2010 Nisan Anneleri

bız geldık ama kımsecıkler kalmamıs..oğlusum 2451 gr olmuş.ne garıp 1 grı bıle yazıyoruz.sıslıkler ıcın tuzlu yeme sakın dedı ama ben zaten tuz kullanmıyorum 1 aydır kestım.suyumuz falanda ıyıymıs.haftası ıle uyumlu yanı ne onde ne gerıdeyız.ıns.ıyı bı durumdur.özge de gıtmıs dr a gozun aydın cnm kuzeycık nasıl buyumus oyle.nazar degmesın.yuzunu gostermedı bebeısım hep elıyle kapatıyo dr teyzesı bıaz durtunce acıyodu ama bu sefer cekmedı elını.refıyecım ıyoı dıleklerın ıcın sağol

zeynebım nst ucretını falan konusmussunuz..ben bugun nst ye gırdım ama ucret almadılar.ama benıde sasırtan bısey oldu.normalde tahlıllere para alıyolardı bu sefer almadılar.

ayyy oglusumu görmeye bir hafta kaldiii :asigim:

öyle özledim ki onu son kontrolden bu yana bir türlü gecmek bilmedi yha

29.cu haftamizda 1.700 gramdik bakalim melegim kac kg olmus :asigim: :asigim:

inşallah 2,5 kg ya yaklaşmıştır tatlım çünkü özellikle son aylarda haftada 200 gr alıyorlarmış ortalama. senin 4 hafta geçtiğine göre 2,5 olmuştur. hadi bakalım hayırlısı iyi haberlerini alalım senin minik paşanın da inşallah.

zeynebım nst ucretını falan konusmussunuz..ben bugun nst ye gırdım ama ucret almadılar.ama benıde sasırtan bısey oldu.normalde tahlıllere para alıyolardı bu sefer almadılar.

maşallah hayatsın çok iyi kilosu kurtarmışsınız siz kilo açısından. aman sağlıklı olsunlar da inşallah daha var zaten allahın izniyle serpilrler daha. hastane konusunda da çok şanslıymışsın okadarını söyleyeyim.

mrb.annee tes.ederız cnm benım .evet ıyı bı hastane olmasına ragmen boyle.yanı nst den para almadılar.anne olarak kılosu azmıs gıbı gelıyo ınsana ama sende ıyı dıyosun.ıns.zamanındada gelır.

özlemciğim maşallah canım olurmu bebişimiz maşallahı var canım annesi işte anne olmak bu sanırım biz onlar kilo aldıkca sanki daha iyi oluyolar büyüyolar gibi geliyo canım yeterki sağlıcakla dünyaya gelsinler canım maşallah canım valla canım nsteyi ben gidince soracağım çünkü bir yanlışlık oldu doktorumun hemşiresi biz seni yollarız 10gün sonra gel demiştiler çünkü bende girişten girdim bakalım canım benim yeterki sancı olmasın kızıma feda olsun canım

hayirli geceler kizlar nasilsiniz bakim ???

özlemcim sanada oglusunada mansallah canim nekadar güzel haberlerle gelmisin

batuhanim ,canim sen mevlid yapmicakmisin ? sende yurtdisindaydin dimi ,ebay´´den alabilirsin sende canim asagida nasil bulabilceginizi yyazdim pahalida degil

canim yapacam kiz icin olanida varmi bunlarin ????

insallah canim ama benim araniza dönmem en az 7 gün sürecek allah nasip kismet ederse burda sezeryanda daha uzun yatiriyorlar

cok sağol batuhanım cnm.7gunde cokmus ama olsun sonu guzel olsun demı cnm

Benimde benimde... Halbuki kaan kocatepenin sitesinde bu haftadan sonra bebişler aşağı inecek azalacak yazıyor mide yanması ama. mafoldumben

ay çok fena yaa midem hala geçmedi kızlar düşününün halimi...

geçmiş olsun canım benimde midem degil sol bacagım cok agrıyor kasıyor dün gece agrısından uyuyamadım vallahi
ayy kasılma da çok kötü magnezyum eksikliğpinden olmasın sakın.Sordun mu doktora...

gözün aydın canımmmmboshayallersmile

aysecım gecmıs olsun..yatarken sut ıcme sakın o daha kotu yapar mıde asıtını artırırmıs gecelerı ıcmek.su ıcmek gereklıymıs yatarken ..

slm kızlar bende artık geceleri uyuyamıyorum gece kaş kere kalkıyorum bacak kramplarım çok fena birde fazla aynı poisyonda oturamıyorum yatamıyorum hayırlısıyla geçsin şu 4-5 haftamızda kucağımıza alalım minik meleklerimizi

aysecım gecmıs olsun..yatarken sut ıcme sakın o daha kotu yapar mıde asıtını artırırmıs gecelerı ıcmek.su ıcmek gereklıymıs yatarken ..

yemin ederim tam da süt içmeye gidiyordum.O zaman ne yapıyoruzzzz.Su içiyoruzzz.
Hadi oğlum su içip yatalım.
İyi geceler kızlar.....Teşekkürler canım süt uyasrısı için ....:jeyyar:

onemlı degıl aysecım gecen gun dr dan dınlemıstım.cocuklardada aynısını yapmak gereklıymıs.zeynepcım tek taraflı yatılmıyo degısırkende kaldıramıyoruz gobegımızı oda acıtıyo .hep soluna yat dıyo dr ama ımkanı yok.duz yatarken bıle sırtım agrıyo.bız yatıyoruz teyzesı ıns.cabucak uyursun agrısız sızısız...optuk...

günaydın kızlarrrr. ilk kez topiğimizi ben açıyorum. ne güzel alkisalkisalkis
az önce sağlık ocağına gittim kontrolüm vardı gerçi hoş dr a soru sormaktan bakayım oğluma demeyi unuttum neyse haftaya Allah izin verirse normal hastane kontrolüm var :) orada bakarım inşallah. iyiymiş bebeğim çok şükür hareketleri de gayet iyi dedi. tam usg den çıktım hıçkırık tuttu oğlumu keşke o anda tutsaydı da görseydim ben de. ay ne kadar gaddar bi anneyim ya kendi zevkim için çocuğa şurda hıçkırık tutsun burda tutsun diyorum klava:
sizler nasılsınız bakalım. Funda geldi mi acaba? veya haberi olan var mı?

kizlar yazdiklarinizi okuyordum, bende yazayim dedimm, 2 yillik evliyimm ve d.k hapiyla korunuyoruz kismetse bende kasim ayinda birakicam ilaci, ve ondan sonra ins. cok kolay hamile kalabilirimm, ne kadar gzuel bir duygudurr, sizlerin yazdiklarinizi okuyunca duygulandim valla.. allah hepinizin yardimcisi olsunnn, hic anlamadan bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz ins.. :):)

amin inşallah canım. sana da Allah hayırlı ve istediğin zamanda nasip etsin inşallah.

gunaydın herkese.....evde olunca bu kadar uyunuyo demek gecede uyku gelmek bılmıyor ama.kahvaltı yapalım gelelım.aysecım mıden nasıl oldu..annee cnm dun bızıde hıckırık tuttu 5 dk boyunca kıyamadım nasıl dayandı acaba.darısı haftaya kontrolune ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…