gunaydın herkese.....evde olunca bu kadar uyunuyo demek gecede uyku gelmek bılmıyor ama.kahvaltı yapalım gelelım.aysecım mıden nasıl oldu..annee cnm dun bızıde hıckırık tuttu 5 dk boyunca kıyamadım nasıl dayandı acaba.darısı haftaya kontrolune ıns.
gunaydın herkese.....evde olunca bu kadar uyunuyo demek gecede uyku gelmek bılmıyor ama.kahvaltı yapalım gelelım.aysecım mıden nasıl oldu..annee cnm dun bızıde hıckırık tuttu 5 dk boyunca kıyamadım nasıl dayandı acaba.darısı haftaya kontrolune ıns.
günaydın canım.Nasılsın?Günaydına.s. güzel nisan anneleri
günaydınngünaydın herkezeeee:))))))
çok sağolsın canım çok daha iyi valla.nasıl oldu dün öyle anlamadım valla.Mahfoldum...
günaydın canım.Nasılsın?
günaydınn
Günaydın hoşgeldin canım.Sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız??..
Günaydın canım.Geçmiş olsun.Allah korumuş.günaydın kızlar bende kahvaltımı yaparken az önce küçük bir kaza atlattım fincandaki çayımı döktüm masaya az kalsın göbeğime geliyodu korkudan nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni hala elim ayağım titriyo çok kötü oldum anlatamam şükürki çay masada kladı akmadı hayret ettik eşimle gerçekten verilmiş sadakam varmış rabbim kimseye göstermesin
günaydın kızlar bende kahvaltımı yaparken az önce küçük bir kaza atlattım fincandaki çayımı döktüm masaya az kalsın göbeğime geliyodu korkudan nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni hala elim ayağım titriyo çok kötü oldum anlatamam şükürki çay masada kladı akmadı hayret ettik eşimle gerçekten verilmiş sadakam varmış rabbim kimseye göstermesin
Tamam canım.Haber verirsen sevinirim.mehtapcığım funda bana haber verecek çıkınca canım dün öyle demişti şu anda bir haber yok canımcım olmazsa az sonra ararım canım bi kendime geleyimde haber veririm
hb yosun cum sağol canım çok şükür iyiyim..
zeyra cım geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
çok saolun mehtapcığım ,esroscuğum rabbim bizi kazalardan belalardan korusun inşallah zaten bu aralar sakarlığım unutkanlığım tavan yaptı benim elime ne geçerse deviriyorum rabbim korusun bütün anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?