2010 Nisan Anneleri

batuhanim ,canim sen mevlid yapmicakmisin ? sende yurtdisindaydin dimi ,ebay´´den alabilirsin sende canim asagida nasil bulabilceginizi yyazdim pahalida degil

geldik biz :))) aldık kalan eksiklerimizi de.. bebişim doğsa neyle yıkanıcak diye adamın başının etini yedim durdum :)) haheh.. o da diyodu hep nasılsa 3 gün hastanede olucaksınız çıkana kadar ben alırım diye ama yook aldım içim rahatladı valla :) bir paket daha bez aldık çıkmışken :) deneyip alırım diyodum ama primanın yan etki yapıcağını sanmadığımdan yedekte bulunsun dedim.. ilk günlerde zırt pırt bir iki damla da olsa değiştiriliyo nasılsa :))

fulyancım.. karnını doyurup gelmişsin sanırım bu arada :) ilk bebiş ve sen ne hoş hassassın her konuda.. kızz ben kızımda ne alınır bilmiyodum bile.. çoğu şeyi de doğduktan sonra almıştık.. 20 yaşında doğurdum ama ne biliim yaa ne cahilmişim.. annem de diyo şimdi amann ne safmışık.. hiçbişeyi akıl edememişik biz :)) şimdi daha bilinçli ama sanırım bayaca da bi rahatız :))) çok yavaştan alıyoruz herşeyi.. kızım da 6. ayda hiçbi eksik kalmamıştı :) kalanlarda aklımızda değildi zaten :))

reyhancım... amiinn canım.. inşallah bizim bebişler hayırlısıyla zamanını bekler de benim oğlan eve çıkarken senin kız dış dünyaya açılıyo olucak hayırlısıyla :))) 2 nisan da bile doğursam 4 ünde taburcu oluruz inş.. :) sağ salim sorunsuz gelsinlerde canım benim.. gerisi heep teferruat...

gülsemincim.. valla ben hepiciğine bayıldım ne yalan diyim :) kızımda almıştık bizde mevlüt takımı ama bu tarzda değil daha sade bişiydi.. burda erkek için olan modellerden de böylelerini hiç görmemiştim ben... bunlar tam erkek işi ayoll :)) en zevkli seçimi yapıcağına eminim canımm.. güle güle sağlıkla giysin minik beyfendi ...

gülsemincim.. canım işşlerimi son ana bırakmak istemiyorum bende tabiki.. hatta bu hafta vitrinlerin dantelleri fln :)) yıkıyım diyorum.. mesela bu hafta içi misafir odasının dantel edevatını yıkar ütülerim.. yavaş yavaş vitrinlerini, koltuklarını ( inşallah ) silerim :) hafta sonu da kociş evdeyken koltukları çeker altları fln silinir.. cam-perde olayı sayesinde halledilir.. haftaya da yatak odasına geçerim gibi... doğuma 1-2 gün kala da annem gelirim diyo.. bi dip köşe silip süpürürler damadıyla ohh tamam... :)))
adamıma kalsa.. bi gün bi koltuğu sil.. ertesi gün öbürünü sil diyo :)) dedim öyle yaparsam doğuma kadar koltuklar bitmez yaa... bakalım yavaş yavaş dinlene dinlene canımm..

ohhh ne mutlu bize...İlk nisan bebişi olacak galiba utku bey.Afferim kız.Yapma iş artık otur.Yaptığın yeter zaten şimdiye kadar....

denizz... aşkitoomm :))) hehehe.. amann bi aşk böcüğüyüm bugün sorma :))) kaydirigubbakcemile3 gerçi hüseyine göre sen kankamsın benim kaydirigubbakcemile3 aradığında kankası diyo yanımızdakilere :)) kaydirigubbakcemile3

nasılsınn canımmm.. daha iyisin demii... mehmet salih nasıl?

karnımızı doyurup geldik refiyecim.sonra kociş geldi.onu da doyurdum.acıkmış yazık kıyamam:)bu pazar akşamı çok güzel benim için.yarın okul yok ne güzel.artık evdeyim eylüle kadar inşallah.eylül deyince benim bakıcı derdi de var ya.doğmadan daha endişeleniyorum nasıl bırakıp çalışacağım diye inşallah iyi bir bakıcı bulurum.

ya ben kadın çağırıyorum.napim.bel fıtığı var.eşim 2-3 güne bir süpürüyor ama dip bucak cam kapı yapamaz haliyle.doğumdan 1 hafta alırım yine genel temizlik için.

kızlar ya kocişin işi varmış nette.ben çıkıyorum.hepinize iyi geceler.öpüldünüz...

slm kızlar muhabbetiniz bol olsun..arada yokluorum topiğimizi..özlüom valla..epey bi gittim geçmişe..herkez ii şükürki allah daim etsin..

refiyecim son kontrolünden mutlu haberlerle gelmişsin canım çok sevindim..demekki beyfendi nisan da teşrif edecekler aramıza :) sağlıklı olsun yeterki..benim hala erken doğum tehlikem olduğu için kendimi hiç nisan annesi olcakmış gibi hissedemiorum

gülsemincim mevlütlüklere bayıldım eşimede gösterdim şimdi o da bende ilkini beğendik.ben istanbuldan bitane almıştım ama valla aklım şimdi onlarda kaldı nette filan bulamammı acaba?ay ne tuhaf yurtdışındakiler burdaki alternatiflere özenio bizde ordakilere :))

zeyracım canım benim bebişinin çikolataları harika olmuş canım yaa kardeşin el atmıştı olaya o mu getirdi yoksa senmi yaptın tam anlayamadım tatlımm..ama harika olmuşlar

kızlar nihayet dün akşam oğluşumun mobilyası geldi.öle sevindikki o gazla bi çırpıda sildik süpürdük ütülü kıyafetlerini astık bile..kocişimde sağolsun odasının süslemelerini yaptı.ayy bi güzel olduki hepsi bitsin resmini çekip ekleyecem inşallah..

selam kızlar biz geldik hepinize iyi akşamlar bende bu akşam yanlızları oynuyorum eşim nöbette kuzim kalıyo yanımda sağolsun tek bırkakmıyolar beni ne olur ne olmaz diye zaten eşim asla izin vermiyo tek kalmama bebk olmadan öncede hep annemlere giderdim şimdi malum hareket etmek zor bu soğukta o yüzden onlarda beni idare ediyo şımarıyorum birazcık:kedi:

özgeciğim canım güle güle kullanın canım beşiğinizi canımcım bu arada sağolasın canım benim srevindim beğendiğine çikolatalaımızı canımcım

fulyancığım saol canım beğenmişsin bizim çikolataları yollarım istersen canım benim yapar kim aşerererse yapar yollarım:)))

hayriyeciğim canım yok bitanem bunları kocişimle ben yaptım dün akşam canım bunlar hastahanede dağıtacağımız gelenlere aslında yetmez gibi geldi 50 adet yaptım çünkü eşimle benim memleket aynı öyle oluncada çok gelen giden olucak yine yapmayı düşünüyoruz bakalım kardeşimin alacakları sanırım ayın 8de yengem doğuma gelecek o getirecek onlar alacağını yaptırcaklarınıda mevlüdümüzde dağıtacağım canım eklerim gelince onların fotolarınıda mevlüt elbisesini falan canım arabasını falan hep onlar getirecekler sağolsunlar sende canım en kısa zamanda resimleri ekle çok merak ettim poyrazımızın odasını canım eminim harika olmuştur canım

reyhancığım canım saol bitanesi beğendiğine sevindim yaptık işte kocişle bişeyler:))

yunus ta refişle mi konuşuyoın diyo.hehehehezemuszemusçekemeyenler anten taksın anacım.Ne diyelim ama di mi....olumunekankayizsmile

denizim.. güle güle kullan canım pijamanı... opuyorumnanaktan

fulyan .. iyi geceler hayatım...

hayriye.. saol canım.. inş. sağlıkla gelsinler de.. ayy bana da dedi işte. dr. çok iş yapma istirahat et ki 15 gün sonra geldiğinde beyfendi içinde olabilsin :)) erken doğüum riski demedi ama doğum pozisyonunu aldığı için temkinli olmamı istedi sanırım... bu arada.. oğluşunuzun odasını ve cicilerini güle güle kullanın canımm.. resimlerini bekliyoruz..

refiyecim ve zeyracım en kısa zamanda eksikleri bitince ekleyecem resimleri kızlar..bende fikrinizi almak istiorum..saat başı girip bakıom odaya ayy içim gidio,gözlerim doluyo hemen..allah bu mutluluğu evlat sevgisini herkeze yaşatsın..

zemuszemus ayynenn denizcim.. kocamda olsa çatlasında patlasın kaydirigubbakcemile3

amin hayriyeciğim amin benim aklımda fundada kaldı hastahaneyi aradım yoktu odalarında bugün çıksaydı beni arayacaktı sanırım çıkmadılar yarın çıkacaklar canım yaa onun yokluğu ne kadar belli topikte inşallah yarın aramızda olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…