2010 Nisan Anneleri

Ay böyle yazınca nasıl heyecanlandım. Vakit geldi çok az zamanımız kaldı. eyvahedigeldismile
Canım bende hala çantaya koymadım ama aldım sayılır herşeyi. Bu haftasonu eşimle ufak tefek kalanları alırız ins. Hasta bezimiz, birde bebeğin kremi, şampuanı filan kaldı çok şükür.
Dün akşam eşimle oturduk oğlumuzun bezine baktık. O bile güzel ya. :asigim:Tabi eşim direk benim oğlumun pipisi sığmaz o beze biz bir numara büyüğündende alalım hafta sonu dedi. :kedi:

gecmıs olsun erkfılız cım.nazlıcım nasıl heycanlısındır sımdı bız bıle heycanlandık.bırcem benımde 15 ınde catı muayenem.olan varmı bılmıyorum.

hadi bakalım bircem sana da hayırlı olsun diyelim. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

canım dikkat et allah korusun seninki de betermiş. valla verilmiş sadakanız varmış kızlar ha bi simit falan alın dağıtın bari.

zeyracım canım gecmıs olsun guzelım allah korumus senıde bebısınıde.rabbım sag salım tamamlamayı nasıp etsın hepimize hamılelıklerımızı

Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))
opuyorumnanaktan gözünüz aydın cnım tarihiniz de belli olmuş.. hayırlşı olsun mart annesi :))) hayırlısıyla gelsin inş.. :Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklıcaz onları mafoldumben ayy 29 günümüz kaldı mafoldumben kız inanması ne zor ya ne çabuk geçti bilmiyorumkismile yavaş yavaş yürüdüm bitaneciim.. amaben gitmesem kim gidicek ki.. eltimlere sölesem giderler ama kırk kapı duyar bana pazara gidiverdiklerini.. en iyisi yavaştan gitmek dedim napim.. ama en çok haftaya da giderim o kadar zemuszemus
artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))
maşallah kızına canımm... sağlıkla gelsin inş..
senin de iyi haberlerini bekliyoruz o zaman canımm... opuyorumnanaktan

Kızlar, benimde çatı muayanem martın ikinci haftası. Ama korkulacak bir durum değilmiş. Hiç korkmayalım bence. ıns hepimiz iyi haberlerle gelelim.

Annee,canım gerçekten korktum hatta haftayada çalışmayı düşünüyordum ama sanki cesaretim kırıldı.

bütün babalar bu konuda aynı galiba:) olumunekankayizsmile

iyi madem kendini kötü hissetme de madem öyle anlaştık vereliniortak

aman deyim gerçi allah muhafaza olcak olduktan sonra her yerde olur. allah sakınsın hepimizi ve bebeklerimizi yarabbi görünür görünmez kazalardan

slm kizlar cati muyanensi dediginiz doktorun asagidan kontrolu degilmi?beni her gittigimde bakiyo doktorum

Benim hiç bakılmadı, ilk defa olacak o da gerekliymiş 37. haftada açıklık var mı yok mu, çatı geniş mi dar mı, yani normal doğuma elverişli mi diye bakılacak. Belki senin doktorunun metodu farklıdır. bilmiyorumkismile

derın denızcım cıdden hep bakıldımı ayy bız 37 de nasıl olcak derken sen heray nasıl dayandın.normal olup olamayacaını catıya gore soylıcekmış

slm kızlar ....
nazlıcım doğum tarihiniz belli olmuş çok sevindim herseyin hayırlısı....

benimde catı muaynem bu ayın 15.de sanırım hepimizin hemen hemen aynı gunler....
bende cok tedirginim....
ayın 15.den sonra ben haftada bir kontrole gitcem....
bakalım oğlum zamanındamı gelcek yoksa öncemi gelmek istiycek merakla bekliyrum bi belli olsaydı tarihimiz benimde içim rahat etseydi...ama nese az kaldı öğrencem.....
ya karnımda acayip bi acıma var çürük var dokunamıyorum siiznde oluyomu normalmi.....

hehe.. beni de edoş da çatı muayenesine aldıydılar.. 36. haftamda 4 cm açıklığım vardı.. normal doğurcan hemde 1 haftaya kadar dedi... ben 40+ da doğurmayınca zorla çıkardılar zilliyi :)))

kızz.. benimde 5 dk.dır karnım bi sağa bi sola sallanıyo sanki.. hemde inletiyo resmen gerginlikten yaa...

derın denızcım cıdden hep bakıldımı ayy bız 37 de nasıl olcak derken sen heray nasıl dayandın.normal olup olamayacaını catıya gore soylıcekmış

ewet hep gittigimde alttanda bakiyo,hatta ensonki ctg kontorulumde sanci tespit etti ardindan yine bakti hayir acilman yok dedi doktorumbilmiyorumkismile

benim dr.um bu hamileliğimde hiç muayene etmedi alttan.. hiç de etmicektir büyük ihtimalle.. kesin sezeryan görünüyo çünkü durumumuz.. ama daha önceki düşüğümde görmüşlüğü var :)))

yok yok kızlarr cidden korkulcak kötü bi durum yok.. muayenede de doğumda da hep iyiyi düşünün lütfen... misal.. ben sezeryana giriceğim zaman sonda takılırken hep kızımın kokusunu hayal ettim ve 10 sn. sürmedi olay.. ama yan yataktaki ark. ağladı durdu sürekli.. yırtındı resmen ki hemşire bişiy yapamamıştı bile.. neyse 15 dk. sürmüştür en azından... relaks.. kendinizi serbest bırakın o durumlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…