2010 Nisan Anneleri

semacığım nasılsın canım benim özlettin kendini benim ikiz prens prensesim ne yapıyo maşallah canım büyümüşler benimde kızım 32. haftada 2.247di canım doktor amcamız bize biraz tombiş dedi birazcık tombiş olucakmışız buda normal doğumun olmasını engellermiş tam kesin değil canım bakalım bende ayın 16sında gideceğim inşallah ne zamn diyecek eğer bu tombişlikte giderse bizimde doğumumuz muhtemelen martın 20sinden sonra bir güne verir diye düşünüyorum doktor amcamız canım ne demek sen yeterki iste canım yollarım sana hemde aynılarından yapar bebişlere hediye yollarım canımcım

semacığım fundamız şükürler olsun iyiydi doktoru ihtimale karşı yatırmış biraz sancısı çıkmış nstde ara ara 60mışları bulmuş serum falan takılı 3 saatte bir nsteye giriyo duruma göre doktoru bugün veya yarın çıkartıcaktı canım benim inşallah bizlerden bol bol dua etmemizi istedi çok özlediğini falan söyledi inşallah bu akşam aramızda olur

çook sağol canımcım
ohhh gizemcik tombiş olucak maşallahh doğum tarihlerimiz aynı olurmuşş ne güzel olur
prens ve prenses iyilerde beni iyice yoruyolar artık uyku uyuyamaz oldum sağ salim dünya ya gelsinlerde ben bunlara razıyım
gizem hanımm hareketli mi annesi benim kız çook hareketliii

çook geçmiş olsun iyi bari herşey yolunda olsunda bebişi zamanından önce gelmez inşş tam tarihinde gelir inşşş

Zeyracim cok begendim canimcim ,ne güzel hazirlamissin

fikir edinmis oldum bende senin gibi yapabiilirim malum burda hazir yapilip satin alamiyoruz,is basa düsüyor

bende dün prensim icin mevlid takimlarina baktim ,bir kacini cok begendim sizce nasil kizlar yha bilmiyorumkismile

semacığım canım bazen aşırı hareketli bazende uyuyo sanırım hareket yok :))) gündüzleri pek hareketli değilde geceleri bilhassa 11 civarları başlıyo tepiklemeye hıçkırmaya canım benim yaa birde sabahları fit saatimiz var 9da tepikliyo gizem canım belirli saatleri var bizim kızın canım yaa canımcım inşallah canım inşallah vakti ve zamnında kucağımıza alırız bebişlerimizi canım erken gelmezler bizleri üzmezler rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğler inşallah az kaldı canım sayılı güler haftalar var artık

gülsemimciğim hepsi çok şeker canım ama ben oyumu ilk resimdekinden yana kullanıyorum çok tatlı hepsi benim oyum ilk resimdeki canım bencede sende yapabilirsin canım hem çok büyük bir zevkle yaptık babasıyla canım nerdeyse 1 saatimizi almadı yapmak

hoşgeldin zehircimmm çok güzzelmiş bu ciciler ama ben sonuncuyu daha çok beğendimm ikincide güzel ama rengi beyaz olduğu için çabuk kirlenir karar senin canım sağlıcakla giyidrirsin bebişine mevlütte inşşş

zaten tek duamız vaktinden önce gelmemeleri benim kızda aynen öyle geceleri harekete geçiyooğluşumda ona ayak uyduruyo kız oğlanı yoldan çıkarıyo anladımmm

zeyracimmm,yapicam insallah canim esimde pek sever süsleme islerini oda yardim eder

ne yalan söyliyim bende birincisine hasta oldum :asigim:

alicam prensimin dogumuna yakin insallahhh :asigim:

merhaba kızlar
semafatihcim maşallah bebişlerine ikiz oldukları için kiloları normal geldi bana. 33. haftada 2114 gram olmuştu benim kaanım da.
zeyracım çikolatalarına hemen bakacam şimdiden ellerine sağlık:)
zehircim hepsi çok hoş takımların ama küçücük bebek bunların içinde rahat edermi ki acaba gerçekten çokorjinal şeyler bulmuşsun nerden buldun bu takımları? benim favorim 3. mavi olan çok tatlı canım

merhaba canim hosbulduk :1hug:

sende tam esimin cok begendigini begendin valla ,bakalim hangisinde karar kilicaz kaydirigubbakcemile3

insallah saglikla gelirlerde giydiririz :Saruboceq:

hoşgeldin tarhancım maşşallah oğluşuna daha da büyümüştür şimdii
kızlar ben bebişlerin hiç bir şeyini eklemedim kardeşim çekti bi kaç parçayım braz sonra eklicem ama hepsini çekmek ne mümkün çook fazla ikiz olduğu için herşey çift malumm göbüşümüde eklerdim ama çook kocaman olduğu için pc çöker diye korkuyommm

semacığım canım ilahi demek senin kız oğlanı yoldan çıkarıyo varsın çıkarsın canım kurban olurum ben ona canım benim yaaa

saol bitanemopuyorumnanaktan
canım pc çökmez şekerim ancak şenlenir :roflol:hem içerde 2 tane canavar var kolay mı büyüyecek tabiii göbüşün:asigim:

tuğbiş hoşgeldin canım bak bakalım beğenecekmisin canım benim

kızar ben şimdi çıkıyom yiğenlerimi kocaman öpüyorumm melekler yaaa
accık dinleneyim akşama yine gelicem inşş
bu hafta da anneme gidicem inşş annemlerde pc var oradan nete girerim sizi sefiyommmm herşey gönlünüzce olsunnn

canimcim biliyorsun Türkiyede degilim bende kendimce Almanyadan satin alabilcegim yerlere bakiyorum

ebay satis sitesinden buldum bu cicileri ,senin begendigin takimda aslinda cok rahat görünüyor haklisin

zeynocum bayıldımmm valla çok hoş olmuşlar:asigim: buzdolabında mı saklıcaksın bunları tatlım?
dışarda erirler gibi geliyo bana

güzel bir tatil gügünü diliyorum herkese.biz oğluşlarımla evdeyiz.hiçbir iş yapmadık.geçmişe bir göz attım.
tarhancım ütün için çok üzüldüm.benim kide gitti gider.ama gidene kadar yenisini alamam.eşimin yapılacak ütüleri var.yapabilirsem bende şimdi ütü yapacağım.
sarımelekcim hoşgeldin.maşallah ikizlere.burada benimde ikizleri olacak bir arkadaş var.onada ilk verdiği tarihten 20 öncesi için bir doğum tarihi vermiş doktoru.
zeyracım şekerlerinize bayıldım.bende yapacam ama daha önce yazmıştım.bizim buralarda olmadığı için görmemiş muamelesi yaparlar.burada sadece çikolata dağıtılır.birde büyük oğlum kıskanır.
bu arada budebecim hastanedeymiş.dualarımız onunla iletirsen sevinirim.
bebegcim hayırlısı ile doğum tarihiniz belli olmuş.darısı başımıza.
ben çıkayımkızlar oğlum çizgi film seyredecekmiş.yarın görüşürüz.selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…