2010 Nisan Anneleri

slm zeyracim gecmis olsun cnm:teselli:

kızlar fundayla görüştük doktoru çıkartmamış yine demişki önlemini almasak çoktan doğururdun demiş kalabildiği kadar kalsın demiş içerde o yüzden şu anlık fundamız aramızda olamayacak hepinize kocamn selamı vardı iletmemi istedi dualarımız göktuş ve onun için

merhabalar kızlar

ben depresif takılıyorum bu ara günler zor geçiyor.
sizler nasılsınız

zeynep funda'nın hastanede kalmaya devam edeceğini yazmış.
üzüldüm diycem ama , hayırlısı bu demek. doktorlar en iyisini bilir sonuçta..
bebekler içeride ne kadar kalsalar o kadar hayırlarına.
moralini yüksek tutsun, keyifli olsun en önemlisi o... selam söylersin konuştuğunda zeynepcim.

zeynebım gecmıs olsun..rabbım bebeıslerımızı bısekılde koruyo ıste..fundayı merak edıyodum bende.aman saglıklı olsunlarda varsın hastanede kalsın.

kızlar bebek bezi aldınızmı benim eşim geçen gün hazır bulunsun diye almış
ilk önce yanlış almış molfixin extra küçüğünü almış düşük kiloyla doğanlar için sonra değiştirdi primanın yeni doğanını almış doğru almış ama onunda yeni doğan 1 ve yeni doğan 2 seçenekleri var 1 olan 2-5 kg arası 2 si 3-6 kg arası benim eşim 1 numaradan iki paket almış acaba çokmu küçüktür bir tanesi dursada bir tanesini değiştirsemde 2 numarayımı alsam karar veremedim siz aldınızmı bez

zeynepciğim özlemciğim inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde hiç mühim değil ha evde ha hastahanede olmamız canlarım yeterki vaktinde gelsinler kuzularımız onunda sizlere çok selamı vardı::)))

canım biz 3-6 kg olanlardan aldık markette görevli kız onu tavsiye etti diğerleri çok küçük oluyomuş sanırım prematüre bebkler içinmiş canımcım:asigim:

canım ben de prima'nın sizin aldığınız 1 numaralı paketinden aldım.
ama genelde herkes 1 numaranın iri doğan bebeklerde çok kısa süre kullanılabileceğini, bebişlerin çok hızlı büyüdüğünü söylüyor...topicte de aynısı konuşulmuştu.

senin aldığın normal boy paketse, bence 2 paketi de kullanırsınız.
ama kampanyalı bilmemneli çoklu paketler varmış galiba, öyle sayıca çok olan bi paket aldıysanız birini değiştir istersen ama normal boysa bence 2 paket de kullanılır.. üçüncüde bir büyük boya geçersiniz.

Allah sağlıkla kullanacağın günleri de göstersin inşallah :)

kızlar merhaba,son sayfayı okuduğum kadarıyla çok iç açıcı şeyler yok.
zeyra canım benim çok geçmiş olsun.allah korumuş seni ve minik meleğini.inş bir daha böyle bir olay yaşamazsın çünkü insanın sinirleri boşalıyor bir anda.kendine daha çok dikkat et canım olur mu?
ayrıca funda budebe nick li olan kişimiydi? ya geçmişe bakmadım çok birikmiş ama çok merak ettim hastane de yazmışsın neyi var ki canım ya?
çok geçmiş olsun allah bebeğini ve kendini korusun ..

saolasın canım benim ufak bir kaza atlattık ama şükürler olsun köşesinden döndük anlamadım canım nasıl devrildiğini hala şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz evet canım funda budebe olan arkadaşımız canım nst için gitmişti hastahaneye sancısı çıkınca doktoru bırakmadı canım onu hastahanede serumla sancılarını durduruyolar nstde çıkan canım şu anlık iyiyim dedi bugün görüştük arada sancı hissediyorum nstdede çıkıyo dedi o yüzden şimdilik hastahanede bitanemolumunekankayizsmile

teyzoşlar ben gideyim hastahane çantamızı yerleştireyim herşey ortalıkta kaldı öylece tek tek hazırlayayım artık bizde yavaş yavaş

benim aldığım 50 lik paketlerden yani iki paket aldım 100 tane oluyo acaba 100 tane ilk etapta iyimi gelir yoksa bi tanesini dursada bitanesini 2 numarayla değiştirsemmi karar veremedim bide 2 hafta önde gidiyo bebiş kilosuda iyi küçük gelirmi diye düşünüyorum

zeynepcim. dikkat et kendine canım allah korumuş valla. aman canım ya az kaldı hayırlısıyla sağ salim dünyaya getirebiliriz inşallah

noldu zeynepcim hayırdır neden depresifsin bakayım? kim kızdırdı seni kötükedihüso

günaydın kızlar bende geldiimm

hg ezgicim. bebek bezi aldım 2 numara molfix aldım ama bana sorarsan birini değiştir 2 numara al

evet ya ben en iyisi bi tanesini değiştiriyim çünkü bezin boyu baya küçük yeni doğan 2 numara alıyım teşekkürler kızlar

maşallah bebişe kocaman olmuş.hayırlısıyla tam zamanında kucağına alırsın inşallah canım.hepimizde tabii ki
zeynepcim geçmiş olsun.bir daha böyle kazalar yaşamazsın inşallah.bende de sinirler laçka olmuş.
bu arada fundayla görüşürsen selam söyle.dualarımız onunla.

slm kızlarr... umarım herkes iyidir... herkese iyi günler ..

sabahtan kahvaltıya anneannemiz geldi... ablamız okula, anneannemizde evine gidince pazara gittik geldik... öldüm ama yaa.. cidden her geçen gün daha da ağırlaştığımı hissediyorum.. çok ağır bişeyler almadım.. haftasonu eşim çıkıp alıyo ama erkek nede olsa.. meyve sebze üstünkörü.. bende salata malzemesi fln alim dedim... ayaklarım eve zor geldi resmen yaa..karnım yürüdükçe ağırlaştı.. oğluşum kasıklarıma indi sanki.. aşağıya çöktü gibi oldu.. neyse biz bi karnımızı doyurup gelelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…