2010 Nisan Anneleri

gunaydın kızlar.refıyecım dr a gıdecekmıs bakalım bu sefer martmı dıcek.kah.yapıcaz kızlar gorusuruz.

günaydın kızlar fundaya hepinizin selamını iletirim çok saolun onunda sizden istediği sadece duaydı ama merak etmeyin doktoru erken doğum olmaz demiş sadece gözetim altında tutmak amacıyla yatıyo belki bugün veya yarın çıkar inşallah

gunaydın kızlar.refıyecım dr a gıdecekmıs bakalım bu sefer martmı dıcek.kah.yapıcaz kızlar gorusuruz.

günaydın canım... iyi kahvaltılar size.. yarasın bebişine... bakalım ne dicek canımm bilmiyorumkismile

kızlarr o kadar alntı yaptım.. bilg. kilitlendi gitti hepsi... sadecebirkaçını hatırlıyorum malesef.. neyse onları yazıyım bari..

mehtapçım.. canımm.. hiiç moralini bozma canım .. meraklanma bebişini de kendini de üzme bitanem olumunekankayizsmile yeğenim paşa olucak paşaa... sadece bu haftalarda kilo alımı yavaşmış o kadar.. önümüzdeki 2 hafta görürsün bak.. aklmadıklarını da toptan alır benim teyzoşumm opuyorumnanaktan inşallah herşey daha iyi olucakk ve bir sorun çıkmıcakk canım benimm.. :Saruboceq: iyi düşün iyi olsun .. ama sen zaten daha iyi biliyosunn... her hafta aynı olmayabilir bebişlerin kilo alımı.. sonuçta allaha şükürherşey iyimiş. bir aksilik olsa dr.unuz da söylerdi canım benim.. opuyorumnanaktan

hayriyecim.. canımm işin en zevkli kısmına gelmişsin.. zemuszemus kendini çok yormadan hazırla canım poyraz beyin cicilerini.. kolay gelsin sizee opuyorumnanaktan

gülsemincim... canım eltine çook geçmiş olsun.. inşallah en kısazamanda tekrar hamiş kalır ve sağ salim doğurup alır kucağına bebeğinii.. :Saruboceq:

iyi hafta sonları güzell anneler uzun zamaandır giemez oldum evde yokum ondan kızlar
az zamanım kaldı malum ikiz olduğu için zorluyo bende annemlerde veya kayınvaldemlerde aklıyom zamanı geçirmek adına şimdilik iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınız herşey yolundadır inşşş rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize az zamanımız kaldııı

semafatih.. canımm herşeyin iyi olmasına çok sevindim.. inşallah zamanında ve sağlıkla gelirler ikizler... uzun zamandır özlettin kendini.. :)

ee bebişler nasıl? kaç haftalık oldunuz ? kaçar kilo oldular?

funda en kısa zamanda araıza döner inşallah.Allah bebeğini ve kendisini korusun.dualarımız onunla.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Geçmişe bakamadım.Ama mehtapçım makinana üzüldüm yaaa.Bende de olmuştu .Çok fena..
Eeee nasılsınız neler yaptınız bakalım.Ben gece 3 ten beri uyumadım.Kasıklarımdaki kasılmalardan sancıdan ağlaya ağlaya bir hal oldum.Allahtan çarşamba gunu doktora gidecem.Doğumu da epidüralli normal e karar verdim.Bakalım doktorum ne dicek...

slm kızlar annemlerdeyim...
bi telaştayız ki sormayın babanem yasin okutmuş duasını yapıcaz bizde annemle bişiler hazırlıyoruz ...
fırsattan istifade canımın tüm çektiklerini yaptırıyorum ,tabi bi yandanda kendim yapıyorum....

semafatih canım hoşgeldin ben de baya merak etmiştim seni nelerdesin diye,bebişler ve sen ii olda tatlım gerisi sorun değil...

refişim sende ii haberlerle dönersin inşlh....

herkese merhabalar..

canım sıkkındı bikaç gündür, takip ettim sizi ama yazmak içimden gelmedi hiç.

şimdi okuyordum da gene, fundanın haberini okudum. çok üzüldüm.
gerçi ciddi bir şey değilmiş çok şükür ama insan işkilleniyor.
Allah'a emanet olsunlar.. hem o, hem de göktuşumuz..
zeynepcim, konuştuğunda lütfen selamımı söyle. aklımda artık dualarım onunla..

bu arada dünürüm de doktora gidecekmiş. hadi hayırlısı bakalım :)
iyi haberlerini bekliyoruz bi tanemin..

semafatih de uğramış kaçmış..
geçen gün merak ettiğimi yazmıştım, çok şükür uğradı da doğurmadığını, iyi olduğunu öğrendik :)
hayırlısıyla gününü doldursun inşallah..

Son düzenleme:
kızlar şimdi evden çıkacağım fundanın yanına gidiyorum eşimle hastahanede ziyaret edeceğiz dünürümüzü hepinizin iyi dileklerini ileteceğim aklım onda kaldı görmeden rahat edemedim eşime dedim illa bugün görmem lazım diye az sonra çıkacağız evden görüşmek dileğiyle inşallah güzel haberlerle döneceğim buraya kocaman öptüm hepinizi

bu arada zeynocuğum online gözüküyosun canım sen nasıl oldun doktorun ne dedi canımcım inşallah herşey yolundadır kocaman öptüm canımcım

canım.. lütfen iyi dileklerimizi ilet funda'ya.. dualarımız onunla hep.

ben iyiyim, büyük bir şey çıkmadı çok şükür, sen iyi haberlerini getir funda'nın da, beni sonra konuşuruz :)

çok öpüyorum

herşey yolunda gider umarım yeni bi haber alırsan fundadan bizede heber et canınm insallah aceleci davranmaz fundanın bebişide

slm hanımlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır.
kızlar biz daha ogluşumun ismini bulamadık yaaa :roflol:eyvahedigeldismile
kızımın ismini almina koymustuk anlamı cok guzel ve cok duyulduk bır isim degildi ama oğluşuma bulamıyorum çok bulunmayan degişik bir isim arıyoruz yardımlarınızı bekliyorum insallah buluruzbilmiyorumkismile

ayyy ıkıncıye uyudum geldım.zeynep gelınce ıyı haberlerı alırız ıns.

almına sen hangı ısımlerı dusundugunu soylesen hanı kararsız olsan bızde yrdcı oluruz sana.benım eymen hosuma gıdıyo.doruk eymen........

almına sen hangı ısımlerı dusundugunu soylesen hanı kararsız olsan bızde yrdcı oluruz sana.benım eymen hosuma gıdıyo.doruk eymen........

canım aklımızda gecen birkaç tane var ama sadece aklımızdan geçiyor
* arben
* altan
* altuğ
* berk(berke)
* yağız
* tardu
* utku

berke ve utku guzelmıscanım.refıyenın oğlusuda utku olcak ıns.berkler yaramaz oluyo benım oğrencım var berk dıye kok sokturuyo berke sankı daha yumusak hıtap tarzı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…