2010 Nisan Anneleri

erkflz... saol canım.. iyi geceler ...

valla güzelim bende tam anlamış değilim aslında :)) ama anladığım şu ki.. şu an sancım tutsaallah korusun normal doğuma elverişli bi duruşta bebişim.... doğum pozisyonunu kimi bebek zamanla açılarla dönerek alıyomuş.. kimisi tam dönüp bi daha başını kıpırdatmıyomuş :)))sanırım yani.. dr. bişiyler anlattı ama :))) kızım da 8. ayda başını doğum kanalına dayamıştı...bi daha da çekmedi.. hatta 9. ayımızda 4 cm açılmamız da vardı ama 40 hafta dolunca zorla çıkardılar hanfendiyi :)) inşallah oğlum da ablası gibi zamanını beklerde dr. amcaları çıkarmadan çıkmaya kalkmaz :))

kızlar biz çıkıyoruz artık.. iyi geceler hepinize...

1 saat fln önce aldığımız haberlere göre eşimin köyünden biri vefat etmiş. yarın öğlene defnedilcekmiş... yarın sabah yola çıkıcaklar ... eşim böylelikle hem kayınvalidemi götürmüş olucak hemde cenazeye katılıcak.. sanırım abileri degelirler.. erken kalıcağımız için fazla kalamıyorum..

çook öptüm hepinizii..

inşallah sedacığım,şeymacığım,anneeciğim inşallah yarın akşam aramızda olur size bol bol selamı vardı onunda üstümde kalmasın çok özlemiş hepinizi ve eşlerimiz yine bizle dalga geçti hastahanedede kk konuştuğumuz için :)))) bu arada sedacığım sakın aklına kötü şeyler getirme canım kasılmalar bendede var ara ara canım oluyomuş o kasılmalar funda anlattı bugün aslında biz gerçek kasılmaları anlayamıyormuşuz nstde artık anlıyorum dedi funda ne kasılma ne değil diye dedi canımcımı ayağa bile kalkmasına izin vermiyomuş doktoru tüp bebk doktoru gelicektiya ona bile aşşaağıya inip görmesine izin vermemiş az kaldı inşallah yarın akşama burda olur en geç pazartesiye:Saruboceq:

kızlar bu arada bu akşam kızıma hastahanede dağıtcağımız çikolataları yaptım çok şeker oldu :)))kendim yaptım yarın inşallah eklerim resmini mevlüdünede yengem alacaktı istanbuldan böylelikle bu işmizde tamam oldu hastahane çantamızada neler koyacağımızı hazırladık sadece yerleştirmesi kaldı inşallah artık herşeyimiz tamem sayılrı annemde elyaftan yatağını falan yastık yapmış yine onlarda tamam rabbimin izniyle sadece kızımı bekleyebiliriz artık

off
sabahı zor ettim
bütün gece funda'yla uğraştım rüyamda
çok karışık şeyler gördüm
birlikte doğum yapıyormuşuz, ikizlerimiz oluyormuş falan
ay neler neler

daralmış vaziyette uyandım..

zeynep güzel haberler getirmiş allahtan. içim rahatladı..
tez zamanda dönsün evine inşallah..

canım bende seni merak ediyordum.ne oldu sonuçlr ne çıktı?

canım, dün görmedim bu yazdığını.

çok sağol..
ekg sonucum temiz çıktı çok şükür. holter cihazında da çarpıntı çıktı işte.. ilaçlık bir durum görmediğini söyledi doktor. ama cihaz sonuçlarına göre de 130larda seyretmiş hep nabzım.
ama kalbimde bi ritm bozukluğu olmadığı için gerek görmedi ilaç vermeye..
bol bol dinlen, yorulma, çok hareket etme dedi.

ah zaten hep evdeyim hep oturuyorum daha ne yapayım bilmiyorum ki...

bebiş baskı yapıyormuş kalbime, ondanmış bu daralmalarım falan
sefası olsun dila hanımın ne diyeyim :)
sağlıkla gelsin de, ne yaparsa yapsın o arada.

bu arada refişim de doktordan süper haberlerle gelmiş :)
iyi bak bizi bırakmıyorsun, nisan anası olacaksın sen de :)
hayırlısıyla , sağlıkla gelsin kuzumuz inşallah.

son bir ay kaldı be canım
inanamıyorum valla

ayh böyle işte topic.
kendi kendimize konuştuk eccük.
şimdi gidelim artık

bugün kedi çocuklarımla ilgilenicem.
veterinere gidicez.
traş ettiricem ikisini de
ay traş olunca sıçan gibi oluyor kediler, evde yarım kilo kıyma gibi dolanacaklar ama ne yapayım, dila'nın ilk aylarında, bünyesi o kadar hassasken tüy falan istemiyorum evde.
paşayla pudra cıbıl dolansınlar eccük :)

hepinizi öpüyorum
güzel bir pazar geçirirsiniz umarım

hadi gözün aydın refiyecim ilk nisan annemiz sen olacaksın hayırlısıyla demekki. sağlıkla ve vaktinde gelsinler de baskı maskı önemli değil bende de oluyo çünkü benim oğlum da dönmüş ama allahtan rahim ağzı kapalı uzunluğu iyi umarım da zamanını bekler yavrum benim de. yorma sen yine de kendini.

şekerim çok erken kalkmışsın napalım mecbur sadece içini dökmüş gibi olmuşsun. gerçi ben de o saatlerde uyandım ama kahvaltımı hazırlamakla meşguldüm o ara. rüyan için hayır olsun diyeli e tabi etkilendiğin için görmüşsündür canım. kalp çarpıntısı zaten çok oluyo be zeynepcim artık çok çabuk yorulduğumuzdan normal bence de aman dikkat et yine de

kıslar günaydın nasılsınız uyku tutmadı dön dön bide nezle olmusum bogazlarım hafıf acıyoo..offf kendı kendıme nazar degdırdım valla yaa.grıp olmuyorum derken basıma gelene bak..ama hep havaların yüzünden bı sıcak oldu bı soguk bizde aldandık ıste

gunaydın kızlar.....

fundacım inşlh hastaneden çıkcakasın ben inanıyorum tatlım,zeynepcim çok saolasın bize haberlerini ilettiğin için......

refiyecim utku bebişimiz demek doğum seklini almış maşhl ona....severim onu ben...ohhh ne gzl senide baya bir memnun ettirmiş valla sefan olsun bacım...:)))
bu arada vefat eden köylünüz için de başınız saolsun tatlım....

zeynocum desene bugun seni kediciklerin süslenme günü.....ahh ahhh en çok ta o bembeyaz pamuçuk tüğlerin gitmesine yanarım merakla bekliyorum paşanın o halini:)))

günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese şimdiden sağlıklı huzurlu günler diliyorum şimdi yapmış olsuğum çikolataları ekleyeceğim buraya hemde ciciler bölümüne bunları hastahaneye gelenlere vereceğiz eşim bayıldı akşam oda boncuklarını yapıştırdı beraber yaptık kızımızın çikolatalarını:)))

özgeciğim ne demek canım benim tabikide ileteceğiz birbirimize fundamız iyi dün ona diyorum hani damadımız dedim pijamalarını falan giymiş sanki doğurmuşsunda seni bakmaya gelmiş gibi oldum dedim gülüyo ::)))o göktuş bi doğsun dedim poposunu seveceğim dedim anneye neler yaşattın ne stresler stlattın diye seveceğim dedim::)))hepinize çok selamı var bana soruyo siz özgeyle nereden akrraba çıktınız diyo::))dün kayınvalideside yanındaydı kayınpederi faln onlarlada tanıdık çıktık funda gülüyo tanımadığınız yok diyo:)))

birpericiğim geçmiş olsun canım dikkat et canım havalar insanı bundan sonra şaşırtıyo bir sıcak bir soğuk

zeyra çok güzel olmuş minik kızının çikolataları.ya hangi çikolatalardan koydun.rengi de uymuş çünkü?

selam kızlar ben geldim hepinize çok teşekkür ederim kızlar merak etmişiniz beni
çarşamba günü dr kontrolum var sezeryan tarihim tam belirlenicek martın 15 veya 20 si gibi olucak doğum büyük ihtimalle
31.hafta da kızımın kilosu 2kg oğlum da 1.800 idi bakalım çarşamba günü ne kadarlık olmuşlar merak ediyom
sizlerin bebişleri ne alemde kaç kg odular benimkiler normal mi kızlarr

zeyracım çikolatalar çok güzell olmuş bana da gönderirisin artık komşuda pişer bizze de düşer dimiii

zeyra çok güzel olmuş minik kızının çikolataları.ya hangi çikolatalardan koydun.rengi de uymuş çünkü?

saolasın canım benim kendi insanın minik bebişi için bişeyler yapınca daha bir mutlu oluyo sanki yaaa boshayallersmile canım sorma dün fundanın yanına gitmişken markete falanda uğradık gez gez bir çikolata bulamadık en son canım carrefursada bulduk canımcım ben dışı açık istemiyordum çünkü tülde gözükmesi leke bırakması gibi şeyler olur diye carrefursanıun kendi çikolatası canım sonunda bulabiledik bir kutu aldık içinde 50 adet vardı eğer yetmezse bdaha alırım çünkü tülüm falan kurdelem var hala silikon tabancasıylada eşim boncukları yapıştırdı ikramklık işte teyzemizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…