maşallah özgeciğim valla sen anlatırken ben yoruldum heeeheee güle güle kullanın canım cicilerinizi şükürler olsun eksikleriniz bitmiş bizimde bitti sonunda eee bu ayı dinlenerek geçirelim çoğumuz bu ayın sonunda doğurmaya başlayacağız artık ayyy demesi bile bir tuhaf yapıyo insanı yaaa canım herşey güzelde şu ıslak mendile ne kadar para vermişsin yaa keşke onun yerine pamuk falan alsaydın canım ben ilk zamnlar pamuklu suyla sileceğim poposunu canım evdeyken onun yerine başka bir ihtiyacınızı alırdınız kuzeyin bu arada doktordanda güzel haberlerle gel canım inşallah kuzey kocamn bir erkek artık
günaydın kızlarr... herkeseiyi günler diliyorum... son ayımıza girdik canlarım bugün itibariyle.. inşallah hepimiz sağlıkla sorunsuz geçiririz bu ayı ve bebişlerimizi sağlıkla zamanında sorunsuz hayırlısıyla alırız kucağımıza...
özgecim.. ohh canım hepsini almışsın eksiklerin. güle güle kullanın... molfiks edoşta pişik yapmıştı primaya geçmiştik biz. o yüzden ben bu kez direkt olarak ondan aldım.. ama her bebiş aynı olmıcaktır tabiki. inş. doğru bir seçimdir kuzey paşa için.. perde ve halınızda alındımı tamamdır hee.. aman bitti eksikler de günlerde valla yaa.. inanması zorr.. neler yaşadık bu günlere gelene kadar.. rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize de hayırlısıyla tüm cicişlerini kullansınlar canım benim...
refişim sende dün almışın eksikleri bebek bakım ürünlerini ne marka aldın canım....
çantasını falanda aldınmı....valla ben yinede bir paketde prima alcam bakalım hangisini kullancak.....ayy canım valla iyi kötü ne gzl günler yaşadık ,geldik hamişliğin sonuna....
bende dün öle diyorum yaramaz sıpam gel artık hersyin hazır diye....
ya refiş varya yeniden evlenmiş gibi ev düzdük resmen ,masraf yaptık eşim diyo ben evlenirken bukadra masraf etmedim diye....
canım valla sorma ,ben deli gibi herseye saldırırken tezgahtar kız mı kakaladı eşim mi aldı bilmiyourm,bir şekilde 12 tanesine bu para verildi.....ya bende pamuk ve su ile temizlerim diyordum ama buda o işlemin aynısıymış zaten....ayyy sorma bu ayı dinlenerek geçirmek için can atıyourm ama ne mümkün badana ve temizlik işlerimiz var bizim ben gene elimi bişiye sürmesemde tez canlıyım ,bu sefer yapamıyourm diye herseyin ardında döncem gene yorulcam....valla ben bu ayın sonunu iple çekiyorum gelsin artık kuzum beni hiç nisana kadar bekletmesin,zaten sanki artık çıkmak için can atıyor vala zor zabdediyorum sıpayı durmuyo....oyyyy oyy severim ben o erkeği....ya bu arada gizem sultan nası yokmu hiç vukuatları bu aralar.....benimki şimdide gece nöbetlerine dikiyo beni.....
bebegcım zeyracım sagolun kızlarrr bende prıma alayım ozaman bu 3-6 olanlardan ozaman bugün oda cıksın aradan
slm kızlar ....
dün akşam baya bir yorulmuşum bir duş aldım mayıştım kaldım ayaklarımın altı sızlıyordu....
e-bebek mağazasına gittik ve ben gene cıldırmış gibi herseye saldırdım....
gözüm dönüyo oraya gidince....
bebişimin allaha sukur prde ve halısı dışında şekerlemeleri bide hiççççç bi eksiği kalmadı sonunda.....
bebek bakım ürünlerinde chiccoda kampanya vardı set seklinde yanında fena sayılmayan bir canta ile uygun fiyatda onu aldım....
emzirme sütyenleri cok güzel özellikle malı çok kaliteli ve bedeni sarıyo....
hayatımda bir ıslak mendile 50 lira ödüyceğim aklımdan gecmezdi ama verdim:))))
bu arada ben ates ölçme için emzik şeklinde olan aletlerden aldım satııcı çok kullanışlı olduğunu ve en iyi ateşin ağız içi ve kulak içinden ölçüldüğünü söledi ondada kampanya vardı....
kusma önleyici yastık aldık babamızın yoğun ısrarı üzerine....
beze de son noktayı koyduk yine satıcı kız molfix önerdi...ıslak mendil olarak bebekler için özel üretilmiş unibaby marka bişi aldık alkolsüz saf pamukmuş.....
hastan bezide benim hastanem veriyomuş gerek yokmuş almadık ben ped aldım yine....
tek kullanımlık iç çamaşırlarından kalmamıştı .....
oyyy yazarken yoruldum işte böle bugunde kısmetse oğlumu görmeye gitcem ....
canlarım hepınıze günaydın ne guzel çogumuz artık eksıklerı tamamlamıs .benım daha eksıgım var ya şu önumuzdekı 15 gun ıcınde bıtırecegım artık..
kıslar bebek bezınde prıma alacagım ama bı 3-6 kılo arası var bıde 2-5 kg arası var hangısını almak dogru.ıkısındende alsammı..
biberon ve süt sagmada olmazsa olmazlardanmı kıslar.
batuhanim ,canim sen mevlid yapmicakmisin ? sende yurtdisindaydin dimi ,ebay´´den alabilirsin sende canim asagida nasil bulabilceginizi yyazdim pahalida degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?