2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr... herkeseiyi günler diliyorum... son ayımıza girdik canlarım bugün itibariyle.. inşallah hepimiz sağlıkla sorunsuz geçiririz bu ayı ve bebişlerimizi sağlıkla zamanında sorunsuz hayırlısıyla alırız kucağımıza...

özgecim.. ohh canım hepsini almışsın eksiklerin. güle güle kullanın... molfiks edoşta pişik yapmıştı primaya geçmiştik biz. o yüzden ben bu kez direkt olarak ondan aldım.. ama her bebiş aynı olmıcaktır tabiki. inş. doğru bir seçimdir kuzey paşa için.. perde ve halınızda alındımı tamamdır hee.. aman bitti eksikler de günlerde valla yaa.. inanması zorr.. neler yaşadık bu günlere gelene kadar.. rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize de hayırlısıyla tüm cicişlerini kullansınlar canım benim...

canım valla sorma ,ben deli gibi herseye saldırırken tezgahtar kız mı kakaladı eşim mi aldı bilmiyourm,bir şekilde 12 tanesine bu para verildi.....ya bende pamuk ve su ile temizlerim diyordum ama buda o işlemin aynısıymış zaten....ayyy sorma bu ayı dinlenerek geçirmek için can atıyourm ama ne mümkün badana ve temizlik işlerimiz var bizim ben gene elimi bişiye sürmesemde tez canlıyım ,bu sefer yapamıyourm diye herseyin ardında döncem gene yorulcam....valla ben bu ayın sonunu iple çekiyorum gelsin artık kuzum beni hiç nisana kadar bekletmesin,zaten sanki artık çıkmak için can atıyor vala zor zabdediyorum sıpayı durmuyo....oyyyy oyy severim ben o erkeği....ya bu arada gizem sultan nası yokmu hiç vukuatları bu aralar.....benimki şimdide gece nöbetlerine dikiyo beni.....

gülsemincim.. :))) misafir odasının önnden geçerken koltuklar gözüme takılıyo dün geceden beri de :))) galiba ben o işi de kocişe yıkmayı düşünmeye başladım gibi zaten :))) yakın olsak size de bi uğrar koltukları karı-koca hallediverirdik canım ne demek :))) .. cam silmeyi çok istiyorum bu aralar.. en son cama sığmazsın bebişi ezersin deyip arkadaşım silmişti ama bakalım sığıp da silibilecekmiyim :))) yapabilcek olsam canım istemezdi kesin.. şimdi imkansız gibi ya canım cam silmek çekiyo :))hehe bakalım yavaşyavaş doğurmadan biticekmi işler :))

özgecim.. bu arada canım.. oğluşundan iyi haberler getir bize.. güzel gelişmelerini bekliyorum cnım...

refişim sende dün almışın eksikleri bebek bakım ürünlerini ne marka aldın canım....
çantasını falanda aldınmı....valla ben yinede bir paketde prima alcam bakalım hangisini kullancak.....ayy canım valla iyi kötü ne gzl günler yaşadık ,geldik hamişliğin sonuna....
bende dün öle diyorum yaramaz sıpam gel artık hersyin hazır diye....
ya refiş varya yeniden evlenmiş gibi ev düzdük resmen ,masraf yaptık eşim diyo ben evlenirken bukadra masraf etmedim diye....

canlarım hepınıze günaydın ne guzel çogumuz artık eksıklerı tamamlamıs .benım daha eksıgım var ya şu önumuzdekı 15 gun ıcınde bıtırecegım artık..

kıslar bebek bezınde prıma alacagım ama bı 3-6 kılo arası var bıde 2-5 kg arası var hangısını almak dogru.ıkısındende alsammı..

biberon ve süt sagmada olmazsa olmazlardanmı kıslar.

gercekten özgecım şunun surasında ne kaldı dımı artık.çabuk gectı gecıyo.hele hele son zamanlar sankı artık daha cabuk gecıyo gıbı gelıyo bana doktor randevularımız sıklastı.bugün kontrolunuz varmıs hadı güzel haberlerle dön ınsallah canım

unıbaby ıslak mendıllerınde azız bebe magazalarında 3lu lerı 10 tl dı kıslarr

bir peri.. cnımm ben 3-6 aldım.. 2-5 olanı daha çok prematüre olanlar içinmiş
ama bebiş çok minicik olursa onu bırakır 2-5 den alırız diye düşündüm ben... emerse doğal olarak süt sağma fln olmazsa olmaz değil... olmasa da olur yeni.. ama biberon aldım ben yine de...

kızlar biz şimdilik çıkıyoruz.. eda hanımın okul saati yaklaşıyo.. giyinmemiz.. saçımızz.. anca yarım saate hazır oluruz.. onu gönderip ev işlerine el atarım sanırım.. accık toparlayıp gelirim yine... muckkk...

özgeciğim canım olsun güle güle kullanın canım almış olmuşsunuz herzamnmı bebişler doğuyo boşver canım bende çıtçıtlı bodylere chiccoda baya bir para baymıştık eşimle bende kendimi kaybediyorum hep almışken iyisi olsun diyorum az olsun iyisi olsun mantığı işte kuzeyimizin poposuna feda olsun:)))

birpericiğim canım ben prima aldım 3-6 kilogram olanından bir büyük paket canım bebkler çok çabuk büyüyomuş onu bile bitiremeden diğer beze geçiyolarmış o yüzden şimdilik bir paket aldık prima ama ben huggiesle prima arasında gidip geldim marketteki eleman primanın çok iyi olduğunu genelde tercihler o yönde olduğunu söyledi aayyy ben onda bile acemiyim sağolsun eleman kız yardımcı olduda aldık:)))

bebegcım zeyracım sagolun kızlarrr bende prıma alayım ozaman bu 3-6 olanlardan ozaman bugün oda cıksın aradan

bu arada özge teyzemiz gizem sultanı sormuşsun sorma canım karnımı nasıl bir geriyo ayaklarını göğsüme dayıyo resmen geriniyo yaaa canım kızım severim ben onun minik ayaklarını çok hoışuma gidiyo az önce kayınvalidem aradı sakın ben gelene kadar doğmasın diyo kayınpederim alıcakmış ilk kucağına hacı babamız çok severim kayınbabamı çok şelkerdir ayy dedim bende onun almasını istiyorum dedim görümcemde lafa atlıyo bakalım yüzgörümlüğü bir dal bilezikle kapatacaklarmı diyo:::)))canları sağolsun ben onların kızıma bilezik alcağını sanıyordum sanırım banada alacaklar ankarada görümcem ilk bebeğimiz diye sanırım bişeyler dedi :)))

bebegcım zeyracım sagolun kızlarrr bende prıma alayım ozaman bu 3-6 olanlardan ozaman bugün oda cıksın aradan

rica ederim tatlısı en kullanışlısı oymuş birde canım hangi markayla başlarsan onla gitmen gerekliymiş bebkler farkedermiş hemen rahatsız olurlarmış canım ben o yüzden primadan yana tercihimi kullandım bakalım beğenecekmi bizim gizem kız :))nasıl annesi normalde orkidden başkasını kullanamıyo kzımda primadan başkasını kullanmaz sanırım alışkanlık meselesi sanırım bunlardakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar....herkez iyidir umarım...

kızlar bişey sorucam..herkez demir ilacı kullanıyormu?benim doktorum bana demir takviyesi vermedi hala elevite devam diyor...dünde bi doktora gittim bebişi göreyim diye bence demir kullanmalısınız dedi...kafam karıştı yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

günaydın kızlar iyi haftalar herkese. çoğumuzun son 1 ayınız kaldı bizim 1,5 aydan fazla gözüküyo ama bakalım allah ahyırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin de gelsin vaktiyle kuzucuklar kucaklarımıza.
ayyyy kızlar ben bugün sözde doğum yapmışım yaptığımı görmüyorum ama beşikte bebeğimi görüyorum gözlerim doluyo bu benimmi şimdi diyorum kime benziyo falan derken yalanmaya başlıyo sıpa gözleri kapalı sessizce yatıyo ve dudaklarıyla yalanıyo allahım dedim acıkmış kuzum sanırım doyurmalıyım karnını diye düşündüm ama ne kucağıma aldım ne bişey o da ağlamadı şok halinde öyle sadece seyrettim ve sabah kalktığımda bebeğin yüzü hala aklımdaydı. ilk kez böyle bir rüya gördüm ve çok mutlu oldum Allah vakti geldiğinde sağlıcakla gerçeğini yaşamayı da nasip etsin inşallah bana, bize ve bekleyen herkese inşallah.

güle güle kullansın kuzeyin özgecim. boşver napalım olmuşa çare yok. belki de iyi oldu diye düşün. bugün de iyi haberler getir bize inşallah kuzeyden annesi.

bebek bezi ben molfixin 3-6 kg sunu aldım. bu bezler numara numara ya birpericim genelde doğum yapmış tüm arkadaşlar 2 numaradan alın diğeri çok küçük geliyo dediler. o da bu kg ya denk geliyo. benim aldığımın içinde 66 tane var. zaten ilk zamanlar çok kaka yapıyomuş minişler sık sık hatta günde 6,7 tane falan değişiyomuş dolayısıyla 10 gün falan gidicek hesabıma göre benimki sonra kilosu artar büyürse bir büyük boyunu alırım dedim.fikir olsun en azından sana da canım. süt sağmaya gelince ilk günler gelmezse hemen alınıverir yoksa gerek yok bence biberonu da emerse başka gıda alana kadar su da dahil 5-6 ay geçecek şimdiden almaya gerek yok dedik ve almadık henüz.

batuhanim ,canim sen mevlid yapmicakmisin ? sende yurtdisindaydin dimi ,ebay´´den alabilirsin sende canim asagida nasil bulabilceginizi yyazdim pahalida degil

zehir saol cnm cok güzeller ben mevlüt yapmadim hic yparmiyim bilmiyorum ailem hepsi trde anliycan ne ana ne baba nede kardes var:çok üzgünüm:ama heves icin alip giydircem yavruma cünki cok sevdim

esroscuğum canım ben kullanıyorum canım iki ilacım var bitanesi kan ilacı yani demir ilacı oluyo hamileliğimin 5. ayındn beri kullanıyorum adı ferrum fort günde bitane ondan alıyorum kahvaltıdan 1 saat sonra birde yatarken elevit kullanıyorum o kadar başkada yok canım belki kan değerlerin iyiyse doktorun gerek görmemiştir canım

anneeciğim ne güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile eder inşallah canım benim demek yalanıyodu minik kuzun canım bende bişeyler görüyorum ama bu aralar hatırlayamıyorum canım benim az kaldı artık sayılı günlerimiz var canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

slm kizlar bezler,bakim ürünleri alinmis güle güle kullansin bebekleriniz ben daha bez almadim hastaneden veriyolar cikicaya dek ordan otlancazsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…