2010 Nisan Anneleri

kızlar az önce fundayla görüştük doktoru daha gelmemiş ama hala nstde sancısı çıkarmış belki bugün dedi çıkartır duruma göre dedi hepinizden bol bol dua bekliyo doğuran falan varmı diyo canımbenim yaa ne olur dua edelim inşallah tez zamnda gelsin tekrar aramıza inşallah amin

slm kizlar bezler,bakim ürünleri alinmis güle güle kullansin bebekleriniz ben daha bez almadim hastaneden veriyolar cikicaya dek ordan otlancazsempatiksalakcinni

iyi yaparsınız canım varsa öyle bir imkanınız ne güzel işte ohh yarasın bebişe:asigim:

sağol canım..bende acaba başka doktora sorup alsammı diye düşündümkafamçokkarıştıkafam karıştı(((

canım neoldu fundaya???ne zamandır giremedim merak ettim şimdi

GUNAYDIN kızlar guzel annişler.fundadan haber yok degılmı gelseydı burda olurdu.bır okus pokus yapıp yanına gıdelım...bız bırazdan hastaneye gıdıcez.3 hafta ldu kuzumu gormeyelı.bırde babamız yanımızda olmayacak ılk defa.bızı kameraya cekıyodu hep sonrada aksamları onu ızlıyoduk.5-6 vıdeosu oldu oğlumun ama artık ceken bı babamız yok.Rabbım ona uzun omurler versınde yterkı burda olmasın.bakalım kılomuz ne durumda.en cok merak ettıgımde doğum pozısyonu.hepınızı optuk teyzelerı.ıns.geldıımde fundadan haberde alrız.

canım neoldu fundaya???ne zamandır giremedim merak ettim şimdi

canım fundanın nstede sancısı çıktı cuma günkü kontrolünde doktoru yatırmıştı hastahaneye hala hastahanede hafif sancı çıkarmış hala dualarımızı bekliyo inşallah bugün doktoru çıkarır :Saruboceq:

zeyracim funda arkadasimiza acil sifalar gecen hfta randevümda bende de cikmisti agri ama öle hastaneye yatirmadi doktorun evhami sanirim fundanin tüp bebek oldugundan demi cnm

sımdı okudum.etmezmıyız dualarımız onunla....funda goktuğ duy bızıııııııııııı......buda gececek........sağol zeynebım.....

özlemciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canımcım olsun babsı eminim orada aklında siz olacaksınız inşallah sağlıklı olsunda bebişler canım az kaldı bak bir ay var çabucak geeçer inşallah annen geldimi canım tek kalmasan evde canımcım:asigim:

kıyamam yaa..Rabbim yardımcısı olsun en kısa zamanda geçsin inşallah...Göktuğcum biraz daha sabretsin minik kuşum...

zeyracim funda arkadasimiza acil sifalar gecen hfta randevümda bende de cikmisti agri ama öle hastaneye yatirmadi doktorun evhami sanirim fundanin tüp bebek oldugundan demi cnm

canım valla fundadan kaynaklanmıyo doktoru birazcık ince detaycı sanırım ondan kaynaklanıyo bitanem sorma yaa inşallah sağlıcakla artık kucağımıza alsak bu sorunlar insanı daha çok strese sokuyo sorma canım yaa fundayla şekerimiz çıkmıştı benim doktorum bikaç tahlilden sonra normal dedi fundanınki şeker ölçüm aracı aldırdı canım bilmiyorum yaa inşallah bugün çıkar aramıza gelir inşallah

ne demk özlemciğim ben haber aldıkca sizlerle paylaşıcağım canım benim

zeynebım annem yarın gelecek..dun geldı evıne daha manısadan(yıgenıme baktı).bıraz evı toplayıp gelecek.babam bıraz camasır utulesın gelsın dıyo..ay kıyamam erkek ıste bıyere kadar tek basına yapabılıyo...bız bırazdan cıkıcaz kıb...

ben demir hapı hiç kullanmadım eleviti de ara sıra içiyorum aklıma gelince allaha şükür kanım iyi çıkıyo o yüzden heralde. sen de kan sayımı sonuçlarını göster istersen kendi dr na bakalım o ne diyecek?

insallah gelir cnm bian önce:Saruboceq:

cnm ben hala kullaniyom (tardyferon)demir hapim,(femibion)folsäure plus hapim emzirirkende kullancam insallah

zeynepcim inşallah hayır olsun diyelim hayra çıksın. artık çok sık bu tarz rüyalar görürmüşüz öyle yazıyodu int.te. inşallah sağlıkla alalım da kucaklarımıza. şu bir ayı rüyalar içinde geçirecez heralde boshayallersmile

oyyyy canım ya ne güzel demek videoları var olsun be canım bu sefer de babası için farklı bi heyecan olacak demekki. inşallah iyi haberler alırsınız bebişten de hem bize hem babasına iletirsiniz.

işleri üstün körü halledip dinlenmeye geçtik.. aman ortalığı toplanak bile nefes nefese bırakıyo artık ya.. oğluşum daben eğilip doğruldukça elleriyle bişiyler yapıyo hemen başının yanında :)) sıkışıyo mu acaba yavrum...

kan sayımı sonuçlarımı takip ediyor doktorum ama gittiğim başka 2 doktorda demir hapı kullanmak gerekli dediler bende acaba bizim doktor niye vermiyo diye panikledim...beslenmeme çok dikkat etmeme rağmende bebişimin kilosu normal daha iyisi olmasını bekliyor tabi insan bukadar özen gösterince...bende acaba demir hapı kullanmıyorum diyemi iri değil bebişim diye düşünüyorum((((

ben kullanıyorum canım... elevithiç kullanmadım ben.. benim dr.um da onu kullandırmadı... şu an demir ilacı ferrum fort var sabah aç karna alıyorum 1 tane.. kalsiyum için calci-net D3 diye bişiy var o da günde 1 tane suda eritiliyo.. bi de kramplar için vermişti sanırım :) magnesium diasporal diye bişiy var o da günde 1 suda eritilen.. gaviskonumu saymıyorum :))) kan değerlerine göre gerek görmemiş olabilir canım.. bizim hep düşük çıkıyolar da
hayır olsun canımcım rüyan.. bende sabah edanın yanına yatmıştım kociş işe gidince.. 1 saat içinde doğurucağımı görüp uyandım bende sempatiksalakcinni ama doğurma aşamasına geçmemiştim henüz bebiş de görmedm.. şu günlerde en büyük takıntım o takılıcak olan sonda mafoldumben bi de ameliyat masası.. aa şimdi hatırladım masaya yattım dadr.um daha ben bayılmadan kestiydi göbüşü... bi de kalkıp baktıydım kıı :) ama kan fln görmedim yani.. acı da yoktu kaydirigubbakcemile3 hayır olsun hepimizinki.. sağlıkla sorunsuz gelsinler de bebekler inşallah :Saruboceq:
canımm.. iyi haberlerle geliceksin bize inşallahh... babanız da bu durumun üzüntüsünü ve burukluğunu yaşıyodur eminim ama olsun cnım.. herşey bebişler için değil mi.. az daha sabırr.. yavruşun da sabretsin babası gelene kadar inş. sonra sağlıkla gelsin yuvanıza.. :Saruboceq:

sen de kendini de utkuyu da fazla yorma o zaman refiye sultan :)

yok be esracım ben baştan beri hiç kullanmadım dediğim gibi. yeme düzenimi de pek değiştirmedim çünkü çok etçil bi insan değilim sadece düzenli balık yiyorum mutlaka öyle bal pekmez falan kürler de yapmadım bu bebeğin iriliği biraz da genetik canım ilaç kullanmadın diye dğildir yani. sonuçlarından anlıyosan sen de bakıp fikir yürütebilirsin. bence hiç evham yapma senin kendi dr na itimatın varsa gerisini boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…