Kızlarrrr.Hastane çantamı sizler için tek tek resimlerini çekerek ekledim.Bakmak isteyenler buyursun...
Merhaba kızlar, nasılsınız? a.s.
Kızlar, hastane çantasına ben bebek bezi olarak primanın 2-5 kilo olanından almıştım. Şimdi küçük mü gelir bu? Yenidoğan diye geçiyor. Çok iyi filan demişlerdi ama. Hastanede oğlumun poposu daralmasın içinde. mafoldumben
Kızlar, kayınvalideme yaptıracak şeyler arıyorum. Neler yaptırabilirim? Şekerlerimizi şipariş ettim, birde şöyle güzel bir uyku seti, şu permuarlı battaniyelerden. Kızlar siz kayınvalidelerinize neler yaptırtınız? Benim söyleyerek yaptırmam gerekiyorda.
gülsemincim.. :))) misafir odasının önnden geçerken koltuklar gözüme takılıyo dün geceden beri de :))) galiba ben o işi de kocişe yıkmayı düşünmeye başladım gibi zaten :))) yakın olsak size de bi uğrar koltukları karı-koca hallediverirdik canım ne demek :))) .. cam silmeyi çok istiyorum bu aralar.. en son cama sığmazsın bebişi ezersin deyip arkadaşım silmişti ama bakalım sığıp da silibilecekmiyim :))) yapabilcek olsam canım istemezdi kesin.. şimdi imkansız gibi ya canım cam silmek çekiyo :))hehe bakalım yavaşyavaş doğurmadan biticekmi işler :))
özgecim.. bu arada canım.. oğluşundan iyi haberler getir bize.. güzel gelişmelerini bekliyorum cnım...
zehir saol cnm cok güzeller ben mevlüt yapmadim hic yparmiyim bilmiyorum ailem hepsi trde anliycan ne ana ne baba nede kardes var:çok üzgünüm:ama heves icin alip giydircem yavruma cünki cok sevdim
hiçbirşey yaptırmadım.bu benim ikinci ya hiçbir şey yapmadı.bende istemedim.zaten bu 18. torunu oluyor.annem birşeyler örüyor ,alıyor.boşver.bende hep kendi kendime diyorum,gönlüyle yapsın ben zorlamayayım,isteğiyle yapmayınca da sinir oluyorum ama yinede istemem.
ayrıca gönlünden ne geçiyorsa yapması lazım.şunu yap diye birşey yok.bazısı bütün giyeceklerini,beşik vs.sini alıyor.bazısı örgülerini örüyor.tabi birde adetler var.yani o yörenin adetleri neyse onu yapması lazım.bence sen sizin orda ki adetleri öğren sonra iste canım.
anne ewet cnm ama dikkat ettiysen sadece 2si normal dogurmus gerisi hep sezeryanCADIARZU
Kızlarrrr.Hastane çantamı sizler için tek tek resimlerini çekerek ekledim.Bakmak isteyenler buyursun...
göbüşümü de ekledim.Ohh
Merhaba kızlar, nasılsınız? a.s.
Kızlar, hastane çantasına ben bebek bezi olarak primanın 2-5 kilo olanından almıştım. Şimdi küçük mü gelir bu? Yenidoğan diye geçiyor. Çok iyi filan demişlerdi ama. Hastanede oğlumun poposu daralmasın içinde. mafoldumben
Kızlar, kayınvalideme yaptıracak şeyler arıyorum. Neler yaptırabilirim? Şekerlerimizi şipariş ettim, birde şöyle güzel bir uyku seti, şu permuarlı battaniyelerden. Kızlar siz kayınvalidelerinize neler yaptırtınız? Benim söyleyerek yaptırmam gerekiyorda.
Kızlar birşey soracağım;
Dün akşam gittiğimiz alışveriş merkezinde bebeklere falan baktık arabalarında, annelerin kucaklarında falan, şimdi biz bebekleri muhtemelen mayıs gibi falan dışarı çıkartırız.. Eeee ne giyeceklar, yün hırka tulum içine yarım kollu body falan mı? Yoksa daha ince bir şeylar mi?
Ay ne zormuş deneyimsizlik..
Bana doktor 1 paket yeni doğan bezi al, zaten hepsini bitiremeden genellikle hemen 3-6 kg geçiyorlar dedi. Ben huggies aldım.
maşallah o zaman.bencede o zaman eksiğiniz neyse onu söyleyin.Canım, benim kayınvalidem yapmak istiyor ama karışıyorlar diye biz tepki veririz diye korkuyor. Bende artık açık açık isteyim dedim. Ben hiç tepki vermem ama eşim ne gerek vardı boşuna para harcamışsınız der sürekli, tabi kayınvalidemdede korku oluşmuş.
Artık esiklerimi ona yaptırtacağım. Bizim oğlan iki tarafında tek torunu.
Kızlar birşey soracağım;
Dün akşam gittiğimiz alışveriş merkezinde bebeklere falan baktık arabalarında, annelerin kucaklarında falan, şimdi biz bebekleri muhtemelen mayıs gibi falan dışarı çıkartırız.. Eeee ne giyeceklar, yün hırka tulum içine yarım kollu body falan mı? Yoksa daha ince bir şeylar mi?
Ay ne zormuş deneyimsizlik..
Bana doktor 1 paket yeni doğan bezi al, zaten hepsini bitiremeden genellikle hemen 3-6 kg geçiyorlar dedi. Ben huggies aldım.
Kızlar, maşallah kocalara işler yaptırılıyor.
Ben hiç dayanamıyorum kocama iş yaptırmaya, sanki yorulacak gibime geliyor. Hamileliğim boyunca sadece 3 kere filan süpürge yaptırdım o kadar. Dün o süpürdü ben yerleri sildim, banyo ve wc temizledim, ince toz aldım. Yorma ben yapıyım filan dedi ama yok yaptıramıyorum kıyamıyorum. :asigim:
Oğlumuda şımartırım şimdi ben. :asigim:
kızlarr göbüşlere de çantalara da maşallahh :))
erkflz... cnım ben 2-5 olanı minyon bebişlere iyi geliyo ama 3 kilo üstü olanlara accık ufak geliyo diye duydum da primanın 2 numarasını aldım ama bilmem ki.. küçük gelirse bi büyüğü oralardan alınıverir cnım...
kayınvalidem bişiycik almaz da yapmaz da.. hiç bi torununda alıp yapmamış çünkü.. kızımda da altınını bi elbiseli takımını alıp geldiydi.. köyde kendisi ve 70 yaşında.. beklemiyorum da zati :))) bi de söylesem yapar da alır da ama anlamaz hem hemde söyleyip de yapıcaksa hiç yapmaması daha iyi bence.. bebeğimin herbişeyini iyi kötü kendim alıp yaptım şükürr..
zeynepcimm sen ve tugba kaynanalarinizi bana yollayin delikafadulden
masallah yha ne düsünceli kayinvalideleriniz var :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?