kızlar biz geldik...
bi turlü yazamadım.... 2.590 olmuş benim tosun oğlum,bizi çok şaşırttı doktor teysemizde şaşırdı bukadar alacağını tahmin etmiyordum dedi....
çünkü son gidişimde 1.600 gramdı....
bende iyiymişim bu gidişimde kilo almamışım ...yalnız vücudumda çok fazla ödem oluşmuş....
oğluşum kafasını tam rahim girişine dayamış,pozisyonumuz hazırmış....
çok fazla yürüyüş ve yorgunluk yasak,rahim kanalımız yumuşamış ......
çatala çıkarmadı riskli dedi,15 gun sonra tekrar gittiğimde catı muaynem olcak....
ve sonra her hafta doktor teysemizi görcez...
ultrsnda 36. haftalık çıktık.....
buda benim adet tarihime göre nisanın 18 ama,usg ölçümüne göre mart sonuna tekabül ediyor....
herseyin hayırlısı artık.....
ben çok sıkıldım artık bir an artık oğlum gelsin istyrm dedim ,bu hamişlik çok uzun sürdü dedim güldü...
senin sıkıldığını oğlun anlamış zaten oda fazla durmak istemiyor kendini gelmeye hazırlamış dedi....
kızlar biz geldik...
bi turlü yazamadım.... 2.590 olmuş benim tosun oğlum,bizi çok şaşırttı doktor teysemizde şaşırdı bukadar alacağını tahmin etmiyordum dedi....
bende iyiymişim bu gidişimde kilo almamışım ...yalnız vücudumda çok fazla ödem oluşmuş....
çatala çıkarmadı riskli dedi,15 gun sonra tekrar gittiğimde catı muaynem olcak....
buda benim adet tarihime göre nisanın 18 ama,usg ölçümüne göre mart sonuna tekabül ediyor....
ben çok sıkıldım artık bir an artık oğlum gelsin istyrm dedim ,bu hamişlik çok uzun sürdü dedim güldü...
senin sıkıldığını oğlun anlamış zaten oda fazla durmak istemiyor kendini gelmeye hazırlamış dedi....
sen de kendini de utkuyu da fazla yorma o zaman refiye sultan :)
yok be esracım ben baştan beri hiç kullanmadım dediğim gibi. yeme düzenimi de pek değiştirmedim çünkü çok etçil bi insan değilim sadece düzenli balık yiyorum mutlaka öyle bal pekmez falan kürler de yapmadım bu bebeğin iriliği biraz da genetik canım ilaç kullanmadın diye dğildir yani. sonuçlarından anlıyosan sen de bakıp fikir yürütebilirsin. bence hiç evham yapma senin kendi dr na itimatın varsa gerisini boşver.
esros.. canımm.. ben ne kullanılabilicekse kullanıyorum.. üstte de yazdım :)) ama bebişim normal bebiş kilosunda allaha şükürr... iri bebek sağlıklı bebek yada daha iyi demek değil ki hiçbir zaman.. sağlığı iyi olsun da 2.5 kilo da doğsalar hemen toparlıyolar kendilerini zaten cnım benimm..
kızlar biz geldik...
selam kızlar
gülsemimcim görsün canım bol bol becerikli kaynanamı aman zorluğuda var canım benimkisi aşırı becerikli o yüzden herşeyi çok beğenmez oda kötü heriş geliyo valla kadının elinden ankaraya gitmeden su böreklerini yufkaları açmış bana dolaba koy diyo gelince yine açarım diyo sağolsun o konularda hiç hakını diyorumya yiyemem yapar hatta kızıyo bana doğurunca illa gelin yanımda durun 1 ay falan diyo gelen giden olur diyor ama istemiyoruz eşimle kızımızla birazcık hasretlik gidericeğiz beş yılın özlemini çok bekledik biz bu bebeği canım şükürler olsun rabbime yüzümüzü güldürdü:Saruboceq:
ruzenincim maşallah oğluşuna.bende doktora gideceğim korkuyorum,zamanından ileride filan olmasın. Allahım ne olur benim ki 31 marttan sonra doğsun.
bu arada tarhancım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.
ben çıkayım bacılar.artık oturamıyorum.biraz işlerim var çarşıda evde deişler beni bekler.oğluşum okuldan gelmeden vakit bulursam biraz da uzanayım.
size iyi sohbetler.
:roflol:anammmm tamam hamilelere öncelik var zaten yolluyom cicim karşıla havaalanından:roflol:sira beklicek hal kalmadi bende yolla cabiiiik kiz kaydirigubbakcemile3 ,kalan son bir ayda bana örnek kaynanalik yapsin belki ozaman hakiki kaynanam kendine gelir :roflol:
maşallah kuzey paşayaa kocaman olmuşkızlar biz geldik...
kolay gelsin canımmm belini dinlendirerek yap yorma gizemi emiopuyorumnanaktanteyzoşlar biz yaprak sarma saracağız freeze koyacağım malum gelen misafirlere hemen hazır olsun diye kocaman öptük hepinzi görüşrüz fundaya dualarımızı unutmayalım kızlar ne olur her namazınızda duanızda inşallah erken gelmez göktuşumuz gerçi doktoru öylre bişey yok demiş ama olsun dua edlim ona
saol bitanemmm. sana katılıyorum eşimde tek çocuk ve annesi hala herşeyi ayağına getirir bir dediğini ikiletmez ve birlikte oturuyoz. gerçi aynısını bana da yapıyo saolsun ama ben eşime kızıyom hep herşeyi ayağına ister diye:umursamaz:güle güle kullansın kaancık inşallah tuğbacım iyi günlerde huzurla uyusun beşiğinde
yapma sakın ha sonra öyle yetiştirilen çocuklar ele vardığı zaman mutsuz oluyo çünkü annesi gibi iştahla bakmıyo hiç bir hatun. mesela benlmaz: benim eşim tek çocuk neredeyse kayınvalidem soyup ağzına vermiş herşeyi o sadece çiğnemiş ama ben de evlenene kadar en küçük olduğum için aşağı yukarı aynı şekilde büyüdüm. neyseki eşimin okulla beraber 10 yıllık bekar hayatı olmuş da sıyırdım yoksaaaaaaa yanmıştım sempatiksalakcinni
:roflol: görsede hayra yormaz kızzz:roflol:zeynepcim rabbim hakkinda hayirlisini versin ve Allahtan dilerimki agzinizin tadi hic bozulmasinnn :Saruboceq:
kaynanacimda rüyasinda tugbayla senin kaynanayi görsün örnek alsin kaydirigubbakcemile3
öyle bi an aklıma geldi cicim zaten fundanın ani şok yaşamaması lazım şimdi kıyamamm ama güzel şaka olurdu yaniiiiikaydirigubbakcemile3 hadi kolay gelsin canımopuyorumnanaktantuğbişiim canım yapsam kesin şok yaşar funda inanmaz hadi falan olur yaaa neyse kocaman öptük biz sarmamızı saralım gidelimde
teşekkür ederiz teyzesiiiopuyorumnanaktanruzenincim maşallah oğluşuna.bende doktora gideceğim korkuyorum,zamanından ileride filan olmasın. Allahım ne olur benim ki 31 marttan sonra doğsun.
bu arada tarhancım beşiğiniz hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.
ben çıkayım bacılar.artık oturamıyorum.biraz işlerim var çarşıda evde deişler beni bekler.oğluşum okuldan gelmeden vakit bulursam biraz da uzanayım.
size iyi sohbetler.
saol canım benim maşallah senin bebişinde kocaman olmuş maşallah vallaKızlar sizinde ayak bileklerinizde şişme oluyor mu?
Benim çok fena, yeşil dev'in ayakları gibi oldu ayaklarım.
Bu arada el eklemlerimde ağrıyor, hamilelik sebep olabilir mi?
Yarın doktora sorayım diyorum, ihmale gelmez.
Bu arada Ruzenincim Maşallah oğluna, bende geçen hafta gittiiğimde inanamıştım, 2 haftada nedeyse 1 kilo olmış benimki, 36 haftalık görünüyor, 2649 gr.. :)
Tuba'cım beşiğiniz hayırlı olsun.
Kızlar hayat müşterek, eşler bugünler için, ben hiç çekineden yardım istiyorum, sağ olsun eşim kayınvalidem, annem hepsi yardım ediyorlar, allah eksikliklerini göstemesin.
:roflol:anammmm tamam hamilelere öncelik var zaten yolluyom cicim karşıla havaalanından:roflol:
:roflol: görsede hayra yormaz kızzz:roflol:
Kızlar sizinde ayak bileklerinizde şişme oluyor mu?
Benim çok fena, yeşil dev'in ayakları gibi oldu ayaklarım.
Bu arada el eklemlerimde ağrıyor, hamilelik sebep olabilir mi?
Yarın doktora sorayım diyorum, ihmale gelmez.
Bu arada Ruzenincim Maşallah oğluna, bende geçen hafta gittiiğimde inanamıştım, 2 haftada nedeyse 1 kilo olmış benimki, 36 haftalık görünüyor, 2649 gr.. :)
Tuba'cım beşiğiniz hayırlı olsun.
Kızlar hayat müşterek, eşler bugünler için, ben hiç çekineden yardım istiyorum, sağ olsun eşim kayınvalidem, annem hepsi yardım ediyorlar, allah eksikliklerini göstemesin.
bircemcim senin bebisede masallah canim
suan kac haftalik senin kuzucun ,tarihlerinde ve saglikli gelsinler insallahhh canim
ayaklarimda sisme olmuyor ama uyusma olmaya basladi benimde yha
normalmis canim sisme olmasi bebegim sitesinde okumustum hatta su toplamayan ve sisme olmayanlarda anormallik var yaziyordu isin komigi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?