2010 Nisan Anneleri

Selam hamiş kızlar nasılsınız?
benim bebito yine oynayıp duruyor içeride:)
Haftaya doktora gideceğiz bakalım kilosu ne olmuş.

ohhh iyi yapmışsın canım sefan olsun. evet ya hiç kıyamıyorum onu hıçkırık tutunca aslında biliyor musun sinirleniyor mu acaba diye düşünüyorum. kocaman insanlar biz bile biraz uzun tutsa hıçkırık ne yapacağımı bilemiyorum. neyse haftaya rabbim izin verirse usg de yüzünü görürsem hıçkırık mıçkırık unuturum kesin.

çok sağolsın canım çok daha iyi valla.nasıl oldu dün öyle anlamadım valla.Mahfoldum...

Günaydına.s. güzel nisan anneleri
günaydın canım.Nasılsın?

günaydın herkezeeee:))))))
günaydınn

günaydın kızlar bende kahvaltımı yaparken az önce küçük bir kaza atlattım fincandaki çayımı döktüm masaya az kalsın göbeğime geliyodu korkudan nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni hala elim ayağım titriyo çok kötü oldum anlatamam şükürki çay masada kladı akmadı hayret ettik eşimle gerçekten verilmiş sadakam varmış rabbim kimseye göstermesin

mehtapcığım funda bana haber verecek çıkınca canım dün öyle demişti şu anda bir haber yok canımcım olmazsa az sonra ararım canım bi kendime geleyimde haber veririm

Günaydın canım.Geçmiş olsun.Allah korumuş.

aman geçmiş olsun canım Allah korusun

mehtapcığım funda bana haber verecek çıkınca canım dün öyle demişti şu anda bir haber yok canımcım olmazsa az sonra ararım canım bi kendime geleyimde haber veririm
Tamam canım.Haber verirsen sevinirim.

çok saolun mehtapcığım ,esroscuğum rabbim bizi kazalardan belalardan korusun inşallah zaten bu aralar sakarlığım unutkanlığım tavan yaptı benim elime ne geçerse deviriyorum rabbim korusun bütün anneleri

hb yosun cum sağol canım çok şükür iyiyim..
zeyra cım geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

hb yosun cum sağol canım çok şükür iyiyim..
zeyra cım geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

saolasın canım ufak bir kaza atlattık reyhancığım benim elimden nasıl kaydı o fincan hala şaşırıyorum valla çok saolasın güzel dileklerin için canımcım:asigim:

çok saolun mehtapcığım ,esroscuğum rabbim bizi kazalardan belalardan korusun inşallah zaten bu aralar sakarlığım unutkanlığım tavan yaptı benim elime ne geçerse deviriyorum rabbim korusun bütün anneleri

Amin canım.Sanırım hep aynıyız unutkanlık ve sakarlık konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…