bizdeee ütümüzü bitirdik geldik, babaannemiz yemekleri ısıtıyo bende bir size bakayım dedim.
özgecim güle güle kullnaın beşiğinizi
refiişim maşallah eksik kalmamış
benimde eksiğim çok az kaldı. yarın beşiğimiz gelecek kurulacak onunla birlikte uyku setimiz gelecek. yıkanmayan bir tek nevresim takımları kaldı. şu andada benim pijamalarım yıkanıyo.
oğluşumun bütün cicilerini yıkadık ütüledik. yerleştiridik.
hala cibinliğimizi almadık, birde benim geceliğim yok. gönlüme göre bulamadım. bulamazsamda sadece pijamalarımı götürürüm napayım. aaa terliklerim de yok ayol terlik çorap saç bandı falan filan kaldı.
e tabi birde ev temizliği kadın alıcam ben valla çok cam var evde 2 kapalı balkon falan kadınla birlikte bizle girişirsek ancak yetişir
opuyorumnanaktan çok sağol canımm... nasipten ötesi yok güzelim.. rabbim hayırlısını versin hepimize de artık mart-nisan neyse :))bu arada refişim de doktordan süper haberlerle gelmiş :)
iyi bak bizi bırakmıyorsun, nisan anası olacaksın sen de :)
hayırlısıyla , sağlıkla gelsin kuzumuz inşallah.
son bir ay kaldı be canım
inanamıyorum valla
opuyorumnanaktan saol canım.. bakalım güzelim.. nisan açılışını yapıcaz ama aynı günde tek ben doğurmam gibi geliyo... martta başlar doğumlar 15 i gibi.. sonra aynı günde 2 şer 3 er gelir bebişler zemuszemus rahim ağzı bizimde kapalı ama işte utku bey kafayı dayamış canım kaydirigubbakcemile3 zorluyo çıkışı kaydirigubbakcemile3 amann zamanında gelsinler de inş.. :Saruboceq:hadi gözün aydın refiyecim ilk nisan annemiz sen olacaksın hayırlısıyla demekki. sağlıkla ve vaktinde gelsinler de baskı maskı önemli değil bende de oluyo çünkü benim oğlum da dönmüş ama allahtan rahim ağzı kapalı uzunluğu iyi umarım da zamanını bekler yavrum benim de. yorma sen yine de kendini.
opuyorumnanaktan çok saol teyzoşumuz...valla akşam baya bi rahattım.. o pişirin getirin yiyem tarzı görümcem bile mutfakta bulaşık yıkadı ya artık ölsemde gam yemem kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana.. bu işler sırayla canım yaa.. baş sağlığın için de sağol.. ben tanımıyorum ama eşimin köyündn biri işte.. yaşlı da olsa ölüm acı..refiyecim utku bebişimiz demek doğum seklini almış maşhl ona....severim onu ben...ohhh ne gzl senide baya bir memnun ettirmiş valla sefan olsun bacım...:)))
bu arada vefat eden köylünüz için de başınız saolsun tatlım....
)
selam kızlar ben geldim hepinize çok teşekkür ederim kızlar merak etmişiniz beni
çarşamba günü dr kontrolum var sezeryan tarihim tam belirlenicek martın 15 veya 20 si gibi olucak doğum büyük ihtimalle
31.hafta da kızımın kilosu 2kg oğlum da 1.800 idi bakalım çarşamba günü ne kadarlık olmuşlar merak ediyom
sizlerin bebişleri ne alemde kaç kg odular benimkiler normal mi kızlarr
opuyorumnanaktan çok sağol canım.. hayırlısıyla darısı başınıza artık zemuszemusbebegcim hayırlısı ile doğum tarihiniz belli olmuş.darısı başımıza.
aynen cxanım yaa.. çok çabuk yoruluyorum.. bi de oturup kalktıkça sanki utkuşun kafasını hissediyorum aşağıda kaydirigubbakcemile3 bastırıyo çıkışı yaramaz.. sempatiksalakcinni aman hayırlısıyla gelsinler de zamanını beklesinler inş.. :Saruboceq: badanayı annem yapıcaktı bizim ama ona da kıyamıyorum.. devamlı yaptırdıımız birri var badanamızı.. tek odaya 20-25 lr. deyince annemi yormaya deymez dedim.. hem renk de değişicek.. zorlanmasın canım annem zemuszemusrefişim sizinde az kalmış hazırlıklar aynen benimde bitek boya badana ve temizlik işlerim kaldı....
bende badana yaptırıcam oturduğum odayı....salona halı alıcaz....
bu akşam da eksikleriden azar azar halledeyim ....
vallahi çok yoruluyorum ben ya zaten bakalım bian önce bitsin artık....
hava nemlendirici ve ateş ölçme aletinide yazayım eksik listesine...
allahtan eksiğim kalmadı diyroum refiş kalmamış hali bile bir sayfa tutdu.....
allahım kolaylık versin bebişler sağlıkla gelsinde hiçbişiyleri olmasın....
oyyy kızlarrrr benim wc ile başım belada....
ya ne olcak bu halim evdeyken sorun yok ama azcık yürüsem bittim....
deli gibi wc arama telaşına düşüyorum....
birde kaç zamandır hani insan çok fazla yürürde dalaklanır ya boşluk tatarında bir tuaf acı hisseder ben iki adım atayım aynı sorunla kalakalıyorum....
hehhehhe:))) hamiş pantalonum son düğmesinde artık ,sanırım bu son ayıda cıkartır bana....
acayip şitim bugun ellerim de şişti sanki annem öle diyo....
ahh kızım sabret diyo az kaldı diyo.....
oturken bile rahat değilim kızlar...
bi gelsin kuzey bey bi gelsin dötünü ısırcam onun:))))
fulyan.. çok sağol canım.. amiin iyi dileklerin için.. inşallah sende yarın güzel haberlerle geliceksin... inş. suyunuz da normal çıkar...
ben yan yatırma yastığı değil de emzirme yastığı almak istiyorum.. bakalım çarşıda bakındım bulamadım ama bebeler sarayı'na söyledim getirticekler... ellerinde şu an kalmamış.. 10-12 lira bişiymiş sanırım.. işe yarıyo.. faydalı .. kullanışlı diye duymuştum.. bi de ben sezeryan olucağım için ilk günlerde yatarak emzirmem gerekicek.. o zaman destek açısından kızımda normal yastık kullanmıştım.. buna da emzirme yastığı alırım :)))
iyi geceler kızlarr... ancak girmeye fırsatım oldu... dr.dan çıkışta çarşıya uğradık yine :) bebe mağazalarını gezdik.. sadece ağız mendili aldım bir de penye battaniye.. evde vardı ama yedek zararı olmaz diye düşündük... bu battaniyeyle beraber bayaca oldu ama penye yani .. kusar fln bulunsun :) mendil de oyaladığım vardı ama hazır da aldık nolur nolmaz diye...
neyse gelelim doktor amcamızdan geldiğimiz haberlere... :))
inşallahh rabbim bir aksilik vermezse nisan annesi olucam kızlarr... martın 30-31 inde doktorumuzun ameliyatı yokmuş.. dolayısıyla 1 yada 2 nisan diye kararlaştırdık tarihi... bebişime de baktı kısaca.. bakalım pozisyonu değişmiş mi diye... herşeyimiz çok iyi çıktı şükür yine.. kilomuzu boyumuzu geçen hafta söyledim deyip söylemedi ama baş geliş durumumuz devam ediyo.. doğum pozisyonunu oğluşum da ablası gibi erkenden aldı ve dönmeye de niyeti yok dedi dr.umuz... bende arada baskı yapıyo dediğimde.. başını iyice yerleştirmiş... çok oturup kalkma.. iş yapma.. yorulma.. dinlenn.. kiii mart sonu kesin günü kararlaştırmak için geldiğinde oğlun içinde olabilsin dedi :))) heheh...hayırlısı ne ise öyle olsun diye dualar ettim hep sıramızı beklerken:. demekki bizim için hayırlısı nisan 1 şakası yada 2 nisan mış...
bu akşam da yemekte eltimler görücemler fln vardı.. kayınvalidem yarın gidicek diye toplandılarr.. ama dr.umuz sağolsun uyarılarını söylediğimden :)) hiiç bir iş yapmadım.. sadece büyük eltim sofrayı hazırlarken bende çorba yaptım o kadar :))) sağolsunlar evi de toparlayıp gittiler.. ama accık kafam şişti çocuk sesi.. haralaa gürelee :)) olsun en azından ayaklarını uzat.. dur sırtına yastık verelimm.. amann sobanın yanına geç :))) ayy çok hoşuma gitti :)) inşallahh yavrumgününü bekler de dr. amcamızın dediği tarihte gelir kcağımızaaa.. hayatımızaa.. sağlıklaaa... :)))
slm kızlar bende nisan annesiyim daha öncede bi iki kere yazmıştım ama 1 yaşında bi kızım daha var o yüzden genelde sadece okuyabiliyorum yazmaya fırsat bulamıyorum.
zehircim mevlüt takımları çok hoş ama fiyatlarını merak ettim bilgin varmı acaba.
slm zehircim cnm bunlara bayildim bende almanyadayim ebayin hangi adresinden buldúgunu sorabilirim
ya kızlar bizim buralarda bebek mevlüdü gibi adet yok ya.ben de hamile kalınca bu siteden öğrendim açıkçası.ama ben yapmayı düşünüyorum.inşallah becerebilirim.inşallah herşey gönlümüze göre olur.
slm kızlar...
annemle bugun bebişin ahşap beşiği aldık....
cibinlik demiri aldık hemde park yatak için de bir tne aldık,banyo küveti ve filesi halloldu....
bugun baya yorulmuşum akşamda yorulcaz biraz çünkü artık bakım ürünlerinide alayım diyroum....,
bitek halımız ve perdemiz kaldı eksik olrak çok şükür.....
slm kızlarr... herkes iyidir umarım... babamız sabah gitti köye ama biz kahvaltıdan beri ablamızın ödevleriyle uğraştığımız için fırsat bulamadık bir tüelü girip de yazmaya... amann dün hiç dokunulmamıştı ev kalabalık olunca.. bayaaca da varmış.. yazılıcaklar daha yeni bitti.. hikaye kitaplarını okuyor şimdi.. bende size bakayım dedim...
bu arada bebişimin kalan 1 makina çamaşırını da yıkayıp astım :) kuruyup da ütülendiğinde bitmiş olucak hazırlıklar inşallahh...
özgecim.. nasılsın canımm.... biz de dün aldık küvetimizle filemizi :)) bu akşam da bakım ürünlerimizi alıp aynenn :) noktalanak istiyorum allahın izniyle.. sizin de sadece aynıları kaldı sanırım.. neyse yapılıcaklar bitti ya.. alınıp koyulucaklar dolabına... ayy bi de ondan sonra kalan 1 ayımızda yapılıcak ev temizliği kalıyo... :) 4 haftasonumuz var diyo kocişte.. 1 oda 1 oda yaparız diyo :))) bkalım.. yorulmadan erken doğurmadan posta posta bitiririz inş.. badanacımıza da söyledik oturma odasını boyatıcaz şimdilik... ama 1 hafta 10 gün kala boyatmak istiyorum.. bakalım...
gülseminciim... canım bunlarr süperler yaaa.... valla daha geçmişe bakınmadım ama ilk sayfada bunları gördüm ve bayıldımm :)) tam prens gibi olucak senin oğluş... herbiri ayrı ayrı güzel bence...
bizdeee ütümüzü bitirdik geldik, babaannemiz yemekleri ısıtıyo bende bir size bakayım dedim.
özgecim güle güle kullnaın beşiğinizi
refiişim maşallah eksik kalmamış
benimde eksiğim çok az kaldı. yarın beşiğimiz gelecek kurulacak onunla birlikte uyku setimiz gelecek. yıkanmayan bir tek nevresim takımları kaldı. şu andada benim pijamalarım yıkanıyo.
oğluşumun bütün cicilerini yıkadık ütüledik. yerleştiridik.
hala cibinliğimizi almadık, birde benim geceliğim yok. gönlüme göre bulamadım. bulamazsamda sadece pijamalarımı götürürüm napayım. aaa terliklerim de yok ayol terlik çorap saç bandı falan filan kaldı.
e tabi birde ev temizliği kadın alıcam ben valla çok cam var evde 2 kapalı balkon falan kadınla birlikte bizle girişirsek ancak yetişir
iyi akşamlar annişler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.ben dün doktora gittim 34 haftam bitti 2.200 olmuş bebişim 3 kilo gibi doğar dedi doğum şekli zamanı falan konuşmadık bende sormadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?