2010 Nisan Anneleri

ayyy oglusumu görmeye bir hafta kaldiii :asigim:

öyle özledim ki onu son kontrolden bu yana bir türlü gecmek bilmedi yha

29.cu haftamizda 1.700 gramdik bakalim melegim kac kg olmus :asigim: :asigim:
:asigim: ne güzel canımm.. az kalmış.. ben göreli 1 hafta oldu ama şimdiden özledim seni düşünemiyorum bile özlemini boshayallersmile ne kadar büyümüş olucak inanamıcaksın sende opuyorumnanaktan
en son şubatın 6 sında gittim martın 20 sine gün verdi bende şaşırdım ben daha sık çağırmasını bekliyodum aslında ama 20sinde gel dedi bende bişey demedim
bende ocağın 6 sında gitmiştim.. şubatın 20 sinde çağırdı.. aynı şehirde olsak dicem kesin aynı dr kaydirigubbakcemile3 bu arada bebişine maşallah canım... inşallah zamanında sağlıkla gelir.. :Saruboceq:
maşallah canım oğluşuna... inşallah zamanında sağlıkla gelicek annesi.. :Saruboceq:
insallah canim ama benim araniza dönmem en az 7 gün sürecek allah nasip kismet ederse burda sezeryanda daha uzun yatiriyorlar
olsun canım.. 7 gün de olsa.. sağlıkla alalım da yavrularımızı kucağımıza sorunsuz inş.. :Saruboceq:
ay çok fena yaa midem hala geçmedi kızlar düşününün halimi...
ohaoldumsmile canımm geçmedi mi daha miden yaa mafoldumben ağır bişiyler yememeye dikkat et bari şu birkaç gün .. geçmiş olsun çook tekrardann opuyorumnanaktan
bebeğine maşallah canım... ne güzel sağlık ocağında usg de var boshayallersmile bizim burda sadece kalp sesini dinlettikleri bi alet var.. o kadarr... olsun kontrolünüze de az kalmışş. haftaya bol bol bakarsın oğluşuna opuyorumnanaktan
amiinn inşallah canım... :Saruboceq: sağolasın iyi dileklerin için.. inşallah sende hayırlı olan zamanda sağlıkla istediğindeçok beklemeden bu mutluluğu tadarsın :Saruboceq:

offf canımmmmm sıkılıyoooooooo....evde yanlız kalmak bana yaramıyo ya
Tv de bişey yok netde de offfffffffffffffffffffffffff

Kızlar hıÇ bakamadım geÇmıŞe doĞum tarıhımız be4llı oldu:))) 27-28 ınde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendısı gelmezse eĞer 30 unda sunı sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))

Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))

hayırlı olsun canım.artık tarih bekleyeceksin.tam anlamıyla gün sayıyorsun.

artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))

offf canımmmmm sıkılıyoooooooo....evde yanlız kalmak bana yaramıyo ya
Tv de bişey yok netde de offfffffffffffffffffffffffff

sibelcim o tv ye sakın bakma zaten için çıkar yani. bu kadar uğursuz program bir kuşakta ancak bu kadar toplanır. klava: sen en iyisi aç güzel bi müzik hem sen hem bebişin şenlensin

Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))

aaaaaaaaaaaa nazlı nasıl yani mart annesi mi olacaksın kesin. normal doğummu olacak? ay çok heyecanlandım birden bütün soruları sıraladım kafamçokkarıştı

ayyy inanmıyorum bu ay sonu kavuşuyorsun ölemi çok güzel ya hadi hayırlısı canım

sibelcim o tv ye sakın bakma zaten için çıkar yani. bu kadar uğursuz program bir kuşakta ancak bu kadar toplanır. klava: sen en iyisi aç güzel bi müzik hem sen hem bebişin şenlensin

aynen öle gülüm valla içim karardı ..izlicek kaliteli hiç bişey yok malesef....

canım hayırlı mubarek olsun işallah sağlıkla sıhatle gelsin.tickerinde daha 33 gün var görünüyor bu doğum tarihini kilosuna göremi belirliyorlar doktorlar yoksa sat a göremi ben bişey anlayamadım bende ilk 26 nisandı doğum.ama detaylı ult da 15 nisan çıktı.

artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))

nazlıcım valla heyecanlandım okuyunca senle ben aynı gidiyoruz çünkü
şimdi özel doktorumu aradım yarın yada öbür gün bekliyor gideceğim
bakalım bana ne diyecek ondan sonrada son bekleyişler başlar inş:)
hayırlı olsun bu arada doğum tarihleriniz inş suni sancıya kalmadan kendi gelir bebişin:Saruboceq:

evet cnm kısmetse mart annesi olucam:)) normal olucak inş. ama belli olmaz dedi. normalle başlayıp sez. dönebiliriz dedi.

çok heyecanli dimi:)) dünden beri ağzım kulaklarımda zaten:))

sata göre canm. artık usg fazla veya eksik çıkabiliyor çünkü.

ayyy inanmıyorum bu ay sonu kavuşuyorsun ölemi çok güzel ya hadi hayırlısı canım

eveeetttttt:))) sağlıkla inşallah....

Merhaba güzel anneler, Nasılsınız?
Kızlar ya ben resmen bunalım takılıyorum bu aralar. Hormonlarım costu sanırım.:bbo:
Nazlı canım hayırlı olsun. Canım benim kafam karıştı normal doğuma tarih verilmesi. Genelde tahmin oluyor ama tarih verme. Canım birde bebişin kendisinin gelmesini beklemek en doğrusu değil mi? Suni sancı daha sonra başvurulur diye biliyorum ama. CADIARZU

saolun teyzoşlarımız rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun inşallah görünmez kaza buna derler sanırım çok korktum çokkk zaten hep çok fazla dikkat etmekten kaynaklanıyo eşimde iyiki işte değildi yoksa beni kim sakinleştirirdi ama şaşırdığım o fincandaki çayın hala masadan başka yere dökülmememsi hayret vericiydi rabbim korudu resmen bizi teyzoşlarımız canım fundaylada görüştük bugün yine doktoru şimdilik hastahanede kalmasını gerek görmüş eğer gelmeseydin demiş çoktan bebeği doğururdun demiş o yüzden şimdilik hastahanede canım inşallah sağlıcakla kuzucuğunu kucağına alsında olsuun kalbimiz hep onunla canım yeterki sağlıklı olsun ikiside:)))

canım hadi gözün aydın ayyy nazlıcığım bende seni geçende merak ettim sordum özgeye kk girmedi diye merak ettim canım boshayallersmile hadi hayırlısı canım benimde sanırım o tarihlere denk gelecek gibi bir his var bakalım doktorumuz ne diyecek sezeryanda genelde 38 haftasında alırlarmış sağlıklı olsunda kuzum hiç önemli değil canım inşallah normal doğurursun canım çünkü sen çok istiyordun :Saruboceq::asigim:

evet cnm kısmetse mart annesi olucam:)) normal olucak inş. ama belli olmaz dedi. normalle başlayıp sez. dönebiliriz dedi.

hadi bakalım hayırlısı nazlıcım ya. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. o zaman nisan annelerinden ilk sen gözüküyorsun şimdilik doğum yapacak olan. en azından planlı olarak (umudumsunbebeğim 1. sırada çünkü)

merhaba canım hoşgeldin şükürler olsun iyiyiz canım bende hastahane çantamızı hazırladım herşeyimiz tamam bir biberon faln emziklerimiz kaynatılacak o kadar onuda artık ayın 20sinden sonra düşünüyorum yakın zamnda kaynatıp emzik kutumuza yerleştireceğim bir kızımın çantsı var birde benim ayrı ayrı hazırladım ben anneme herşeyi anlatacağım sonra yaklaşınca daha kolaylık olsun diye iki küçücük valiz hazırladım öyle abartılı şeyler koymadım ne gerekliyse onu koydum çünkü zaten sezeryan olsakta 2 gün yatacakmışım hemşire öyle dedi nsteye girdiğimde kendimin kokoş taçlarını falan terliklerimizi koyudum bir hasta bezimiz eksik onuda ben sezeryandayken alır eşim zaten hastahanem merkezin tam içinde ne eksik olursa alır ne yapim şükürler olsun artık günümüzü saymaya başladık tam anlamıyla

Nazlıcım hayırlı olsun, benimde aynı tarih gibi görünüyor.
14 ünde çatı muayenesi var, korkuyorum çok fena..
Aranızda Çatı muayenesi olan var mı? Ben 37-38 hafta falan oluyor o zaman, normal olup olmayacağı kesinleşecek ama ben beklemyi istiyorum, son çare sezeryan olsun istiyorum.
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.

Zeyracım sanada geçmiş olsun sabah korkmuşsun. Canım aman Allah bebeklerimizi korusun. :Saruboceq:

Bende bugün sınıfta öğrenciye yardım edecem diye resmen tepe taklak oluyordum ama sıraya tutundum son anda. Elim sadece kanadı. Çok şükür ucuz atlattım. Öğrencilerin yanında bozuntuyada vermedim ama korktum gerçekten. Teneffüste elim göbeğimde bebişimi dinleyip durdum.

Canım fundaya geçmiş olsun dediğimizi söyle, ins bebişi vaktinde annesine gelecek. Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşacağız yakında. Az kaldı nisan annelerin bebişlerinin resimlerine. :Saruboceq:

inşallah canım... sağlıklı doğumlar hepimize..

sağol canım misfir yoğunluğum vardı ondan giremedim hiç. evet normal doğuma sıcak baktım hep bakalım inş.

sağol canım ayın 27-28 sinde normal günün doluyor. normalin üstüne kalmasına pek sıcak bakmıyorum ani bebek ölümleri yaşanabiliyor. o yüzden en geç 30 martta müdahale edip başlatırız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…