ben kullanıyorum canım... elevithiç kullanmadım ben.. benim dr.um da onu kullandırmadı... şu an demir ilacı ferrum fort var sabah aç karna alıyorum 1 tane.. kalsiyum için calci-net D3 diye bişiy var o da günde 1 tane suda eritiliyo.. bi de kramplar için vermişti sanırım :) magnesium diasporal diye bişiy var o da günde 1 suda eritilen.. gaviskonumu saymıyorum :))) kan değerlerine göre gerek görmemiş olabilir canım.. bizim hep düşük çıkıyolar da
hayır olsun canımcım rüyan.. bende sabah edanın yanına yatmıştım kociş işe gidince.. 1 saat içinde doğurucağımı görüp uyandım bende sempatiksalakcinni ama doğurma aşamasına geçmemiştim henüz bebiş de görmedm.. şu günlerde en büyük takıntım o takılıcak olan sonda mafoldumben bi de ameliyat masası.. aa şimdi hatırladım masaya yattım dadr.um daha ben bayılmadan kestiydi göbüşü... bi de kalkıp baktıydım kıı :) ama kan fln görmedim yani.. acı da yoktu kaydirigubbakcemile3 hayır olsun hepimizinki.. sağlıkla sorunsuz gelsinler de bebekler inşallah :Saruboceq:
canımm.. iyi haberlerle geliceksin bize inşallahh... babanız da bu durumun üzüntüsünü ve burukluğunu yaşıyodur eminim ama olsun cnım.. herşey bebişler için değil mi.. az daha sabırr.. yavruşun da sabretsin babası gelene kadar inş. sonra sağlıkla gelsin yuvanıza.. :Saruboceq:
sen de kendini de utkuyu da fazla yorma o zaman refiye sultan :)
.
saol sinemcim ... eda da tabi ilk olmasının toyluğuyla bişiy anlamadan bayılıp ayıldıydım.. bi baktım bebiş.. ohh miisss :))) hehe.. şimdi yaşıcaklarımı sahne sahne bildiğimden bi de dediğin gibi günü belli diye sanırım.. daha bi korkuyorum(
kızlarr... neden kimseden ses çıkmıyıı... neden kimse konuşmıyıı... :)))
serapçım... hoşgeldin canımm.. aman yorma kendini çok ... dkkat edelim bu son ayımızda cnımm...
rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz bebişlerimizi hayırlısıyla sağ salim bi sorun yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin canımm.. doğru diyosun bi şekilde çıkıcaklar ama girdiklerinden epeyce bi farklı ve büyümüş olarak :)))))))))))))) hahahehe....
:)) demekki bzden de 15-20 kişi bu ay doğurcak :))) hayırlısyla inşallahh.. da ben almiimm artık günümüz de belli şu martı atlatalım da..
oğluummm duyuyomusun beni.. doktor amcanı bekle emi annecim.. o sana çıkışı açıcak ordan çık olur mu bebeğim :))))
ahh o kocalar olmasa halimiz harap zaten de işte :))) allah onları başımızdan eksik etmesin valla... benim de elim ayağım.. bugün banyoyu ovcaktım.. dedi yok yapma sakın ben akşam gelince yaparım :))) bende uzattım ayaklarımı :)) hehe..
şekerim korkuyorum korkmuyorum derken mart anneleri 20 kişi olmuş naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?