2010 Nisan Anneleri

esros.. canımm.. ben ne kullanılabilicekse kullanıyorum.. üstte de yazdım :)) ama bebişim normal bebiş kilosunda allaha şükürr... iri bebek sağlıklı bebek yada daha iyi demek değil ki hiçbir zaman.. sağlığı iyi olsun da 2.5 kilo da doğsalar hemen toparlıyolar kendilerini zaten cnım benimm..

canım benim evet inşallah Allah hayırlara çıkarsın bu sıralar çokça görülürmüş bu tarz doğum veya bebek rüyaları. seninki de artık günün belli ya aklında sadece o olduğundan görülen bi rüya bence hayır olsun refişçim gamyoncuiremsu

sen de kendini de utkuyu da fazla yorma o zaman refiye sultan :)

.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yokk kıı.. yorulamıyoruz ki istesekte artık.. nefes nefese durumları herdaim zaten kaydirigubbakcemile3 accık iş çok istirahat zemuszemus işler hep bekliyo ama napalım.. aman bebiş erken gelmeye fln kalkmasın da sonra daha vahim olucağına.. yavaştan yapmak en iyisi opuyorumnanaktan aman utku m da yorulmasın teyzesii.. :asigim: kıyamam yavruşumm.. bal kaymak yavruumm :asigim:

saol sinemcim ... eda da tabi ilk olmasının toyluğuyla bişiy anlamadan bayılıp ayıldıydım.. bi baktım bebiş.. ohh miisss :))) hehe.. şimdi yaşıcaklarımı sahne sahne bildiğimden bi de dediğin gibi günü belli diye sanırım.. daha bi korkuyorum (

kızlarr... neden kimseden ses çıkmıyıı... neden kimse konuşmıyıı... :)))

korkma dicem ama ben yaşamadım, sen yaşadın :)))))) o yüzden sadece dua et canım hayırlısıyla sağ salim sağlıkla doğsunlar da boşver neticede çıkacak bi şekilde korksak da korkmasak da :))))) bilmiyorumkismile

şekerim korkuyorum korkmuyorum derken mart anneleri 20 kişi olmuş naber?

rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz bebişlerimizi hayırlısıyla sağ salim bi sorun yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin canımm.. doğru diyosun bi şekilde çıkıcaklar ama girdiklerinden epeyce bi farklı ve büyümüş olarak :)))))))))))))) hahahehe....

:)) demekki bzden de 15-20 kişi bu ay doğurcak :))) hayırlısyla inşallahh.. da ben almiimm artık günümüz de belli şu martı atlatalım da..

oğluummm duyuyomusun beni.. doktor amcanı bekle emi annecim.. o sana çıkışı açıcak ordan çık olur mu bebeğim :))))

serapçım... hoşgeldin canımm.. aman yorma kendini çok ... dkkat edelim bu son ayımızda cnımm...

denizcim... slm canım.. hoşgeldin... bende ev sahibi gibi geleni buyur ediyom hee :))))

evet evet mümkünse mart sonu gibi doğpsun doğacak olanlar da. hani illa ısrar eden olursa hiç değilse 36. haftayı da geçmiş olurlar :) :ecrin_bebek:

ahh o kocalar olmasa halimiz harap zaten de işte :))) allah onları başımızdan eksik etmesin valla... benim de elim ayağım.. bugün banyoyu ovcaktım.. dedi yok yapma sakın ben akşam gelince yaparım :))) bende uzattım ayaklarımı :)) hehe..

evet evet.. 36. haftayı doldurmadan gelmeye kalmaz inş. bebişler.. gerçi bizim 1.5 haftamız var ama :))) benimki de dediğim gibi kendi bildiğine kafasına göre çıkmaz istemesin inş.. :)))

tabi öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için...

bayanssulusmile
bayanssulusmilesefan olsun refis yakicisir bacimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…