2010 Nisan Anneleri

mehtapcığım canım sende üzme canım kendini ne olursun canım benim olsun annesi minyon bir bebktir kilo alır inşallah canım benim hem normal doğurmanda kolaylaşır böylelikle canım benim

Saolasın zeynepciğim ama anne-babası minyon değil ki kendi minyon olsun.ınşallah 15 gün sonra iyi olur benide mutlu eder oğluşum.

şimdi görüştük telefonda kızlar fundayla şu an iyiymiş serum bağlanmış iki tane ve hepinizden bol bol dua bekliyo şekeriyle ilgili problem çıkmamış sadece sancı çıkmış sanırım 40larda doktoru kasılmalar var diye yatırmış hastahaneye sesi iyi geliyodu bana dua edin inşallah doğurmam falan dedi rabbim göstermesin dedim bende o zamnını bekleyecek inşallah dedim damadım dedim ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar fundadan inşallah 2 gün sonra aramızda olur:Saruboceq:

ayyyy daha yeni okudum fundacım hastaneye yatmış merhaba zeynocum şok oldum valla inşallah hayırlısıylaa çıkar hastaaneden bu saatte rahatsız etmiyeyim yarın bende ararım canım
doktoru gerçekten fazla pirpirikliydi ama umarım sadece evhamdır

Saolasın zeynepciğim ama anne-babası minyon değil ki kendi minyon olsun.İnşallah 15 gün sonra iyi olur benide mutlu eder oğluşum.

canım belki oğluşun minyon olacak canım sakın moralini bozma canımcım sağlıklı olsunda gerisi mühim değil canım :asigim:

Sevindim iyi olmasına.Hayırlısıyla hastaneden çıkıp yeniden aramızda olur inşallah.:Saruboceq:

zehirciğim canım rabbim sabır versin canım eltine ne denilirki canım 3 aylık olsada sonuçta bebişi canım çok zordur şimdi eltin için rabbim sabır versin geçmiş olsun

ayy sımdı okudum gecmıs olsun fundamıza ve bebegıne..hepımızden slm soyle zeynepcım.Allah yardımcısı olsun.sesıde ıyıymıs sukur

canım belki oğluşun minyon olacak canım sakın moralini bozma canımcım sağlıklı olsunda gerisi mühim değil canım :asigim:
Benimde tüm temennim o canım sağlıklı olması kuzucuklarımızın ama küçük bebeğe bakmak çok zor yaşadığım için biliyorum.

slm kızlar daha geçmişi okumadan fundanın haberini gördüm..çok üzüldümm allah şifa versin.vaktinde hayırlısıyla gelir bebişi inşallah..allahım hepimizi korusun resmen yolun sonuna geldik hayırlısıyla bi atlatsak şu son 1-1,5 ayımızı..

söylerim kızlar tek istediği sizden bol bol dua etmeniz öyle dedi bana inşallah 2 güne kadar burada olacak dünürcüğüm

a.s hoşgeldin canım.İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza.

sağol hayatımm..geçmişe baktımm herkez ii çok şükür fundacım da ii olup aramıza döncek allahın izniyle..bizde evde hayli yoğun günler geçiroruz..bugün nihayet annem kayınvalidem le birlikte hastane çantamızı hazırladık ..oğluşumun cicişlerini renkli ve beyazlar olmak üzere ayırdık ve ilk parti şuan yıkanıo.yarın ütüleyip dolabına yerleştircez inşallah..bende kendimi artık çok ağırlaşmış hissediom kızlar..hareketlerim çok yavaşladı ufak ufak sancılarım oluyo sabaha karşı..allah yardımcımız olsun..asıl zor günler başladı

canım en zevkli kısıma gelmişsin. hiç ütü yapmak bana bu kadar zevk vermemişti:))) bakıyorumda yeni bişiler alayım yıkayım ütüleyim diye:)) ev ne durumda yerleştin mi??

ay fundacima gecmis olsun tabiki dualarimiz onunla bol bol dinlensin stres yapmasin kendine gerci bazi doktorlar bizden stresli ama
insallah 2 güne dönecek hayirlisi ile
selamimizida ayriyeten illet canim benim

gunaydın kızlar....
fundacım hastanedeymiş,dualarımız onunla ve oğluşumuzla.....
inşlh hayırlısı ile dönecek aramıza....
zeynocum ararsan yada gidersen yanına çok çok selam söle ,nisan annişleri olarak dualarımız onunla olcak....

günaydınn ve iyi hafta sonları kızlarr.... kimsecikler yok tabikii... bizde yeni uyandık sayılır... kahvaltımızı yapıp geldik ama kimseler yok.. gezinelim bakalım biraz.. öğlen 1 de dr.da randevumuz var.. kesin günümüz belli olucak inşallahhh... hayırlısını ver yarabbimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…