berke ve utku guzelmıscanım.refıyenın oğlusuda utku olcak ıns.berkler yaramaz oluyo benım oğrencım var berk dıye kok sokturuyo berke sankı daha yumusak hıtap tarzı var.
Merhaba kızlar.Nasılsınız?
Bende iyiyim canım teşekkürler.Bizimde daha net bir ismimiz yok:)ben isim bulamamak haricinde iyiyim canım
sen nasılsın?
canım.. lütfen iyi dileklerimizi ilet funda'ya.. dualarımız onunla hep.
ben iyiyim, büyük bir şey çıkmadı çok şükür, sen iyi haberlerini getir funda'nın da, beni sonra konuşuruz :)
çok öpüyorum
slm kızlar kusura bakmayın annnemlere uğradık dönüşte yemek falan çay derken bu saati buldu bugün dünürcüğümün yanına gittik şükürler olsun iyi fundamız kızlar sadece sancı durdurmak için serum veriyo doktoru 3 saatte birde nsteye bağlanıyo odasında szileri çok özlemiş bütün dua eden arkadaşlara selamı vardı inşallah tam kararı doktoru yarın verecekmiş bakalım yüzde 50 çıkabilirim dedi doktorunun verdiği karara göre o kadar mutlu olduki beni gördüğünde hiç beklememiyomuş biz habersiz gittik çok sevindi canım yaaa dünde hastahaneye aramama çok şaşırmış eşi bana nerde olsa buluyosun valla dünürünü diyo bende bulmammı yaaa dedim böyle dünürü inşallah yarın çıkarsa bana haber verecek bende sizlere iletirim teyzoşlar dualarımız göktuş için inşallah
slm kızlar kusura bakmayın annnemlere uğradık dönüşte yemek falan çay derken bu saati buldu bugün dünürcüğümün yanına gittik şükürler olsun iyi fundamız kızlar sadece sancı durdurmak için serum veriyo doktoru 3 saatte birde nsteye bağlanıyo odasında szileri çok özlemiş bütün dua eden arkadaşlara selamı vardı inşallah tam kararı doktoru yarın verecekmiş bakalım yüzde 50 çıkabilirim dedi doktorunun verdiği karara göre o kadar mutlu olduki beni gördüğünde hiç beklememiyomuş biz habersiz gittik çok sevindi canım yaaa dünde hastahaneye aramama çok şaşırmış eşi bana nerde olsa buluyosun valla dünürünü diyo bende bulmammı yaaa dedim böyle dünürü inşallah yarın çıkarsa bana haber verecek bende sizlere iletirim teyzoşlar dualarımız göktuş için inşallah
iyi geceler kızlarr... ancak girmeye fırsatım oldu... dr.dan çıkışta çarşıya uğradık yine :) bebe mağazalarını gezdik.. sadece ağız mendili aldım bir de penye battaniye.. evde vardı ama yedek zararı olmaz diye düşündük... bu battaniyeyle beraber bayaca oldu ama penye yani .. kusar fln bulunsun :) mendil de oyaladığım vardı ama hazır da aldık nolur nolmaz diye...
neyse gelelim doktor amcamızdan geldiğimiz haberlere... :))
inşallahh rabbim bir aksilik vermezse nisan annesi olucam kızlarr... martın 30-31 inde doktorumuzun ameliyatı yokmuş.. dolayısıyla 1 yada 2 nisan diye kararlaştırdık tarihi... bebişime de baktı kısaca.. bakalım pozisyonu değişmiş mi diye... herşeyimiz çok iyi çıktı şükür yine.. kilomuzu boyumuzu geçen hafta söyledim deyip söylemedi ama baş geliş durumumuz devam ediyo.. doğum pozisyonunu oğluşum da ablası gibi erkenden aldı ve dönmeye de niyeti yok dedi dr.umuz... bende arada baskı yapıyo dediğimde.. başını iyice yerleştirmiş... çok oturup kalkma.. iş yapma.. yorulma.. dinlenn.. kiii mart sonu kesin günü kararlaştırmak için geldiğinde oğlun içinde olabilsin dedi :))) heheh...hayırlısı ne ise öyle olsun diye dualar ettim hep sıramızı beklerken:. demekki bizim için hayırlısı nisan 1 şakası yada 2 nisan mış...
bu akşam da yemekte eltimler görücemler fln vardı.. kayınvalidem yarın gidicek diye toplandılarr.. ama dr.umuz sağolsun uyarılarını söylediğimden :)) hiiç bir iş yapmadım.. sadece büyük eltim sofrayı hazırlarken bende çorba yaptım o kadar :))) sağolsunlar evi de toparlayıp gittiler.. ama accık kafam şişti çocuk sesi.. haralaa gürelee :)) olsun en azından ayaklarını uzat.. dur sırtına yastık verelimm.. amann sobanın yanına geç :))) ayy çok hoşuma gitti :)) inşallahh yavrumgününü bekler de dr. amcamızın dediği tarihte gelir kcağımızaaa.. hayatımızaa.. sağlıklaaa... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?