güzel bir tatil gügünü diliyorum herkese.biz oğluşlarımla evdeyiz.hiçbir iş yapmadık.geçmişe bir göz attım.
tarhancım ütün için çok üzüldüm.benim kide gitti gider.ama gidene kadar yenisini alamam.eşimin yapılacak ütüleri var.yapabilirsem bende şimdi ütü yapacağım.
sarımelekcim hoşgeldin.maşallah ikizlere.burada benimde ikizleri olacak bir arkadaş var.onada ilk verdiği tarihten 20 öncesi için bir doğum tarihi vermiş doktoru.
zeyracım şekerlerinize bayıldım.bende yapacam ama daha önce yazmıştım.bizim buralarda olmadığı için görmemiş muamelesi yaparlar.burada sadece çikolata dağıtılır.birde büyük oğlum kıskanır.
bu arada budebecim hastanedeymiş.dualarımız onunla iletirsen sevinirim.
bebegcim hayırlısı ile doğum tarihiniz belli olmuş.darısı başımıza.
ben çıkayımkızlar oğlum çizgi film seyredecekmiş.yarın görüşürüz.selamlar.
bu arada zehircim bende oyumu 1 numaradan yana kullanıyorum.güle güle kullansın oğluşun.
tatlımm hoşgeldinnn canımcım ütüyü dün tamir ettirdik pazartesiye gün vermişti servis ama ben azıcık yalvardım malum hamileleri pek geri çeviremiyo insanlaraklinialirimsmile adam 2 saat içinde yaptı verdi saolsun hatta ilk partiyi dün ütüledim birazdan da devam edicem ütüye:asigim:güzel bir tatil gügünü diliyorum herkese.biz oğluşlarımla evdeyiz.hiçbir iş yapmadık.geçmişe bir göz attım.
tarhancım ütün için çok üzüldüm.benim kide gitti gider.ama gidene kadar yenisini alamam.eşimin yapılacak ütüleri var.yapabilirsem bende şimdi ütü yapacağım.
sarımelekcim hoşgeldin.maşallah ikizlere.burada benimde ikizleri olacak bir arkadaş var.onada ilk verdiği tarihten 20 öncesi için bir doğum tarihi vermiş doktoru.
zeyracım şekerlerinize bayıldım.bende yapacam ama daha önce yazmıştım.bizim buralarda olmadığı için görmemiş muamelesi yaparlar.burada sadece çikolata dağıtılır.birde büyük oğlum kıskanır.
bu arada budebecim hastanedeymiş.dualarımız onunla iletirsen sevinirim.
bebegcim hayırlısı ile doğum tarihiniz belli olmuş.darısı başımıza.
ben çıkayımkızlar oğlum çizgi film seyredecekmiş.yarın görüşürüz.selamlar.
özgeciğim ne demek canım benim tabikide ileteceğiz birbirimize fundamız iyi dün ona diyorum hani damadımız dedim pijamalarını falan giymiş sanki doğurmuşsunda seni bakmaya gelmiş gibi oldum dedim gülüyo ::)))o göktuş bi doğsun dedim poposunu seveceğim dedim anneye neler yaşattın ne stresler stlattın diye seveceğim dedim::)))hepinize çok selamı var bana soruyo siz özgeyle nereden akrraba çıktınız diyo::))dün kayınvalideside yanındaydı kayınpederi faln onlarlada tanıdık çıktık funda gülüyo tanımadığınız yok diyo:)))
saol canımcımm valla ütüyle sorunum yoktu ama belim öncedende ütü yapınca ağrırdı şimdi kopuyo ama yine de nasıl bir heves ve zevk anlatamam:asigim:tuğbiş canım kolay gelsin canım ben aslında hiç sevmem ütü olayını ama işin ucunda bebişim olunca farklı oluyo sanırım evlenmeden önce asla ütü yapmazdım her işi yaptığım halde şimdi mecbur yapıyoruz ne yapalım benim adam hayatta anlamaz ütü olyından:)))
kızlarrr öyle demeyin valla benim annem de malatyalı avukatı çok iyi anlıyom ben inanılmaz bir dedikodu ortamı var malatyada insanlar yemiyo içmiyo kim ne yapmış diye dedikodu yapıyolarkaydirigubbakcemile3
zehircim bende ilk mevlüt takımını cok beyendim gercekten harika....
bizede hediye geldi mevlüt kıyafetmiz ama böle değil senin eklediklerin cok değişikmiş....
acaba fiyat konusunda da bir fikrin varmı....
Zeyracim cok begendim canimcim ,ne güzel hazirlamissin
fikir edinmis oldum bende senin gibi yapabiilirim malum burda hazir yapilip satin alamiyoruz,is basa düsüyor
bende dün prensim icin mevlid takimlarina baktim ,bir kacini cok begendim sizce nasil kizlar yha bilmiyorumkismile
ayhhh buda cok güzelmissss :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?