2010 Nisan Anneleri

canım tam çıkıyordum maşallah canım ömer kuzeyimize canım yaa ne kadar büyümüş annesi kocamn paşa olmuş maşallah canım 41 kere sanırım nisan anneleri martın 20sinden sonra tek tek doğurmaya başlayacak hayırlısıyla canım 3 hafta daha büyük çıkmışsınız maşallah yaa

anneee,canim sagol insallah altindan kalkabilirimde elime yüzüme bulastirmam :Saruboceq:

hersey hepimizin gönlüne göre olsun tatlimmm insallahhh opuyorumnanaktan

refiyecim dinlen hadi sen canim :1hug:

özgecimmm masallahh tosununaa ,rabbim saglicakla gelmesini nasip etsin insallahhh :Saruboceq:

gülsemimcim görsün canım bol bol becerikli kaynanamı aman zorluğuda var canım benimkisi aşırı becerikli o yüzden herşeyi çok beğenmez oda kötü heriş geliyo valla kadının elinden ankaraya gitmeden su böreklerini yufkaları açmış bana dolaba koy diyo gelince yine açarım diyo sağolsun o konularda hiç hakını diyorumya yiyemem yapar hatta kızıyo bana doğurunca illa gelin yanımda durun 1 ay falan diyo gelen giden olur diyor ama istemiyoruz eşimle kızımızla birazcık hasretlik gidericeğiz beş yılın özlemini çok bekledik biz bu bebeği canım şükürler olsun rabbime yüzümüzü güldürdü:Saruboceq:

tuğbişiim canım yapsam kesin şok yaşar funda inanmaz hadi falan olur yaaa neyse kocaman öptük biz sarmamızı saralım gidelimde

Maşallah canım oğluna. Mart sonlarına doğru muhtemelen doğumlar başlar canım.
Son aylarda bebişler çok hızlı büyüyecek ins.
Bol bol dinlen güzelim, ins 37. haftalarımız bir gelsin. Ondan sonra bebişlerimiz gelebilir sağlıkla.

ruzenincim maşallah oğluşuna.bende doktora gideceğim korkuyorum,zamanından ileride filan olmasın. Allahım ne olur benim ki 31 marttan sonra doğsun.
bu arada tarhancım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.
ben çıkayım bacılar.artık oturamıyorum.biraz işlerim var çarşıda evde deişler beni bekler.oğluşum okuldan gelmeden vakit bulursam biraz da uzanayım.
size iyi sohbetler.

sağol canım içim rahatladı...doktoruma güveniyorum ama işte insan ne yapacağını şaşıroyor bazen:)))))

sağol refişim ben kafama göre iş yapmiyim ozaman..doktorumuzu dinleyelim...

maşallah oğluşuna özgecim...1.600 gr çıktığında kaç haftalıktı?

hosgeldin canim nasilsin :1hug:

rabbim sonunuda getirsin insallah bitanem,bu mutlu günlerimiz tatli telasimiz mutlulukla son bulsun :Saruboceq:

Allahta herkese kaynanan gibi düsünceli insanlar nasip etsin :Saruboceq:

sende dinlen canim :1hug: görüsürüz cok yorma kendinide bebisinide

sira beklicek hal kalmadi bende yolla cabiiiik kiz kaydirigubbakcemile3 ,kalan son bir ayda bana örnek kaynanalik yapsin belki ozaman hakiki kaynanam kendine gelir :roflol:
:roflol:anammmm tamam hamilelere öncelik var zaten yolluyom cicim karşıla havaalanından:roflol:

maşallah kuzey paşayaa kocaman olmuş kız özge bir gittin doktora solladın bizi iyimi hayırlısıyla geldin kuzey bey bak öyle gelsin diye beklemeye başlama diğer topiklerde okuyom 36. haftadan itibaren beklemeye başlayıpta 40 haftasını dolduranlar sabırsızlıktan ölüyolar şekerim onlarda öyle diyo 36 da beklemeye başlamayın çok zor geçiyo diyolar. böyle diyom ama bende hayaller kuruyom 38 de falan gelsin diye

kolay gelsin canımmm belini dinlendirerek yap yorma gizemi emiopuyorumnanaktan

saol bitanemmm. sana katılıyorum eşimde tek çocuk ve annesi hala herşeyi ayağına getirir bir dediğini ikiletmez ve birlikte oturuyoz. gerçi aynısını bana da yapıyo saolsun ama ben eşime kızıyom hep herşeyi ayağına ister diye:umursamaz:

zeynepcim rabbim hakkinda hayirlisini versin ve Allahtan dilerimki agzinizin tadi hic bozulmasinnn :Saruboceq:

kaynanacimda rüyasinda tugbayla senin kaynanayi görsün örnek alsin kaydirigubbakcemile3
:roflol: görsede hayra yormaz kızzz:roflol:

tuğbişiim canım yapsam kesin şok yaşar funda inanmaz hadi falan olur yaaa neyse kocaman öptük biz sarmamızı saralım gidelimde
öyle bi an aklıma geldi cicim zaten fundanın ani şok yaşamaması lazım şimdi kıyamamm ama güzel şaka olurdu yaniiiiikaydirigubbakcemile3 hadi kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

Kızlar sizinde ayak bileklerinizde şişme oluyor mu?
Benim çok fena, yeşil dev'in ayakları gibi oldu ayaklarım.
Bu arada el eklemlerimde ağrıyor, hamilelik sebep olabilir mi?
Yarın doktora sorayım diyorum, ihmale gelmez.

Bu arada Ruzenincim Maşallah oğluna, bende geçen hafta gittiiğimde inanamıştım, 2 haftada nedeyse 1 kilo olmış benimki, 36 haftalık görünüyor, 2649 gr.. :)

Tuba'cım beşiğiniz hayırlı olsun.

Kızlar hayat müşterek, eşler bugünler için, ben hiç çekineden yardım istiyorum, sağ olsun eşim kayınvalidem, annem hepsi yardım ediyorlar, allah eksikliklerini göstemesin.

teşekkür ederiz teyzesiiiopuyorumnanaktan

saol canım benim maşallah senin bebişinde kocaman olmuş maşallah valla

:roflol:anammmm tamam hamilelere öncelik var zaten yolluyom cicim karşıla havaalanından:roflol:
:roflol: görsede hayra yormaz kızzz:roflol:

:roflol: :roflol: gülme krizine girdim burda oglusumm yeterrrr anne diye tekmeliyoo kasim kasim kasildi cocuk icimde :roflol:

anneee,canim kalkicakmiymis keyfiye sezaryen artik fisfisfis ,burda varya asla istekle yaptiramiyorsun

görümcemin bebek bir türlü gelmek bilmedi suni sanciyida yedi artik en sonunda sezaryene basvuruldu ,onada yazik sanciyi cek cek sonra sezaryene alsinlar olcak sey degil :1no2:

kızlar hepinize tek tek tesekkür ediyoruz kuzey beyle....
valla en son 3 hafta önce gitmiştim sanırsam kilosu haftasına göre düşüktü....
bende çok üzülmüştüm hatda.....ve doktorum şöle demişti sen bu bebek 3 kilo olursa sevin diye....
şimdide rahat 3 'ü bulur diyo aman sağlılı olsunlarda....
benim oğlum beni şaşırtmıycak bence benim gibi oda sabırsız....
annem rüyasında ayınn 29 .da doğurdumu görmüş.....
bende mart sonu bekliyom kuzumu gelsin artıkın....
bu arada kızlar kan ilacımızı ikiye çıkardık....
ve doğumdan sonrada kullancakmışım....
bana günlük süt iç dedi birde.... daha sağlıklıymış....

Canım maşallah bebişine. 2 haftada 1 kilo çok iyi almış nazar değmesin.
Bebim bebişimde ins iki hafta sonra kontrolümüz var bolca kilo almıştır. Tabi doktorumuz kilolu bebek olsa çatın dar normal doğuramazsın dedi ama olsun. Biraz daha ele avuça gelsin bebeklerimiz.zemuszemus Tabi 3 kilonun biraz üstü yeter. Yoksa bana sezeryan yolu görünüyor...
Canım şişmeler oluyor hamilelikte. Özellikle son haftalar su toplama oluyormuş. ıyice artıyormuş. Tuzsuz ye, portakal tüket ve kalsiyum ve magnezyuma dikkat et canım.

Son düzenleme:
bircemcim senin bebisede masallah canim

suan kac haftalik senin kuzucun ,tarihlerinde ve saglikli gelsinler insallahhh canim

ayaklarimda sisme olmuyor ama uyusma olmaya basladi benimde yha

normalmis canim sisme olmasi bebegim sitesinde okumustum hatta su toplamayan ve sisme olmayanlarda anormallik var yaziyordu isin komigi kaydirigubbakcemile3

Kızlar, hepinize iyi günler. Biz biraz ev içinde yavaş yavaş yürüyeceğiz. Sonrada uyuruz üstüne. Biraz yürüyünce harika uyunuyor.
Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.

Şu anda 35 hafta 3 günlüğüz, ama Ultrasona göre ortalama 36 haftalığız..
Şişme normalmişte, sanırım ben alışamıyorum ben bir türlü:)

erkflz,canim iyi dinlenmeler sana :1hug:

bircemcim canim alisicaz artik bazi fazlaliklara kaydirigubbakcemile3

masallah canim yha fazla birsey kalmamis doguma siz bir ay sayiyorsunuz ben daha sizden sonra 20 gün saycam boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…