2010 Nisan Anneleri

maşallah herkesin günü belli olmuş :)) hayırlısıyla sağsalim gelirler işallah..bizim tarihimiz 29-30 nisan daha bekliycez 57 gün :) tabi kuzucuk erken gelicem demezse martın 20 sinden sonra çatı muayenesi dedi hiç alttan yapmamıştı muayeneyi tırstım doğrusu :S

refiyecim ewet yok cnm biz tecrubeli olarak demizemuszemuscnm sonda dedigin elin üzerine taktiklari ignemi yoksa baska biseymi nereye takiliyobilmiyorumkismile

selam kızlar...
ben bu aralar pek gezici oldum eve uğramıyorum hiç:))
dün doktor kontrolum vardı..
vee benımde çatı muayene gunum bellı oldu 20 mart çok tırsıyorum (

evet serapçım :)) yok güzelim o iğne değil... ele takılmıyo.. sezeryanda 1 gün wc gidemediğin için idrarını dışarı atmak için bişiy

evet serapçım :)) yok güzelim o iğne değil... ele takılmıyo.. sezeryanda 1 gün wc gidemediğin için idrarını dışarı atmak için bişiy

anladim cnm sezeryan olmadigim icin sondayi bilmiyorum,ayrica ele takilan bildigim kadariyla olada herhanngi bisey olursa serum vereceklerse ele inge takiliyo iste o baya acito refisimeyvahedigeldismile

merhaba kızlar.pazar gününden beri giremiyorum.dün kontrolüm vardı.herşey yolunda çok şükür.suyum normale dönmüş.bebeğim de dönmüş.izne de ayrıldım.ama bir ay sonraya gel dedi.33 haftalığım şuan.daha erken çağırması gerekmez miydi ki?neyse.ben bi geçmişe göz atayım.

aminn kızlarr.. inş. hepimiz sağlıkla zamanında hayırlısıyla....

serapçım.. canım kızımda 7 tane serum vermişlerdi ama bunda ne olur bilemem :))) ama kesinlikle o dediğin iğneyi takıcaklardır cnım.. ameliyatta serum takılıyken o iğne girişinden veriyolar narkozu burda canım...

fulyan.. hoşgeldin cnım.. gözün aydın.. bebişin iyiymiş.. dönmüşte.. izne de ayrılmışsın.. ohh bol bol dinlenme vakti demektir.. :) daha erken çağırmalıydı dicem ama bende gittiğimde 33 haftalıktım.. martın 27 sinde gelirsiniz dedi.. yani 1 ay sonra.. o gün hem son kontrolümüz olucak.. e zahmet olmazsabakar heralde.. 2-3 gün sonrasında da bebişimi alıck çünkü :)) ama ben 15-16 sı gibi bi giderim diyorum yine...

gozun aydın fulyancım em bebısın hemde ıznın ıcın.gonlunu ferah tut 36 yada 37 ye kadar dogal ondan sonra nekadar surede cagırdıgı onemlı.bende 3 hafta aradan sonra gıtmıstım ama 35 deyım ben. 37 2 hafta sonraya denk geldıgı ıcın 2 hafta ara koydu bu sefer.

kızlar biz çıkıyoruz artık.. ablamız geldi okuldan.. hem karnını doyuralım.. hem de ödevlere bakalım.. bayaca bi var yine gördüğüm kadarıyla... iyi akşamlar hepinize..

doğru aslınsa .36 haftalıkken gitmiş olacağım.sonra mecbur sıklaştırır kontrolleri heralde.

teşekkür ederim canım.doktorlar daha iyi biliyodur ya.onlar ne derse yapıyoruz.çok şükür bi sorun yok ya.Allah korusun bi sorun olsa sık sık gitmek gerekirdi.biz insanlar doyumsuz varlıklarız işte.

zeyracım canım gecmıs olsun guzelım allah korumus senıde bebısınıde.rabbım sag salım tamamlamayı nasıp etsın hepimize hamılelıklerımızı
saolasın canım benim rabbim hepimizi korusun belallardan kötülüklerden inşallah amin:Saruboceq:

selam kızlar...
ben bu aralar pek gezici oldum eve uğramıyorum hiç:))
dün doktor kontrolum vardı..
vee benımde çatı muayene gunum bellı oldu 20 mart çok tırsıyorum (
hadi hayırlısı canım hiç korkulacak bişey yok canım ben olmadım ama tedavi süresinde bikaç kez oldum sayılır çok kısa bişekilde yapılıyo bana doktorlarım hep çatımın çok dar olduğunu söylemişti bakalım sezeryan olacağım için sanırım çatı muanem olmaz gibime geliyobilmiyorumkismile

maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel rabbim zamnında kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah canım vakti ve zamanında:Saruboceq:

kızlar sontadan hiç korkmayın ben apendisitten ameliyat olduğumda kızken takılmıştı annem karşı çıksadakaydirigubbakcemile3 ben bas bas bağırmıştım yapamayınca o kadar rahatlamıştımki sanki dünyalar benim olmuştu:sm_cool: takılınca hiç korkulcak bişey yok anam bende herşeyi tecrübe etmişim doğumdan önce eee o kadar tedaviden sonra artık kadın doğumcular beni tıp okumuş sanıyolardı benim burdaki ilk doktorum şaşıyordu bazen ne kadar çok şey bildiğime:))))

ayyy ne kadar boş bir topik halbuki burası şimdi dolması lazımdı kızlar huuu nerdesiniz yaaboshayallersmile

Kızlarr hiç iyi değilim lütfen benim kusuruma bakayın sizleri sıkmak istemediğim için uzuun zamndır girmedim paylaşamadım mafoldumben

Sürekli takip ettim ama yazamadım çok kötüyümm ne olur bana dua edin lütfenn arkadaşlarım belki Allah sizin dualarınızı kabul eder mafoldumben

evet ya cok sessız topık.canımsıkıldı...angel neye sıkıldın neden kotusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…