maşallah canım ogluşuna allah saglıklı sıhatli vaktinde gelmeyi nasıp eylesin canım.benimde cuma günü randevum doktorla sabırsızlıkla beklıyorum ogluşumu görecegım günü.
slm kızlar ben geldim
ne zamandır yoktum
nasılsınız bakalım kendimden haberler veriyim biraz en son dr.a gittiğimde bebişin kilosu 2,5 çıktı ve 2 hafta önden gidiyomuş yani şuan 35 haftayı geçtim dr.erken doğar mart sonunda doğar dedi belki nisan annesi olamam yani:))
onun haricinde bazı arkadaşlarda yazmış aynıları bendede oluyo el bileklerimde kramp oluyo bide karnım acayip gergin kasıklarımda acı oluyo özellikle gece yatakta dönerken çok acıyo sağdan sola dönmek için 5 dk uğraşıyorumdur heralde:))
bu arada bacağımın arkasında çatlaklar oldu bi kaç gündür karnımdada çıktı malesef hemde o kadar yağ sürmeme rağmen(( sizdede oldumu
slm kızlar ben geldim
ne zamandır yoktum
nasılsınız bakalım kendimden haberler veriyim biraz en son dr.a gittiğimde bebişin kilosu 2,5 çıktı ve 2 hafta önden gidiyomuş yani şuan 35 haftayı geçtim dr.erken doğar mart sonunda doğar dedi belki nisan annesi olamam yani:))
onun haricinde bazı arkadaşlarda yazmış aynıları bendede oluyo el bileklerimde kramp oluyo bide karnım acayip gergin kasıklarımda acı oluyo özellikle gece yatakta dönerken çok acıyo sağdan sola dönmek için 5 dk uğraşıyorumdur heralde:))
bu arada bacağımın arkasında çatlaklar oldu bi kaç gündür karnımdada çıktı malesef hemde o kadar yağ sürmeme rağmen(( sizdede oldumu
teşekkür ederim canım şimdiye kadar olmamış belkide olmaz sende olsa şimdiye kadar olurdu zatenHoşgeldin canıma.s.
Canım maşallah bebişine. Allah nazarlardan saklasın.
Bu gidişle nisan anneleri hepsi mart sonu anneleri olacak gibime geliyor.
Canım bende bir ara kramp oldu magnezyum aldım geçti. Şimdi bıraktım magnezyumu ama krampda kalmadı.
Güzelim çatlaklar henüz oluşmadı bende ama korku içindeyim. Birçok kişi olmadı olmadı son haftalar oldu diyor. Çatlaklar birazda genetik. İns çok fazla olmadan atlatırız. Otobana dönmeyiz. mafoldumben
ewt canım ne zamandır yoktun,iyisin değilmi...
maşlh bebişine kocaman olmuş....
aynen dediğin tüm sıkıntılar bendede oluyo,bebişler de büyüdü artık ya...
yatakta dönemiyorum bende resmen ah vah diyorum....
sen bide beni görsen pehlivanlar gbi yağlanıyrum ama çatladım işte....
selam kızlar yemeğimii yedik geldik az sonra çay faslımız başlayacak bu aralar kaçamak yapıyorum çayı artık açık içmiyorummafoldumben birazcık demli oluyo :))sanırım sonlara yaklaştıkya ondan kaynaklanıyo :))
ezgiciğim canım hoşgeldin valla bu gidişle bebişler martın 20sinden sonra doğmaya başlayacak bende en son gittiğimde 2 hafta önden gidiyodu canım bakalım doktorumuz ayın 16sında ne diyecek daha hiç doğum konuşulmadı sadece bu gidişle normal doğumunuz zorlaşıyo dedi bakalım ben de bu oburluk varken hiç şaşırmadım zaten
slm kızlar ben geldim
ne zamandır yoktum
ayyy oglusumu görmeye bir hafta kaldiii :asigim:
öyle özledim ki onu son kontrolden bu yana bir türlü gecmek bilmedi yha
29.cu haftamizda 1.700 gramdik bakalim melegim kac kg olmus :asigim: :asigim:
oyyy kızlar bizim babamız çok tezcanlı sizinkiler de ölemi....
bebişin perdesinin siparişini verdim bugun kaç gundur başımın etini yiyodu....
şimdide netden bir halı beyendik ve onu almaya mağazaya gitti....
illaki bitsin istiyor...bu hafta sonuda badana yapacakmışız.....
tutdurdu benim oğlum erken gelcek diye başka bişi demiyo:))))
allahım sağlık sıhhatle gelsin artık minişler....
babalar demekki son aya saklamış kendilerini....
hadi bişey kalmamış 1 hafta daha sabret 2 kilonun üstündedir heralde benim daha var 20 sinde gidicem
ben geldim kızlar.
Ay midem çok fena
gülsemimciğim canım az kalmış canım ama baya bir olmuş görmeyeli kuzucuğunu canım eminim çok büyümüştür çok şaşıracaksın gördüğünde canım ben en son gittiğimde saçlarını falan gördüm o kadar heyecanlandımki babsına çekmişti bizim kız bakalım ben şimdiden çok özledim bayanssulusmile
gülsemimciğim canım az kalmış canım ama baya bir olmuş görmeyeli kuzucuğunu canım eminim çok büyümüştür çok şaşıracaksın gördüğünde canım ben en son gittiğimde saçlarını falan gördüm o kadar heyecanlandımki babsına çekmişti bizim kız bakalım ben şimdiden çok özledim bayanssulusmile
özgeciğim canım olsun babalar öyle canım illa en iyisi olsun istiyolar bebişlerinin herşeyi tam olsun istiyolar canım güle güle kullanın canım perdrenizi halınızı bu arada nazlıdan hiç haber yok kaç gündür yada ben kaçırdım canım haberin varmı
canim ne güzel iste daha ne istiyosun kaydirigubbakcemile3
babisi herseyini bitirmeye can atiyor baksana,oglusunun odasini bitirmeyi nasip ettigi gibi kucaginada almayi nasip etsin ALLAH canimcim :Saruboceq:
bebegin odasinin badanasini daha yapmadiniz mi canim ?
valla bişi istemiyorum tatlım saolsun babamız çok ilgili....
bebeğin odasını badanası bitti bbiz kağıt yapmıştık....
ewimizin badanası duruyo tatlım ,badanadan sonrada bi dip bucak temizlik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?