2010 Nisan Anneleri

görüşürüz semacığım dikkat et kendine canım benim kocamn öptüm bitanem

tuğbişim ben bunları yatak odamda bebişin dolabuında saklayacağım canım benim ev sobalı canımcım malum orasıda soğuk diğer odama göre o yüzden canım erimezler canımcım

saolasın canım benim bence içinde kalmasın yapmak istiyosan yap canım boşver millet ne der falan diye düşünme hayat senin hayatın canım burdada öyle derler ama bazı kendini bilmezler ben fazla takmam canım kendi keyfim onlardan daha önde geliyo çünkü:)))

bu arada zehircim bende oyumu 1 numaradan yana kullanıyorum.güle güle kullansın oğluşun.

canim neden görmemis muamelesi yapsinlar ki ,aa ne tuhaf insanlar var

acele acele gelmissin ve gidiyorsun kaydirigubbakcemile3 ,görüsürüz canim kendine iyi bak :1hug:

tatlımm hoşgeldinnn canımcım ütüyü dün tamir ettirdik pazartesiye gün vermişti servis ama ben azıcık yalvardım malum hamileleri pek geri çeviremiyo insanlaraklinialirimsmile adam 2 saat içinde yaptı verdi saolsun hatta ilk partiyi dün ütüledim birazdan da devam edicem ütüye:asigim:
valla dün tamirciden önce ütü baktım biraz;arçelikte kampanya vardı çok güzel bir ütü ve ütü masası 155 tl idi aklıma çok yattı sende almak zorunda kalırsan tavsiye ederim bizm ütü yapılmasına rağmen aklım onda da kaldı yanikaydirigubbakcemile3

kızlarrr öyle demeyin valla benim annem de malatyalı avukatı çok iyi anlıyom ben inanılmaz bir dedikodu ortamı var malatyada insanlar yemiyo içmiyo kim ne yapmış diye dedikodu yapıyolarkaydirigubbakcemile3

tuğbiş canım kolay gelsin canım ben aslında hiç sevmem ütü olayını ama işin ucunda bebişim olunca farklı oluyo sanırım evlenmeden önce asla ütü yapmazdım her işi yaptığım halde şimdi mecbur yapıyoruz ne yapalım benim adam hayatta anlamaz ütü olyından:)))

canım,vallahi korkulur sizin sülaleden ,nerden buldunuz gene bir tanıdık....
vallahi tanımadığınız yok :))))
canım şekerleriniz çok cici olmuş cok beyendşm biz daha yapıcaz...annemde kapı süsü yapmış bende bir ara ceker resmini eklerim cok ciici olmuş....

saol canımcımm valla ütüyle sorunum yoktu ama belim öncedende ütü yapınca ağrırdı şimdi kopuyo ama yine de nasıl bir heves ve zevk anlatamam:asigim:
hadi kızlar ben kaçtım ütüye geçiyom öptüm siziii

kızlarrr öyle demeyin valla benim annem de malatyalı avukatı çok iyi anlıyom ben inanılmaz bir dedikodu ortamı var malatyada insanlar yemiyo içmiyo kim ne yapmış diye dedikodu yapıyolarkaydirigubbakcemile3

öylemi canım valla bilmiyordum bende bi buralarda var dedikodu furyası sanıyordum burdada var ahhh tuğbişim hemde nasıl dedikodu ediyolar kadınlar ben ilk evlendiğimde kayınvalidemin gününe katılmıştım hepsi 50 üstü veya yakın kadın var 20ye yakın nerdeyse canım bunlar bir dedikodu bir dedikodu dönüp bazıları bana anlatmaya çalışıyo bende hiç oralı olmuyorum hıı falan diyorum sonra artık dayanamadım eşimi aradım beni gel al buradan diye ayyy bayılcaktım canım nerdeyse kadınlar neler biliyo anacığım valla şaşırdım kaldım kimin gelini nerde kimin oğlu ne yapmış kimin hamile olduğu herşey aklına gelen ve hep bunları yapanlar kendi kusurları olan kadınlar gelini hayırsız olanlar oğlu hyırsız olanlar canım valla nefret ediyorum ben birinin arkasından konuşmam direk yüzüne söylerim birde bunlarda arkadaşları yanlarındayken cicim falan gittikten sonrada hemen onun hakkında konuşuyolardı çok şaşırdım çokkk o günden sonra asla günlerde bulunmadım hatta bana diyolar sende gir günümüze diye ayyy ne işim var benim kendi yaşıtlarım dururken onların gününde şimdi asla gitmiyorumzemuszemus

görüşrüz canım kolay gelsin tekrardan opuyorumnanaktan

zehircim bende ilk mevlüt takımını cok beyendim gercekten harika....
bizede hediye geldi mevlüt kıyafetmiz ama böle değil senin eklediklerin cok değişikmiş....
acaba fiyat konusunda da bir fikrin varmı....

zehircim bende ilk mevlüt takımını cok beyendim gercekten harika....
bizede hediye geldi mevlüt kıyafetmiz ama böle değil senin eklediklerin cok değişikmiş....
acaba fiyat konusunda da bir fikrin varmı....

canim genelde hepsinin fiyati 45 ile 50 euro arasi

ben civilimde görmüstüm bir takim bayilmistim ,musteri hizmetlerine mail attim gönderirmisiniz yurtdisina diye ama malesef yollamiyorlarmis

slm kızlar bende nisan annesiyim daha öncede bi iki kere yazmıştım ama 1 yaşında bi kızım daha var o yüzden genelde sadece okuyabiliyorum yazmaya fırsat bulamıyorum.
zehircim mevlüt takımları çok hoş ama fiyatlarını merak ettim bilgin varmı acaba.

ya kızlar bizim buralarda bebek mevlüdü gibi adet yok ya.ben de hamile kalınca bu siteden öğrendim açıkçası.ama ben yapmayı düşünüyorum.inşallah becerebilirim.inşallah herşey gönlümüze göre olur.

slm kızlar...
annemle bugun bebişin ahşap beşiği aldık....
cibinlik demiri aldık hemde park yatak için de bir tne aldık,banyo küveti ve filesi halloldu....
bugun baya yorulmuşum akşamda yorulcaz biraz çünkü artık bakım ürünlerinide alayım diyroum....,
bitek halımız ve perdemiz kaldı eksik olrak çok şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…