2010 Nisan Anneleri

slm kızlar....
annemlerdeydim iki dakka dükkana gectim...

isim konusunda benim fikrim:utku ve tardu guzel....

iyi dilekleriniz icin Allah razi olsun kizlar

fundaya cok cok gecmis olsun insallah kisa zamanda döner ,aysedenizycim sanada gecmis olsun canim demek aglaticak derecede oluyor kasilmalarin insallah gecer canim ,bol bol dinlen:teselli:

slm kızlar kusura bakmayın annnemlere uğradık dönüşte yemek falan çay derken bu saati buldu bugün dünürcüğümün yanına gittik şükürler olsun iyi fundamız kızlar sadece sancı durdurmak için serum veriyo doktoru 3 saatte birde nsteye bağlanıyo odasında szileri çok özlemiş bütün dua eden arkadaşlara selamı vardı inşallah tam kararı doktoru yarın verecekmiş bakalım yüzde 50 çıkabilirim dedi doktorunun verdiği karara göre o kadar mutlu olduki beni gördüğünde hiç beklememiyomuş biz habersiz gittik çok sevindi canım yaaa dünde hastahaneye aramama çok şaşırmış eşi bana nerde olsa buluyosun valla dünürünü diyo bende bulmammı yaaa dedim böyle dünürü inşallah yarın çıkarsa bana haber verecek bende sizlere iletirim teyzoşlar dualarımız göktuş için inşallah

zeyracımmmm hoşgeldin çok güzel haberler verdin sal bitanem.
fundacım çıkıp gelecek inşallah onsuz topik olmaz hem mecbur gelecek inşallah, göktuşum geleceği zamanı bilir:asigim:

cok sevındık valla hadı bakalım hayırlısıyla cıkar ıns.fundacık.hastane ortamı sıkılıyordur sımdı ordada.

evet tuğbiş canım senide söyledi bana mesaj çekmişti saolsun dedi tuğbamızda dedi ::)))

özlemciğim canım tv var odasında ama yinede tabi sıkılıyo ona takıldım manzaranda güzelmiş dedim gülüyo canım inşallah dönecek belki yarın akşam bizlerle burada olur inşallah aslında çok pişman olmuş laptopu götürmediğine kablosuz net varmış hastahanede bilseydim getirirdim dedi olsun inşallah yarın burada olacak canım

güzel haberlerini verdigin icin cok sagol canim opuyorumnanaktan

canım inşallah fundacımız yarın gelecek evine.. minik göktuşta bekleyecek zamanını...dualarımız onlarla...

kızlar benımde ıkı gundur bel ağrım var gecelerı.. korkuyorum. pazartesı kontrol gunum soyleyecegım doktoruma..

zeynepcim şimdi okudum canım. fundaya çok selam söyle ve çok geçmiş olsun dileklerimi de ilet ve onun için bolca dua ettiğimi de ekle tatlım. senden iyi haberlerini bekliyoruz. :Saruboceq:

iyi geceler kızlarr... ancak girmeye fırsatım oldu... dr.dan çıkışta çarşıya uğradık yine :) bebe mağazalarını gezdik.. sadece ağız mendili aldım bir de penye battaniye.. evde vardı ama yedek zararı olmaz diye düşündük... bu battaniyeyle beraber bayaca oldu ama penye yani .. kusar fln bulunsun :) mendil de oyaladığım vardı ama hazır da aldık nolur nolmaz diye...

neyse gelelim doktor amcamızdan geldiğimiz haberlere... :))

inşallahh rabbim bir aksilik vermezse nisan annesi olucam kızlarr... martın 30-31 inde doktorumuzun ameliyatı yokmuş.. dolayısıyla 1 yada 2 nisan diye kararlaştırdık tarihi... bebişime de baktı kısaca.. bakalım pozisyonu değişmiş mi diye... herşeyimiz çok iyi çıktı şükür yine.. kilomuzu boyumuzu geçen hafta söyledim deyip söylemedi ama baş geliş durumumuz devam ediyo.. doğum pozisyonunu oğluşum da ablası gibi erkenden aldı ve dönmeye de niyeti yok dedi dr.umuz... bende arada baskı yapıyo dediğimde.. başını iyice yerleştirmiş... çok oturup kalkma.. iş yapma.. yorulma.. dinlenn.. kiii mart sonu kesin günü kararlaştırmak için geldiğinde oğlun içinde olabilsin dedi :))) heheh...hayırlısı ne ise öyle olsun diye dualar ettim hep sıramızı beklerken:. demekki bizim için hayırlısı nisan 1 şakası yada 2 nisan mış...

bu akşam da yemekte eltimler görücemler fln vardı.. kayınvalidem yarın gidicek diye toplandılarr.. ama dr.umuz sağolsun uyarılarını söylediğimden :)) hiiç bir iş yapmadım.. sadece büyük eltim sofrayı hazırlarken bende çorba yaptım o kadar :))) sağolsunlar evi de toparlayıp gittiler.. ama accık kafam şişti çocuk sesi.. haralaa gürelee :)) olsun en azından ayaklarını uzat.. dur sırtına yastık verelimm.. amann sobanın yanına geç :))) ayy çok hoşuma gitti :)) inşallahh yavrumgününü bekler de dr. amcamızın dediği tarihte gelir kcağımızaaa.. hayatımızaa.. sağlıklaaa... :)))

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzel anneler, nasılsınız?
Fundaya çok geçmiş olsun. Canım benim ins biran önce herşey yoluna girer. :Saruboceq: 37. haftayı bir görsek korkularımız artık azalacak.
Kızlar, bugün yenidoğan bezlerinden ve ıslak mendillerinden aldım. Sanki yavaş yavaş herşey hazır oluyor.

Güzel nisan annesi hoşgeldin o zaman. Canım, bebişine maşallah.
Canım, doğum pozisyonu, bebeğin dönmesinden farklı birşey mi? İyice aşağı inmesimi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…