merhaba canım hoşgeldin şükürler olsun iyiyiz canım bende hastahane çantamızı hazırladım herşeyimiz tamam bir biberon faln emziklerimiz kaynatılacak o kadar onuda artık ayın 20sinden sonra düşünüyorum yakın zamnda kaynatıp emzik kutumuza yerleştireceğim bir kızımın çantsı var birde benim ayrı ayrı hazırladım ben anneme herşeyi anlatacağım sonra yaklaşınca daha kolaylık olsun diye iki küçücük valiz hazırladım öyle abartılı şeyler koymadım ne gerekliyse onu koydum çünkü zaten sezeryan olsakta 2 gün yatacakmışım hemşire öyle dedi nsteye girdiğimde kendimin kokoş taçlarını falan terliklerimizi koyudum bir hasta bezimiz eksik onuda ben sezeryandayken alır eşim zaten hastahanem merkezin tam içinde ne eksik olursa alır ne yapim şükürler olsun artık günümüzü saymaya başladık tam anlamıyla
Nazlıcım hayırlı olsun, benimde aynı tarih gibi görünüyor.
14 ünde çatı muayenesi var, korkuyorum çok fena..
Aranızda Çatı muayenesi olan var mı? Ben 37-38 hafta falan oluyor o zaman, normal olup olmayacağı kesinleşecek ama ben beklemyi istiyorum, son çare sezeryan olsun istiyorum.
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.
Zeyracım sanada geçmiş olsun sabah korkmuşsun. Canım aman Allah bebeklerimizi korusun. :Saruboceq:
Bende bugün sınıfta öğrenciye yardım edecem diye resmen tepe taklak oluyordum ama sıraya tutundum son anda. Elim sadece kanadı. Çok şükür ucuz atlattım. Öğrencilerin yanında bozuntuyada vermedim ama korktum gerçekten. Teneffüste elim göbeğimde bebişimi dinleyip durdum.
Canım fundaya geçmiş olsun dediğimizi söyle, ins bebişi vaktinde annesine gelecek. Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşacağız yakında. Az kaldı nisan annelerin bebişlerinin resimlerine. :Saruboceq:
günaydın kızlar bende kahvaltımı yaparken az önce küçük bir kaza atlattım fincandaki çayımı döktüm masaya az kalsın göbeğime geliyodu korkudan nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni hala elim ayağım titriyo çok kötü oldum anlatamam şükürki çay masada kladı akmadı hayret ettik eşimle gerçekten verilmiş sadakam varmış rabbim kimseye göstermesin
opuyorumnanaktan gözünüz aydın cnım tarihiniz de belli olmuş.. hayırlşı olsun mart annesi :))) hayırlısıyla gelsin inş.. :Saruboceq:Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))
:Saruboceq: inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklıcaz onları mafoldumben ayy 29 günümüz kaldı mafoldumben kız inanması ne zor ya ne çabuk geçti bilmiyorumkismile yavaş yavaş yürüdüm bitaneciim.. amaben gitmesem kim gidicek ki.. eltimlere sölesem giderler ama kırk kapı duyar bana pazara gidiverdiklerini.. en iyisi yavaştan gitmek dedim napim.. ama en çok haftaya da giderim o kadar zemuszemussağlık ocağında usg var ama oğlumun da aşık bi annesi var :asigim: bakayım demeyi akıl edemedim. neyse dr un söylediği güzel şeyler bile yetti çok şükür tek sağlıklı iyi olsun da olsun ben ayda 1 görmeye razıyım. zaten Allah izin verirse 1-1,5 ay sonra kendisini göreceğim artık hem de hergün. Rabbim izin versin de refiyecim inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. sana da kızdım bak yine o kadar çok yürüyüp bi de yorma kendini. çık evin önünden 20 30 metre git gel illaki yürümek istiyosan. açılmaya yardımcı oluyomuş yürüyüş ve çömelme gibi eğilme eylemleri. hoş sen benden iyi bilirsdin ama bazen hatırlatmak gerekiyo senin gibi tezcanlı arkadaşlarıma. yorma utkumu kızarım bak annesi.klava:
artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))
senin de iyi haberlerini bekliyoruz o zaman canımm... opuyorumnanaktannazlıcım valla heyecanlandım okuyunca senle ben aynı gidiyoruz çünkü
şimdi özel doktorumu aradım yarın yada öbür gün bekliyor gideceğim
bakalım bana ne diyecek ondan sonrada son bekleyişler başlar inş:)
hayırlı olsun bu arada doğum tarihleriniz inş suni sancıya kalmadan kendi gelir bebişin:Saruboceq:
nazlıcım catı mua.oldumu
Ay böyle yazınca nasıl heyecanlandım. Vakit geldi çok az zamanımız kaldı. eyvahedigeldismile
Canım bende hala çantaya koymadım ama aldım sayılır herşeyi. Bu haftasonu eşimle ufak tefek kalanları alırız ins. Hasta bezimiz, birde bebeğin kremi, şampuanı filan kaldı çok şükür.
Dün akşam eşimle oturduk oğlumuzun bezine baktık. O bile güzel ya. :asigim:Tabi eşim direk benim oğlumun pipisi sığmaz o beze biz bir numara büyüğündende alalım hafta sonu dedi. :kedi:
opuyorumnanaktan gözünüz aydın cnım tarihiniz de belli olmuş.. hayırlşı olsun mart annesi :))) hayırlısıyla gelsin inş.. :Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklıcaz onları mafoldumben ayy 29 günümüz kaldı mafoldumben kız inanması ne zor ya ne çabuk geçti bilmiyorumkismile yavaş yavaş yürüdüm bitaneciim.. amaben gitmesem kim gidicek ki.. eltimlere sölesem giderler ama kırk kapı duyar bana pazara gidiverdiklerini.. en iyisi yavaştan gitmek dedim napim.. ama en çok haftaya da giderim o kadar zemuszemus
maşallah kızına canımm... sağlıkla gelsin inş..
senin de iyi haberlerini bekliyoruz o zaman canımm... opuyorumnanaktan
Kızlar, benimde çatı muayanem martın ikinci haftası. Ama korkulacak bir durum değilmiş. Hiç korkmayalım bence. İns hepimiz iyi haberlerle gelelim.
Annee,canım gerçekten korktum hatta haftayada çalışmayı düşünüyordum ama sanki cesaretim kırıldı.
slm kizlar cati muyanensi dediginiz doktorun asagidan kontrolu degilmi?beni her gittigimde bakiyo doktorum
slm kizlar cati muyanensi dediginiz doktorun asagidan kontrolu degilmi?beni her gittigimde bakiyo doktorum
derın denızcım cıdden hep bakıldımı ayy bız 37 de nasıl olcak derken sen heray nasıl dayandın.normal olup olamayacaını catıya gore soylıcekmış
kabus bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?