:asigim: ne güzel canımm.. az kalmış.. ben göreli 1 hafta oldu ama şimdiden özledimayyy oglusumu görmeye bir hafta kaldiii :asigim:
öyle özledim ki onu son kontrolden bu yana bir türlü gecmek bilmedi yha
29.cu haftamizda 1.700 gramdik bakalim melegim kac kg olmus :asigim: :asigim:
bende ocağın 6 sında gitmiştim.. şubatın 20 sinde çağırdı.. aynı şehirde olsak dicem kesin aynı dr kaydirigubbakcemile3 bu arada bebişine maşallah canım... inşallah zamanında sağlıkla gelir.. :Saruboceq:en son şubatın 6 sında gittim martın 20 sine gün verdi bende şaşırdım ben daha sık çağırmasını bekliyodum aslında ama 20sinde gel dedi bende bişey demedim
bız geldık ama kımsecıkler kalmamıs..oğlusum 2451 gr olmuş.ne garıp 1 grı bıle yazıyoruz.sıslıkler ıcın tuzlu yeme sakın dedı ama ben zaten tuz kullanmıyorum 1 aydır kestım.suyumuz falanda ıyıymıs.haftası ıle uyumlu yanı ne onde ne gerıdeyız.ıns.ıyı bı durumdur.yuzunu gostermedı bebeısım hep elıyle kapatıyo dr teyzesı bıaz durtunce acıyodu ama bu sefer cekmedı elını.refıyecım ıyoı dıleklerın ıcın sağol
olsun canım.. 7 gün de olsa.. sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza sorunsuz inş.. :Saruboceq:insallah canim ama benim araniza dönmem en az 7 gün sürecek allah nasip kismet ederse burda sezeryanda daha uzun yatiriyorlar
ohaoldumsmile canımm geçmedi mi daha miden yaa mafoldumben ağır bişiyler yememeye dikkat et bari şu birkaç gün .. geçmiş olsun çook tekrardann opuyorumnanaktanay çok fena yaa midem hala geçmedi kızlar düşününün halimi...
günaydın kızlarrrr. ilk kez topiğimizi ben açıyorum. ne güzel alkisalkisalkis
az önce sağlık ocağına gittim kontrolüm vardı gerçi hoş dr a soru sormaktan bakayım oğluma demeyi unuttum neyse haftaya Allah izin verirse normal hastane kontrolüm var :) orada bakarım inşallah. iyiymiş bebeğim çok şükür hareketleri de gayet iyi dedi. tam usg den çıktım hıçkırık tuttu oğlumu keşke o anda tutsaydı da görseydim ben de. ay ne kadar gaddar bi anneyim ya kendi zevkim için çocuğa şurda hıçkırık tutsun burda tutsun diyorumklava:
amiinn inşallah canım... :Saruboceq: sağolasın iyi dileklerin için.. inşallah sende hayırlı olan zamanda sağlıkla istediğindeçok beklemeden bu mutluluğu tadarsın :Saruboceq:kizlar yazdiklarinizi okuyordum, bende yazayim dedimm, 2 yillik evliyimm ve d.k hapiyla korunuyoruz kismetse bende kasim ayinda birakicam ilaci, ve ondan sonra ins. cok kolay hamile kalabilirimm, ne kadar gzuel bir duygudurr, sizlerin yazdiklarinizi okuyunca duygulandim valla.. allah hepinizin yardimcisi olsunnn, hic anlamadan bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz ins.. :):)
:
bebeğine maşallah canım... ne güzel sağlık ocağında usg de var boshayallersmile bizim burda sadece kalp sesini dinlettikleri bi alet var.. o kadarr... olsun kontrolünüze de az kalmışş. haftaya bol bol bakarsın oğluşuna opuyorumnanaktan
sağlık ocağında usg var ama oğlumun da aşık bi annesi var :asigim: bakayım demeyi akıl edemedim. neyse dr un söylediği güzel şeyler bile yetti çok şükür tek sağlıklı iyi olsun da olsun ben ayda 1 görmeye razıyım. zaten Allah izin verirse 1-1,5 ay sonra kendisini göreceğim artık hem de hergün. Rabbim izin versin de refiyecim inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. sana da kızdım bak yine o kadar çok yürüyüp bi de yorma kendini. çık evin önünden 20 30 metre git gel illaki yürümek istiyosan. açılmaya yardımcı oluyomuş yürüyüş ve çömelme gibi eğilme eylemleri. hoş sen benden iyi bilirsdin ama bazen hatırlatmak gerekiyo senin gibi tezcanlı arkadaşlarıma. yorma utkumu kızarım bak annesi.klava:
Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))
offf canımmmmm sıkılıyoooooooo....evde yanlız kalmak bana yaramıyo ya
Tv de bişey yok netde de offfffffffffffffffffffffffff
Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))
sibelcim o tv ye sakın bakma zaten için çıkar yani. bu kadar uğursuz program bir kuşakta ancak bu kadar toplanır.klava: sen en iyisi aç güzel bi müzik hem sen hem bebişin şenlensin
tı
artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))
sibelcim o tv ye sakın bakma zaten için çıkar yani. bu kadar uğursuz program bir kuşakta ancak bu kadar toplanır.klava: sen en iyisi aç güzel bi müzik hem sen hem bebişin şenlensin
aaaaaaaaaaaa nazlı nasıl yani mart annesi mi olacaksın kesin. normal doğummu olacak? ay çok heyecanlandım birden bütün soruları sıraladım kafamçokkarıştı
nazlıcım valla heyecanlandım okuyunca senle ben aynı gidiyoruz çünkü
şimdi özel doktorumu aradım yarın yada öbür gün bekliyor gideceğim
bakalım bana ne diyecek ondan sonrada son bekleyişler başlar inş:)
hayırlı olsun bu arada doğum tarihleriniz inş suni sancıya kalmadan kendi gelir bebişin:Saruboceq:
canım hayırlı mubarek olsun işallah sağlıkla sıhatle gelsin.tickerinde daha 33 gün var görünüyor bu doğum tarihini kilosuna göremi belirliyorlar doktorlar yoksa sat a göremi ben bişey anlayamadım bende ilk 26 nisandı doğum.ama detaylı ult da 15 nisan çıktı.
ayyy inanmıyorum bu ay sonu kavuşuyorsun ölemi çok güzel ya hadi hayırlısı canım
zeynepcim. dikkat et kendine canım allah korumuş valla. aman canım ya az kaldı hayırlısıyla sağ salim dünyaya getirebiliriz inşallah
noldu zeynepcim hayırdır neden depresifsin bakayım? kim kızdırdı seni kötükedihüso
hg ezgicim. bebek bezi aldım 2 numara molfix aldım ama bana sorarsan birini değiştir 2 numara al
saolun teyzoşlarımız rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun inşallah görünmez kaza buna derler sanırım çok korktum çokkk zaten hep çok fazla dikkat etmekten kaynaklanıyo eşimde iyiki işte değildi yoksa beni kim sakinleştirirdi ama şaşırdığım o fincandaki çayın hala masadan başka yere dökülmememsi hayret vericiydi rabbim korudu resmen bizi teyzoşlarımız canım fundaylada görüştük bugün yine doktoru şimdilik hastahanede kalmasını gerek görmüş eğer gelmeseydin demiş çoktan bebeği doğururdun demiş o yüzden şimdilik hastahanede canım inşallah sağlıcakla kuzucuğunu kucağına alsında olsuun kalbimiz hep onunla canım yeterki sağlıklı olsun ikiside:)))maşallah bebişe kocaman olmuş.hayırlısıyla tam zamanında kucağına alırsın inşallah canım.hepimizde tabii ki
zeynepcim geçmiş olsun.bir daha böyle kazalar yaşamazsın inşallah.bende de sinirler laçka olmuş.
bu arada fundayla görüşürsen selam söyle.dualarımız onunla.
evet cnm kısmetse mart annesi olucam:)) normal olucak inş. ama belli olmaz dedi. normalle başlayıp sez. dönebiliriz dedi.
Merhaba güzel anneler, Nasılsınız?
Kızlar ya ben resmen bunalım takılıyorum bu aralar. Hormonlarım costu sanırım.:bbo:
Nazlı canım hayırlı olsun. Canım benim kafam karıştı normal doğuma tarih verilmesi. Genelde tahmin oluyor ama tarih verme. Canım birde bebişin kendisinin gelmesini beklemek en doğrusu değil mi? Suni sancı daha sonra başvurulur diye biliyorum ama. CADIARZU
hadi bakalım hayırlısı nazlıcım ya. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. o zaman nisan annelerinden ilk sen gözüküyorsun şimdilik doğum yapacak olan. en azından planlı olarak (umudumsunbebeğim 1. sırada çünkü)
saolun teyzoşlarımız rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun inşallah görünmez kaza buna derler sanırım çok korktum çokkk zaten hep çok fazla dikkat etmekten kaynaklanıyo eşimde iyiki işte değildi yoksa beni kim sakinleştirirdi ama şaşırdığım o fincandaki çayın hala masadan başka yere dökülmememsi hayret vericiydi rabbim korudu resmen bizi teyzoşlarımız canım fundaylada görüştük bugün yine doktoru şimdilik hastahanede kalmasını gerek görmüş eğer gelmeseydin demiş çoktan bebeği doğururdun demiş o yüzden şimdilik hastahanede canım inşallah sağlıcakla kuzucuğunu kucağına alsında olsuun kalbimiz hep onunla canım yeterki sağlıklı olsun ikiside:)))
canım hadi gözün aydın ayyy nazlıcığım bende seni geçende merak ettim sordum özgeye kk girmedi diye merak ettim canım boshayallersmile hadi hayırlısı canım benimde sanırım o tarihlere denk gelecek gibi bir his var bakalım doktorumuz ne diyecek sezeryanda genelde 38 haftasında alırlarmış sağlıklı olsunda kuzum hiç önemli değil canım inşallah normal doğurursun canım çünkü sen çok istiyordun :Saruboceq::asigim:
Merhaba güzel anneler, Nasılsınız?
Kızlar ya ben resmen bunalım takılıyorum bu aralar. Hormonlarım costu sanırım.:bbo:
Nazlı canım hayırlı olsun. Canım benim kafam karıştı normal doğuma tarih verilmesi. Genelde tahmin oluyor ama tarih verme. Canım birde bebişin kendisinin gelmesini beklemek en doğrusu değil mi? Suni sancı daha sonra başvurulur diye biliyorum ama. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?