ayyy oglusumu görmeye bir hafta kaldiii :asigim:
öyle özledim ki onu son kontrolden bu yana bir türlü gecmek bilmedi yha
29.cu haftamizda 1.700 gramdik bakalim melegim kac kg olmus :asigim: :asigim:
bız geldık ama kımsecıkler kalmamıs..oğlusum 2451 gr olmuş.ne garıp 1 grı bıle yazıyoruz.sıslıkler ıcın tuzlu yeme sakın dedı ama ben zaten tuz kullanmıyorum 1 aydır kestım.suyumuz falanda ıyıymıs.haftası ıle uyumlu yanı ne onde ne gerıdeyız.ıns.ıyı bı durumdur.özge de gıtmıs dr a gozun aydın cnm kuzeycık nasıl buyumus oyle.nazar degmesın.yuzunu gostermedı bebeısım hep elıyle kapatıyo dr teyzesı bıaz durtunce acıyodu ama bu sefer cekmedı elını.refıyecım ıyoı dıleklerın ıcın sağol
zeynebım nst ucretını falan konusmussunuz..ben bugun nst ye gırdım ama ucret almadılar.ama benıde sasırtan bısey oldu.normalde tahlıllere para alıyolardı bu sefer almadılar.
batuhanim ,canim sen mevlid yapmicakmisin ? sende yurtdisindaydin dimi ,ebay´´den alabilirsin sende canim asagida nasil bulabilceginizi yyazdim pahalida degil
geldik biz :))) aldık kalan eksiklerimizi de.. bebişim doğsa neyle yıkanıcak diye adamın başının etini yedim durdum :)) haheh.. o da diyodu hep nasılsa 3 gün hastanede olucaksınız çıkana kadar ben alırım diye ama yook aldım içim rahatladı valla :) bir paket daha bez aldık çıkmışken :) deneyip alırım diyodum ama primanın yan etki yapıcağını sanmadığımdan yedekte bulunsun dedim.. ilk günlerde zırt pırt bir iki damla da olsa değiştiriliyo nasılsa :))
fulyancım.. karnını doyurup gelmişsin sanırım bu arada :) ilk bebiş ve sen ne hoş hassassın her konuda.. kızz ben kızımda ne alınır bilmiyodum bile.. çoğu şeyi de doğduktan sonra almıştık.. 20 yaşında doğurdum ama ne biliim yaa ne cahilmişim.. annem de diyo şimdi amann ne safmışık.. hiçbişeyi akıl edememişik biz :)) şimdi daha bilinçli ama sanırım bayaca da bi rahatız :))) çok yavaştan alıyoruz herşeyi.. kızım da 6. ayda hiçbi eksik kalmamıştı :) kalanlarda aklımızda değildi zaten :))
reyhancım... amiinn canım.. inşallah bizim bebişler hayırlısıyla zamanını bekler de benim oğlan eve çıkarken senin kız dış dünyaya açılıyo olucak hayırlısıyla :))) 2 nisan da bile doğursam 4 ünde taburcu oluruz inş.. :) sağ salim sorunsuz gelsinlerde canım benim.. gerisi heep teferruat...
gülsemincim.. valla ben hepiciğine bayıldım ne yalan diyim :) kızımda almıştık bizde mevlüt takımı ama bu tarzda değil daha sade bişiydi.. burda erkek için olan modellerden de böylelerini hiç görmemiştim ben... bunlar tam erkek işi ayoll :)) en zevkli seçimi yapıcağına eminim canımm.. güle güle sağlıkla giysin minik beyfendi ...
Benimde benimde... Halbuki kaan kocatepenin sitesinde bu haftadan sonra bebişler aşağı inecek azalacak yazıyor mide yanması ama. mafoldumben
ayy kasılma da çok kötü magnezyum eksikliğpinden olmasın sakın.Sordun mu doktora...geçmiş olsun canım benimde midem degil sol bacagım cok agrıyor kasıyor dün gece agrısından uyuyamadım vallahi
bız geldık ama kımsecıkler kalmamıs..oğlusum 2451 gr olmuş.ne garıp 1 grı bıle yazıyoruz.sıslıkler ıcın tuzlu yeme sakın dedı ama ben zaten tuz kullanmıyorum 1 aydır kestım.suyumuz falanda ıyıymıs.haftası ıle uyumlu yanı ne onde ne gerıdeyız.ıns.ıyı bı durumdur.özge de gıtmıs dr a gozun aydın cnm kuzeycık nasıl buyumus oyle.nazar degmesın.yuzunu gostermedı bebeısım hep elıyle kapatıyo dr teyzesı bıaz durtunce acıyodu ama bu sefer cekmedı elını.refıyecım ıyoı dıleklerın ıcın sağol
aysecım gecmıs olsun..yatarken sut ıcme sakın o daha kotu yapar mıde asıtını artırırmıs gecelerı ıcmek.su ıcmek gereklıymıs yatarken ..
günaydın
kizlar yazdiklarinizi okuyordum, bende yazayim dedimm, 2 yillik evliyimm ve d.k hapiyla korunuyoruz kismetse bende kasim ayinda birakicam ilaci, ve ondan sonra ins. cok kolay hamile kalabilirimm, ne kadar gzuel bir duygudurr, sizlerin yazdiklarinizi okuyunca duygulandim valla.. allah hepinizin yardimcisi olsunnn, hic anlamadan bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz ins.. :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?