canım benimkisi birazcık benden çekinir:kedi: valla ben öyle herşeyi beğenmem canım oda bunu bilir bazen hakkımda karar versede iyidir canım kayınvalidem ilk başlarda çok farklıydık canım ben daha yeni evlendiğimde çok içli dışlı olmak iyi değil biraz kendini geri çekince herşey oluyo:)))daha bitmedi canım birde ev alıncak bize kayınvalidemler tarafından bakalım canım bizde katacağız kredi çekeceğiz üstüne inşallah yok iyiler ama kayınpederimi asla kıyaslayamam adamı melek gibi ağzı vardır dili yoktur kaç torunu var adam geçende kızıma hırka almış hiçbir torununa almamıştır sağolsun beni çok sever kayınpederim :asigim:
zeynepcimm sen ve tugba kaynanalarinizi bana yollayin delikafadulden
masallah yha ne düsünceli kayinvalideleriniz var :gitme:
o zaman güle güle kenarda beklesin bilezikleriniz cicimmmkaydirigubbakcemile3 fundacım yaaa hala sancısı çıkıyo demek. keşke eşi laptopu hastaneye götürüverseydi bu arada hem o sıkılmamış olurdu hem de biz fundadan mahrum kalmamış olurduk:asigim:tuğbişim saolsın canım bakalım şu anlık duyum aldım kızıma alıncağını biliyordumda bana takılcağını bu sabah görümcem biraz çaktırdı aman canı sağolsun olanları çok taktımda bunuda takarım sevmem altın takmayı canım ben incik boncuk hastasıyım canım bu arada fundamızı canım doktoru gelmemişti görüştük bugün nstede sancısı çıkmış yine canım doktorum ne diyecek bakalım dedi burayı sordu doğuran falan varmı diye yok dedim olursa merak etme haber veririm dedim canım çok özlemiş bizleri falan dua etmemizi istedi canım yaa özletti kendini valla
kızlarr neden öyle diyosunuz yaa.. yapıcaklar tabi kocalar da ev işi.. büyük yada küçük.. hayat müşterekse eğer her işin ucundan tutulcak.. gerçi ben evlendiğimden beri hiç çalışmadım hep o çalıştı ben yedim ama olsun :)))))))) o kısmı hiiiç karıştırmayalım :))))))
hem ben kocama kıyarım ama o bana kıyamaz :)))
sira beklicek hal kalmadi bende yolla cabiiiik kiz kaydirigubbakcemile3 ,kalan son bir ayda bana örnek kaynanalik yapsin belki ozaman hakiki kaynanam kendine gelir :roflol::roflol: :roflol: ayyy zehirrrcim sıraya gir lütfen benim kaynanam kapanın elinde kalıyo kadının akrabaları hiç rahat bırakmıyo. herkesin derdine koşuyo kadıncağız. 3 haftadır evde yoktu yeni cuma günü geldi:roflol:
saolsun iyidir valla kendi kızı gibi korur kollar beniahhh birde yaşlılık belirtileri olmasa küçük çocuk gibi valla, bende hamilelik yüzünden tahammülsüz oldum kalbini kıracam diye ödüm kopuyoaklinialirimsmile
eşlerin ev işi yapma konusunda benimde tek diyebileceğim:
SİZlerede eşlerinize de kocaman
kızlarr neden öyle diyosunuz yaa.. yapıcaklar tabi kocalar da ev işi.. büyük yada küçük.. hayat müşterekse eğer her işin ucundan tutulcak.. gerçi ben evlendiğimden beri hiç çalışmadım hep o çalıştı ben yedim ama olsun :)))))))) o kısmı hiiiç karıştırmayalım :))))))
hem ben kocama kıyarım ama o bana kıyamaz :)))
Bircem, ben şu üçlü takımlar varya onlardan aldım. Özellikle baharda iyi olur diye. Üzerinin çeketide var. Uzun kolu aldım genelde burada daha bahar çok sıcak olmuyor. Penye türü sanırım yeter.
evet evet.. 36. haftayı doldurmadan gelmeye kalmaz inş. bebişler.. gerçi bizim 1.5 haftamız var ama :))) benimki de dediğim gibi kendi bildiğine kafasına göre çıkmaz istemesin inş.. :)))
tabi öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için...
anne ewet cnm ama dikkat ettiysen sadece 2si normal dogurmus gerisi hep sezeryanCADIARZ
refiyecim canim benim sagol kaydirigubbakcemile3 ,esim ne güne duruyor silsin :dilcikar: ,cam bile siler benimki :smiley-cool:
aynen bende senin gibiyim yapamadigim bi is icin can atarim yapip bitiriyimdiye kaydirigubbakcemile3,ama gücümün yettigi bi isse kiyin kiyin kacacak yer ararim :roflol:
canim varya aynen benimde icimde kanayan yara bu mafoldumben , ne annem burda ne babam
banada kimseden fayda yok yasim 23 cok sükür aklim herseye eriyor,göz var kulak var sora sora ögreniyoruz yapabilceklerimizi
bir iki arkadasimi yardima cagiirirsam altindan kalkmicagim is yoktur benim (Allahinda izniyle)
icimde uhde kalmasini istemiyorum hic birseyin,yavrumun gelisini Kuranla elbetteki karsilicam bunun icinde elimden geleni yapicam :Saruboceq:
canim valla artik normal doguran yok
cogu rahatsizliktan ziyade korkudan dolayi ve doktorlar yüzünden hep sezaryene itilmis
Almanyada korktugumuz icin sezaryenle dogum yapmak istesek herhalde doktorun karsisinda 40 takla atmamiz gerek akannehir
kızlarrr merhabalarrr herkesler iyimiii yine geçmişe bakamadım her bakmaya kalktığımda bi iş çıktı.
doktora giden varmı refişim gidecekti galiba yoksa özgemiydi ayyy çok unutkan oldum.:uhm:
fundacım dan ses var mıı acaba:uhm:
bizim beşiğimiz geldi az önce kuruldu kurulurken ağlamamak için zor tuttum kendimi:asigim:
Kızlar, maşallah kocalara işler yaptırılıyor.
Ben hiç dayanamıyorum kocama iş yaptırmaya, sanki yorulacak gibime geliyor. Hamileliğim boyunca sadece 3 kere filan süpürge yaptırdım o kadar. Dün o süpürdü ben yerleri sildim, banyo ve wc temizledim, ince toz aldım. Yorma ben yapıyım filan dedi ama yok yaptıramıyorum kıyamıyorum. :asigim:
Oğlumuda şımartırım şimdi ben. :asigim:
gülsemimcim canım benim yaa oda ne gaddarmış yok kız benimkisi hasta faln olsam çorbamdan tatlıma kadar getirir tek kusurları illa kadın kendi dediğim olsun ister bende fazla takmam biter kendimi fazla strese sokmam ::))yanına gittiğimde çayımı bile getiri hiç öyle hizmet falan beklemez yapsam otur der gerçi kızlarınada öyle canım hakkını yiyemem o konularda kayınvalidem biraz seçicidir canım bişey alırsa yaparsa tam yapar yani eşime demiş ev konusunuda size ev sözü verdik mütehahite demiş canım ama ev konusu çoktandır var canım benim ev bizim ama küçük canım şimdi bebişte olunca zorlanacağız zaten yaza kiraya çıkacağız haziran gibi burayı kiraya vericeğiz sonrada kendi evimizi alıcaz inşallah bende seneye çalışırım rahat ederiz canım rabbim olmayanlara nasip eğler inşallah canım bize gerekliydi bu zamn şu zamn kızımın şansı olcakmış sanırım:)))
Bende giysiye doymuyor muyum neyim? dünyaları aldık hala yokmuş gibi geliyor, izmir zaten mayısta yanmaya başlıyo... Yazın sadece yarım kollu alttan çıt çıtlılardan giyer diyemothercare'den aldık bol bol, bu geçiş dönemini de artık ayaklı pantolonlar ve ince yelekle falan geçirelim, bebek mağazasına girince deliriyoruz. Geçen gün GAP'a girdik neler var neler.. Biraz serpilsin onlarda alınır. Şimdi 3 gün giyecek almaya değmez o kadar pahalıları. Bu arada Tchibo'nu bu haftaki indirimlerinde Çarşamba günü bebeklere özel, 3 takım, ince body'ler falan var. Netten de alışveriş yapılıyo.. Ben kataloguna baktım iyi şeyler bulunabilir.. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?