yok yok kızlarr cidden korkulcak kötü bi durum yok.. muayenede de doğumda da hep iyiyi düşünün lütfen... misal.. ben sezeryana giriceğim zaman sonda takılırken hep kızımın kokusunu hayal ettim ve 10 sn. sürmedi olay.. ama yan yataktaki ark. ağladı durdu sürekli.. yırtındı resmenki hemşire bişiy yapamamıştı bile.. neyse 15 dk. sürmüştür en azından... relaks.. kendinizi serbest bırakın o durumlarda...
evet serapçım :)) yok güzelim o iğne değil... ele takılmıyo.. sezeryanda 1 gün wc gidemediğin için idrarını dışarı atmak için bişiy
aynen ilke_nur allah yardımcımız olsun...
fulyan.. hoşgeldin cnım.. gözün aydın.. bebişin iyiymiş.. dönmüşte.. izne de ayrılmışsın.. ohh bol bol dinlenme vakti demektir.. :) daha erken çağırmalıydı dicem ama bende gittiğimde 33 haftalıktım.. martın 27 sinde gelirsiniz dedi.. yani 1 ay sonra.. o gün hem son kontrolümüz olucak.. e zahmet olmazsabakar heralde.. 2-3 gün sonrasında da bebişimi alıck çünkü :)) ama ben 15-16 sı gibi bi giderim diyorum yine...
gozun aydın fulyancım em bebısın hemde ıznın ıcın.gonlunu ferah tut 36 yada 37 ye kadar dogal ondan sonra nekadar surede cagırdıgı onemlı.bende 3 hafta aradan sonra gıtmıstım ama 35 deyım ben. 37 2 hafta sonraya denk geldıgı ıcın 2 hafta ara koydu bu sefer.
saolasın canım benim rabbim hepimizi korusun belallardan kötülüklerden inşallah amin:Saruboceq:zeyracım canım gecmıs olsun guzelım allah korumus senıde bebısınıde.rabbım sag salım tamamlamayı nasıp etsın hepimize hamılelıklerımızı
hadi hayırlısı canım hiç korkulacak bişey yok canım ben olmadım ama tedavi süresinde bikaç kez oldum sayılır çok kısa bişekilde yapılıyo bana doktorlarım hep çatımın çok dar olduğunu söylemişti bakalım sezeryan olacağım için sanırım çatı muanem olmaz gibime geliyobilmiyorumkismileselam kızlar...
ben bu aralar pek gezici oldum eve uğramıyorum hiç:))
dün doktor kontrolum vardı..
vee benımde çatı muayene gunum bellı oldu 20 mart çok tırsıyorum(
merhaba kızlar.pazar gününden beri giremiyorum.dün kontrolüm vardı.herşey yolunda çok şükür.suyum normale dönmüş.bebeğim de dönmüş.izne de ayrıldım.ama bir ay sonraya gel dedi.33 haftalığım şuan.daha erken çağırması gerekmez miydi ki?neyse.ben bi geçmişe göz atayım.
İyi olmaya çalışıyorum canım.Mide ağrısı çok fenadır inş en kısa zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?