyim 2 gündür o yüzden nete giremedim ama aklım sizlerde inşallah iyisinizdir
burda pc masa üstü olduğu için oturamıyorum başında
bugünde doktora gittik nst ve ultrasona girdim bebişim sata göre 34+5 ama ultrasona göre 38 haftalık görünüyor suyumuz iyiymiş bir hafta sonra tekrar gel dedi. çapa ya gittiğim için orda ultrasonla ilgili bişey söylemiyorlar ben sordumda söyledi doktor bakalım hayırlısı artık
eve geldik yok o kadar yordu ki unutmuşum istanbul trafiğini tabi:) anca kendime gelebildim
tuğbacım sakin ol hayatım yılma sen :) inşallah herşey hallolacak
nazlıcım rabbim sabır versin sana da insanlarla uğraşmak zor
yosun aklına kötü şeyler getirme canım inşallah bir sorun çıkmayacak
hayatsn hadi bol bol dinlenirsin artık canım

mehtapcım sen hepimizden çok bu işin içindesin sana akıl vermek gibi olmasın ama bebişlerin kilo alımları her zaman aynı hızla olmuyo, doktor bir problem görseydi seni uyarırdı zaten canım beslenmem konusunda
üzülme bence bebişin bu aralar diyet yapıyo demekki kilosuna düşkün olacakopuyorumnanaktan
mrb kızlar bız yenı geldık veee ızın basladı artık okul yok.darısı tum calısanlara...bı gecmıse bakalım gelım.ıns.herkes ıyıdır
gözün aydın canımmm evde insan daha çok yoruluyo ama çalışmaktan daha iyii tabikii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nazlıcımmmm bak o yiyici adamı nolursunnn benim elime ver de bir paralayayım hem ben sakinleşirim hem de senin için rahatlarropuyorumnanaktan

iyi aksamlar arkadaslar umarim iyisinizdir

gecmise bakamadim insallah herkes iyidir

eltim 3 aylik bebegini düsürdü ,dünden beri yanindaydim anca girebildim nete ama birazdan yine gidicem yanina

rabbim kimseyi dogmamista olsa yavrusuyla sinamasin ,yavrularimizi bize bagislasin insallah :Saruboceq:

ayyyy mehtapcımmmm geçmiş olsun çok sinir bozucu valla akannehir
jalecim maşallah kız 38 hafta ne demek doğurdun doğuracan sen heralde çapa da bebeğinn kilosunu da mı söylemiyolar yoksa merak ettim şimdi sıpacık kocaman olmuştur maşallah canım annesine kavuşmak için acele ediyo bebişin
canım yaa senin sat da bir hata olabilir mi acaba yani üsütne görme falan olabilir mi ilk usg lerde de ileri çıkıyomuydu senin haftan?

canım benimyaa rabbim sabırlar versin eltine
ay sorma tatlımyaa hatta nst ye girdim hemşire kemeri bağlarken kaç haftalık dedi 35 dedim ama daha büyük görünüyor suyunmu fazla dedi bende yok dedim şaşırdı kadın. ultrasonu çeken doktorda öyle
direk söylemiyorlar canım hasta dosyan var ona yazıyorlar ve oda doktorda kalıyor ben sormasam haftasını suyunu falanda söylemiyorlardı ama kilosunu sormayı unuttum canımya aynı babası gibi aceleci olacak paşam
satta da bir hata görünmüyor canım bugün onu kontrol etmek için bütün ultrason görüntülerine baktılar çünkü doktorum erken döllenmeden de kaynaklanmış olabilir demişti. sanırım 10. haftadan sonra hep ilerde gözüküyordu bebişimin gelişimi 10 gün kadar ama şimdi süremiz daha da artıyor
bakalım hayırlısı olur artık
çapada doğum yapmak istememin en önemli nedenide erken gelmek istemesi hayatım ne olur ne olmaz diyorum
sen nasılsın bu arada canım

kızlaryaa ben çıkmak zorundayım yemeğe bekleniyorum
kendinize çok dikkat edin fırsat buldukça girmeye çalışacağım

İyi akşamlar canım hoşgeldin.Maşallah ahmet yusufumuza mart 15 demeden gelecek bu gidişle.

iyi akşamlar canım.Aminnn.Geçmiş olsun.Hayırlısıyla tekrar hamile kalır inş.

slm kizlar nasilsiniz,zehir gecmis olsun eltine allah sabir versin cnm
a.s canım hoşgeldin.İdare ediyoruz işte sen nasılsın?

merhabalar canım allah sabır versin eltine en kısa zamanda tekrar hamile kalır inşallah:Saruboceq:
slm kizlar nasilsiniz,zehir gecmis olsun eltine allah sabir versin cnm
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan
kızlaryaa ben çıkmak zorundayım yemeğe bekleniyorum
kendinize çok dikkat edin fırsat buldukça girmeye çalışacağım
yine bekliyoruz canımm afiyet olsunnnopuyorumnanaktan

yemeğimi yedim geldim. şimdi meyvemi yiyorum allahım ne düzenli kız oldum ben böyle...

zehircim allah sabır versin.. bilirim nasıl bişi olduğunu. mümkün olduğunca yalnız bırakın en ii çözüm. yada dışarı çıkarın. ama misafir kabul etmeyin ya her gelenle tazeleniyor çünkü...

merhaba kızlar nasılsınız bende az önce annemlerden geldik yemeğe gitmiştik telefonum evdeydi funda mesaj çekmiş doktoru iki gün hastahaneye yatırmış nstede sancı görmüş erken doğum riski yokmuş ama yinede yatırmış çok kötü oldum mesajı okuyunca yaa o kadar dikkat ediyoruz bebişlerimize rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri nasip eğlesin inşallah herşey onlar için

Merhaba canım hoşgeldin.İnşallah erken gelmeye kalkmaz Göktuğumuz.Selam söyle fundaya dualarımız onunla.Erken doğum riski yoksa niye yatırmış ki?

Merhaba canım hoşgeldin.İnşallah erken gelmeye kalkmaz Göktuğumuz.Selam söyle fundaya dualarımız onunla.Erken doğum riski yoksa niye yatırmış ki?

söylerim kızlar canım sancı çıkınca onun doktoru zaten baştan beri fundayı strese soktu durdu belki tamem yapılcakları yapıyo ama birazda zor elde edilen bir bebk olunca kendimden bilirim insan çok daha stres oluyo sancısı çıkmış nstede ama erken doğum olmaz demiş tamam söylerim kızlar selamınızı az önce mesajlaştık artık yarın ararım ben onu veya eşimle hastahaneye gideriz bakalım yarın olsunda

mehtapcığım canım sende üzme canım kendini ne olursun canım benim olsun annesi minyon bir bebktir kilo alır inşallah canım benim hem normal doğurmanda kolaylaşır böylelikle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…