canım bende seni merak ediyordum.ne oldu sonuçlr ne çıktı?
iyi geceler kızlarr... ancak girmeye fırsatım oldu... dr.dan çıkışta çarşıya uğradık yine :) bebe mağazalarını gezdik.. sadece ağız mendili aldım bir de penye battaniye.. evde vardı ama yedek zararı olmaz diye düşündük... bu battaniyeyle beraber bayaca oldu ama penye yani .. kusar fln bulunsun :) mendil de oyaladığım vardı ama hazır da aldık nolur nolmaz diye...
neyse gelelim doktor amcamızdan geldiğimiz haberlere... :))
inşallahh rabbim bir aksilik vermezse nisan annesi olucam kızlarr... martın 30-31 inde doktorumuzun ameliyatı yokmuş.. dolayısıyla 1 yada 2 nisan diye kararlaştırdık tarihi... bebişime de baktı kısaca.. bakalım pozisyonu değişmiş mi diye... herşeyimiz çok iyi çıktı şükür yine.. kilomuzu boyumuzu geçen hafta söyledim deyip söylemedi ama baş geliş durumumuz devam ediyo.. doğum pozisyonunu oğluşum da ablası gibi erkenden aldı ve dönmeye de niyeti yok dedi dr.umuz... bende arada baskı yapıyo dediğimde.. başını iyice yerleştirmiş... çok oturup kalkma.. iş yapma.. yorulma.. dinlenn.. kiii mart sonu kesin günü kararlaştırmak için geldiğinde oğlun içinde olabilsin dedi :))) heheh...hayırlısı ne ise öyle olsun diye dualar ettim hep sıramızı beklerken:. demekki bizim için hayırlısı nisan 1 şakası yada 2 nisan mış...
bu akşam da yemekte eltimler görücemler fln vardı.. kayınvalidem yarın gidicek diye toplandılarr.. ama dr.umuz sağolsun uyarılarını söylediğimden :)) hiiç bir iş yapmadım.. sadece büyük eltim sofrayı hazırlarken bende çorba yaptım o kadar :))) sağolsunlar evi de toparlayıp gittiler.. ama accık kafam şişti çocuk sesi.. haralaa gürelee :)) olsun en azından ayaklarını uzat.. dur sırtına yastık verelimm.. amann sobanın yanına geç :))) ayy çok hoşuma gitti :)) inşallahh yavrumgününü bekler de dr. amcamızın dediği tarihte gelir kcağımızaaa.. hayatımızaa.. sağlıklaaa... :)))
off
sabahı zor ettim
bütün gece funda'yla uğraştım rüyamda
çok karışık şeyler gördüm
birlikte doğum yapıyormuşuz, ikizlerimiz oluyormuş falan
ay neler neler
daralmış vaziyette uyandım..
zeynep güzel haberler getirmiş allahtan. içim rahatladı..
tez zamanda dönsün evine inşallah..
canım, dün görmedim bu yazdığını.
çok sağol..
ekg sonucum temiz çıktı çok şükür. holter cihazında da çarpıntı çıktı işte.. ilaçlık bir durum görmediğini söyledi doktor. ama cihaz sonuçlarına göre de 130larda seyretmiş hep nabzım.
ama kalbimde bi ritm bozukluğu olmadığı için gerek görmedi ilaç vermeye..
bol bol dinlen, yorulma, çok hareket etme dedi.
ah zaten hep evdeyim hep oturuyorum daha ne yapayım bilmiyorum ki...
bebiş baskı yapıyormuş kalbime, ondanmış bu daralmalarım falan
sefası olsun dila hanımın ne diyeyim :)
sağlıkla gelsin de, ne yaparsa yapsın o arada.
zeyra çok güzel olmuş minik kızının çikolataları.ya hangi çikolatalardan koydun.rengi de uymuş çünkü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?