2010 Nisan Anneleri

kızlarr.. güzel teyzoşlarr.. hepinizii çook öpüyoruzz.. biz kaçalım ufaktan... ablamızı yıkıyciizz :)) sonra yatırıp uyutuciizz.. soonra da inşallah biz de uyuyciiz... :)))

iyi gecelerr hepinizee.. opuyorumnanaktan

ayy kaydirigubbakcemile3 arka arkaya kaçıyoz gibim oldu ama bilmiyorumkismile neyse.. geç oluyo.. yıkayıp yatırıyım kızımı...

inşallah zeyracım..allah büyük dualarımızı geri çevirmeyecektir..hayırlısıyla gelcek aramıza yine sohbetlerin belini kırcaz inşallahhhhh..buarada pc nin yine şarjı bitio laptoplar böle işte o yüzden hiç sevmiorum bunları ( öpüom hepinizi kızlar kısmetse yarın akşam görüşürüz yine ii geceler..

hayırlı geceler hayriyeciğim inşallah fundamız burada olacak yarın ben inanıyorum senden herkesten söz açıldı hastahanede selamlarınızı iyi dilekleri olnaları ilettim tek tek çok sevindi valla çok öslemiş burayı onuda ayrıca söyledi bizde onu çok ösledik gel artık fundacığımız bu topik dünürümsüz olmuyo valla

iyigeceler kızlarrr napıyosunuz fundacımdan ses yok demek yarın sabah bir süpriz yaosa da topiği şenlendirse:Saruboceq: gerçi yarın benim çok işim var sabahtan bankalara gitcez kredi çekmeye çalışıyoz da. sonra yarın beşiğimiz gelcek inşallah.
zeyracım naber bitanemopuyorumnanaktan
refişim denizcim gelincikcim yetişemedim size ama iyigeceler kızlarrropuyorumnanaktan
kızlar yaaa benim çok canım yanıyo öyle sancı kasılma değil ama karnımın her yerinde gerilmeler sızlamalar vaar. oğluşum biyerlerini dayıyo sığmıyo artık galiba. zaten çatır çatır çatlamışım çok fena valla göbeğimin hali. otursam oturamıyom uzansam uzanamıyom ayakta da mahallenin delisi gibi ne kadar dolanabilirim bilmiyom. hiç bir pozisyon on dakikadan sonra rahat değil.
anlıyacağınız bugün inanılmaz ağrım var. belim karnım ağrıyo sızlıyo çokkkk mızmızım çoookkksırnaşık şey

iyiyim tuğbişim kolay gelsin canım benim kendini fazla yordun ütü falan derken canım dikkat et son haftalar artık canımcım bende fazla yatamıyorum ayaklarıma bacaklarıma kramp giriyo canım inşallah az kaldı canım sabredelim fundamız inşallah gelir canım dualarımız onunla inşallah

tuğbişim iyi geceler canım bende gideyim uzanayım birazcık canımcım artık çok fazla oturamıyorum dediğin gibi hangi şekillere gireceğiz bakalım en son haftalarda kocamn öptüm canım benim görüşmek üzere

zeynocummm gizem sultan napıyo valla özledim sohbetleri yaaa oturamıyoz pc başında ne olcak şimdiden koptuk canım yaaabilmiyorumkismile
merak etme tatlım kayınvalidem geldi beni mutfağa falan sokmuyo. yıkananları benden önce kapıp asıyo, ütüyü de nöbetleşe yaptık saolsun artık yorulmuyom.:1hug:
kramp da çok zor tatlım ya ben pek yaşamadım kramp sorunu. magnezyum kalsiyum alıyomusun sen canım?

bende çok öpüyorum canımcım hem seni hem gizemi dinlenin bi güzel görüşürüz tatlımopuyorumnanaktan

kızlar avize yaptık oğlumuza nasıl olmuş bakalım begenecekmısınız begenenler olursa apılışını verebilirim

günaydın tüm nisan annelerine iyi bir gün iyi bir hafta ve iyi bir ay dilerim hepimize......

refiyecimm canim kendini cok yormus olucaksin ama kafamçokkarıştı ,gel bi ara benim koltuklarada el at kaydirigubbakcemile3

sen bu kadar isten sonra dogurmazsan bende neyim akannehir

mevlüt takimlarini dogmadan almayi düsünmüyorum canim bi bakarsin zayif dogar bi bakarsin tombiss bisey :asigim: , ayyyyhh demesi bile bi harika yha :asigim:

hayriyecim canim nette zaten satis sitesinde var ama Türkiyeye posta var mi inan hic bilmiyorum canimcim

sana msnden linki veririm begendigin olursa ben sana burdan yardimci olmaya calisirim canim :1hug:

bu arada ohh hayirli olsun poyrazinin odasi bitti demek ,en kisa zamanda ekle canim bekliyoruz resimlerinizi Şeniz hayirlisiyla iclerindede görelimmm yarabbimmm :Saruboceq:

insallahh zeynepcimm ,funda bir an önce toparlanir ve gelir :Saruboceq:

tugbacim senin kaynana her eve lazim masallah kaydirigubbakcemile3

canim cok mu yoruyorsun kendini bu kadar agrin olmasi normal mi acaba :uhm:

bazen belim agriyor agliyorum acaba dogum sancisi gelince napicam akannehir

Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah :Saruboceq:

kızlar avize yaptık oğlumuza nasıl olmuş bakalım begenecekmısınız begenenler olursa apılışını verebilirim

canim cok hos olmus ellerinize saglik güle güle günlerde kullansin yavrun

günaydın tüm nisan annelerine iyi bir gün iyi bir hafta ve iyi bir ay dilerim hepimize......

günaydin canim insallah su bir ayi atlatiriz hayirlisiyla sonra gelsin nisan melekleri :dance:

kızlar bebeksiz geçen son bir ayınız kaldı artık iyi kafaızı dinleyin sonra yepyeni koşuşturmacalı ama çoook renkli bir hayat sizi bekliyo:)

günaydın güzel anneler herkese hayırlı haftalar ve ay diliyorum artık son ayımızdayız keyfini çıkartmamız lazım bol bol dinlenerek ama ne mümkün benim kramplar buna izin vermiyo :((son bir aya girdik oley artık bundan sonra teker teker hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek sağlıcakla inşallah amin

kızlar bebeksiz geçen son bir ayınız kaldı artık iyi kafaızı dinleyin sonra yepyeni koşuşturmacalı ama çoook renkli bir hayat sizi bekliyo:)

saol canım olsun kafamızı dinledik yeterince 8 ay onlar yeterki sağlıcakla gelsinler canım benim güzel dileklerin için saol sizdede doğum günü telaşları başlamıştır şimdiden sizede kolay gelsina.s

günaydın kızlar...ınşallah bu ayıda sorunsuz güzel bi şekilde atlatır kuzucuklarımıza kavuşuruz

slm kızlar ....
dün akşam baya bir yorulmuşum bir duş aldım mayıştım kaldım ayaklarımın altı sızlıyordu....
e-bebek mağazasına gittik ve ben gene cıldırmış gibi herseye saldırdım....
gözüm dönüyo oraya gidince....
bebişimin allaha sukur prde ve halısı dışında şekerlemeleri bide hiççççç bi eksiği kalmadı sonunda.....
bebek bakım ürünlerinde chiccoda kampanya vardı set seklinde yanında fena sayılmayan bir canta ile uygun fiyatda onu aldım....
emzirme sütyenleri cok güzel özellikle malı çok kaliteli ve bedeni sarıyo....
hayatımda bir ıslak mendile 50 lira ödüyceğim aklımdan gecmezdi ama verdim:))))
bu arada ben ates ölçme için emzik şeklinde olan aletlerden aldım satııcı çok kullanışlı olduğunu ve en iyi ateşin ağız içi ve kulak içinden ölçüldüğünü söledi ondada kampanya vardı....
kusma önleyici yastık aldık babamızın yoğun ısrarı üzerine....
beze de son noktayı koyduk yine satıcı kız molfix önerdi...ıslak mendil olarak bebekler için özel üretilmiş unibaby marka bişi aldık alkolsüz saf pamukmuş.....
hastan bezide benim hastanem veriyomuş gerek yokmuş almadık ben ped aldım yine....
tek kullanımlık iç çamaşırlarından kalmamıştı .....
oyyy yazarken yoruldum işte böle bugunde kısmetse oğlumu görmeye gitcem ....

maşallah özgeciğim valla sen anlatırken ben yoruldum heeeheee güle güle kullanın canım cicilerinizi şükürler olsun eksikleriniz bitmiş bizimde bitti sonunda eee bu ayı dinlenerek geçirelim çoğumuz bu ayın sonunda doğurmaya başlayacağız artık ayyy demesi bile bir tuhaf yapıyo insanı yaaa canım herşey güzelde şu ıslak mendile ne kadar para vermişsin yaa keşke onun yerine pamuk falan alsaydın canım ben ilk zamnlar pamuklu suyla sileceğim poposunu canım evdeyken onun yerine başka bir ihtiyacınızı alırdınız kuzeyin bu arada doktordanda güzel haberlerle gel canım inşallah kuzey kocamn bir erkek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…