2010 Nisan Anneleri

aman aman kıymetini bil kayınvalidenin. sağolsun benimki de iyidir. eşim ne zaman şehir dışına çıksa hemen bana gelir evimin işini de yapar ben eve gidene kadar titiz çünkü. bi de benim annem de hayatta olmadığından kendini daha bi anne gibi hissediyo benim üstümde. tabi bu aşamaya gelene kadar baya bi süre geçti ama olsun sağolsun yine de kıymetlerini bilelim. ve de maşallah diyelim.

maşallah özgecim. kuzey atak yapmış haftada 300 gr dan fazla almış neredeyse ne güzel maşallah canım sen de çabuk gelsin deyip durma ay sonunu beklemez bi de allah korusun o kadar dillendirme sakın hayırlı vaktinde gelsin canım.

SLM kızlar nasılsınız,anca fırsat bulup yazabildim..bi arkadaşın kontraksiyonları olmuş sanırsam,gecmiş olsun.
avukat44 senle aynıyız ben de tam gaz işe devam nolur gelme oglum diyom 1 nisanı gör..
refiye senle sat ımız aynı 10 temmuz,bebeklerde 2 hft ilerde...benim dr önce 15 nisan dedi,sonra 10 nisan olsun 39 u bekleyelim dedi.bence bi sonrakine 3 nisan dicek.))ben 1 nisanı görse yeter diyom...
ruzenin ve jnaz maaşalah bebeklere,2,5 u ne kadar gecerse o kadar iyi...

tehlikeli dönem 1,5 hft sonra atlatacaz inş..35 hft yı bi gecse kuzular süper olcak...
haftasonu komedin aldık 5 cekmece,100 milyona,anakucagı benzeri sallanan beşik adlık oturma odası için,üstünde oyuncaklar var 90 milyondu...anakucagı ve bebek arabasını sonra alcaz...daha alınacak cok şey var,buhar makinesi,telsiz,gögüs pompası....

merhaba rönesanscım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? nasıl gidiyo artık tempoyu düşürün birazcık. ben de çalışmaya devam ediyorum ama düşük tempoyla :lepi:

fundacımın durumunu bılmıyordum yenı ögrendım gecmısler olsun tez vakıtte cıkar ınsallah hastaneden dualarım senınle fundacım..

özgecım masallah ogluna guzelım ama acele etme mart ta bı cıksın ..saglıkla sıhhatle gelsın kucagına

annee 17 marta kadar devam,kendimi cok yormamamaya calışıyom cok yerimden kalkmadan masabaşında işimi yapıyom...iş yerimden bi arkadaş erken membran rüptürü oldu 33 hft iken ,ben ogünden beri daha cok dikkat eder oldum...sen de calışıyosun sanırım..

kızlar hadi gelin bu akşam bize amanın çok yemek yaptım ben yaa bu akşama nedense keşke bir misafirim gelse ne kadar aç gözlü oldum onu yapayım bunu yapayım derken 2 kişilik değil sanki 10 kişilik oldu yemeği olmayan gelsin bize davetli bu akşam

tuğbişim canım bu arada beşiğiniz hayırlı olsun canım benim sağlıcaklı günlerde kullansın kaanımız canım tatlı tatlı uyusun içinde inşallah

kızlar bu arada ben size bişey soracağım özel hastahaneye gidenlere ben hastahaneye her gidişe 20 ytl veriyorum memurlardan 20 ytll alınıyo ama son gittiğimde nsteye gireceğim için 15 ytlde ayrıyetten aldılar halbuki önceden bütün tahlillerim ultrasyonlar falan hep içinde 20 ytl alınıyodu birde 15 gün dolmadan gidersen ücret almıyolar özel hastahanelerde neden benden aldılar fundanın yanına gittiğimde ddim oda benden 12 ytl alınıyo dedi ve ekstradan para almıyolar dedi sizin nasıl bilmiyorumkismile

zeynocummmm maşallah hamaratsın kızzz afiyetler olsun 3 gün yersiniz artık yemekleri:)))
canım kaan sana teşekkür ediyo beşiği içinopuyorumnanaktan
canım benim hastanede benden önceden 28 alıyodu muayeneye sonra yılbaşından sonra ücretler arttı ya 34 falan almaya başladılar. en son gittiğimde yine değişmiş fiyatlar 40 verdik. muayene +nst ücretiymiş. dediğin gibi kontrol süresini geçince bir tek nst de olsa muayene açmak zorundalarmış canım. fatura da nst ücreti 7.5 görnüyodu sanırım 15 gün içinde bir daha girersek nst ye o zaman sadece 7.5 vercez

anladım tuğbişim bana funda dedi almamsı lazım dedi hastahanenin halbuki benimde dediğin gibi 15 günü geçmemişti ama aldılar neyse ben gidince hastahaneye soracağım yine çünkü funda dediki bana iki gündür 3 er saat arayla nste bağladılar aynı ücreti veriyorum dedi neyse daha var gitmeme tuğbiş gel hadi bu akşam bize canım işin kötüsü benim adam illa taze olacak yemek gerçi bir makarnada versen hayır demez ama illla taze olacak bugün ben coştum nedense canım hadi enişteyide al gelin bzie bu akşam canım

ben de 13 marta kadar çalışıcam inşallah 5 haftalık çalışabilir raporumu aldım ama 2 hafta çalışıcam allah izin verirse sonra 1 hafta dinlenicem sonra da eşim gelicek onla vakit geçiririz ve oğlumuzun hayırlısıyla sağlıkla gelmesini bekleriz beraber diye düşündüm. o dediğin şey ne canım. allah korusun kötü bişey olduğunu anladım ama ne ve neden olduğunu söyler misin tatlım?

ısrar etme gelirim bak zeynep. olumunekankayizsmile
benim hastane muayene ücreti alıyo nst için ayrıyeten 10 tl alıyo 15 gün içinde tekrar gidersen girişi yapıp kontrol olarak açıyorlar muayene ücreti almıyorlar ama nst için her seferinde veriyoruz.

anladım anneeciğim demekki hastahaneden hastahaneye fark ediyo o zaman canım gel hadi yaaa keşke yakın olsak valla her akşam birimizin evinde olurduk ne güzel olurdu valla çıkın çıkın gelin anacığım ayyy seda sayan gibi oldum hiçte sevmem kendilerini ama

süpersin ya zeynep çıkın çıkın gelin ha. ah keşke öyle bişey olsa ne güzel olurdu ben haftada 3 4 e de razıyım ama neyse artık burdan idare etcez bacım

özgecim.. maşallah canım kuzey beye.. kocaman olmuş annesi. rabbim nazarlardan korusun.. ve hayırlısıyla ne zamansa o zaman, sorunsuz, sağlıkla gelsin inşallah annesi...

bircem.. canım senin bebişine de maşallah.. hzlı büyüyolar artık...

afiyetler olsun tatlımm biz bugü hazır hallettik yemeğimizi eşimle annesi dışardaydılar gelirken sipariş verdik biz yedik bile şekerim. yoksa atlar gelirdik şekerim şunun şurasında kaç saatlik yolkaydirigubbakcemile3 kız gerçekten sizin orayla burası kaç saat sürer acep merak ettim şimdi.
eşinin huyu da kötüymüş ama illa taze yemek olacak demek.benim eşim çok fena yemek seçer sebze yemeklerinin çoğunu yemez. farklı lezzetlere pekk açık değil. ama yemek olmasada dediğin gibi bir makarna veya tost ıvır zıvır şeyler olsun yeter ona. bende öyleyim hattakaydirigubbakcemile3

maşallah canım ogluşuna allah saglıklı sıhatli vaktinde gelmeyi nasıp eylesin canım.benimde cuma günü randevum doktorla sabırsızlıkla beklıyorum ogluşumu görecegım günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…