2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr... herkes iyidir umarım... babamız sabah gitti köye ama biz kahvaltıdan beri ablamızın ödevleriyle uğraştığımız için fırsat bulamadık bir tüelü girip de yazmaya... amann dün hiç dokunulmamıştı ev kalabalık olunca.. bayaaca da varmış.. yazılıcaklar daha yeni bitti.. hikaye kitaplarını okuyor şimdi.. bende size bakayım dedim...

bu arada bebişimin kalan 1 makina çamaşırını da yıkayıp astım :) kuruyup da ütülendiğinde bitmiş olucak hazırlıklar inşallahh...

özgecim.. nasılsın canımm.... biz de dün aldık küvetimizle filemizi :)) bu akşam da bakım ürünlerimizi alıp aynenn :) noktalanak istiyorum allahın izniyle.. sizin de sadece aynıları kaldı sanırım.. neyse yapılıcaklar bitti ya.. alınıp koyulucaklar dolabına... ayy bi de ondan sonra kalan 1 ayımızda yapılıcak ev temizliği kalıyo... :) 4 haftasonumuz var diyo kocişte.. 1 oda 1 oda yaparız diyo :))) bkalım.. yorulmadan erken doğurmadan posta posta bitiririz inş.. badanacımıza da söyledik oturma odasını boyatıcaz şimdilik... ama 1 hafta 10 gün kala boyatmak istiyorum.. bakalım...

gülseminciim... canım bunlarr süperler yaaa.... valla daha geçmişe bakınmadım ama ilk sayfada bunları gördüm ve bayıldımm :)) tam prens gibi olucak senin oğluş... herbiri ayrı ayrı güzel bence...

özgecim.. bu arada hayırlı olsun ahşap beşiğiniz de...
kuzey bebek güle güle kullansın beşiğini ve eşyalarını canımm...

refişim sizinde az kalmış hazırlıklar aynen benimde bitek boya badana ve temizlik işlerim kaldı....
bende badana yaptırıcam oturduğum odayı....salona halı alıcaz....
bu akşam da eksikleriden azar azar halledeyim ....
vallahi çok yoruluyorum ben ya zaten bakalım bian önce bitsin artık....
hava nemlendirici ve ateş ölçme aletinide yazayım eksik listesine...
allahtan eksiğim kalmadı diyroum refiş kalmamış hali bile bir sayfa tutdu.....
allahım kolaylık versin bebişler sağlıkla gelsinde hiçbişiyleri olmasın....

bizdeee ütümüzü bitirdik geldik, babaannemiz yemekleri ısıtıyo bende bir size bakayım dedim.
özgecim güle güle kullnaın beşiğinizi
refiişim maşallah eksik kalmamış
benimde eksiğim çok az kaldı. yarın beşiğimiz gelecek kurulacak onunla birlikte uyku setimiz gelecek. yıkanmayan bir tek nevresim takımları kaldı. şu andada benim pijamalarım yıkanıyo.
oğluşumun bütün cicilerini yıkadık ütüledik. yerleştiridik.
hala cibinliğimizi almadık, birde benim geceliğim yok. gönlüme göre bulamadım. bulamazsamda sadece pijamalarımı götürürüm napayım. aaa terliklerim de yok ayol terlik çorap saç bandı falan filan kaldı.
e tabi birde ev temizliği kadın alıcam ben valla çok cam var evde 2 kapalı balkon falan kadınla birlikte bizle girişirsek ancak yetişir

oyyy kızlarrrr benim wc ile başım belada....
ya ne olcak bu halim evdeyken sorun yok ama azcık yürüsem bittim....
deli gibi wc arama telaşına düşüyorum....
birde kaç zamandır hani insan çok fazla yürürde dalaklanır ya boşluk tatarında bir tuaf acı hisseder ben iki adım atayım aynı sorunla kalakalıyorum....
hehhehhe:))) hamiş pantalonum son düğmesinde artık ,sanırım bu son ayıda cıkartır bana....
acayip şitim bugun ellerim de şişti sanki annem öle diyo....
ahh kızım sabret diyo az kaldı diyo.....
oturken bile rahat değilim kızlar...
bi gelsin kuzey bey bi gelsin dötünü ısırcam onun:))))

tuğbacım sorma vallahi eksik yok dedikçe çıkıyo...
ama olsun çoğumuz baya bi eksik düzdük....
ayy benim cibinliğimi annem yaptı saolsun çokta ucuza mal oldu ....
ama bebişin beşiğinin setinde cibinlik çıkıyo canım....
benimde geceliğim yok,yani var ama yok...çünkü aldığım gecelik bana acayip küçükmüş..
artık nası bakıpta aldıysam...

opuyorumnanaktan çok sağol canımm... nasipten ötesi yok güzelim.. rabbim hayırlısını versin hepimize de artık mart-nisan neyse :))
opuyorumnanaktan saol canım.. bakalım güzelim.. nisan açılışını yapıcaz ama aynı günde tek ben doğurmam gibi geliyo... martta başlar doğumlar 15 i gibi.. sonra aynı günde 2 şer 3 er gelir bebişler zemuszemus rahim ağzı bizimde kapalı ama işte utku bey kafayı dayamış canım kaydirigubbakcemile3 zorluyo çıkışı kaydirigubbakcemile3 amann zamanında gelsinler de inş.. :Saruboceq:
opuyorumnanaktan çok saol teyzoşumuz...valla akşam baya bi rahattım.. o pişirin getirin yiyem tarzı görümcem bile mutfakta bulaşık yıkadı ya artık ölsemde gam yemem kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana.. bu işler sırayla canım yaa.. baş sağlığın için de sağol.. ben tanımıyorum ama eşimin köyündn biri işte.. yaşlı da olsa ölüm acı..
maşallh canım yavrularına.. biz en son 33+1 de2,145 gr.dık
bebegcim hayırlısı ile doğum tarihiniz belli olmuş.darısı başımıza.
opuyorumnanaktan çok sağol canım.. hayırlısıyla darısı başınıza artık zemuszemus
aynen cxanım yaa.. çok çabuk yoruluyorum.. bi de oturup kalktıkça sanki utkuşun kafasını hissediyorum aşağıda kaydirigubbakcemile3 bastırıyo çıkışı yaramaz.. sempatiksalakcinni aman hayırlısıyla gelsinler de zamanını beklesinler inş.. :Saruboceq: badanayı annem yapıcaktı bizim ama ona da kıyamıyorum.. devamlı yaptırdıımız birri var badanamızı.. tek odaya 20-25 lr. deyince annemi yormaya deymez dedim.. hem renk de değişicek.. zorlanmasın canım annem zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ben de ısırık ısırık ısırıcam... evde pek sorun yok.. ama yürüyünce aynı sanki bayadır gitmemişim de tutuyomuşum gibi kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş yürümekte hareketlerimizi kısıtlamak ta fayda var canım.. yorma kendini.. opuyorumnanaktan

yemeğe kaçıyorum :)) sonra gelirim yine... kocişim geldi az önce de acıkmış canımm..

refiyecim doğum tarihin belli olmuş.hayırlısı ile çok güzel bi doğum inşallah.sağ salim gelir minik kuzun.ben de yarın gideceğim kontrole.en son suyun azalmış demişti.halbuki 3 litre su içiyorum ama bünyem yapmıyor galiba.umarım artmıştır suyum.

hamişler ya bişey soracağım.yan yatırma yastığı ve emzirme yastığı aldınız mı ya da alacak mısınız?

fulyan.. çok sağol canım.. amiin iyi dileklerin için.. inşallah sende yarın güzel haberlerle geliceksin... inş. suyunuz da normal çıkar...

ben yan yatırma yastığı değil de emzirme yastığı almak istiyorum.. bakalım çarşıda bakındım bulamadım ama bebeler sarayı'na söyledim getirticekler... ellerinde şu an kalmamış.. 10-12 lira bişiymiş sanırım.. işe yarıyo.. faydalı .. kullanışlı diye duymuştum.. bi de ben sezeryan olucağım için ilk günlerde yatarak emzirmem gerekicek.. o zaman destek açısından kızımda normal yastık kullanmıştım.. buna da emzirme yastığı alırım :)))

teşekkür ederim canım .inşallah iyi haberlerle geliriz.ya bi de göğüs pompası da almadım ben daha.manuel mi yoksa elektrikli mi alsam çok kararsız kaldım.ya ben gerçekten ne kadar kararsız bir insanım

canımm buralarda ben sadece bu emzirme yastığından görmüştüm.. nette diğer modelleri de var ama burda bulunur mu bilemicem.. c şeklindekilerden görmedim ben burda hiç.. yada bana denk gelmedi kaydirigubbakcemile3

yan yatırma yastığını da cahilliktenmidir kaydirigubbakcemile3 ilk senden duydum kıı bilmiyorumkismile baktım hemen.. iyi bişiymiş.. ama bilemicem kullanışlı mıdır.. bi sormak lazım kullananlara .. opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $ST22484BR.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $26022414100329910.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 16
canımcıım.. benim kız emmedi pompam manueldi.. kullandım yani mecburen.. ama inş. oğluşum emer de pompaya gerek kalmaz :)) elektrikli kullanmadığım için fikrim yok malesef.. :) belki gerek kalmaz hiç.. istersen doğumdan sonra kendi emmezse alırsın.. emerse gerek kalmayabilir çünkü...

ben şimdilik çıkıyorum canımm.. bebişin bakım ürünlerini almaya gidiyoruz. hem ev alışverişi de yapılcak.. çook öptümm...

ben netten alıcam zaten.eşim bulmuş ama çok kalitesizmiş.yan yatırma yastığını da kimisi kullandım çok memnun kaldım diyo.kimisi de hiç kullanmadım gerek olmadı diyor.ama ben alıcam ya.içim rahat uyurum.kustu mu kusarsa boğulur mu diye tedrgin olmaktansa.ilk bebek ya.çok ayrıntı düşünüyorum galiba.eksik bişe olsun istemiyorum.

iyi alışverişler o zaman.kolay gelsin canım.ben de çıkim acıktım ya.acıkmaktan başka bişe yaptığım da yok zaten:)

şöle bi bakim dedim gelişmelere aman iyi doğuran eden yok vakitsiz çok şükür
bende gideyim kocişimin yanına yatayım bari::)))

iyi akşamlar annişler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.ben dün doktora gittim 34 haftam bitti 2.200 olmuş bebişim 3 kilo gibi doğar dedi doğum şekli zamanı falan konuşmadık bende sormadım.

ohhhhhhhh cok güzel haberlerle gelmisin canim
insallah aksilik cikmazda o tarihte alirsin kucagina yerimseniben

zeynepcanim cok güzeller valla ya ama bizim buralarda yapmiyorlar böyle seyler neden bilmiyorum ya nekadar güzel olurdu
ama cok güzeller

zehircanim bende oyumu 1 numaaradan yana kulaniyorum opuyorumnanaktan
cok tatli yaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba canim ee haliyle kizindan firsat bulamiyorsundur ,Allah yavrunu bagislasin canim

takimlarin fiyatlari 45-50 euro arasi

slm zehircim cnm bunlara bayildim bende almanyadayim ebayin hangi adresinden buldúgunu sorabilirim

aaa neresindensin canim Almanyanin ?

ebay sitesine gir ,baby taufanzug(erkek bebek icin) ,taufekleid(kiz bebek icin) yaz karsina cikar canimcim

hatta sekerler bile varmis yeni gördüm bende :) ,biliyorsun hristiyanlarda vaftiz yapiyor bayagi bi cesitlere var bayildim ben opuyorumnanaktan

fulyancim benim ailemde böyle bir sey vardi ama gelin geldigim yerde böyle seyler yapmiyorlar malesef

ama ben yapicam Allahinda izniyle insallah,arastiriyorum suan neler yapabilirim tek basima diye,umarim altindan kalkabilirim

canim güle güle kullansin yavrusunnn insallah

herseyini tamamlamissin canim masallahh

ne kadar cabuk islerini bitirirsen canimcim o kadar cabuk dinlenirsin ama gerci evde bi cocuk daha varken ne dinlenmesi dimi canim yha

insallah canim almayi düsünüyorum takimlardan bi tane bakalim hayirlisiyla bi dünyaya gelsinlerde :Saruboceq:

seninde az kalmis islerin canim ,ee dogumlarda yaklasti eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar annişler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.ben dün doktora gittim 34 haftam bitti 2.200 olmuş bebişim 3 kilo gibi doğar dedi doğum şekli zamanı falan konuşmadık bende sormadım.

masallah canim bebisinin kilosuna

insallah hayirlisiyla gelir meleklerimiz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…