gunaydın kızlar.refıyecım dr a gıdecekmıs bakalım bu sefer martmı dıcek.kah.yapıcaz kızlar gorusuruz.
kızlar şimdi evden çıkacağım fundanın yanına gidiyorum eşimle hastahanede ziyaret edeceğiz dünürümüzü hepinizin iyi dileklerini ileteceğim aklım onda kaldı görmeden rahat edemedim eşime dedim illa bugün görmem lazım diye az sonra çıkacağız evden görüşmek dileğiyle inşallah güzel haberlerle döneceğim buraya kocaman öptüm hepinizi
bu arada zeynocuğum online gözüküyosun canım sen nasıl oldun doktorun ne dedi canımcım inşallah herşey yolundadır kocaman öptüm canımcım
merhaba kızlar nasılsınız bende az önce annemlerden geldik yemeğe gitmiştik telefonum evdeydi funda mesaj çekmiş doktoru iki gün hastahaneye yatırmış nstede sancı görmüş erken doğum riski yokmuş ama yinede yatırmış çok kötü oldum mesajı okuyunca yaa o kadar dikkat ediyoruz bebişlerimize rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri nasip eğlesin inşallah herşey onlar için
almına sen hangı ısımlerı dusundugunu soylesen hanı kararsız olsan bızde yrdcı oluruz sana.benım eymen hosuma gıdıyo.doruk eymen........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?