2010 Nisan Anneleri

ay ay ay zeyracım güle güle takın bileziklerinizi anne-kız:asigim:
erkflz canım ben zaten kayınvalidemle oturuyom herşeyi beraber yapıyoz zaten. kendi anneme de sipariş vermek istemiyom ekonomik durumu kötü çünkü biliyom. babam (annemle babam ayrı) beşiğimizi aldı (parasını yolladı) o yüzden bilemiyorum kaynanaya ne yaptırılır:teytey:

kızlarr ben çıkıyorum artık... belim çok ağrıdı yine yaa hem karnım da acıktı.. bişiyler yiyim.. amann ne mızmız bişiy oldum ben yaa.. karnım açç. belim ağrıyoo.. uzanmak istiyorum.. ama iş de yapasım var.. off...

gülsemincim.. benim evimin ön ve arka tarafında balkon var cnım. dolayısıyla 3 odamın camı ordan silinebiliyo.. sadece misafir odamın camının içine girip uzanmam gerek.. amaann zatii kociş de ben silerim dedi.. silsin demi kıı işi nee :)) bebiş çıkınca sil desemde kıymeti yok.. demişken sildiriyim :)))

erkflz.. cnım senin demeni bekliyo demekki kayınvaliden.. o zaman sende eksiklerini bi liste yap vede sizin oralarda neler alması yapması lazım diye bi sor ona göre istersin cnım...

tuğbacım.. güle güle kullanın canım beşiğinizii.. özge gitti geldi canım... yazar sanırım ben bu msj ı yazana kadar halaa yazmadıysa tabi :)))

ayy canim benim insallahh gizemimizde sende iyi günlerde güle güle takarsiniz bileziklerinizi :asigim:

evide aldir ohhh kaydirigubbakcemile3 ,varsa imkanlari neden olmasin tabi

benim kaynananin varsa yoksasi kizinin cocuklari halbuki iki kizi var ama büyügüne daha bi düskün

eltim düsük yapti valla nerdeyse ücüncüyü doguramadi diye sevindi :1no2: ,kaldiki dogacak bebelere biseyler yapsin sen düsün artik

zeynepcimm sen ve tugba kaynanalarinizi bana yollayin delikafadulden

masallah yha ne düsünceli kayinvalideleriniz var :gitme:

:roflol: :roflol: ayyy zehirrrcim sıraya gir lütfen benim kaynanam kapanın elinde kalıyo kadının akrabaları hiç rahat bırakmıyo. herkesin derdine koşuyo kadıncağız. 3 haftadır evde yoktu yeni cuma günü geldi:roflol:
saolsun iyidir valla kendi kızı gibi korur kollar beni ahhh birde yaşlılık belirtileri olmasa küçük çocuk gibi valla, bende hamilelik yüzünden tahammülsüz oldum kalbini kıracam diye ödüm kopuyoaklinialirimsmile

tuğbişim saolsın canım bakalım şu anlık duyum aldım kızıma alıncağını biliyordumda bana takılcağını bu sabah görümcem biraz çaktırdı aman canı sağolsun olanları çok taktımda bunuda takarım sevmem altın takmayı canım ben incik boncuk hastasıyım canım bu arada fundamızı canım doktoru gelmemişti görüştük bugün nstede sancısı çıkmış yine canım doktorum ne diyecek bakalım dedi burayı sordu doğuran falan varmı diye yok dedim olursa merak etme haber veririm dedim canım çok özlemiş bizleri falan dua etmemizi istedi canım yaa özletti kendini valla

kızlarr neden öyle diyosunuz yaa.. yapıcaklar tabi kocalar da ev işi.. büyük yada küçük.. hayat müşterekse eğer her işin ucundan tutulcak.. gerçi ben evlendiğimden beri hiç çalışmadım hep o çalıştı ben yedim ama olsun :)))))))) o kısmı hiiiç karıştırmayalım :))))))

hem ben kocama kıyarım ama o bana kıyamaz :)))

neyse canlarım ben çıkıyım.. karnımı doyurup accık uzanayım.. akşam üzeri girerim sanırım yine.. çook öptüm hepinizii...

refişimmm teşekkür ederiz tatlımmmm hadi sen dinlen gel bitanemopuyorumnanaktan

Bircem, ben şu üçlü takımlar varya onlardan aldım. Özellikle baharda iyi olur diye. Üzerinin çeketide var. Uzun kolu aldım genelde burada daha bahar çok sıcak olmuyor. Penye türü sanırım yeter.

gülsemimcim canım benim yaa oda ne gaddarmış yok kız benimkisi hasta faln olsam çorbamdan tatlıma kadar getirir tek kusurları illa kadın kendi dediğim olsun ister bende fazla takmam biter kendimi fazla strese sokmam ::))yanına gittiğimde çayımı bile getiri hiç öyle hizmet falan beklemez yapsam otur der gerçi kızlarınada öyle canım hakkını yiyemem o konularda kayınvalidem biraz seçicidir canım bişey alırsa yaparsa tam yapar yani eşime demiş ev konusunuda size ev sözü verdik mütehahite demiş canım ama ev konusu çoktandır var canım benim ev bizim ama küçük canım şimdi bebişte olunca zorlanacağız zaten yaza kiraya çıkacağız haziran gibi burayı kiraya vericeğiz sonrada kendi evimizi alıcaz inşallah bende seneye çalışırım rahat ederiz canım rabbim olmayanlara nasip eğler inşallah canım bize gerekliydi bu zamn şu zamn kızımın şansı olcakmış sanırım:)))

o zaman güle güle kenarda beklesin bilezikleriniz cicimmmkaydirigubbakcemile3 fundacım yaaa hala sancısı çıkıyo demek. keşke eşi laptopu hastaneye götürüverseydi bu arada hem o sıkılmamış olurdu hem de biz fundadan mahrum kalmamış olurduk:asigim:

ahahahah fundaya bi şaka yapmak lazım aslında hepimiz aynı gün doğurduk diye yazsak topiğe diyorum ama yer yerinden oynar heralde diğer topikler çıldırır nisan anneleri martın başında toplu doğurmuş diye:roflol:

Canım son sözün harika olmuş. Aslında iş yaptırmak için en güzel fırsat ama.

sira beklicek hal kalmadi bende yolla cabiiiik kiz kaydirigubbakcemile3 ,kalan son bir ayda bana örnek kaynanalik yapsin belki ozaman hakiki kaynanam kendine gelir :roflol:

eşlerin ev işi yapma konusunda benimde tek diyebileceğim:
SİZlerede eşlerinize de kocaman

esine yaptiramayan ogluna yaptirsin,yeni slogan bu canimcim :lepi:

oglusuma her isi ögretcem diyorum esime yok ya daha neler diyor kaydirigubbakcemile3

bana yaptir ona yaptirma diyor :asigim:

Bircem, ben şu üçlü takımlar varya onlardan aldım. Özellikle baharda iyi olur diye. Üzerinin çeketide var. Uzun kolu aldım genelde burada daha bahar çok sıcak olmuyor. Penye türü sanırım yeter.

Bende giysiye doymuyor muyum neyim? dünyaları aldık hala yokmuş gibi geliyor, izmir zaten mayısta yanmaya başlıyo... Yazın sadece yarım kollu alttan çıt çıtlılardan giyer diyemothercare'den aldık bol bol, bu geçiş dönemini de artık ayaklı pantolonlar ve ince yelekle falan geçirelim, bebek mağazasına girince deliriyoruz. Geçen gün GAP'a girdik neler var neler.. Biraz serpilsin onlarda alınır. Şimdi 3 gün giyecek almaya değmez o kadar pahalıları. Bu arada Tchibo'nu bu haftaki indirimlerinde Çarşamba günü bebeklere özel, 3 takım, ince body'ler falan var. Netten de alışveriş yapılıyo.. Ben kataloguna baktım iyi şeyler bulunabilir.. :dance:

kızlar biz geldik...
bi turlü yazamadım.... 2.590 olmuş benim tosun oğlum,bizi çok şaşırttı doktor teysemizde şaşırdı bukadar alacağını tahmin etmiyordum dedi....
çünkü son gidişimde 1.600 gramdı....
bende iyiymişim bu gidişimde kilo almamışım ...yalnız vücudumda çok fazla ödem oluşmuş....
oğluşum kafasını tam rahim girişine dayamış,pozisyonumuz hazırmış....
çok fazla yürüyüş ve yorgunluk yasak,rahim kanalımız yumuşamış ......
çatala çıkarmadı riskli dedi,15 gun sonra tekrar gittiğimde catı muaynem olcak....
ve sonra her hafta doktor teysemizi görcez...
ultrsnda 36. haftalık çıktık.....
buda benim adet tarihime göre nisanın 18 ama,usg ölçümüne göre mart sonuna tekabül ediyor....
herseyin hayırlısı artık.....
ben çok sıkıldım artık bir an artık oğlum gelsin istyrm dedim ,bu hamişlik çok uzun sürdü dedim güldü...
senin sıkıldığını oğlun anlamış zaten oda fazla durmak istemiyor kendini gelmeye hazırlamış dedi....

teyzoşlar biz yaprak sarma saracağız freeze koyacağım malum gelen misafirlere hemen hazır olsun diye kocaman öptük hepinzi görüşrüz fundaya dualarımızı unutmayalım kızlar ne olur her namazınızda duanızda inşallah erken gelmez göktuşumuz gerçi doktoru öylre bişey yok demiş ama olsun dua edlim ona

tabi önce hayırlısı ama bebişler sömz dinliycek ben de inanıyorum. ben de oğluma hergün seans yapıyorum eşim şehir dışında 22 sinde gelecek bak baba gelmeden gelmek istemek yok diyorum o gelene kadar da kısmetse 35. haftayı yarılamış olacağız :) vaktinde sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler

anne ewet cnm ama dikkat ettiysen sadece 2si normal dogurmus gerisi hep sezeryanCADIARZ

dikkat ettim ama eğer ki kendi istekleriyse çok şaşarım yani ne bileyim ben daha gebe kalmadan önce bile normal isteri bi sorun olmazsa diyodum hala fikrim değişmedi. hakkımızda hayırlısı tabi canım.

zehircim madem teksin herşey gönlüne göre olsun bari şekerim. inşallah da öyle olur. bu arada bizde de keyfi sezeryan konusunda yasa konuşuluyodu son durumu bilmiyorum ama görünüşe bakılırsa daha yürürlüğe girmemiş. 20 de 18 sezeryan olduğuna göre :)

güle güle kullansın kaancık inşallah tuğbacım iyi günlerde huzurla uyusun beşiğinde

yapma sakın ha sonra öyle yetiştirilen çocuklar ele vardığı zaman mutsuz oluyo çünkü annesi gibi iştahla bakmıyo hiç bir hatun. mesela ben lmaz: benim eşim tek çocuk neredeyse kayınvalidem soyup ağzına vermiş herşeyi o sadece çiğnemiş ama ben de evlenene kadar en küçük olduğum için aşağı yukarı aynı şekilde büyüdüm. neyseki eşimin okulla beraber 10 yıllık bekar hayatı olmuş da sıyırdım yoksaaaaaaa yanmıştım sempatiksalakcinni

zeynepcim rabbim hakkinda hayirlisini versin ve Allahtan dilerimki agzinizin tadi hic bozulmasinnn :Saruboceq:

kaynanacimda rüyasinda tugbayla senin kaynanayi görsün örnek alsin kaydirigubbakcemile3

Canım, bana kalsada bende çoşacağım kıyafet konusunda ama. Bir yandan annem, kocam, herkes hemen büyür çok alma diye diye inan abartamadım gönlümce. :kedi: Belkide en iyisi budur bakalım yaşayınca göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…