mehtapcığım canım sende üzme canım kendini ne olursun canım benim olsun annesi minyon bir bebktir kilo alır inşallah canım benim hem normal doğurmanda kolaylaşır böylelikle canım benim
Saolasın zeynepciğim ama anne-babası minyon değil ki kendi minyon olsun.İnşallah 15 gün sonra iyi olur benide mutlu eder oğluşum.
şimdi görüştük telefonda kızlar fundayla şu an iyiymiş serum bağlanmış iki tane ve hepinizden bol bol dua bekliyo şekeriyle ilgili problem çıkmamış sadece sancı çıkmış sanırım 40larda doktoru kasılmalar var diye yatırmış hastahaneye sesi iyi geliyodu bana dua edin inşallah doğurmam falan dedi rabbim göstermesin dedim bende o zamnını bekleyecek inşallah dedim damadım dedim ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar fundadan inşallah 2 gün sonra aramızda olur:Saruboceq:
Benimde tüm temennim o canım sağlıklı olması kuzucuklarımızın ama küçük bebeğe bakmak çok zor yaşadığım için biliyorum.canım belki oğluşun minyon olacak canım sakın moralini bozma canımcım sağlıklı olsunda gerisi mühim değil canım :asigim:
slm kızlar daha geçmişi okumadan fundanın haberini gördüm..çok üzüldümm allah şifa versin.vaktinde hayırlısıyla gelir bebişi inşallah..allahım hepimizi korusun resmen yolun sonuna geldik hayırlısıyla bi atlatsak şu son 1-1,5 ayımızı..
sağol hayatımm..geçmişe baktımm herkez ii çok şükür fundacım da ii olup aramıza döncek allahın izniyle..bizde evde hayli yoğun günler geçiroruz..bugün nihayet annem kayınvalidem le birlikte hastane çantamızı hazırladık ..oğluşumun cicişlerini renkli ve beyazlar olmak üzere ayırdık ve ilk parti şuan yıkanıo.yarın ütüleyip dolabına yerleştircez inşallah..bende kendimi artık çok ağırlaşmış hissediom kızlar..hareketlerim çok yavaşladı ufak ufak sancılarım oluyo sabaha karşı..allah yardımcımız olsun..asıl zor günler başladı
merhaba kızlar nasılsınız bende az önce annemlerden geldik yemeğe gitmiştik telefonum evdeydi funda mesaj çekmiş doktoru iki gün hastahaneye yatırmış nstede sancı görmüş erken doğum riski yokmuş ama yinede yatırmış çok kötü oldum mesajı okuyunca yaa o kadar dikkat ediyoruz bebişlerimize rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri nasip eğlesin inşallah herşey onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?