:roflol: :roflol: ayyy zehirrrcim sıraya gir lütfen benim kaynanam kapanın elinde kalıyo kadının akrabaları hiç rahat bırakmıyo. herkesin derdine koşuyo kadıncağız. 3 haftadır evde yoktu yeni cuma günü geldi:roflol:
saolsun iyidir valla kendi kızı gibi korur kollar beniahhh birde yaşlılık belirtileri olmasa küçük çocuk gibi valla, bende hamilelik yüzünden tahammülsüz oldum kalbini kıracam diye ödüm kopuyoaklinialirimsmile
kızlar biz geldik...
bi turlü yazamadım.... 2.590 olmuş benim tosun oğlum,bizi çok şaşırttı doktor teysemizde şaşırdı bukadar alacağını tahmin etmiyordum dedi....
çünkü son gidişimde 1.600 gramdı....
bende iyiymişim bu gidişimde kilo almamışım ...yalnız vücudumda çok fazla ödem oluşmuş....
oğluşum kafasını tam rahim girişine dayamış,pozisyonumuz hazırmış....
çok fazla yürüyüş ve yorgunluk yasak,rahim kanalımız yumuşamış ......
çatala çıkarmadı riskli dedi,15 gun sonra tekrar gittiğimde catı muaynem olcak....
ve sonra her hafta doktor teysemizi görcez...
ultrsnda 36. haftalık çıktık.....
buda benim adet tarihime göre nisanın 18 ama,usg ölçümüne göre mart sonuna tekabül ediyor....
herseyin hayırlısı artık.....
ben çok sıkıldım artık bir an artık oğlum gelsin istyrm dedim ,bu hamişlik çok uzun sürdü dedim güldü...
senin sıkıldığını oğlun anlamış zaten oda fazla durmak istemiyor kendini gelmeye hazırlamış dedi....
anneee,canim sagol insallah altindan kalkabilirimde elime yüzüme bulastirmam :Saruboceq:
hersey hepimizin gönlüne göre olsun tatlimmm insallahhh opuyorumnanaktan
kalkarsın canım. bak maşallah o küçücük yaşına rağmen gurbette kimbilir ne zorluklar atlattın en destek bekleyeceğin zaman yalnız kalmışsın bunlar sana dokunmaz bile allahın izniyle.
tuğbişiim canım yapsam kesin şok yaşar funda inanmaz hadi falan olur yaaa neyse kocaman öptük biz sarmamızı saralım gidelimde
yorma kendini fazla zeynepcim beline dikkat et gizemi üzme annesi.
:roflol: :roflol: gülme krizine girdim burda oglusumm yeterrrr anne diye tekmeliyoo kasim kasim kasildi cocuk icimde :roflol:
anneee,canim kalkicakmiymis keyfiye sezaryen artik fisfisfis ,burda varya asla istekle yaptiramiyorsun
görümcemin bebek bir türlü gelmek bilmedi suni sanciyida yedi artik en sonunda sezaryene basvuruldu ,onada yazik sanciyi cek cek sonra sezaryene alsinlar olcak sey degil :1no2:
edvet canım öyle söylüyorlardı hatta cezai işlem falan olacaktı keyfiye sezeryan yapan hastaneler için. sizin oradaki sağlıklı bi sistem kıymetini bilin. gerçi görümceninki şanssızlık olmuş o kadar sancıdan sonra bi de kesilmiş ama herşeyin hayırlısı
SLM kızlar nasılsınız,anca fırsat bulup yazabildim..bi arkadaşın kontraksiyonları olmuş sanırsam,gecmiş olsun.
avukat44 senle aynıyız ben de tam gaz işe devam nolur gelme oglum diyom 1 nisanı gör..
refiye senle sat ımız aynı 10 temmuz,bebeklerde 2 hft ilerde...benim dr önce 15 nisan dedi,sonra 10 nisan olsun 39 u bekleyelim dedi.bence bi sonrakine 3 nisan dicek.))ben 1 nisanı görse yeter diyom...
ruzenin ve jnaz maaşalah bebeklere,2,5 u ne kadar gecerse o kadar iyi...
tehlikeli dönem 1,5 hft sonra atlatacaz inş..35 hft yı bi gecse kuzular süper olcak...
haftasonu komedin aldık 5 cekmece,100 milyona,anakucagı benzeri sallanan beşik adlık oturma odası için,üstünde oyuncaklar var 90 milyondu...anakucagı ve bebek arabasını sonra alcaz...daha alınacak cok şey var,buhar makinesi,telsiz,gögüs pompası....
annee 17 marta kadar devam,kendimi cok yormamamaya calışıyom cok yerimden kalkmadan masabaşında işimi yapıyom...iş yerimden bi arkadaş erken membran rüptürü oldu 33 hft iken ,ben ogünden beri daha cok dikkat eder oldum...sen de calışıyosun sanırım..
kızlar hadi gelin bu akşam bize amanın çok yemek yaptım ben yaa bu akşama nedense keşke bir misafirim gelse ne kadar aç gözlü oldum onu yapayım bunu yapayım derken 2 kişilik değil sanki 10 kişilik oldu yemeği olmayan gelsin bize davetli bu akşam
kızlar bu arada ben size bişey soracağım özel hastahaneye gidenlere ben hastahaneye her gidişe 20 ytl veriyorum memurlardan 20 ytll alınıyo ama son gittiğimde nsteye gireceğim için 15 ytlde ayrıyetten aldılar halbuki önceden bütün tahlillerim ultrasyonlar falan hep içinde 20 ytl alınıyodu birde 15 gün dolmadan gidersen ücret almıyolar özel hastahanelerde neden benden aldılar fundanın yanına gittiğimde ddim oda benden 12 ytl alınıyo dedi ve ekstradan para almıyolar dedi sizin nasıl bilmiyorumkismile
anladım anneeciğim demekki hastahaneden hastahaneye fark ediyo o zaman canım gel hadi yaaa keşke yakın olsak valla her akşam birimizin evinde olurduk ne güzel olurdu valla çıkın çıkın gelin anacığım ayyy seda sayan gibi oldum hiçte sevmem kendilerini ama
süpersin ya zeynep çıkın çıkın gelin ha. ah keşke öyle bişey olsa ne güzel olurdu ben haftada 3 4 e de razıyım ama neyse artık burdan idare etcez bacım
afiyetler olsun tatlımm biz bugü hazır hallettik yemeğimizi eşimle annesi dışardaydılar gelirken sipariş verdik biz yedik bile şekerim. yoksa atlar gelirdik şekerim şunun şurasında kaç saatlik yolkaydirigubbakcemile3 kız gerçekten sizin orayla burası kaç saat sürer acep merak ettim şimdi.anladım tuğbişim bana funda dedi almamsı lazım dedi hastahanenin halbuki benimde dediğin gibi 15 günü geçmemişti ama aldılar neyse ben gidince hastahaneye soracağım yine çünkü funda dediki bana iki gündür 3 er saat arayla nste bağladılar aynı ücreti veriyorum dedi neyse daha var gitmeme tuğbiş gel hadi bu akşam bize canım işin kötüsü benim adam illa taze olacak yemek gerçi bir makarnada versen hayır demez ama illla taze olacak bugün ben coştum nedense canım hadi enişteyide al gelin bzie bu akşam canım
ben geldim kızlar.
Ay midem çok fena
kızlar biz geldik...
bi turlü yazamadım.... 2.590 olmuş benim tosun oğlum,bizi çok şaşırttı doktor teysemizde şaşırdı bukadar alacağını tahmin etmiyordum dedi....
çünkü son gidişimde 1.600 gramdı....
bende iyiymişim bu gidişimde kilo almamışım ...yalnız vücudumda çok fazla ödem oluşmuş....
oğluşum kafasını tam rahim girişine dayamış,pozisyonumuz hazırmış....
çok fazla yürüyüş ve yorgunluk yasak,rahim kanalımız yumuşamış ......
çatala çıkarmadı riskli dedi,15 gun sonra tekrar gittiğimde catı muaynem olcak....
ve sonra her hafta doktor teysemizi görcez...
ultrsnda 36. haftalık çıktık.....
buda benim adet tarihime göre nisanın 18 ama,usg ölçümüne göre mart sonuna tekabül ediyor....
herseyin hayırlısı artık.....
ben çok sıkıldım artık bir an artık oğlum gelsin istyrm dedim ,bu hamişlik çok uzun sürdü dedim güldü...
senin sıkıldığını oğlun anlamış zaten oda fazla durmak istemiyor kendini gelmeye hazırlamış dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?