günaydın kızlar bende kahvaltımı yaparken az önce küçük bir kaza atlattım fincandaki çayımı döktüm masaya az kalsın göbeğime geliyodu korkudan nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni hala elim ayağım titriyo çok kötü oldum anlatamam şükürki çay masada kladı akmadı hayret ettik eşimle gerçekten verilmiş sadakam varmış rabbim kimseye göstermesin
slm zeyracim gecmis olsun cnm:teselli:
kızlar bebek bezi aldınızmı benim eşim geçen gün hazır bulunsun diye almış
ilk önce yanlış almış molfixin extra küçüğünü almış düşük kiloyla doğanlar için sonra değiştirdi primanın yeni doğanını almış doğru almış ama onunda yeni doğan 1 ve yeni doğan 2 seçenekleri var 1 olan 2-5 kg arası 2 si 3-6 kg arası benim eşim 1 numaradan iki paket almış acaba çokmu küçüktür bir tanesi dursada bir tanesini değiştirsemde 2 numarayımı alsam karar veremedim siz aldınızmı bez
ilk önce yanlış almış molfixin extra küçüğünü almış düşük kiloyla doğanlar için sonra değiştirdi primanın yeni doğanını almış doğru almış ama onunda yeni doğan 1 ve yeni doğan 2 seçenekleri var 1 olan 2-5 kg arası 2 si 3-6 kg arası benim eşim 1 numaradan iki paket almış acaba çokmu küçüktür bir tanesi dursada bir tanesini değiştirsemde 2 numarayımı alsam karar veremedim siz aldınızmı bez
zeynepciğim özlemciğim inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde hiç mühim değil ha evde ha hastahanede olmamız canlarım yeterki vaktinde gelsinler kuzularımız onunda sizlere çok selamı vardı::)))
kızlar merhaba,son sayfayı okuduğum kadarıyla çok iç açıcı şeyler yok.
zeyra canım benim çok geçmiş olsun.allah korumuş seni ve minik meleğini.inş bir daha böyle bir olay yaşamazsın çünkü insanın sinirleri boşalıyor bir anda.kendine daha çok dikkat et canım olur mu?
ayrıca funda budebe nick li olan kişimiydi? ya geçmişe bakmadım çok birikmiş ama çok merak ettim hastane de yazmışsın neyi var ki canım ya?
çok geçmiş olsun allah bebeğini ve kendini korusun ..
günaydın kızlar bende kahvaltımı yaparken az önce küçük bir kaza atlattım fincandaki çayımı döktüm masaya az kalsın göbeğime geliyodu korkudan nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni hala elim ayağım titriyo çok kötü oldum anlatamam şükürki çay masada kladı akmadı hayret ettik eşimle gerçekten verilmiş sadakam varmış rabbim kimseye göstermesin
merhabalar kızlar
ben depresif takılıyorum bu aragünler zor geçiyor.
sizler nasılsınız
zeynep funda'nın hastanede kalmaya devam edeceğini yazmış.
üzüldüm diycem ama , hayırlısı bu demek. doktorlar en iyisini bilir sonuçta..
bebekler içeride ne kadar kalsalar o kadar hayırlarına.
moralini yüksek tutsun, keyifli olsun en önemlisi o... selam söylersin konuştuğunda zeynepcim.
günaydın kızlar bende geldiimm
maşallah bebişe kocaman olmuş.hayırlısıyla tam zamanında kucağına alırsın inşallah canım.hepimizde tabii kibız geldık ama kımsecıkler kalmamıs..oğlusum 2451 gr olmuş.ne garıp 1 grı bıle yazıyoruz.sıslıkler ıcın tuzlu yeme sakın dedı ama ben zaten tuz kullanmıyorum 1 aydır kestım.suyumuz falanda ıyıymıs.haftası ıle uyumlu yanı ne onde ne gerıdeyız.ıns.ıyı bı durumdur.özge de gıtmıs dr a gozun aydın cnm kuzeycık nasıl buyumus oyle.nazar degmesın.yuzunu gostermedı bebeısım hep elıyle kapatıyo dr teyzesı bıaz durtunce acıyodu ama bu sefer cekmedı elını.refıyecım ıyoı dıleklerın ıcın sağol
zeynepcim geçmiş olsun.bir daha böyle kazalar yaşamazsın inşallah.bende de sinirler laçka olmuş.kızlar fundayla görüştük doktoru çıkartmamış yine demişki önlemini almasak çoktan doğururdun demiş kalabildiği kadar kalsın demiş içerde o yüzden şu anlık fundamız aramızda olamayacak hepinize kocamn selamı vardı iletmemi istedi dualarımız göktuş ve onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?